2732
-
#571 Van. -
#570 hali! játékról nem is esik szó?
lev7 mágus vagyok, egyelőre tűz vonalon. van egy 'apprentice staff of fire'-m +2 fire skillel. azt kilogikáztam, hogy a + skill itt növelik a sima firebolt sebzését is, de mi helyzet pl. a willpower-rel? az mit növel a manán kívül? mana regent? vagy spell sebzést is netán? igazi mágus karinak elég willpower meg vitality, vagy kell vajh dex és str is (úgy értem nem csak a cuccok miatt)? spellekről nincs valahol egy lista? kézikönyvet mondjuk még nem kerestem, de eddig csak ilyen firebolt, fireball, blizzard, lightning bolt, aid, heal nomeg 2 necro spell-t láttam...
amúgy nekem nagyon bejön a game, egyelőre gothic 3-at veri, az valahogy unalmas volt már. no meg ez a tárgyak összerakása... zsíír.
tényleg, vajon az ilyen gyémántok meg rubinok csak arra valók, hogy cuccba tegyük, őket vagy esetleg komponensek is valamihez? vagy ha vmi felhasználható komponensként az mindig odavan írva? -
#569 csá nép!
Razoros verzióba van crack?(alapból)
Ha nincs hol tom leszedni!!!(nem 1.2-es hez) -
Nandusz #568 Érdekes...nekem a GothicIII szarabbul fut, mint ez. Pedig itt is mindent a max.-ra húzok. -
Nandusz #567 Báttya..ezen ne nyissunk vitát. Maradjunk annyiban, hogy én már akkor Gothicot játszottam, amikor neked sztem még PC-d sem volt:) -
#566 Lehe,hogy már késö van de nem értem,hogy most mi bajod a grafal az,hogy nincs benne sok ficsör vagy az,hogy van vagy,hogy akad.
Esetleg a megszámlálhatatlan sok bug / mint a G3-ban / mert én 10óra játék után töredékét találtam a G3-énak és azok se voltak olyan katasztrofálisak min például,hogy a páncél nem müködik vagy bizonyos skillek csak disznek vannak mert tanulni nem lehet öket és stun-ról már ne is beszéljek stb,stb
-
#565 Grafikai összhatás nem csak a különféle flicsőrökre értendő, bár egy szerepjátéknál nem elhanyagolható, de ha stilusosan van megoldva a világ. Mint például a STALKER-ben. Mikor melette mindenféle Unreal 3-as csodák jönnek és ettől én még szebbnek látom mint pl az R6 Vegast, stilusosabbnak legalább... De példálózhatnék még sok játékkal is. Emlékszem tavaly még az Oblivionon ment a rinya és így visszatekintve az rikta jól volt optimalizálva a többi játékhoz képest! -
#564 Kiváncsi volnák milyen géped van mert nekem egy 6800GT és 2GB ramm mellet minden fullon stabilan hozza a 30-35fps-t és ugye mondanom se kell,hogy ez már alig egy közepes konfignak számit. -
#563 Sajnos ez a grafika örület sok embert elvon a minden más téren jó játékoktól is / bár ennek a gamenak szerintem rendben van a grafja /
Sajnos ez élteti a hardver piacot, hogy minél csicsásabb legyen egy játék a fü alatt megbúvó bogár tökén is millio pixel legyen, pedig ezen nem mulik semmi.
-
#562 Az egy dolog hogy jó gép kell neki, a másik az hogy indokolatlanul! Egy ilyen grafért egyáltalán nem kéne ekkora árat fizetni! De majd akkor nézem meg ezt újra ha lesz egy rakat patch és a végleges verziót látom. Mert ennek nagyon béta szaga van... Bár a másik az hogy anno a Gothic III se ment szinte sehogyse a megjelenéskor, aztán 2 hónap múlva már teljesen tükörsimán futott mediumban, szóval én is reménykedek még. Mert ez ahogy most van, az igencsak gáz... -
#561 OFF is ON is
Nekem semmi bajom a grafikával, max hogy nem tetszenek az arcok benne. De bőven elég egy RPG-hez. A sebességprobléma meg nos, örök bajlódás, mai játék, mai vas, ennyi. Erről szól a piac mióta elkészült az első 3Dfx kártya. A játék hardverigényes, a felhasználó vásárol, jó a hardvergyártóknak, mert pénz a fejlesztésre, jó a piacnak mert fejlődik, a felhasználó meg eldönti megéri-e neki. Mellesleg ezerszer jobban lehet szórakotzni az 5-10 éves cuccokkal mint a maiakkal. Normális vason fut ez is rendesen.
TW: a karakterfejlődés nem rossz, kisebb bugok vannak, de nem zavarók, kivéve a ló irányítása. A történet nem tudom, remélem továbblép a hugica kiszabadításán. A terület nagy, a játék elején (lvl 14) még nem túl változatos, de az erdős részek élettel telik, szépek. Az AI rendben van, harcrendszer kellemes, kifejezetten szeretek benne harcolni. Mágia is okés, enchant is kényelmes, alkímiát még nem volt szerencsém kipróbálni.
Nincs ezzel a játékkal semmi baj. Németeket ismerve kikupálják az apróbb hibákat. -
#560 Hát egy ilyen gépen ajánlott normálisan futnia, különben cseszett nagy bukás az egész... -
#559 a hangulata pedig jo bar en az oblivonra hamar rauntam szep a grafika de valahogy megis...meg a morrowind is jobban lekotott, bar teny hogy ez a game nem eri el az utobbi ketto szintjet sok tekintetben, de gothic fanoknak mindenkeppen ajanlott -
#558 lekopogom de nekem megy egyszer nem fagyott ki nem lepett ki
k-lite kodek csomagom van, mindent felteleptiettem amit csak ajanlott (kivekve a widnows meida codecet)
az eax-et kikapcsoltam
ati cat 7.2 x1950pro/256
2gram, xpsp2, sblive
smemi patchet nem raktam meg fel
csak az angol sub file-t
-
#557 Ööö hát ez elég felemás és akkor finoman fogalmaztam... Első látásra a menüzenén kívül nemsok mindnet tudnék kiemelni, nevetség ahogy fut a Gfx se valami fényes még maximum grafon se hozza az elvárható szintet, más az hogy totál lowon se képes lagg nélkül stabilan futni... A fejlődési fa tetszetős még talán jó is lehet mert a kombók jónak tűnnek. Az irányítással nemtom mi volt a céljuk a fejlesztőknek de ez sincsen a toppon. A harc egyébként látványos, a vér szépen fröcsög aminek külön örülök... Míg ki nem jön valami rendes patch addig inkább letörlöm mert ez elég gáz... Most játszottam ki újból az Obliviont, lehet felteszem a kiegészítőjét vagy visszateszem a Gothic III-at mert az is jobban futott, sőt annak a világa messze ráver minden mostani RPG-re, úgy látom erre is... -
#556 sztem az angol szoveggel is tok jol jattszhato, igazabol most jutott eszembe hogy a gothic 1 es 2-ot is par honapig ugyanigy nemetul jatszottam :)
nem tokeletes, sok apro bug, jopar dolog nincs elegge kidologzva de ettol fuggetlenul jol lehet vele szorakozni es ez a lenyeg :)
az az effekt is tok jo amikor beszelunk a karaktrekkel es a hatteret kicsit blurositja, teljesen mas lesz az egesz tole
-
#555 olvass vissza, többször is be van linkelve -
ricsa008 #554 majd tudtok egy linket adni a 1.2 -es crack-hez mer sehol nem találom -
#553 köszi -
#552 A csapdaállitást próbálta már valaki érdemes rá tenni ? -
Mr. Perfect #551 Hát nem azé de ez majdnem minden játéknál így van nem csak ennél. :-) :-) :-) -
#550 Azé ez elég killer game mert kb 20 fajta növényt szedtem őssze azt mind csökkenti a hp-met azt összeütöttem azt üstben egy olyat ami cirka -975 hp szed le egyből.
Hófehérke almájával vegyitem azt már a herceg sem ébreszti fel.
Továbbra is Gothic 3 szebb nekem jobban futott és félrerakom amig nem lesz magyarítás :D -
csgj #549 sztem gépfüggő a játék. Mármint ezt úgy értem, hogy lehet, hogy van két kb ugyanolyan erős gép, de más típusú cuccokból van összeállítva. És a kettőn teljesen máshogy megy. Az egyiken mondjuk az Ati kari miatt 20 fps-el megy a game, a geforce-oson meg 40-el... :P De közel ugyanolyan jó gépek. -
#548 Nem vagy egyedül nekem sincs semmi gondom de hogy a játékról is beszéljünk / mert arról nem nagyon van szó / a sneak+death strike párositást mindenkinek csak ajánlani tudom aki tolvaj karival nyomja.
Eszméletlenül hatásos, most találtam hozzá egy ütös kis tört kár hogy mérget nem lehet rákenni... -
MrAndree #547 Amúgy használ valaki dual wieldet? Mert nekem nem hajnaldó az emberkém két fegyvert kézbe venni egyszerre. Meg a hozzá tartozó skillt sem tudom tanulni. Talán csak bizonyos szinttől lehet vagy hogy van? -
#546 Egyébként elég gáz hogy nem tudtak az install mellé egy kodeket mellékelni, persze én megelőzve a bajt/anyázást megnyitottam az introt media plyerel az meg letöltötte a szükséges codecet. És voálá, megy! -
#545 Lehet :D,most jövök a hivatalos fórumról ott is panaszkodnak páran,hogy a hiper gépeiken kifagy...hát akkor várjuk szeretettel az 1.3 -as patch-t... -
MrAndree #544 Nálam fut rendesen, 4 óra alatt egyszer sem lépett ki. Meg a videók is futnak rendesen. Lehet csak mázlim van. :) -
#543 Hi! Hát ilyen nincs,már másodjára dobott ki a játék a twoworlds.exe hibát észlelt hibával!! Valaki találkozott hasonlóval,ja és Nvidia kártyám van (6600GT).
Mindig kb 10 perc játék után dob ki...:( -
#542 pedig tuti segit :), probalkozz meg -
#541 nem segít -
#540 miutan megcrackelted bekell regisztralni a jatekot, nemkell mast tenni csak ezt:
Choose Activation by Phone
Serial: 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Activate: 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Network : Keep offline .... -
#539 akinek ATI kartyaja van ez segit:
az 1.2es Patch: http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1969&id=11078
es a CRACK:
http://rs20.rapidshare.com/files/30848394/Two_Worlds.rar -
#538 Khm, hát szerintem a G2 grafikája még most is ütősnek tekinthető. :) -
#537 hellosztok!azt szeretném megkérdezni h mijért lép ki a game miután megcsináltam az embert és elindítottam!látom az emberkémet kb 1 másodpercig! -
#536 Az üst felett van öt kis kör, azokba belehúzod amit össze akarsz főzni!
Ha ez megvan, rákattintasz az üstre! -
#535 ha gothic fan lennel akkor nem a grafikara gyurnal...g1 g2 nem volt nagy etalon gfx teren csak a 3. a csili vili viszont nem is annyira elvezetes minta korabbiak... -
#534 Skacok, hogy lehet "főzni"? Ill alchemy ablak is aktív, de nem tudok vele mit kezdeni. Lvl 11 vagyok perpill.
Egyébként fasza ez a játék, jobban tetszik mint a G3. Sebesség nem repíti ugyan, de AA nélkül HDR-ből és world detailból kicsit levéve játszható. -
Rusy #533 Na a video miatt nem megy nekem sem felraktam a codecet, és nem megy ha esc-et nyomok továbbmegy mit kell feltenni hogy lejátsza a vidokat? -
Nandusz #532 Nahh megnéztem a gémet és elég pöccenés nélkül megy. Ami annyit jelent, hogy átlag 40fps.
Namost a grafikája szerintem jóval silányabb a gothic3-nál.
Baszki a távoli tájkép kb. olyan, mint egy 1999-ből előruccant 3D-s stratégiai játéknak.
hihetetlen béna az, hogy ahogy futsz, előtted 7-8 méterre jelennek meg a füvek.
Ez a grafika most elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, de lehet csak amiatt, mert gothic fan vagyok.
Viszont a gothic3 jóval szebb graffal rendelkezik.