TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként létezik valami hivatalos leírás a játékhoz? Mert én sehol nem találtam. És azért van náhány dolog, amirõl jó lenne, ha lenne valami leírás.

És mondjatok kérdéseket/válaszokat a faqba, amit csináltam(tmn.uw.hu/faq.htm).

Istencsászár, te hogy állsz a te faq-oddal?
HöfEE
Melleseleg a hivatalos oldal is kuuuuuuu.... ugy értem nagyon lassan jön be

GameCNN
Igazán fixálhatnák már ezeket a rendre felmerülõ kapcsolódási problémákat.

HöfEE
Azért annyira nem mert a hivatalos fórumon jócskán osztják az emberek a mienkéhez igencsak hasonló probémáikat (black screen , proxy stb..)

Taylorka
Pedig ez a problém csak nálunk van jelen, mivel most néztem: 3341 játékos játszik 331 szerveren, nekünk van most 5 szerverünk, és sztem senki sincs rajtuk. Úgyh sejtelmem sincs h mi lehet a baj.

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

Taylorka
nah most úgy néz ki h behozza nekem, csak nagyon lassan...

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

Taylorka
71. vagyok a magyar ledderbe, 343 pontal... most bejött pedig eddig nem...

GameCNN
Hát világfalu van ezerrel! Ennyire már abszurd összefutni! 😄DDD

Taylorka
addig nyomom az expert mapokat =)

Taylorka
nem😞

nem megy...😞

padavan te is ismersz engem, hardwired.hu-n Stephan san vagyok😄DDDD

kicsi a világ😄D

Köszi GRIZZLY😊 Fú, rád nem emlékszem, de innentõl odafigyelek😊

na megpróbálom újra, aztán ha nem, akkor go CoD...:-/

GameCNN
Úgy látom, nem vagyok egyedül a gondommal. Kicsit megkönnyebbültem, már azt hittem, az én gépem, vagy kapcsolatom bénázik. Bár ez nem vígasz. 😞 Jó lenne tolni egy kört, fõleg, hogy csináltam egy új pályát is a Comets szerverre.
(padavan voltam)

Taylorka
de ezt már nagyon nem hiszem el...mi a szarért csinálja ezt??? ha vki megfogalmazná érthetõen azt nagyon megköszönném...

Taylorka
ki játszik jól?

grizzly21
egész jól játszol ha jól emlékszem..
Meglepõ módon én GRIZZLY vagyok tm ben is😊

Taylorka
pityu, neked is szaraxik?

Taylorka
zsír

Taylorka
nemá, télleg?😄

Taylorka te szerintem ismersz engem😊

Én vagyok Stephan😄DDD

HöfEE
TM EZNI AKAROK EZ NEM ÁLLAPOT!

Taylorka
Nálam is fekete halál van, 1 órája próbálom lassan a reconnectot, de semmi. FOS, FOS, FOS!!! Pedig ma már kb. 6 órát nyomtam egyfolytába 😄

Én a szervereket bámulom jelenleg 😊 és a ladder is megy nálam.

Deadguy - Member of PH! Team...

Sland
WOW<#wow1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nekem egy kis várakozás után eltûnik a nagy feketeség és bejön a fõmenü.
Nekem is a "negy fekete semmi" van! <#wilting>
nxfn
"The Grand Final of ESWC will be held in Paris from June 28th to July the 2nd , in front of 40,000 people, where the best players from each country will battle it out for a prize of 400,000 dollars."

Most léptem ki, 956. vagyok a ladderen, magyarok között nemtom, most meg nem aka felengedni, nekem is az a bizonyos feketeség jön be...

MÁS: Sehogy sem akarja megjeleníteni a skinem, pedig már másfél napja azzal nyomom, esetleg nem kéne valamit beállítani a tûzfalon (windows sp2), vagy a feltöltésem túl kicsi, hogy nem látja senki más rajtam kívül a kocsim skinjét????

Légyi-légyszi segítsetek:,(((

grizzly21
Egyébként Magyarország 50.legjobbja voltam még pár órája, idegesítõ h nem megy a ladder:S

grizzly21
lemaradtam valamirõl? milyen döntõk?:o

HöfEE
Csáó nektek megy a game? nekem nem igazán akar neten menni pedig már játszottam vele de most rámeyek hogy internet és kész meghalt.

gyraph
Nalam is le van benulva az egesz...pedig nyomnam tovabb mint az orult.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

GregSB
Szerintem több verseny lesz.

Mondjuk egy idõ után uncsi lesz, hacak nem dnak ki új pályákat a versenyek között.

nxfn
a döntõk után mi lesz? megszüntetik a játékot? :c

THE matrica

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Nekem meg a Nadeo logoja után egy nagy feketeség jön be.
Guer
ez egy skin?
áttudnád küldeni?

ugylátom mindenkinél ez a proxy para van szal nem egyéni dolog...

Sland
me too. 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Csináltam egy FAQ-ot: tmn.uw.hu/faq.htm Egyelõre elég kevés kérdés/válasz van benne, úgyhogy mondjatok még kérdéseket/válaszokat, és azt beteszem.
quack
mindenkinel <#szomoru1>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nxfn
nálam is

Rip
Nálam is ez...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

quack
most nekem kitalalta h nem enged fol az internet részre wrong proxy miatt
az elejen se jon be a ladder csak varok fel orat azt bejon a fomenu
mar ujratettem, nem segitett (idaig tok jo volt, 10perce csinalja ezt)
mi a problema?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

pajti
Ja azt elfelejtettem, hogy ezt a verziót próbáltam: NVDXT Tools 1,36 Mb
A linket már sajna nem tudom 😞

pajti
c:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Plug-Ins\Adobe Photoshop Only\File Formats\ ide bemásolni: dds 8bi
Nekem így megnyitotta 😊

nxfn
ezeket hogy rakjam be?

GregSB
Ki hogy áll a ladderen?

Én végigpörgettem: most jelenleg 62960 ember van rajta. Én a 865. vagyok 508 ponttal, magarok között 25.

Az elsõ magyar kereken a 100. 740 ponttal 😊

Elsõnek egy dx9 és VGA driver reinstall-t csinálj (biztos, ami biztos).

Deadguy - Member of PH! Team...

Hi all!
Nem megy a TM:N. Tesómnak is hasonló vidije van mint nekem, õ vmit állítgatott az optionsbe, de nekem csak egy fekete képernyõ jön be. Tudtok erre megoldást?