Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Megjelent...
Se open béta, se semmi, hirtelen belebaxtak egy multit, hogy a hülye fizessen.
"A Two Worlds kiadása többek között a multiplayer rész miatt késik, mert itt komolyabb játékmenet beli egyensúlyozásokra is szükség van. - nyilatkozta Alexandra Constandache a játék egyik designere. Mivel a játék MMO része itt is havidíjas lesz és a kiadó még nem készült fel az ilyen üzleti húzásokra, ezért még azt nem is tudják hogy a játék többjátékos része mikor indulhat el, mert még a szerverek sincsenek felkészülve. De nem szeretnék úgy elindítani a játékot hogy a multi ne mûködne benne, így hát még várni kell a június 26-ai kiadással, de remélik hogy tudják tartani a határidõt. Az Xbox360-as verzió multiplayer része várhatóan abban fog különbözni a PC-stõl hogy a konzolosban több lesz a zárt instance terület, a Guild Warshoz hasonlóan. További információért erre tessék."
Why so serious?
Tehát holnap megjelenik a játék, nemsokára lehet tölteni... 😊 és lesz benne angol nyelv is.
Olvassátok!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The console version of "Two Worlds" will unfortunately not be in the stores with the PC version on the 9th of May. As yet, no new release date has been announced. Unfortunately, the reasons for this delay cannot at this time be given by the publishers.
Magyarul a konzolos verzió nem fog 9.én megjelenni a Pc verzióval együtt, hanem késõbb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Why so serious?
Release Date: Jun 26, 2007
Release Region: North America
Release Date: Jun 29, 2007
Release Region: Europe
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kezdtek aggódni.
Közben találtam is egy képet róla:
Jó kis ellenfelek lesznek:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
The story of "Two Worlds" begins in an age torn by war. The Orcs have advanced to the south bank of the river Gon and are threatening the Kingdom of Cathalon. While this is happening, the hero, a wandering bounty hunter, is searching for some clue as to the whereabouts of his sister, whom he hasn't seen since her settlement was attacked three years ago.
Ebbõl nekem nagyon az jön le hogy karakter generálás nem igazán lesz.
Why so serious?
Why so serious?
Sogun, 09:24 - PC X360 - Játék: Akció-RPG
(RPGWatch) Miközben elmarad a Two Worlds X360 verziója - egyelõre -, addig az elsõ szájt már tesztelte is a nemsokára megjelenõ PC változatot és nagy meglepetésre kitûnõ értékeléseket kapott! Úgy látszik, nem az Oblivion az egyedüli modern szuper RPG a Földön. Na majd meglátjuk a megjelenés után. Az 360 Live 9.3 pontot adott neki a tízbõl.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022

Why so serious?
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
confirmed by the Publisher today:
http://www.twoworlds-game.de/index.php?option=com_content&task=view&id=171&Itemid=1
by the way:
the german "Two Worlds - Royal Edition" are Multi (German and English)"
Na, ezek szerint a német verzió, ami nemsokára (május 9-én) megjelenik, az egyben angol nyelvû is lesz... szóval valóban csak az EU-ban jelenik meg májusban a game, de angol nyelven is... elvileg... 😊
Why so serious?