2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • ngcsnet
    mindet a gamedata/skins/vehicles/stadiumcar-ba, de a porsche 911-et hiába próbálod, nem működik, de ha gondolod összedobok most egy mipmapos verziót a 911-ből
  • ngcsnet
    akkor mit keresel itt? telhetetlen .....
  • Sam16
    Szevasztok!
    Lenne egy nagy kérdésem autó skint akaroo berakni de hova kell és 3 fájlt töltöttem le:pl most a Porsche 911-et töltöttem le van egy olyan 911 turbo, 911TLayer,911Turbo.zip.loc. Hogy ezeket hova kell mit hova kell bemásolni?
    PLz valaki help Elörre is köszi!
  • grizzly21
    :DD ez kész
  • desigo
    a neved se nagy cucc
  • hen-tes
    ok
  • péntek józsef
    Nem nagy cuc a játék!
  • Reyes
    Múltkor 217,xx pontot szereztem, úgy, hogy 2xxx-edik vagyok így is:D LoL
  • grizzly21
    nekem most szarakodik, proxy
  • ngcsnet
    "nektem"?
  • akyyy
    nektem most megy a játék?
  • ngcsnet
    asszem nincs benne ghost készítő a pályákhoz, úgyhogy nem nagyon lehet:S
  • akyyy
    ilyet csináljanak a TMN-ba!!:D
  • ngcsnet
    ezt TMN-ben nem igazán lehet megcsinálni, hát TMO-ban + TMS-ben mennek 1000nyi replayt és azokat valahogy egybeolvasszák
  • thiefpaper
    Ezt, hogy? Mivel? :) Brutális! :)
  • desigo
    hát ez kész,hogy csinálták ezt?
    úgy mennek az autók mint a scarabeus bogarak...
  • ngcsnet
    tm kedvelőknek kötelező végignézni;)
    http://video.google.com/videoplay?docid=136912472203203136&q=trackmania
  • ngcsnet
    most látom cak:
    http://www.trackmania.atw.hu/

forrás megjelőlése, helyes

• desigo
    köx
  • ngcsnet
    128x128 meretű kép, jpg vagy dds fájlban, és a lényeg az hogy a fájlnévnek 3 betűböl kell állnia. pl. DES.JPG
  • desigo
    de ott az avatarban .dds fájlok vannak
    olyat,hogy tudok csinálni?
  • CCSCsibe
    rákattolsz a profilban a zászlóra:D amugy ha csinálsz egy saját zászküt akkor askin ben az avatarba berakod és választhatod aztis!
  • desigo
    a zászlómat,hogyan tudom megváltoztatni?
  • thiefpaper
    Igen oda.
  • Atkamon
    Hogy érted hogy a Skines könyvtárba? A Stadium Car mappába?
  • thiefpaper
    Nem kell kicsomagolni a zip-et, csak simán másold be a skin-es könyvtárba.
  • Atkamon
    Sziasztok! Letöltöttem egy Skint! És be kell ugyebár tennem a Diffuse.dds és az Icon.dds fájlt a Skins/Vehicles/Stadium Car mappába. És a többi fájlt hova kell? Vannak még ilyenek hogy Details.dds, horn.wav, MainBody.Solid.Gbx és MainBodyHigh.Solid.Gbx! Ezeket hova tegyem?
  • baloghs91
    hy all bocsánatot kérek mindenkitől hogy loptam az anyagot de már feltüntettem sry
  • dekk
    jahhh valószinü :)))))) PRIVIDET OLVASTAD???
  • dekk
    mert szerintem egyesek lusták ndítani vagy még nem annyira felkapott ez a dolog
  • Tobacco
    akkor amit eddig hibásan számolt a chello több hónapig, úgy hogy én jártam jól, akkor most revansot vesz rajtam?:D:D:D
  • Tobacco
    viszont ahogy látom, jó sokan csinálnak szervert, de akkor nem értem miért olyan kevés a magyar szerver
  • dekk
    egy hónapja meg kb a szerver amióta kijött a trackmania nations azóta megy a szerver és azóv van letöltésekkel mindennel együtt 5 gb összes adatforgalom a chellónál
  • Tobacco
    akkor kiváncsi lennék, hogy a chello mire számolt nekem 9gb adatforgalmat.mert a játékon kívűl ebben a hónapban semmi mást nem csináltam
  • dekk
    DODO elvileg 12 K kell játékosonként de ez az érték 30 és 60 k között is mozoghat szerverfüggő (gép adottságai meg hogy te játszol e rajta vagy nem)
  • dekk
    Nekem szervermániával müködik tökéletesen amd 64 3200+ os a gépem 2 gb rammal aatforgalom 2.5MB fel és 0.5MB letöltéssel!
  • Dodo55
    Amúgy nekem is chellom van. Nem tudjátok, hogy egy játékosnak mekkora sávszél kell? Mert akkor ki tudnám számolni mennyit bírna a chello.
  • Dodo55
    ServerManiaval csinálod a servert? Mert próbáltam vele, de szarakodott, mindenféle hibaüzeneteket irogatott.
  • Tobacco
    Nekem 12 fő meg 4 spectator.Neked milyen géped van ehez, és mekkora az adatforgalmad?
    akkor lehet hogy valaki más laggolt, és nekem is bekavart.ma is volt rá példa, hogy annyira laggolt az illető, hogy mindenkinek elkezdett laggolni.
    Ping értéket lehet valahol állitani, és ha igen mennyire kell?
  • dekk
    nekem egy 16 fős megy 2 spectatorral éjjel nappal