2732
-
#251 Inkább akcio rpg, amúgy nem túl nehezek az ellenfelek. Viszont ha összefutsz valmi igazán keménnyel, akkor hamar kivégez! -
Newfronter #250 Nforce-on azt írták hogy olyan mint a Gothic 3, bugok nélkül.... :) -
#249 amúgy milyen jellegű?inkább akció rpg vagy inkább szerepjáték szerű? -
#248 Nagyon karaj -
csgj #247 vá, jól néz ki... nálam biztos nem menne így rendesen. Csak jönne már ki az angol! -
#246 Összefutottam egy medvével, gondoltam karddal legyaklom, egy ütéssel kinyírt! -
#245 bár a farkasok elég furák :D mosolyogtam is rajtuk :D
-
#244 nekem tökéletesen halad angol nyelvel is.
Elég jól el lehet vele pöcögni. kellemes kis game. -
ricsa008 #243 ok kössz
-
#242 Igen jön hogy mikor azt nemtudom.
Majd előhalászom a gamet ha lesz magyarítás:D -
ricsa008 #241 és jön majd ki angol verzió is valamikor? -
#240 Ha felteszed az angol nyelvi fájlt akkor minden szöveg angol lesz.
De nekem ha fenntva az angol fájl 10-ből 10x hibával kilép alig félperc múlva.
Eredeti némettel nem lépett ki eddig 1x sem! -
ricsa008 #239 De angol felirat sincs benne? -
#238 Na lol megközelítettem hátulról a már emlitett ork tábort egyből észre is vettek azt jöttek az egyikkel felvettem a harcot kezében valami fegyver erre érdekes modon mint a focista aki belsővel passzol csak rugdosodni tudott a hülyéje persze életerőmet nem vette le lol :D
-
#237 Készítettem pár képet játék közben,nekem tetszik a game, nem egy oblivion,de nem rossz! Csak a német duma zavar egy picit!
1024x768 minden maxon. Átlag 30-35fps.
-
#236 En az online jatekra leszek kivancsi, mert ugye ez az ami nem volt az Obliban es a G3-ban. -
#235 Találtam egy pacit,de van vele valami gond megnyomom hogy menjen előre megy is még ha elengedem a gombot is.
Lehet ez ilyen alapból?Mert furi :D -
csgj #234 hehh... akkor úgy néz ki, hogy nagyon német Zuxxez szagú game a cucc... Pedig már nagyon vártam :( de még mindig várhatok az angolra -
#233 Nálam a futással nincs gond, a játék viszont hát elég érdekes. Így elsőre nem érzem azt, hogy túl robusztus dologgal állnánk szemben, nem úgy mint a G3/Obli esetében. A grafika ééérdekes, a G3-nál sokkal rosszabb, Oblinál "gyerekesebb", ha lehet így fogalmazni. A növények még 10 cm-rel a hős előtt is képesek (f)eltűnni egyik pilllanatról a másikra, semmi folyamatosság vagy ilyesmi. A harc ugyanolyan kritikán aluli, mint a másik kettőben, klikk-klikk-klikk-klikk-klikk és ennyi. Egyelőre nagyon nem fogott meg, de majd még rányomulok hétvégén. Ja, hogy pozitívumot is mondjak, a zenéje az nagyon ott van! -
#232 Amúhy így első blikkre hát nemtudom én nem vagyok egy nagy szakértő de engem nemnagyon fogott meg a game Gothic + Oblivion nagyon de nagyon felúlmulja ezt és sokkal jobban is futnak.
De ez csak az én véleményem várom másokét is. -
csgj #231 de egyébként jó a game? -
#230 Megbeszélték a stratégiát! -
#229 Megkell találnom egy csókát de csomo banditán + orkokon kéne magam átverekedni.A banditátkat csak csak lezuztam de az orkok leszedtek nyilakkal mint a szart :(
Az érdekes volt hogy odamentem orkokhoz és kb fél percig ott álltam ők meg mintha ott sem lennék ,majd nagyhirtelen rámtámadt az összes.
-
csgj #228 "new release date 18 may in europe...." - Ööö.... shit -
#227 Elég nagy a csend, mindenki játszik? -
csgj #226 de a royal edition-ben van, és elvileg az is ma jelent meg... -
xido #225 akkor meg kell várni a június végét...ha cigánykereket hányunk se lesz angol nyelvű addig:))) -
csgj #224 akkor jogos magus felszólalása nem? DE! :) egyáltalán nem jó az se, hogy ha hallod az ocsmány német beszédet, de azért az angol felirat megvan... -
#223 De igen! -
#222 Valaki próbálta már letölteni torrent-ről?
Mert én megpróbáltam de a 3 seed nem túl biztató. -
csgj #221 de az csak FELIRAT, neeeem??? -
#220 #211 -
#219 jöjjön már ki vmi emberek által beszélt nyelven basszus -
csgj #218 de csak felirat nem? -
AC2 #217 Nem akarlak elkeseríteni titeket, de az oblit akkor se veri meg ha fejen áll. A multiplayer részz egyedüli, ami nincs az obliban de jó volna. De ha az alapjáték is rosszul van optimalizálva, akkor milyen lehet a multi? Diafilm vetítés lesz a lagg miatt... -
#216 Gondolom felpatchelve jobban menne, ami nem is lenne gond, ha a serial-t nem ütné ki....na de majd lesz hozzá az is. -
#215 Vazz... -
#214 Ennél mindkettő fényévekkel gyorsabban ment. -
#213 Pedig azt írták, sokkal kisebb a gépigénye, mint a konkurrenciának. G3/Obli nálad hogy ment? -
#212 Na kiprobáltam nem rossz csak nekem kurvásul akad :(