2732
-
Rusy #531 bocs, de hogy kell feltenni, mert nekem nem ment
install
1.2 patch
és crack? -
#530 akkor abból a párszász helyből adj eggyet,mert én itt nem találom at 1.2 patch seriálját -
#529 Úgy néz ki a multija nem havidíjas: multi info -
MrAndree #528 Meg a neten is fent van párszáz helyen... -
gyuri12 #527 olvassatok már vissza! most írtam le vazze! -
norbi17 #526 Hy.
Ezen a konfigon elindúlna a játék::
AMD Athlon XP 2400+
1 Giga RAM
XpertVision GF 6800GS 256 megás kártya -
#525 nagyon szép a zenéje!most kezdem remélem a gém is olyan jó -
#524 Hi all! Leszedtem az 1.2 patch-et,hogy kell elindítani mert nem tudok továbblépni a serial kérésen??
Vki aki megcsinálta írja le légyszíves hogy kell.
Köszi előre is! -
MrAndree #523 Nem véletlenül raktam spoilerbe... -
gyuri12 #522 miért kellett leírnod? így már nem is kell a gém:/ :D xD -
MrAndree #521 A francba! Részletek lentebb. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mindenféle képeken feltűnő aranyos csajrol sajnos kiderült, hogy ő az elrabolt hugica. Kár. Pedig reméltem, hogy lehet majd "barátkozni" vele. De így akkor nem. :) -
#520 Hogy lehet varázsolni benne? A legelején tudtam a jobb gombbal, de már nem megy...Hogy kell? -
gyuri12 #519 nekem legjobban a diablo2 futott -
gesa #518 Az rzr-2wds.iso tartalmaz francia és német nyelvű videokat az install könyvtárban. Egy ISO szerkesztő programmal (pl.: Ultraiso) megnyitod az iso-t és ezeket a videokat kitörlöd (én az intro5 nevezetű videokat meghagytam), majd mented az isot (ha van helyed, akkor más néven, a biztonság kedvéért). Ezzel kb 700 MB helyet nyersz, így már nyomhatod DVD-re. Nekem ez így működött, bár túl sokat még nem nyúztam a játékot. -
#517 hali
ilyen gépen menne közepes grafo?:
pentium 3.0 GHz
radeon 9600XT 256mb
1Gb ram -
MrAndree #516 Érdekes, mert nálam jobban fut mint a gothic futott. Pedig ez maxon van az meg nem volt. -
#515 Nemtudom itt mi a franc folyik, de ha megszakadok se megy 20 fps fölé a gamma...a gothic hármszor jobban futott (kb 3-4 buggal találkoztam benne) ismétlem TELLJESEN MAXON
Nyugodtan tessékcsak leszedni! -
MrAndree #514 Szerintem a gothic 3 szebb. Ez viszont jobban fut. Sokkal jobban. :) Egyébként nem rossz játék, elég hangulatos meg úgy fest története is van /ami a gothic 3nak nem volt. :)/. Egyelőre elégedett vagyok vele. -
#513 Nah végre fut nálam is (1.2-es patch)
...sztetek akkor Gothic 3-nak szebb a graf-ja, érdemes 1általán azt is leszedni? Csakazért mert azt sem láátam még,de ha ugy akad,akkor felejtős a 9800pro-mon -
#512 Hm, de hülye vagyok. :P :P -
gyuri12 #511 nem értem az embereket! 4 hasz-t miért nem bírnak visszaolvasni,mielőtt kérdeznek????? -
gyuri12 #510 most írtam le a minimumot,ennyire hülye nem lehetsz!:D -
Harkat 89 #509 Azt nem értem miért mindig a jó játékok felrakásával van a gond?:)
Nem bírjak csak ugy megcsinálni install, play és menjen:D -
#508 Tedd fel az 1.2 pecset már van hozzá crack az állitolag javitja az atis problémákat. -
#507 Én segítenék, ha tudnék, de még nincs is meg a game. Csak úgy együttérzésképp. :P -
Harkat 89 #506 Gothic is elég jó szerintem RPG téren, öszetet de nem adja visza az igaz, az eredeti RPG élményt.
Na senki se tud segiteni?:( -
#505 Hát igen, mivel a hagyományos RPG-t többen játszák. Ott van pluszba a kalandmester. Ott már alapból megvan a társaság, ugyan nincs vizuális kép, de a társaság kárpótol, beleéled magad. Bár az oblivion nagyon megközelítette az asztali RPG-ket. -
Harkat 89 #504 ÉN?:) -
#503 Csak megkérdezem, hogy a következő konfiggal fut a Játék?
ATI RADEON 9100 128 MB
1 GB DDR RAM
Intel celeron 2,4 GHz
csak megjegyzem, hogy az annyira szidott Gothic 3 elindult, szóval reménykedem, hogy a TT is el fog. -
cain #502 olvass tovább. -
Harkat 89 #501 Hello.
Felraktam a game-t, 1.1-es patch-et és megy is, csak mikor már megszerkeztetem a karakterem és elinditom kilép.Valaki nem tudja mit tegyek? -
#500 Nem tudsz olvasni azt írtam " már-már " tökéletes rpg számitogépre nem létezik és nem is fog soha még csak a közelébe se érni az igazi aztali rpg-éknek. -
gyuri12 #499 nah mivel nem segítettetek a minimum konfigban,ezért leírom:D:
512mb ram,2ghz-s cpu,és 128mb-s kártya,2.0-ás shaderrel vagy mivel:)
-
#498 Akkor már inkább a Fallout. -
#497 Jaja. ha én azt mondom Gothic, akkor csak az első két részre gondolok. A 3 egy röhej. -
#496 Obli távol áll a tökéletes RPG-től. Ami karcolja a szintet az a Baldur's Gate. -
#495 Gothic3 egy optimalizálatlan bughalmaz! Nekem ez a game ezerszer jobban tetszik!Izlések és pofonok! Egyte értek veled! -
#494 Kicsit olyan mint a Divine Divinity 3D lenne. -
#493 Való igaz az oblivion a profizmusával szinte már-már a tökéletes rpg, ha valaki annál jobbat vár az tul magasra teszi a lécet.
A G3-ról inkább nem írok semmit a topicjában már kitárgyaltuk de ez a játék messze profibb munka mint az. -
attis1990 #492 nem tudja valaki h lessz-e hozzá magyarosítás?