2732

• Rusy
    bocs, de hogy kell feltenni, mert nekem nem ment
    install
    1.2 patch
    és crack?
  • tasakos
    akkor abból a párszász helyből adj eggyet,mert én itt nem találom at 1.2 patch seriálját
  • Faki
    Úgy néz ki a multija nem havidíjas: multi info
  • MrAndree
    Meg a neten is fent van párszáz helyen...
  • gyuri12
    olvassatok már vissza! most írtam le vazze!
  • norbi17
    Hy.
    Ezen a konfigon elindúlna a játék::
    AMD Athlon XP 2400+
    1 Giga RAM
    XpertVision GF 6800GS 256 megás kártya
  • ZaJanga
    nagyon szép a zenéje!most kezdem remélem a gém is olyan jó
  • tasakos
    Hi all! Leszedtem az 1.2 patch-et,hogy kell elindítani mert nem tudok továbblépni a serial kérésen??

Vki aki megcsinálta írja le légyszíves hogy kell.
    Köszi előre is!
  • MrAndree
    Nem véletlenül raktam spoilerbe...
  • gyuri12
    miért kellett leírnod? így már nem is kell a gém:/ :D xD
  • MrAndree
    A francba! Részletek lentebb. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mindenféle képeken feltűnő aranyos csajrol sajnos kiderült, hogy ő az elrabolt hugica. Kár. Pedig reméltem, hogy lehet majd "barátkozni" vele. De így akkor nem. :)
  • Voltan
    Hogy lehet varázsolni benne? A legelején tudtam a jobb gombbal, de már nem megy...Hogy kell?
  • gyuri12
    nekem legjobban a diablo2 futott
  • gesa
    Az rzr-2wds.iso tartalmaz francia és német nyelvű videokat az install könyvtárban. Egy ISO szerkesztő programmal (pl.: Ultraiso) megnyitod az iso-t és ezeket a videokat kitörlöd (én az intro5 nevezetű videokat meghagytam), majd mented az isot (ha van helyed, akkor más néven, a biztonság kedvéért). Ezzel kb 700 MB helyet nyersz, így már nyomhatod DVD-re. Nekem ez így működött, bár túl sokat még nem nyúztam a játékot.
  • watto
    hali
    ilyen gépen menne közepes grafo?:
    pentium 3.0 GHz
    radeon 9600XT 256mb
    1Gb ram
  • MrAndree
    Érdekes, mert nálam jobban fut mint a gothic futott. Pedig ez maxon van az meg nem volt.
  • Mr_no_NaMe
    Nemtudom itt mi a franc folyik, de ha megszakadok se megy 20 fps fölé a gamma...a gothic hármszor jobban futott (kb 3-4 buggal találkoztam benne) ismétlem TELLJESEN MAXON
    Nyugodtan tessékcsak leszedni!
  • MrAndree
    Szerintem a gothic 3 szebb. Ez viszont jobban fut. Sokkal jobban. :) Egyébként nem rossz játék, elég hangulatos meg úgy fest története is van /ami a gothic 3nak nem volt. :)/. Egyelőre elégedett vagyok vele.
  • Johnny23
    Nah végre fut nálam is (1.2-es patch)

...sztetek akkor Gothic 3-nak szebb a graf-ja, érdemes 1általán azt is leszedni? Csakazért mert azt sem láátam még,de ha ugy akad,akkor felejtős a 9800pro-mon
  • Casper007
    Hm, de hülye vagyok. :P :P
  • gyuri12
    nem értem az embereket! 4 hasz-t miért nem bírnak visszaolvasni,mielőtt kérdeznek?????
  • gyuri12
    most írtam le a minimumot,ennyire hülye nem lehetsz!:D
  • Harkat 89
    Azt nem értem miért mindig a jó játékok felrakásával van a gond?:)
    Nem bírjak csak ugy megcsinálni install, play és menjen:D
  • wedge31
    Tedd fel az 1.2 pecset már van hozzá crack az állitolag javitja az atis problémákat.
  • Casper007
    Én segítenék, ha tudnék, de még nincs is meg a game. Csak úgy együttérzésképp. :P
  • Harkat 89
    Gothic is elég jó szerintem RPG téren, öszetet de nem adja visza az igaz, az eredeti RPG élményt.
    Na senki se tud segiteni?:(
  • Casper007
    Hát igen, mivel a hagyományos RPG-t többen játszák. Ott van pluszba a kalandmester. Ott már alapból megvan a társaság, ugyan nincs vizuális kép, de a társaság kárpótol, beleéled magad. Bár az oblivion nagyon megközelítette az asztali RPG-ket.
  • Harkat 89
    ÉN?:)
  • Casper007
    Csak megkérdezem, hogy a következő konfiggal fut a Játék?

ATI RADEON 9100 128 MB
    1 GB DDR RAM
    Intel celeron 2,4 GHz

csak megjegyzem, hogy az annyira szidott Gothic 3 elindult, szóval reménykedem, hogy a TT is el fog.
  • cain
    olvass tovább.
  • Harkat 89
    Hello.
    Felraktam a game-t, 1.1-es patch-et és megy is, csak mikor már megszerkeztetem a karakterem és elinditom kilép.Valaki nem tudja mit tegyek?
  • wedge31
    Nem tudsz olvasni azt írtam " már-már " tökéletes rpg számitogépre nem létezik és nem is fog soha még csak a közelébe se érni az igazi aztali rpg-éknek.
  • gyuri12
    nah mivel nem segítettetek a minimum konfigban,ezért leírom:D:
    512mb ram,2ghz-s cpu,és 128mb-s kártya,2.0-ás shaderrel vagy mivel:)
  • Voltan
    Akkor már inkább a Fallout.
  • Voltan
    Jaja. ha én azt mondom Gothic, akkor csak az első két részre gondolok. A 3 egy röhej.
  • Faki
    Obli távol áll a tökéletes RPG-től. Ami karcolja a szintet az a Baldur's Gate.
  • dante3
    Gothic3 egy optimalizálatlan bughalmaz! Nekem ez a game ezerszer jobban tetszik!Izlések és pofonok! Egyte értek veled!
  • b-type
    Kicsit olyan mint a Divine Divinity 3D lenne.
  • wedge31
    Való igaz az oblivion a profizmusával szinte már-már a tökéletes rpg, ha valaki annál jobbat vár az tul magasra teszi a lécet.
    A G3-ról inkább nem írok semmit a topicjában már kitárgyaltuk de ez a játék messze profibb munka mint az.
  • attis1990
    nem tudja valaki h lessz-e hozzá magyarosítás?