2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • laci 700
    Nekem sem tetszik!!!
    én most ezzel megyek:!!!
    (csak éppen fedett tetejűvel)
  • XerPY
    Sziasztok!!!
    Lenne egy olyan gondom, hogy paintba átrajzoltam a kocsim (A játék paintjában ) és nem látják a többiek azt az un. skint mit ott összeeszkábáltam ilyenkor mit tegyek?
  • HöfEE
    Thx Mondjuk erre a beszólására a gyereknek eléggé berágtam köv. mapon kiosztottam és elnézést kért
  • Sland
    mert csúnya
  • Sland
    és ez egy nagyon jó pálya! és GRAT!!!
  • laci 700
    miért lenne szar?
    2. lettem vele!!!
  • Sland
    a rohadt anyját a snecie!!!
  • nxfn
    nem tudnak veszíteni a gecik _._
  • ngcsnet
    gyönyörű...
  • HöfEE
    Volt egy kis owned Felhivnám figyelmeteket ajantisss beszólására a kép alján:
  • Sland
    THX
  • ngcsnet
    amikor kipróbálod, akkor nem kell végigmenni, ha viszont hitelesíted a mapot, akkor már le fog állni a stopper
  • ngcsnet
    amikor kipróbálod a pályát?
  • SE
    Saját pályáról beszélek. Beérek a célba és nem áll le a stopper.
  • ngcsnet
    át kell menni az összes cekken, aztán ha átmentél a csekkeken, akkor mehetsz a célhoz
  • SE
    Van a pályán checkpoint. A végére is kell rakni a cél után, vagy hova???
  • matyi08
    azt a bmw-t nekem is küldd el légyszi!
    egyébként az rendben van, hogy más nem látja az autómat, de még én sem látom! az összes autó helyett csak nadeosat látok! még hunosat sem!
  • ngcsnet
    [URL=http://skincenter.tm-community.com/index.php?action=download&id=425]link^^[/URL]
  • Sland
    ez kell :P
  • geri15
    :DDDD
  • ngcsnet
    jáj
  • ngcsnet
    checkpointot
  • SE
    A pályaszerkesztőben berakok egy cél-objektumot, de kipróbáláskor nem áll le a stopper. Mit hagyok ki?
  • HöfEE
    AVATAR készítése: Játék inditásánál Help gomb majd ott a custom data , a data importernél klikk az Avatarra és tegyétek be a nektek tetsző *.tga vagy *.jpg fájlt. Leokézzátok majd a játékban a profile nál kiválasztjátok.
  • SE
    Kösz!
  • Dodo55
    Majd lefordítom magyarra azt a locatoros szöveget, és beteszem a faqba.
  • ngcsnet
    .bik animációt kell használni, giffel nem működik!
    tutorial:
    http://sunrise.tm-exchange.com/main.aspx?action=threadshow&id=107217
  • ngcsnet
    a locatorban egy webím van, ahonnan le lehet tölteni, tehát ha használsz locatort, akkor nem tőled fog letöldőni a kocsi, hanem a netről, és így sokkal gyorsabb, jobb, megbízhatóbb
  • cenobite
    numpad
  • SE
    Sziasztok!
    Kamera-nézetet lehet váltani???
  • Mikiller
    Ja, és a Locator file ott van mindig a download alatt általában, csak nem tudtam hova kell berakni, THX!
  • DJ Bee18
    és hogy lehet betenni autót?? nem skinre gondolok, hanem olyasmire, mint amilyen a lejjebb említett BMW pl.
  • DJ Bee18
    valaki??
  • geri15
    Hogyha le akarok szedni új autókat akkor melyik kategóriában keressek a skin-lelőhelyeken? Coast, Island, stb...?
  • geri15
    köszi!
    avatart meg hogyan lehet csinálni?
  • Dodo55
    Megvan a megoldás arra, ha mások nem látják az egyedi skinedet/autódat!

Itt az eredeti angol szöveg a carpark faqjából:

What is a locator and where to install it ?

A locator is a way to lower the amount of data transfered via p2p.
    Here is the explanation : When playing on the net with a custom skin, the other players have to download your skin to be able to see it in-game.
    If you're playing on a server with 20 people, your skins will have to be send to 20 people at the same time but without using all the bandwidth of your connection (else you couldn't play at the same time)
    Dealing with a quite big skin (2mB for instance), data transfer should may take a long time and the other players won't see your skin before a while.
    That's where locators are useful. They re basically telling the game that your skin is available on a website and that it would be better downloading it from there rather than from your own pc.

To make a locator, you just have to create a text file which has the same name as the ressource to share and adding the '.loc' at the end.
    The file only has to contain the URL pointing at the ressource and must be placed in the same folder as your ressource.
    For example, to create a locator for a skin whose name is MyAwesomeSkin.zip, you must create the file MyAwesomeSkin.zip.loc which contains the url http://www.mysite.com/MyAwesomeSkin.zip.
    The url must start with 'http://' and it is possible to have more subfolders in the path (like http://www.mysite.com/dir1/dir2/dir3/MyAwesomeSkin.zip for example)

Lényegében arról szól, hogy egyenként küldözgetődnek át a skinek, és ha sok játékos van, akkor sokáig tart míg mindanyian látják, mert egyszerre csak 1 időben 1 embernek küldődik át, így sorba vannak állva a skinedért. És ezek a locator fájlok arra valók, hogy ha felteszed a skinedet a netre, akkor ebbe a locatorba írd bele a skined url-jét, és tedd a locator fájlt a skinek mappájába, és nevezd skinfájlneve.zip.loc-nak, és így nem tőled fogják áttölteni a skint, hanem a megadott urlről, így sokkal gyorsabban látják majd.
  • geri15
    privátba elküldenéd nekem is a bmw-t? :) köszi
  • Shodan
    hol lehet levenni a hangot?
  • akyyy
    köszi!!!!!+%3sdsasdad
  • laci 700
    Privátba elküldtem!!!