TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Jee, most nézem Magyarország már a 11. a ranglistán 😄

LSL
Ma tettem fel, de alig birom abbahagyni😊 jó kis játék. Már nten is voltam 1. jónéhányszor. Igazán jó

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Macika😞 Mos ezé ezt teszed velem?? 😞

alias Mr.M@ff1@

Nem hinném h pengetni kéne, me igy is kasziroznak a sok reklámfelületért meg lesz pénz az ESWC-ból is. Ha nem igy lenne javitsatok ki...

alias Mr.M@ff1@

DJ Bee18
Megint leállt?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

HöfEE
Amugy nem tudja valaki hogy a játékban a beépitett brushokat és képeket (amik a kocsi szinezésnél vannak) hol tárolja a game?

HöfEE
NADEO ék majd jól kitalálják hogy mondjuk akinek eddig volt accountja az a tovább használatért fizessen és akkor lesz pénz bõviteni <#idiota>

PLackó
Elnézést,köszönöm.

agyhalál
Az szép. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy ilyen nehéz bejutni.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Guer
There are now 7971 players On-line.
The last Peak time is 8209 on 06-02-06 20:36.

Én meg ma 8007 játékost láttam délután online, 706 serverrel, azt hiszem...

agyhalál
Még csak meg se fordult a fejemben, hogy bemeséljem. Csak tippeltem. Tegnap éjjel ennyi játékost láttam online, amikor kb. 10 perc alatt sikerült bejelentkeznem.

Taylorka
ez hülyeség h 3500...félután ~6400an nyomták 500 szerveren... úgyh ezt ne mesélje nekme be senki

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

Taylorka
ÖÖÖ, kicsit kellett volna visszaolvasnod...minden este elszáll a multi, nem lehet bejeletkezni, most is ez a helyzet, holnap próbáld meg vagy ha tudsz várni akkor éjfél után jó lesz.

www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!

agyhalál
Visszaolvasol és kiderül, hogy túlterhelt a központi szerver. Kb. 3500 játékost elég nehéz kiszolgálni, úgy, hogy semmi pénz nem folyik be szerverpark karbantartásra, bõvítésre.

nxfn
mostanában ez egy globális probléma, biztos tmn szerver van tönkremenõben, vagy ilyesmik :|

PLackó
Üdv.Szeretnék online játszani ,regisztráltam is de mikor rámegyek az internet játékra, loading, majd kb. 1 perc mulva kiírja hogy bad proxy.Mit kellene tennem?Zone Alarm tûzfalam van,engedélyezve van a játék,és minden másfajta online játékkal gond nélkül megy a multi.

Sland
Na itt az új pályám. Sokkal egyszerûbb, semmi kacifántosság nincs benne és semmi olyan ami esetleg gondot okozhat. Nemrég volt a Nemzetek harca a EuroSporton, 2 autó egy aránában egy fura pályán. Na megpróbáltam megcsinálni. Elég normálisan sikerült. Az egész pálya egy "Ketrecben" van. A körök alatt a "Cage" hez illõ zene van. egy régebbi focis rekámban volt a zene is. így már sokat elárultam, próbáljátok ki.

Cage + MUSIC

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
a faszé köt mindenki belém??? ha nem tetszik akkor fogd be a szád, vagy mondd azt hogy igy nem jó és mit javítsak!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ezzel a nem nektek csináltam a pályát dumával egy kcsit hmmm..
Mi?! Egyedül körözgecc a pályán mgen ézed h de ugyi vok me 1/1... Vagy mi?
Egy pálya ne csicsás hanem YOO legyen.Sztem ennyi.Bár az is igazh én meg annyit se tok... Szal inkább kussolok.

alias Mr.M@ff1@

ngcsnet
na már kész a tm hungary fórum. itt érhetõ el (azért hoztam létre hogy itt csoportosítva tudtok bele írni, és így mindenki kap választ majd), de még ne írjatok bele, holnap még befejezem
TM Hungary

Sland
hogy elüssem az idõt 😛

"nem nektek csináltam a pályát"

hanem? 😊
ngcsnet
loál

Sland
igenis mester! 😊

ngcsnet
nyugi

Sland
szánalom? nem nektek csináltam a pályát ájjál már le! csak megmutatattam. és másodjára már rá tud jönni az értelmes játékos hogy merre kell menni...

ngcsnet
nygui, én is így kezdtem😊

ngcsnet
dehogyis

HöfEE
Nem hiszem hogy leállitanák ugyanis érezhetõen nagy igény van erre a játékra. Én azt tartanám ésszerûnek hogy utána nullázznák a laddert és minden megy elõrõl (akár következõ évben ujra egy grand final).

ngcsnet
még nem próbáltam, és ma már nem is fogom, de ameik maphoz van custom zene az nem lehet rossz

GameCNN
Használható pályára már nem futotta, mi? Ugy mégis, hogy gondoltad, hogy rajtad kivül valaki tudja hová a rákba kell menni? Szánalom.

Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy ugye nyaron lesz Parizsban a verseny, es utana "megszunik" a jatek? Leall a ladder server?

Akinek tud errol vmi jelezze pls.
Sland
na milyen a pálya? jó szar, mi?

ngcsnet
ok

Sland
A cím mindent elárul 😄

ngcsnet
csak akkor megy a zene ha odaadod nekünk a mux fájlt is! plz kérném azt is^^

Sland
Nah megvan a pálya!

Crazy

Véleményeket kérek, és azt hogy ment e alatta az a zene amit beraktam!

Sland
THX

ngcsnet
"csináltam egy tök jó mapot, ha teljesen kész felrakom valahova és belinkelem ide. Már csak annyi hiányzik hogy ilyen jelzõ táblák legyenek hogy BRAKE!!! meg irányjezõ táblák stb, hogy mások is tudják merre kell menni. ilyet eddig nem láttam a pályaszerkesztõben de neten a pályákon igen. tudja valaki hogy hogyan kell berakni a pályára ilyen jezlõtáblálkat?"
rakd le a TV doboz kinézetû reklámos dobozt, az utolsó fülnél megtalálod, majd nyomj rá a jobb oldalon lévõ festékenbödönre, és válaszd ki a tv-s dobozd, majd válaszd ki mi legyen a tv-s dobozra írva

Sland
#736 !!!! <#confused><#confused><#nemtudom><#nemtudom>

ngcsnet
én hülye<#idiota>

M@TriX
😊, hogy a skinjeirõl készült képet újra beszúrtad...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ngcsnet
nem értem mit akartál mondani

Jagi
Köszi, de te nem látod, hogy megint belinkelted, vagy mi...
mert nálam "mutassa"?

ngcsnet
van

deep
Van ilyen beépített autófestõ? Még nem kerestem, csak kérdezem😊
ngcsnet
Szépek Jagi:

nxfn
ezüstre sikerült csak :c

M@TriX
de az inf is ismeri a dds-t, legalábbis az újabb az tuti aztán mentés másként, vagy minek is neked a textúra ha nincs is rajzolóprogid? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.