2614
-
#848 amikor én próbáltam, csak az alapkocsit látták :C -
#847 én tudom hogy lehet intrót csinálni, de elég bonyodalmas lenne azt elmagyarázni -
#846 érdekes. én láttam másét, és amikor kipróbáltam egy régebbi ferrarit, látták az enyémet is... -
#845 ferrari
-
#844 ezeket többiek nem látják :-c -
#843 F1 McLaren
http://skincenter.tm-community.com/skins/screens/835a.jpg
http://skincenter.tm-community.com/skins/screens/835b.jpg
http://skincenter.tm-community.com/skins/screens/835c.jpg -
#842 Marlboro
-
#841 rárakod hogy HUN -
#840 Xsara
-
#839 én ezeket azért nem szeresem mert ninc rajta hogy HUN:( -
#838 Pözsó
-
#837 -
Belga #836 Sziasztok! Nem tudtok segítséget az intro készítéshez (valami Magyar leírás) köszi -
#835 Új Skin
-
#834 agyatok nekem, htx _._ -
#833 kéne csinálni egy SG.HU szervert. Én nem tudom sajnos megcsinálni mert nem engedi nekem vmiért ha meg engedi akkor meg nem látnak a többiek ha meg látnak akkor nem tud elindulni a verseny. :( szal valaki másra maradt a dolog... -
#832 nem lehet:) -
#831 én magamnak szeretnék adni de nemhinném hogy lehet :P -
#830 veled is játszottam ma. nem debár???? jól el is vertelek... :P -
#829 www.trackmania.com > bejelentkezel majd, ameik sofőrre úgy gondolod hogy jól vezet annak adhatsz csillagot:) maximum 10 embernek adhatsz assszem -
#828 Már láttam néhány embernél hogy van ilyen csillag a helyezése mellett , azt honnan lehet szerezni?
Ma volt egy élményem , Blighster el játszottam aki az összetet lista 1. helyezettje Első kör első checkpointnál még jobb volt az időm mint az övé, csak a végére kaptam vagy 10 másodpercet -
#827 mert egy átlag napom amikro hazajövök 200 új üzenet érkezik egy este + délelött alatt, és ezért sokan nem kapnak választ -
#826 el-sl mindég jelszóval védett, ráadásul sosem megy rajta senki :-c -
BornToBePuli #825 sziasztok!
Én innen töltöttem le az ingyenes TrackMania-t és amikor szeretném telepíteni akkor kiírja, hogy a setup fájl corrupted és nem engedi telepíteni. Nagyon nincs kedvem letölteni mégegyszer. Valakinek van hasonló problémája? -
#824 paszmek ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :DDDDD
[bocs] -
BYpsilon #823 az azert jelszavas mert csak egy tarsasag, szuk barati kor hasznalhatja
azok akik a servert letrehozo ismer valamilyen modon
ez nem az a jatek ahol valamit fel kell torni!!!!!!!!!!!!!!! -
#822 vársz
ez a forum miért nem jo? :) -
#821 Az is át van állítva. Mégis mikor csatlakozok más nemzetben vagyok :(
-
#820 A jelszavas szerverekre hol lehet jelszavat szerezni? -
#819 Hi!
XBOX-ra hajtasz? -
#818 Saját verda
Íme az én gépem. -
#817 TM Hungary Forum
Kész a TM Hungary fórum, ide jöhet minden TM-es, és itt tapasztalt TM-esek fognak örömmel választ adni kérdéseitekre:) -
#816 ne csak a zászlót állísd át. a Nations gombra nyomj rá -
Stuller #815 Visszacsusztunk a 12.ik helyre... -
#814 Help! hiába állítom át magyarra pan-t ír ki nemzetiségnek, de magyar zászlóval.
Most mi van? -
#813 Azért nem rossz egy nap alatt 7 helyet javitott az ország -
#812 WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! MEGYEK ÜNNEPELNI -
Dodo55 #811 Bekerültünk: 10. vagyunk -
#810 Legalább az első 10 be kerüüljünk be ! -
#809 Hajrá MAgyarok!!!!!