2732
-
#491 Most érdemes ramot venni, nagyon alacsonyak az árak!
Szeptemberben vettem a két giga 800-as corsairt 65000-ért,most meg 32000ft! -
#490 Úgy nemszeretem ha egy játékot nagyon szépnek akarnak beállítani meg a hdr lightning meg a kurva műanyag látszat azt közbe amin meg rajta van az effekt az meg ronda...Inkább az egész játék legyen régies grafikájú és ne ilyen..áh...utálok egy rpgre ilyeneket mondani hogy szar a grafikája...de manapság már divat undorító grafikával és full optimalizálatlan játékokat megjelentetni...asszem uninstall
Gothic 1-2 grafikája jobban tetszik (nem kötekedek, tényleg így van) -
#489 Lehet. Úgyis akarok venni még 512 Ram-ot. Ártani biztos nem fog. :D
Egyébként első blikkre nem tűnik rossznak a Two Worlds. Nem egy Oblivion, vagy Gothic, de azért kellemes meglepetés.
Csak azért ezt a harcrendszert (?) beharangozni forradalminak, meg nagyszerűnek??? -
#488 Nem tudom nálatok mi van, nálam f@szán megy semmi akadásés szép is, pár buggal találkoztam, de nem vette el a kedvem a játéktól! -
#487 Úgy se változik semmi :S
Eh az a poén hogy a Gothic 3 nekem telljesen maxon játszhatóan ment...igaz csak ps 2.0 de azért mégiscsak na... -
#486 Lehet,hogy a ramm miatt akad, nálam 2GB van.A gothic 3 is ugrásszerüen gyorsul több memoriától. -
csgj #485 hát, öhömm... nekem a gothic 3 gyorsabban ment, mint ez... és itt is vannak bugok. Vhogy nem jön be annyira a game, sok minden nincs rendben vele. És ezért idegeskedtem egész délelőtt az elindítással, aztán a kiírással. Jó mi? De el fogok játszani vele egy darabig... ha meg letörlöm, akkor majd egy új videókarival felrakom :) -
IgH #484 egy AMD64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ram,Geforce 6600 as gépen h menne?? elsősorban a kártya miatt vagyok rá kíváncsi értelemszerűen,meg írtátok,h nem vmi jó a skálázhatóság. előre is kösz a választ. -
#483 Hogy a fenébe? Nekem 7600 GTm van, és maxon igencsak döcög... -
#482 Mi a minimum konfigja? -
#481 Csoda gépek vannak itt,mert nekem egy régi 6800gt-és kártyával minden maxon akadás mentesen fut... -
#480 helo,
nekem is uilyen konfigom van,mint a tied (9800pro). Ténleg jol fut neked? milyen beállitásokkal nyomod?
(árnyékot ténleg nem lehet külön kikapcsolni?) -
Newfronter #479 A G3 egy optimalizálatlan fos, úgy szaggat low-on is hogy az nem igaz, ez a játék nem.
Az 1.2-es patch végre kijavította az ATi-s bugot. -
#478 Nem értem, ennek a játéknak sokkal kisebb a vasigénye... Bár az is igaz, hogy a G3-at egy teljesen saját, erősen feltupírozott konfiggal nyomom, nyög is tőle a gép. :) -
csgj #477 jó, sikerült már, ki is írtam két dvd-re... cool :O -
#476 akkor marad a Gothic 3??
..bár annak is olyan vasigénye,hogy -
#475 Ha a detailt leveszed a minimumra. A graf nem sokat változik, de eltűnnek az árnyékok. Egy hátránya van, hogy a növényzet bizonyos része is csak közel jelenik meg, de legalább jól fut. Ritka szar grafikai menü. Az ember ennél több opciót várna 2007-ben.
Ja, igen, elindult a játék :D Az alant belinkelt codec pack segített. Első benyomásaim: a voice acting pokoli szar, de ez megszokott. Meg úgy valahogy az egész játéknak kicsit olyan fapados feelingje van. Mindegy, ez nem tart vissza egy kalandort! :D -
#474 7900GTO-n normálisan fut, minden fullon.
Nekem nem kellett sehova serialt írnom....
Ki kell venni belőle a nyelveket, és akkor ráfér 1 lemezre. -
KoPf04 #473 szomorúan hallom -
#472 :( nemjó, minkor a logo bejön már lehal az egész. -
#471 A legjobban egy diavetítéshez hasonlít :D -
KoPf04 #470 Hello!
Érdekelne a játék,kipróbálnék végre egy jó rpg-t.Valaki aki játszik vele mesélne egy kicsit róla,hogy milyen,mihez hasonlít?
Képek alapján jól néz ki,de tudni szeretném milyen az irányítás,gépigény,hangulat,harc,milyen lehetőségek vannak,kereskedelem,stb?
Köszi -
JamesRyan #469 szia
próbáld azt meg,hogy a logo nál nyomkodod az esc-t,hogy átugorja a kis videót.nálam először így ment tovább(codec gond,hiába raktam fel a dvd-n lévőt,le kellett szednem a 11-s wmplayert.szal ha így tovább megy akkor new game,és itt is nyomkodd az esc-t hogy átugorja avideókat.
egy próbát megér.
-
#468 Árnyékokat hogyan lehet ebből kiszedni? Rájött már valaki? Én szerintem azért szaggat ennyire. -
#467 Nekem ilyen nem volt asszem...de tökmind1 mert ugyan olyan szaggatós fos még :S -
#466 Felraktam az 1.2őt és ugyan olyan ritkaszar mint volt. Szabadban kemény 10 fps -
#465 Ez a pirateybay-ről származó??
Mert én lekaptam feltettem 1.2-es patchet beritam 111... és megy de viszont ha meghalok akkor a menűben minden inaktiv lesz újra bekell ütnöm hogy 111... -
#464 1.2 Crack -
#463 Hát megpróbáltam mindent de bejön a logo és ott semmi... még a Two Worlds NO INTRO FIX-et nem próbáltam meg, mert gémkopyról nem lehet szedni, valaki felrakja valahova? -
csgj #462 áá, ja már értem, ok... leesett, hogy van egyesítés is, és nem csomagolni kell... kösz pff -
csgj #461 háhh, perszeee, csakhogy ezt már próbáltam, és nem az eredeti fájl lesz belőle! feldarabolja pár fájlra, de ha becsomagolom őket, akkor nem lesz belőlük iso, hanem csak néhány darab fájl az iso tartalmából. -
Nandusz #460 Miért ne lehetne? Ott a Total commanderben a fájl darabolás lehetőség. Megadod, hogy az egyes fájldarabokat mekkora méretűre kívánod, majd indulhat a darabolás.
Egyesítéskor automatikusan az eredeti fájl formátumba állítja vissza.
Csodálkozom, hogy ezt nem tudtad . -
#459 Na tegnap este "játszottam" kicsit...hát elindulni elindult (csak sokat töltött) de kemény 10-15 FPS-el ment akár full highon volt akár telljesen lowon. Tehát ezt a porblémát majd javítani fogja az 1.2?
Gépem: x800 GTO 256mb, Amd Athlon Xp 3000+, 1,5 giga ram
Ezen biztos, hogy nem csak 15 fps-t kéne produkálnia. -
csgj #458 nem lehet vhogy isot darabolni, de úgy, hogy később iso-vá is tudjam tömöríteni? -
kHares #457 Az extra dvd-n van a német meg a francia nyelv, videók(marha jó ahogy mutatják a stúdióban kardozó emberkét meg az abból készített animációt), soundtrack ill. egy nagyon jó kis "two worlds pinball"
Igényesebben van elkészítve mint az eredeti játék :) -
#456 Remélem lesz majd SDK vagy hamar megoldja valami ügyes team a magyarításást! -
#455 Videók, artworkok asszem, meg a Soundtrack... Meg wallpaper is... -
Lyan Kyj #454 várjuk szeretettel:) -
#453 Egyébkét úgy tudom lesz Soundtrack CD... -
Larvin #452 A dvd2-n milyen extrák vannak?