2732

• watto
    hdr
  • watto
    hy
    ennek a játéknak igazából mi a gépigénye????
    mer van ahol azt olvasom elég neki 512mb ram meg 2-es proci
    van ahol meg azt írját hogy rohadt nagy gép kell hozzá.

nagyon tetszik a képekről ítélve a game.
    az oblivion ment mindent maxrahúzva 17fps-el és csak a hd--efektet
    kapcsoltam ki.
  • b-type
    pár lövés:
    -még egy kicsit hátra..még egy kicsit hátra..
    -naplemente, én és a malacom.
    -pózör..és Bronson nézés
    -meló
    -ghoul-ék idillibe'
    -ebből egy kifejezetten nagy saller lesz.
  • b-type
  • The Fugitive
    :)
    no hogy szó essen egy kicsit a játékról is:
    ha valaki egyedi fegyvert, vagy páncélt akar, szerezzen be ugyanolyan típusokat, és rakja egymásra! igen jó eredményeket lehet vele elérni! ja és mielőtt megcsinálná mentsen, mert nem mindig adja elsőre a legnagyobb értéket! és ajánlott a kisebb értéket a nagyobbra húzni, ma egész nap ilyenekkel szórakoztam :D "szóval a statisztika szerint..." :)
    a másik meg amire talán rájött mindenki, hogy a ládák nem ugyanazt a cuccot adják vissza, ha visszatölti az ember a játékot. vagyis érdemes a ládáknál menteni, és addig próbálkozni, amíg valami jó cuccot nem ad. amúgy az első 3 nyitásból odaadja a lehető legjobb cuccot. egy bizonyos szám után pedig ismétlődik. persze a legegyszerűbb zárral ellátott ládában ne várjon senki 200as páncélt, vagy hasonlót! :)
    lassan lehetne valami tippek&trükkök fájlt összeszedni :)
  • hiba
    de ez egy ilyen game rosszul van megirva es szetesik a processzor tole, kilazulnak a labak, kontakhiba lesz, tul nagy aramot vesz fel megsul a foglalatban. ez mar csak igy megy manapsag
  • daneelolivaw
    pfej, marhára nem tetszik a játék, unalmas, érdektelen az egész játékmenet, a grafika nem minden, a harcrendszer csapnivaló... törlöm lefele!
  • b-type
    Kivéve ha teljesen le van véve a ventillátor fordulata :))
    A tálcán látni hogy fut a játék, a ventillátor full le van tekerve, mert minek.
    gond nélkül fut 1600×1200-ben fullban.
    Lehet hogy beakaszt vmit nálad, azért teker a proc. Nálam a Process Explorer 50-60-as kihasználtságot mutat.
  • zsirfecske
    nehogymár a játék hibája legyen hogy a proci elforr :)
  • cain
    nosza! nálam feltételes reflex, hogy még install alatt letöltöm a legújabb patchet a szóbanforgó játékhoz.
  • hiba
    Megfőa proci luzerfc
    ez lol
    veszelyes program :))
  • ryhdeksan
    ez csak single?
  • SaGa
    Nem volt, de még annyi esélyt adok neki, hogy azzal kipróbálom...

Csak megjegyezném: az AMD64 proci normális körülmények között, teljes terhelésnél sem megy 42-45 fok fölé. A normál üzemi hőfoka 40 körül van. Nincs túlhúzva, gyári hűtővel tökéletesen megy. Ami ennyir fel tudja hevíteni, azzal valami nem stimmel...
    Amúgy az alaplapon 60 fok a legalacsonyabb riaszási hőfok...
  • cain
    1.2es patch volt? előtte nekem is hasonló problémám, szintén amd procival, de más architektúrából.
  • cain
    sehogy.
  • hatori
    Még egyedi eset sincs , rakd a hőmérséklet limited 50 fokra aztán írd be Te is hogy veszélyes.
  • b-type
    nekem 4.2 van de semmi gubanc.
    Igazából tök jó kis játék ez szvsz.
  • ricsa008
    ez a próbléma ténleg fennáll úgyértem más is járt vele így vagy ez egyede eset? mert én most töltöm és ha veszélyes akkor hagyom a francba
  • SaGa
    Nem jó. Feltettem, elindítottam, a procim felforrósodott kb 20 perc után, alaplap befütyült (60 foknál szól, AMD64 3000+). Még kétszer adtam neki esélyt, majd ment a kukába. Ugyanezen a gépen X3, Stalker és hasonló erőműigényes programok csont nélkül mennek.
    Valami nagyon el van kefélve a programban...
  • zsirfecske
    kösz
  • dante3
    Elég jó kis karakter, pláne a lova!!

• berczely
    állatot hogy lehet megszelidíteni?pl.:farkast,medvét
  • The Fugitive
    valaki tudja a tárgyakat mozgatni "tömegesen"? gondolok itt arra, hogy mondjuk van 36db farkasszív a leltáramban, és én azt el akarom adni, akkor ne egyenként kelljen áthuzigálni...
  • Tomy Lee
    Letölthető valahonnan a főmenü zenéje?
  • cain
    tharbakin
  • MerlinW
    Életszagú? Ezek a gebék még a vízbe sem hajlandók bemenni, nem is említva a 20fokos emelkedőket:)
  • zsirfecske
    nekem tetszik, hogy a ló ilyen körülményes. életszagú, viszont cserébe nem használom :)

"a többi mágiát pedig a már említett várban."
    mi is ez az említett? csak emrt én hiába kérdeztem nem jött válasz.
  • cain
    vannak emelkedők, amiken egyáltalán nem visz át. akkor le kell róla szálni, és füttyel hívogatni magad után.

alex: amiket én megtaláltam:
    tolvaj dolgokat tanító mester van valahol a vár melletti erdőben, a tőle nyugatra lévő, észak-dél irányú út vártól távolabbi oldalán.
    íjász dolgokat tanít a bácsi a kezdő várostól délre, a lókupecnél.
    nekromantaságot és alkímiát azt hisze a girica faluban lehet tanulni.
    a többi mágiát pedig a már említett várban.
  • Tomy Lee
    Meg kell dicsérnem a játékot!Szuper lett
    Igaz nemrég kezdtem de profi hangulatos game szerintem.
  • alex73
    Segitsetek HOLVANNAK Tanárok eddig egyet leltem a fegyverekhez na
    a kétkezes kardozás KIRÁLY .
  • MerlinW
    Jó a lovaglás, csak ne akadna bele mindig mindenbe. Meg a kisebb emelkedőktől is megijed:)
  • The Fugitive
    Alap. :)
    menj közel a pacihoz, úgy hogy a patkó látszódjon, aztán F2! és át tudod pakolni a cuccaidat, ráadásul 480 weight-t bír el. szóval lehet rá pakolni egypár cuccot :D én így szereztem már egy vagyon, mert amiket leütöttem, mindtől elszedtem a cuccukat, majd a kereskedőknél meg eladtam.
  • cain
    lehet, be kéne állítani. az irányítás szerintem olyan, mint a többi fp-rpgben. mármint a mozgás. egyedül a lovaglásnál építettek bele egy sebességtartót, hogy ne kelljen állandóan nyomni az előre gombot. olyan, mintha motorfék nélküli autót vezetnél.
  • hiba
    Ja ilyen kotekedo nagypofaju a nemetben is fura volt nemcsak az angolban, mindig azt hittem hogy majd a kovetkezo mondatom utan jol elkuldenek a fraancba hogy itt uvoltozik skarakterem.
  • hiba
    A loval is lehet teleportalni :) csak kicsit nehez beallni a "depo"-ba
  • MerlinW
    Hogy lehet pacira pakolni? Skill, vagy fícsör?
  • The Fugitive
    No én úgy oldottam meg, hogy beszereztem pár paripát! Egyet használok, a többit meg odaállítottam teleportokhoz, így ha teleportálok, mindig van paci, amivel tudok gyorsabban haladni, és sok cuccot is tudok velük vinni!
    Mielőtt egy banditacsoportot lepüfölök, mindig a közelbe állítom, aztán meg felveszem a cuccokat amennyit elbírok, átrakom a pacira, és újra és újra :D
    Azt lehet valahogy szabályozni, hogy egy adott tárgyból mennyit adjon el, vagy tegyen át a lóra? mert egyenként... lemegy a nap, mire áthuzigálok 70 italt, vagy hasonló dolgokat :)
    Meg van ez a healing varázslat, na abból van 12db "kártyám" és 122manát használ el egyszerre és 4800HP-t regenerál. ezt is valahogy orvosolni kellene, hogy csak egy "kártyát használjon, mert az nekem bőven elég! valakinek ötlet?
  • MerlinW
    Én is láttam hogy ügyeskednek a banditák, nem volt kedvem harcolni velük, így hát megpróbáltam mögöttük elosonni. Egyik észrevett, hívta a többieket, vagy 10-en körbezártak, majd megszólítottak. Mondom magamnak, pénzt nem adok, max elfutok, ha szoros lesz:)

Erre felismert és bocsánatot kért a zaklatás miatt, hogy miért nem jöttem még rá:) De nem inzuláltam őket, felszegett fejjel továbbhaladtam...

... miután kirámoltam a ládájukat:)
  • Mr. Perfect
    Nagyon jó a játékban ahogy a világban lévő lények kölcsönhatásban vannak egymással. Pl. megyek az úton és látom messziről. hogy a banditák a vadkanokkal harcolnak. Gondoltam egyet és egy kicsit besegítettem a malacoknak. Utána pedig, akármennyire nem szép dolog, kiraboltam a banditák hulláit és a táborukat... :))))))))
  • MerlinW
    Jaja, lvl 15-ön találkoztam egy küklopsszal:) Szerintem el sem talált, csak az ütés szelétől pusztultam el:) Ugyhogy gyorsan elcsaltam őt, majd visszsietve kiraboltam őegyszeműségét, majd elosontam a lenyugvó nap irányába...