2732

• Omega888
    Valaki tudja hogy a játék elején hogyan kell kinyitni a második kaput?
    piossal van a kapunyitás.
    nem tudom hogyan kell használni a lockpick-et
  • wedge31
    A ram az necces...
  • gyuri12
    nekem ez van: 512 ram,2 ghz-s proci,meg 128 mb-s 9600-as videókártya...természetesen ati:) ha csak az 1.2-es pccsel megy el,nekem az is elég:)
  • gyuri12
    mekkora a gépigénye? gondoltam beszerzem a gammát,de ugyse megy el a gépemen...
  • Mr. Perfect
    Másnak is volt már olyan, hogy a játék alatt nincs semmilyen hang? Az intro alatt van minden de amikor indul a játék a templomban akkor nincs egy pisszenés se.
  • CalebJoe
    Nem vagyok hülye a topik címe alatt lévő képen a farkas hogy néz ki szegény.
  • DeathJr
    :D
  • Voltan
    Amíg ez kiderül, addig STALKERezek, meg Oblivionozok :D
  • DeathJr
    Nektek hogy indul el???
  • Voltan
    Leszedtem máshonnan, azzal se jó.
    Törlöm le a francba. Nem ér annyit, hogy idegeskedjek miatta.
  • hiba
    irtatok hogy van vmi angolositas is, az merre leledzik?
  • Voltan
    Nincs fent, nem engedi leszedni.
  • Faki
    Igen, az elején ki is derül hogy ki ő.
  • magus
    a karaktermozgás tényleg röhej
  • Voltan
    Meglesem, kösz!
  • Johnny23
    helo,

gamecopyworld.com -on van vmi "NO INTRO FIX", azzal proszáltad!?
  • Istencsászár
    Logo bejön, majd a hiba üzi:(
  • Voltan
    Valami egyéb tipp az indításra? Minden szart felraktam, Media playeres trükk is volt, baszik indulni.
    Help!
  • Voltan
    Hát, nekem még úgy se indul...errorral kibasz.
  • sorrow
    Ez a leányzó aki a bannerban van feltűnik a játékban is?
  • kHares
    Akinek az elején nem indul, csak a two worlds kép jön be aztán kilép, nos az azért van mert nem bírja a videókat lejátszani. Én fölnyomtam neki a codecet a dvd-ről azzal se ment, majd megpróbáltam lejátszani, media player elindul, az letölti neki a codeceket amivel már megy és voilá.
    Viszont karakter generálás közben megfagyott, majd 20 perc játék közben még kétszer, mindez a razor-os verzióval (1.1 patch-el)
    Gyönge fércmunka. Talán ha törik az 1.2 patch-et majd nyomom tovább. Blockkal mi van? Nem láttam rá beállítást pedig a goblinokon volt shield is.
  • Istencsászár
    Nah, jó hallani végre pozitívumokat!, lassan énis neki eshetek.
  • wedge31
    Detto, egyre jobban tetszik,tolvaj karira gyurok eddig abszolút életképes.
    Hibák persze vannak de teljesen elhanyagolható mértékben.
  • Faki
    Na pár órát toltam, szvsz jobb mint a gothic3 (jelenlegi állapotában), mondom ezt úgy hogy gothic fan vagyok. Eleje tényleg elég nehézkes, de aztán megindul a szekér és lehet gyakni mint a malac. Skillek nagy része még nem elérhető, de pl ez hogy port rúgok a szemébe és ezáltal 200%-os damage mert elvakul és nem tud az ellenfél védekezni ez egész baba. Vannak olyan skilleket amikkel ki lehet ütni a másik kezéből a fegyvert, vagy el is törhető.
    Lovaglás az eleinte annyira nevetséges volt, hogy hanyagoltam, most hogy ráéreztem, qrvára bejön :)
    Szal azt mondom toljátok, idő kell hogy elkapjon a fíling..
  • DeathJr
    Sziasztok!
    Most Telepítettem fel és mikor indul kilép:(
    Mi lehet a baj???
    Mindent felraktam hozzá.
    Egyedül a psyx-nél írt problémát de lehet azért mert már van fenn egy (az infernal-hoz kellett).
    Mi lehet a baj???
    Pls Help!
  • Grove4
    Sziasztok,mi a game minimum gépigénye?
  • hiba

gibt mir ein pacsi :)
  • hiba

Szembol lottem a farkiba de keresztbe allt bele a nyil :D
    3-tól kinyiffant.
  • Tatyla
    hangulata legyen ez a fontos...
  • hiba
    sztem el lehet ezzel is jatszani teny hogy nem oblivon vagy g3 a karakterkidolgozas de sztem nem is baj nem kell mindig mindennek a legjobbanak lenni :)
  • wedge31
    Ne legyél hülye,az egy ember a képen...
  • dante3
    Milyen képen?
  • dante3
    Megsúgom, hogy van angolverzió már razor1911!
  • CalebJoe
    Ekkora egy fost ez szarabb mint a Gothic 3, a grafika még el is menne de ahogy kinéznek a karakterek meg ahogy mozognak az egy röhej, ilyet kiadni 2007-ben vicc ez a farkas is hogy néz ki a képen :D
  • hiba
  • hiba
    Szerintem kellemes game, nalam a gothic akadozott jobban :)
    Tenyleg elsore a terep olyan oblivionos de azert megis mas.
    Aki szereti a maszkalos hentelos RPG-ket azoknak midenkeppen bejon.
    Az iranyitas is turheto, csak ne lenne nemetul mert alig igazodok el a menuben...
    Itt egy pix az elejerol:

• dante3
    Elég nehezek az ellenfelek, pl. összefutottam csontvázakkal két nyílvesszőt benyeltem és kifeküdtem! Két-három dínó is egyből kivégez, nem beszélve a medvékkel!
  • wedge31
    Ha tetszet az Oblivion vagy a Gothic sorozat egy probát megér.
  • magus
    hááát

egy kicsit akad a gépemen (a64 3000+, 7600gt, 2g ram @ 400mhz), de egész tűrhető a grafikája.

a játék igazából semmit sem mond az elején, egyből belevág mindenbe, semmi sem derül ki igazából, hogy mit hgoy kéne...

amit nem értek, a csata tényleg abból áll, hogy nyomkodom a támadásgombot (mert ugye védekezés nincs), ha nagyon legyaktak hátramegyek, gyógyítok és vissza? elég primitív akkor, így kb a diablo színvonal.

a medvét kerüljétek, engem egy mozdulattal kinyírt, kb mint a ghostok

majd még nézem a játékot
  • Tatyla
    véleményeket pls,jó lett vagy mi van?