2732
-
cain #371 másodjára az intrót lejátsza a karigenerálás után, éppen menne be a várba, és bumm. még a ventillátorok is leállnak. mielőtt hülyének néztek, phisyx, vc++, directx felment. ati videokarim van. -
cain #370 nálam is ezt csinálja. de nem kilép, hanem leállítja az egész gépet. fura. -
#369 Kicsit zavaro ha hatra mozdulzs akkor megfordul
de van erre egy jobb modszer: Hátra is lehet ugrani !
(nem csak elore) ez harc kozbe sokkal jobb mint barmi hasonlo :)
En speciel jobban szeretem ezt a fajta iranyitast, a kamera majdnem tok szabadon mozoghat mikozben akar ugyan abba az iranyha haladhatsz 360fokba korbemozgathatod az egerrel a nezopontot, a billel meg hozza igazdosz mozgas szempontjabol.
A grafika sztem korrekt, foleg hogy neha ilyen fura effektekkel is megtuzdeltek. Valtozik a napszak, es az idojaras is.
Most eppen zuhogo esobe viharba vagyok.
Lehet hogy hoeses is van, lattam egy ilyen kepet amikor betoltott egy mentest, bar amolyan concept-art jellegu volt...
Egyedul az nem tetszik, hogy a ló neha megall egy egy objektum vagy hegy labanal, es nem hajlando sehogyse tovabbmenni.
Engem az oblivonban sokkal jobban idegesitett a latotavolsag miatt a terulet reszletsebb kirajozolodasanak a határa mint itt.
-
#368 Kiprobaltam ugy, hogy a win alapbeallitasaiban raktam ra 16x-os anizotrop szurest ... igy mar egy fokkal jobb :) -
Harkat 89 #367 Na felraktam 1.1 es patch-et és igy már nem kéri, de akadt egy nagyobb gondom:D
Mikor elinditom a játékot bejön minden, megszerkeztem a karimat és start game, ekor lép ki nálam.
Valaki segitsen pls. -
#366 1911-1911-1911-1911 -
#365 Haat gyerekek ... minden full maxon van, eleg jol megy meg ugy is .. DE: semmi filter, 'legkori' effekt nincs a kepen, a tu eles felbontas mellett a texturak ugy osszeallnak egy keppe, hogy az mar elvezhetetlen es szemzavaro ... komolyan akkor a leg jatszhatobb es 'elethubb' (ertsd: erzed a terep, a latohatar melyseget, az atmoszferikus melyseget :) mikor kiba nagy kod van :)
Amugy az is erdekes, hogy kontrollerre tervezett iranyitasat igy a PC-ben 1:1-ben bennehagytak ... tehat pl ha hatralnek, akkor a kamera fele fut a kari, etc. Ez is eleg zavaro ... az animaciok meg magukert beszelnek.
Szoval erdekes egy jatek, kepek alapjan sokkal jobbnak talaltam anno. -
#364 ja es epp most talalkoztam a csajszival aki a logon van :) -
#363 csak tippelek de olyan nightwish szeru a zene
legalbbis az elejen -
Lyan Kyj #362 Az lenne a kérdésem, hogy a creditset hogy tudom megnézni anélkül, hogy végigvinném a játékot, vagy, tudja-e vki, hogy a menüben ki énekel és mit?:) -
Harkat 89 #361 Hello.
Nekem az a gondom hogy mikor elinditom a játékot akor bejön meg minden csak kér valami számot , sehol se találtam hozá cd kulcsot, valaki nem tud hozá? -
#360 A frissítéshez is?
Amúgy már ilyen kemény hadipáncélban indulunk? Jó sokat kell akkor dolgozni ebben a játékban sikerért az biztos. De reménykedem hogy Gothic szerű lesz :S -
#359 találtam egy torrent-et húzom is be is indult 500kb-al de lement 20-ra:((( -
#358 Nekem is a razoros van meg és csak az elsö dvd töltötem le mert a kettesen csak extrák meg a tőbbi nyelvi fájl van. -
#357 eh amit én szedtem le az 1 dvd.. most látom hogy a razor-os dupladvd-s:D
nah akkor tényleg 5év 6hónap míg lejönne onnan:D -
#356 faxa...
nincs vami ftp hely?:P
nincs kedvem napokat várni torrent-re -
#355 ugy hogy sztem neked ,mintahogy nekem is a SilentGate (német) verza van,nem a Razor féle...avagy rossz helyről szedtük -
#354 nekem is a német van fenn:S
de ahova küldtem sms-t ott csak a német van fenn:S
torrent-en meg 5 év 6 hónap:D -
#353 felpeccseltem de még mindig kilép:( mi lehet a baj??
hogy kell elindítani?? mert ti nyomjátok... -
-
#351 nekem is klite codec pac van fent
egyeb patchet fixet meg nem raktam fel
csak az angol szoveg filet irtam felul
ezt nezzetek: begyalogoltam a lovammal egy olyan teruletre ahol ilyen furcsa gazok voltak es egybol megvaltozott a grafika ilyen furcsa effekt van rajta de marha jol nez ki :)
-
#350 neked is a German verza van?? mert pl. nekem nincs ilyen könyvtáram -
#349 egyébként már van rendes angol verza is,lehet inkább avval kéne probálkozni,nem a némettel -
#348 A játék Razor1911 könyvtárában. -
#347 és hol van ehhez crack? gamecopyn nem igazán láttam -
#346 Nem raktam fel az a Windows Media Player Codecs (WM9Codec.exe) ez egy csomó játékhoz hozzá van adva de szerintem szart se jelent, nélküle is megy minden, de egy próbát megér ha nem megy. -
#345 Nekem xp codecpack de ha csak egy van fent nem hiszem,hogy ez a gond. -
#344 ..van vmi codec is mellékelve azt nem raktad fel?
(nekem is K-Lite van 3.0) -
#343 k-lite codec van fent és semmi kavarás -
#342 Nekem így megy!
1.Razor1911 verziót felrak
2.directx frissít (a játékhoz mellékeltet)
3.visualc++ (vcredist_x86.exe)
4.Ageia PhysX (PX70112.exe)
5.1.1 patch felrak
6.patch.reg meg a Two Worlds.exe-t bemásolni
7.patch.reg elindít (igenre)
8.Play -
#341 Én se értem mi lehet itt többeknek a gebasz,talán valami codec összeakadás mert nekem még desktopra kivágás nem volt. -
#340 .hmmm
ilyen konfigod van?
enyém PIV 2.8 ,ATI9800pro , 1GB RAM
(1ébként irják ,hogy az ATI kártyás bugo-okat épp az 1.2-es pacs javitja,de ugy ahhoz még nincs crack) -
#339 felraktam mindent ami a setupmenuben volt (a visualc-t is)
mas extrat nem csinaltam -
#338 hát nekem lejáccca jol az elején a videokat,de amint indulna az "igazi játék" kivág "hiba az exe-ban" üzivel
...akinek fut a gamma az hogyis csinálta -
#337 megtalaltam az angol szoveget ezzel mar kiraly a game, mert ertem is :)
akinek a gothic bejon az mindenkeppen vegye fel a repertoarjaba a gamet sztem nem rossz
-
#336 Nem külső nézetes szerepjáték lentebb látsz képeket. -
#335 bocs h hüyleséget kérdezek de a játék képei alapján nemtom eldönteni hogy ez FPS???? -
#334 Valaki tudja hogy a játék elején hogyan kell kinyitni a második kaput?
piossal van a kapunyitás.
nem tudom hogyan kell használni a lockpick-et
-
#333 UPGRADE 1.0 -1.2
LINK
-
#332 jól