2732
-
#331 Valaki tudja hogy a játék elején hogyan kell kinyitni a második kaput?
piossal van a kapunyitás.
nem tudom hogyan kell használni a lockpick-et -
#330 A ram az necces... -
gyuri12 #329 nekem ez van: 512 ram,2 ghz-s proci,meg 128 mb-s 9600-as videókártya...természetesen ati:) ha csak az 1.2-es pccsel megy el,nekem az is elég:) -
gyuri12 #328 mekkora a gépigénye? gondoltam beszerzem a gammát,de ugyse megy el a gépemen... -
Mr. Perfect #327 Másnak is volt már olyan, hogy a játék alatt nincs semmilyen hang? Az intro alatt van minden de amikor indul a játék a templomban akkor nincs egy pisszenés se. -
#326 Nem vagyok hülye a topik címe alatt lévő képen a farkas hogy néz ki szegény. -
#325 :D
-
#324 Amíg ez kiderül, addig STALKERezek, meg Oblivionozok :D -
#323 Nektek hogy indul el??? -
#322 Leszedtem máshonnan, azzal se jó.
Törlöm le a francba. Nem ér annyit, hogy idegeskedjek miatta. -
#321 irtatok hogy van vmi angolositas is, az merre leledzik? -
#320 Nincs fent, nem engedi leszedni. -
#319 Igen, az elején ki is derül hogy ki ő. -
#318 a karaktermozgás tényleg röhej -
#317 Meglesem, kösz! -
#316 helo,
gamecopyworld.com -on van vmi "NO INTRO FIX", azzal proszáltad!? -
#315 Logo bejön, majd a hiba üzi:( -
#314 Valami egyéb tipp az indításra? Minden szart felraktam, Media playeres trükk is volt, baszik indulni.
Help! -
#313 Hát, nekem még úgy se indul...errorral kibasz. -
sorrow #312 Ez a leányzó aki a bannerban van feltűnik a játékban is? -
kHares #311 Akinek az elején nem indul, csak a two worlds kép jön be aztán kilép, nos az azért van mert nem bírja a videókat lejátszani. Én fölnyomtam neki a codecet a dvd-ről azzal se ment, majd megpróbáltam lejátszani, media player elindul, az letölti neki a codeceket amivel már megy és voilá.
Viszont karakter generálás közben megfagyott, majd 20 perc játék közben még kétszer, mindez a razor-os verzióval (1.1 patch-el)
Gyönge fércmunka. Talán ha törik az 1.2 patch-et majd nyomom tovább. Blockkal mi van? Nem láttam rá beállítást pedig a goblinokon volt shield is. -
#310 Nah, jó hallani végre pozitívumokat!, lassan énis neki eshetek. -
#309 Detto, egyre jobban tetszik,tolvaj karira gyurok eddig abszolút életképes.
Hibák persze vannak de teljesen elhanyagolható mértékben. -
#308 Na pár órát toltam, szvsz jobb mint a gothic3 (jelenlegi állapotában), mondom ezt úgy hogy gothic fan vagyok. Eleje tényleg elég nehézkes, de aztán megindul a szekér és lehet gyakni mint a malac. Skillek nagy része még nem elérhető, de pl ez hogy port rúgok a szemébe és ezáltal 200%-os damage mert elvakul és nem tud az ellenfél védekezni ez egész baba. Vannak olyan skilleket amikkel ki lehet ütni a másik kezéből a fegyvert, vagy el is törhető.
Lovaglás az eleinte annyira nevetséges volt, hogy hanyagoltam, most hogy ráéreztem, qrvára bejön :)
Szal azt mondom toljátok, idő kell hogy elkapjon a fíling.. -
#307 Sziasztok!
Most Telepítettem fel és mikor indul kilép:(
Mi lehet a baj???
Mindent felraktam hozzá.
Egyedül a psyx-nél írt problémát de lehet azért mert már van fenn egy (az infernal-hoz kellett).
Mi lehet a baj???
Pls Help! -
#306 Sziasztok,mi a game minimum gépigénye? -
gibt mir ein pacsi :) -
Szembol lottem a farkiba de keresztbe allt bele a nyil :D
3-tól kinyiffant. -
#303 hangulata legyen ez a fontos... -
#302 sztem el lehet ezzel is jatszani teny hogy nem oblivon vagy g3 a karakterkidolgozas de sztem nem is baj nem kell mindig mindennek a legjobbanak lenni :)
-
#301 Ne legyél hülye,az egy ember a képen... -
#300 Milyen képen? -
#299 Megsúgom, hogy van angolverzió már razor1911! -
#298 Ekkora egy fost ez szarabb mint a Gothic 3, a grafika még el is menne de ahogy kinéznek a karakterek meg ahogy mozognak az egy röhej, ilyet kiadni 2007-ben vicc ez a farkas is hogy néz ki a képen :D -
#297 -
#296 Szerintem kellemes game, nalam a gothic akadozott jobban :)
Tenyleg elsore a terep olyan oblivionos de azert megis mas.
Aki szereti a maszkalos hentelos RPG-ket azoknak midenkeppen bejon.
Az iranyitas is turheto, csak ne lenne nemetul mert alig igazodok el a menuben...
Itt egy pix az elejerol:
-
#295 Elég nehezek az ellenfelek, pl. összefutottam csontvázakkal két nyílvesszőt benyeltem és kifeküdtem! Két-három dínó is egyből kivégez, nem beszélve a medvékkel! -
#294 Ha tetszet az Oblivion vagy a Gothic sorozat egy probát megér. -
#293 hááát
egy kicsit akad a gépemen (a64 3000+, 7600gt, 2g ram @ 400mhz), de egész tűrhető a grafikája.
a játék igazából semmit sem mond az elején, egyből belevág mindenbe, semmi sem derül ki igazából, hogy mit hgoy kéne...
amit nem értek, a csata tényleg abból áll, hogy nyomkodom a támadásgombot (mert ugye védekezés nincs), ha nagyon legyaktak hátramegyek, gyógyítok és vissza? elég primitív akkor, így kb a diablo színvonal.
a medvét kerüljétek, engem egy mozdulattal kinyírt, kb mint a ghostok
majd még nézem a játékot -
#292 véleményeket pls,jó lett vagy mi van?