2732

• cain
    másodjára az intrót lejátsza a karigenerálás után, éppen menne be a várba, és bumm. még a ventillátorok is leállnak. mielőtt hülyének néztek, phisyx, vc++, directx felment. ati videokarim van.
  • cain
    nálam is ezt csinálja. de nem kilép, hanem leállítja az egész gépet. fura.
  • hiba
    Kicsit zavaro ha hatra mozdulzs akkor megfordul

de van erre egy jobb modszer: Hátra is lehet ugrani !
    (nem csak elore) ez harc kozbe sokkal jobb mint barmi hasonlo :)

En speciel jobban szeretem ezt a fajta iranyitast, a kamera majdnem tok szabadon mozoghat mikozben akar ugyan abba az iranyha haladhatsz 360fokba korbemozgathatod az egerrel a nezopontot, a billel meg hozza igazdosz mozgas szempontjabol.

A grafika sztem korrekt, foleg hogy neha ilyen fura effektekkel is megtuzdeltek. Valtozik a napszak, es az idojaras is.
    Most eppen zuhogo esobe viharba vagyok.
    Lehet hogy hoeses is van, lattam egy ilyen kepet amikor betoltott egy mentest, bar amolyan concept-art jellegu volt...

Egyedul az nem tetszik, hogy a ló neha megall egy egy objektum vagy hegy labanal, es nem hajlando sehogyse tovabbmenni.

Engem az oblivonban sokkal jobban idegesitett a latotavolsag miatt a terulet reszletsebb kirajozolodasanak a határa mint itt.
  • Laza
    Kiprobaltam ugy, hogy a win alapbeallitasaiban raktam ra 16x-os anizotrop szurest ... igy mar egy fokkal jobb :)
  • Harkat 89
    Na felraktam 1.1 es patch-et és igy már nem kéri, de akadt egy nagyobb gondom:D
    Mikor elinditom a játékot bejön minden, megszerkeztem a karimat és start game, ekor lép ki nálam.
    Valaki segitsen pls.
  • wedge31
    1911-1911-1911-1911
  • Laza
    Haat gyerekek ... minden full maxon van, eleg jol megy meg ugy is .. DE: semmi filter, 'legkori' effekt nincs a kepen, a tu eles felbontas mellett a texturak ugy osszeallnak egy keppe, hogy az mar elvezhetetlen es szemzavaro ... komolyan akkor a leg jatszhatobb es 'elethubb' (ertsd: erzed a terep, a latohatar melyseget, az atmoszferikus melyseget :) mikor kiba nagy kod van :)

Amugy az is erdekes, hogy kontrollerre tervezett iranyitasat igy a PC-ben 1:1-ben bennehagytak ... tehat pl ha hatralnek, akkor a kamera fele fut a kari, etc. Ez is eleg zavaro ... az animaciok meg magukert beszelnek.

Szoval erdekes egy jatek, kepek alapjan sokkal jobbnak talaltam anno.
  • hiba
    ja es epp most talalkoztam a csajszival aki a logon van :)
  • hiba
    csak tippelek de olyan nightwish szeru a zene
    legalbbis az elejen
  • Lyan Kyj
    Az lenne a kérdésem, hogy a creditset hogy tudom megnézni anélkül, hogy végigvinném a játékot, vagy, tudja-e vki, hogy a menüben ki énekel és mit?:)
  • Harkat 89
    Hello.
    Nekem az a gondom hogy mikor elinditom a játékot akor bejön meg minden csak kér valami számot , sehol se találtam hozá cd kulcsot, valaki nem tud hozá?
  • Mr_no_NaMe
    A frissítéshez is?
    Amúgy már ilyen kemény hadipáncélban indulunk? Jó sokat kell akkor dolgozni ebben a játékban sikerért az biztos. De reménykedem hogy Gothic szerű lesz :S
  • DeathJr
    találtam egy torrent-et húzom is be is indult 500kb-al de lement 20-ra:(((
  • wedge31
    Nekem is a razoros van meg és csak az elsö dvd töltötem le mert a kettesen csak extrák meg a tőbbi nyelvi fájl van.
  • DeathJr
    eh amit én szedtem le az 1 dvd.. most látom hogy a razor-os dupladvd-s:D
    nah akkor tényleg 5év 6hónap míg lejönne onnan:D
  • DeathJr
    faxa...
    nincs vami ftp hely?:P
    nincs kedvem napokat várni torrent-re
  • Johnny23
    ugy hogy sztem neked ,mintahogy nekem is a SilentGate (német) verza van,nem a Razor féle...avagy rossz helyről szedtük
  • DeathJr
    nekem is a német van fenn:S
    de ahova küldtem sms-t ott csak a német van fenn:S
    torrent-en meg 5 év 6 hónap:D
  • DeathJr
    felpeccseltem de még mindig kilép:( mi lehet a baj??
    hogy kell elindítani?? mert ti nyomjátok...
  • hiba

• hiba
    nekem is klite codec pac van fent
    egyeb patchet fixet meg nem raktam fel
    csak az angol szoveg filet irtam felul
    ezt nezzetek: begyalogoltam a lovammal egy olyan teruletre ahol ilyen furcsa gazok voltak es egybol megvaltozott a grafika ilyen furcsa effekt van rajta de marha jol nez ki :)

• Johnny23
    neked is a German verza van?? mert pl. nekem nincs ilyen könyvtáram
  • Johnny23
    egyébként már van rendes angol verza is,lehet inkább avval kéne probálkozni,nem a némettel
  • CalebJoe
    A játék Razor1911 könyvtárában.
  • Mr_no_NaMe
    és hol van ehhez crack? gamecopyn nem igazán láttam
  • CalebJoe
    Nem raktam fel az a Windows Media Player Codecs (WM9Codec.exe) ez egy csomó játékhoz hozzá van adva de szerintem szart se jelent, nélküle is megy minden, de egy próbát megér ha nem megy.
  • wedge31
    Nekem xp codecpack de ha csak egy van fent nem hiszem,hogy ez a gond.
  • Johnny23
    ..van vmi codec is mellékelve azt nem raktad fel?

(nekem is K-Lite van 3.0)
  • CalebJoe
    k-lite codec van fent és semmi kavarás
  • CalebJoe
    Nekem így megy!
    1.Razor1911 verziót felrak
    2.directx frissít (a játékhoz mellékeltet)
    3.visualc++ (vcredist_x86.exe)
    4.Ageia PhysX (PX70112.exe)
    5.1.1 patch felrak
    6.patch.reg meg a Two Worlds.exe-t bemásolni
    7.patch.reg elindít (igenre)
    8.Play
  • wedge31
    Én se értem mi lehet itt többeknek a gebasz,talán valami codec összeakadás mert nekem még desktopra kivágás nem volt.
  • Johnny23
    .hmmm

ilyen konfigod van?

enyém PIV 2.8 ,ATI9800pro , 1GB RAM

(1ébként irják ,hogy az ATI kártyás bugo-okat épp az 1.2-es pacs javitja,de ugy ahhoz még nincs crack)
  • hiba
    felraktam mindent ami a setupmenuben volt (a visualc-t is)
    mas extrat nem csinaltam
  • Johnny23
    hát nekem lejáccca jol az elején a videokat,de amint indulna az "igazi játék" kivág "hiba az exe-ban" üzivel

...akinek fut a gamma az hogyis csinálta
  • hiba
    megtalaltam az angol szoveget ezzel mar kiraly a game, mert ertem is :)

akinek a gothic bejon az mindenkeppen vegye fel a repertoarjaba a gamet sztem nem rossz

• CalebJoe
    Nem külső nézetes szerepjáték lentebb látsz képeket.
  • Balazs15
    bocs h hüyleséget kérdezek de a játék képei alapján nemtom eldönteni hogy ez FPS????
  • Omega888
    Valaki tudja hogy a játék elején hogyan kell kinyitni a második kaput?
    piossal van a kapunyitás.
    nem tudom hogyan kell használni a lockpick-et
  • Johnny23
    UPGRADE 1.0 -1.2

LINK

• Mr_no_NaMe
    jól