Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Nincs túl nagy mozgolódás itt, pedig nagyon baba kis játéknak ígérkezik!

Istencsászár
Two Worlds: MMORPG rész

(PC Games) Kezdetben singleplayernek indult szerepjátékával az Reality Pump Studios nem hagyja cserben az MMORPG kedvelõket sem. Kövér MMORPG részt építenek be, ahol arénákban PvP hentmészár párbajokban engedhetjük ki a gõzt. Itt fõleg az egyéni képességek számítanak, mivel szintlépés nem történik. A tápolásra már alkalmas küldetésekre maximum nyolcan indulhatunk. Városokban, fõleg kocsmákban lehet gyülekezni és tervezni a következõ artifakt begyûjtését. Klánokba léphetünk vagy teljesen új törzsek hívhatók életre. Lovagló versenyeken is lehet XP-t és pénzt nyerni, nemcsak artifaktok eladásával. A fejlesztéshez különféle fajok és klasszok állnak rendelkezésre, melyeket rövidesen bemutatnak a fejlesztõk. Szemszínnel kezdve, a karok és lábak hosszúságán át, a mellkas körméretéig minden állítható lesz.

/hardwired.hu/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber

Next PC upgrade: 2022

Ioles
Gondolom még javítanak rajta, de annál jobb lesz a játék 😊 Én már nagyon várom!

grebber
Késik a game. 2007 Május 9.-én jön csak!

Ioles
Királyak! Még jobban várom!<#eljen>

grebber

képek alapján egész jó a játék, de félek, hogy a többi dolog el lesz szúrva... A Reality Pump még nem tett le sok jót az asztalra... és a kiadó is a Zuxxez, ami megint elég ratyi. De biztos csak a néma riasztó szólal meg bennem 😄
Istencsászár
Szépek, de a modellek nem gyõztek meg igy külsõre, kiváncsi vagyok milyen részletes az animációjuk.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#worship><#vigyor> Az se érdekel, ha majd szaggatni fog nálam. Csak NE legyen bugos (mint pl. G3) Nagyon ígéretesek az új képek.

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Ioles
grebber
Kiváncsi lennék milyen gépen tolták!

Istencsászár
Felõlem tõlthet, csak ne akadjon😊

grebber
Two Worlds: Tesztverzió

Sogun, 11:21 - PC X360 - Játék: RPG

(PC Games) A PCGames csekkolta a tesztverziót és kommentálták a játékot: Gyönyörû erdõket és falvakat találunk a Two Worldsben, egy-két bizarr kinézetû szörny mellett. Alig van töltési idõ! A fejlesztõk azt állítják, hogy ezt a 3 másodperces töltést is el tudják majd tüntetni a szemünk elõl a végleges változatban.

Megdöbbentõ tény: A Two Worlds tényleg úgy néz ki élõben, mint amilyen screenshotokat a Zuxxex az elmúlt hónapokban kiadott.. Kellemes meglepetés az Oblivion és számos más játéknál alkalmazott reklámkép-mágia trükk után.

Az RPGWatch interjút készített Miroslaw Dymek nagymágussal, a Reality Pump technikai igazgatójával. Cégük az Earth 2160 és a Knightshift sorozattal vált híressé. Miroslaw elmondta, hogy a Two Worlds világa kábé 30 négyzetkilométer. Városok, romok, erõdök helyezkednek el szétszórtan a területen. Havas tájaktól a zöldellõ erdõkön át a sivatagig mindent bejárunk.

A szörnytípusok vidékenként változók. 50 labirintust pucolhatunk tisztára. XP-vadászó agyatlan hentmészárt kerülik a fejlesztõk. A fõhõs komoly, tapasztalt katona és izgalmas, fontos küldetésekben vesz részt. Döntéseink következményeit szinte azonnal láthatjuk, utána a késõbbi történések logikusak. Választhatjuk az arany középutat is, például részt veszünk egyik megbízónk akasztásán. Rajtunk múlik, megtámadjuk-e az õröket és megmentjük vagy saját kézzel nyírjuk ki a fickót, esetleg a nem beavatkozás elvén szépen végignézzük, amint a hóhér elvégzi a munkáját. Mindhárom esetben komoly fejleményekkel kell számolni! A küldetések efféle kifutása felelõsségre tanítja a játékost.

Elég nagy kalamajkába kerülünk, ha magunkra haragítunk valamely fontosabb klánt. A slamasztikában úszikálva ekkor tapasztaljuk, hogy az összes mágikus cuccot már csak a feketepiacon tudjuk megvenni és a klán által normális esetben kínált küldetések elvesztek számunkra a belõlük nyerhetõ finom tapasztalati pont mennyiséggel együtt. Ellenben ha kezdetektõl fogva kedvükbe járunk, mindjárt tisztességesen kezelnek minket és busás jutalom üti a markunkat. Az NPC-k saját napirend szerint élnek, mint az Oblivionban. Egyszerû törvényeik az általunk keltett bonyolult helyzetek során meglepõ viselkedésmódot eredményezhetnek. Nem érezhetõ azonban a scriptelt viselkedés merevsége, errõl biztosítottak a fejlesztõk. Interjú második része nemsokára jön..

info: Hardwired

<#eljen> igazad lehet... Nem tud érdekelni a G3, mert megvan a Cossacks 2 és elég jó multiplayerben<#worship><#vigyor0> nem beszélve a BF2-rõl<#zavart1>

grebber
Más gamet is románok teszteltek mégsincs vele semmi gond.
Gothic 3 esete hasonló mint a Boling Point-é hamar adták ki ennyi.

Az biztos<#eljen><#vigyor0> a Gothic 3 azért olyan bugos mert bár németek fejlesztették, sajnos a tesztelést kiadták a románoknak<#mf1>

Európában 2007. Március 7-én jelenik meg<#vigyor> már én is alig várom, mert a Gothic 3 egy FOS!

Ioles
Én is várom már ezt a játékot de nagyon. Már csak az angoltudásom kell egy kicsit fejlesztenem hogy értsek is valamit belõle

Istencsászár
Konzolra fejlesztik x360ra és abból Pc verzió ( különbség nem nagy ), de valszeg akkora bughalmaz nemlesz mint a Ghotic... a gépigénye szerintem lesz azért, szal arra készûlni lehet, hogy kell alá vas.

Dettó nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe a képi világa hasonlít a gothic3-hoz remélem normálisan lesz optimalizálva...
grebber

dante3
Újabb képek
Jó kis game lesz ez sztem!Csak ne úgy fusson,mint a gothic 3.<#levele>!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Istencsászár

grebber

grebber
Vagy a gépigény az vagy a leközölt képek meg videok Xbox 360-on készültek.

Mert az tény hogy a kis mozogképek meg képek videok jóval nagyobb gpigényt sugallnak mint az itt említett.

Istencsászár
Parasztvakítás a köbön😊, ha ilyen géppel menne élvezhetõen, akkor én high-ra felrakva akarok vele stabil és állandó fps mellett játszani ( ami valjuk be esélytelen ).

grebber
Two Worlds: Könnyed Gépigény

Sogun, 07:56 - PC X360 - Játék: RPG

(PC Games) Nem kell erõs gép a Two Worldsnek, csak 2 GHz proci, 512 MB RAM, pixel shader 2.0-s videókártya, Windows XP vagy Vista, adta hírül a Reality Pump Studios. Így azok is lecsekkolhatják, akiknek nincs ikerturbó 4xG80 SLI videokvartettes, 5Ghz-re fridzsidertuningolt gépük.

grebber

csak a bazinagy torony nincs ott...
CS@
Ez tényleg nagyon hasonló.

hehh, engem ez nagyon az Oblivionös Imperial City környékére emlékeztet
grebber
Two Worlds: Megjelenés

Sogun, 09:15 - PC X360 - Játék: RPG

(PC Games) Március 7-re állította be varázskártyás akció-szerepjátékának megjelenlését a Zuxxez Entertainment és Reality Pump Studios páros. Dirk P. Hassinger, a kiadó egyik fõnöke elmondta, hogy ajándékoztak pár hetet a fejlesztõknek a játék fényesre polírozásához. Újév környékén aztán beindul a hatalmas reklámkampány gépezet!

grebber
Kiváncsi leszek erre a félautomata harcra.

Ami nemtetszik az a 2. képek a csóka hátára "ragasztott" balta.

Istencsászár

Lilithn
Basszus. Én meg csak nézem a videókat, milyen animációról beszél ez. Moveshots, aha.

I can eat death like nobody\'s business.

grebber
A game honlapján látható pár új animáció ami a csapdákat mutatja be!
Ezeket csak a megfelelõ képesség feltápolásával használhatjuk!

grebber
Hát ha azt vesszük hogy még mindig õsz a megjelenés és még szinte mozgásban nemláttuk.
Szép szép de lehet hogy pont azért nemmutatnak mert abban lesz a bukta kitudja.

Istencsászár
Szépek, mint eddig. Lassan trélereket és ingame videókat is kiadhatnának.

grebber

grebber

grebber
Two Worlds: Háromféle Csomagolás

Sogun, 07:59 - PC - Játék: RPG

(PC Games) A - "Nem kell a rizsa! Ide a csupasz játékot!" - kedvelõinek 25 eurós dobozban kínálják majd a szóló verziót. A Multiplayerrel kibõvített változat 40 euróba kerül. Aki igényes és imád nagy hangfalakon kifogástalan minõségû zenét hallgatni, annak készült a soundtrack lemezzel bõvített változat, 50 euróért. Megjelenés idén õsszel.

Forrás: Hardwired

Istencsászár
Csak csinálják, és legyen valami nagyon ütõs.

grebber
grebber
Szépek szépek ,de csak lesz valamilyen hátulütõje hogy ennyire szép.Azért bizom benne hogy minden rendben lesz!
Valami hosszabb ingame videó is jöhetne már!

Istencsászár

Istencsászár
Igen? meglehet ^^, hardwireden volt kint azér gondoltam h ujak.

grebber
Ezek már régiek nem legalábbis már régóta fenntvannak az oldalon?

Istencsászár