2732

• dante3
    Inkább akcio rpg, amúgy nem túl nehezek az ellenfelek. Viszont ha összefutsz valmi igazán keménnyel, akkor hamar kivégez!
  • Newfronter
    Nforce-on azt írták hogy olyan mint a Gothic 3, bugok nélkül.... :)
  • ThugEdge
    amúgy milyen jellegű?inkább akció rpg vagy inkább szerepjáték szerű?
  • Solid Snake
    Nagyon karaj
  • csgj
    vá, jól néz ki... nálam biztos nem menne így rendesen. Csak jönne már ki az angol!
  • dante3
    Összefutottam egy medvével, gondoltam karddal legyaklom, egy ütéssel kinyírt!
  • Devil_Gy
    bár a farkasok elég furák :D mosolyogtam is rajtuk :D
  • Devil_Gy
    nekem tökéletesen halad angol nyelvel is.
    Elég jól el lehet vele pöcögni. kellemes kis game.
  • ricsa008
    ok kössz
  • grebber
    Igen jön hogy mikor azt nemtudom.
    Majd előhalászom a gamet ha lesz magyarítás:D
  • ricsa008
    és jön majd ki angol verzió is valamikor?
  • grebber
    Ha felteszed az angol nyelvi fájlt akkor minden szöveg angol lesz.
    De nekem ha fenntva az angol fájl 10-ből 10x hibával kilép alig félperc múlva.
    Eredeti némettel nem lépett ki eddig 1x sem!
  • ricsa008
    De angol felirat sincs benne?
  • grebber
    Na lol megközelítettem hátulról a már emlitett ork tábort egyből észre is vettek azt jöttek az egyikkel felvettem a harcot kezében valami fegyver erre érdekes modon mint a focista aki belsővel passzol csak rugdosodni tudott a hülyéje persze életerőmet nem vette le lol :D

• dante3
    Készítettem pár képet játék közben,nekem tetszik a game, nem egy oblivion,de nem rossz! Csak a német duma zavar egy picit!
    1024x768 minden maxon. Átlag 30-35fps.

• Laza
    En az online jatekra leszek kivancsi, mert ugye ez az ami nem volt az Obliban es a G3-ban.
  • grebber
    Találtam egy pacit,de van vele valami gond megnyomom hogy menjen előre megy is még ha elengedem a gombot is.
    Lehet ez ilyen alapból?Mert furi :D
  • csgj
    hehh... akkor úgy néz ki, hogy nagyon német Zuxxez szagú game a cucc... Pedig már nagyon vártam :( de még mindig várhatok az angolra
  • rotator
    Nálam a futással nincs gond, a játék viszont hát elég érdekes. Így elsőre nem érzem azt, hogy túl robusztus dologgal állnánk szemben, nem úgy mint a G3/Obli esetében. A grafika ééérdekes, a G3-nál sokkal rosszabb, Oblinál "gyerekesebb", ha lehet így fogalmazni. A növények még 10 cm-rel a hős előtt is képesek (f)eltűnni egyik pilllanatról a másikra, semmi folyamatosság vagy ilyesmi. A harc ugyanolyan kritikán aluli, mint a másik kettőben, klikk-klikk-klikk-klikk-klikk és ennyi. Egyelőre nagyon nem fogott meg, de majd még rányomulok hétvégén. Ja, hogy pozitívumot is mondjak, a zenéje az nagyon ott van!
  • grebber
    Amúhy így első blikkre hát nemtudom én nem vagyok egy nagy szakértő de engem nemnagyon fogott meg a game Gothic + Oblivion nagyon de nagyon felúlmulja ezt és sokkal jobban is futnak.

De ez csak az én véleményem várom másokét is.
  • csgj
    de egyébként jó a game?
  • dante3
    Megbeszélték a stratégiát!
  • grebber
    Megkell találnom egy csókát de csomo banditán + orkokon kéne magam átverekedni.A banditátkat csak csak lezuztam de az orkok leszedtek nyilakkal mint a szart :(

Az érdekes volt hogy odamentem orkokhoz és kb fél percig ott álltam ők meg mintha ott sem lennék ,majd nagyhirtelen rámtámadt az összes.

• csgj
    "new release date 18 may in europe...." - Ööö.... shit
  • dante3
    Elég nagy a csend, mindenki játszik?
  • csgj
    de a royal edition-ben van, és elvileg az is ma jelent meg...
  • xido
    akkor meg kell várni a június végét...ha cigánykereket hányunk se lesz angol nyelvű addig:)))
  • csgj
    akkor jogos magus felszólalása nem? DE! :) egyáltalán nem jó az se, hogy ha hallod az ocsmány német beszédet, de azért az angol felirat megvan...
  • dante3
    De igen!
  • Omega888
    Valaki próbálta már letölteni torrent-ről?
    Mert én megpróbáltam de a 3 seed nem túl biztató.
  • csgj
    de az csak FELIRAT, neeeem???
  • dante3
  • magus
    jöjjön már ki vmi emberek által beszélt nyelven basszus
  • csgj
    de csak felirat nem?
  • AC2
    Nem akarlak elkeseríteni titeket, de az oblit akkor se veri meg ha fejen áll. A multiplayer részz egyedüli, ami nincs az obliban de jó volna. De ha az alapjáték is rosszul van optimalizálva, akkor milyen lehet a multi? Diafilm vetítés lesz a lagg miatt...
  • Ebola75
    Gondolom felpatchelve jobban menne, ami nem is lenne gond, ha a serial-t nem ütné ki....na de majd lesz hozzá az is.
  • rotator
    Vazz...
  • grebber
    Ennél mindkettő fényévekkel gyorsabban ment.
  • rotator
    Pedig azt írták, sokkal kisebb a gépigénye, mint a konkurrenciának. G3/Obli nálad hogy ment?
  • grebber
    Na kiprobáltam nem rossz csak nekem kurvásul akad :(