2614
-
#1089 először is álltalános hiba a tm dedicated szervernél hogy olykor lekapcsol a LADDER szerverrről ez egy BUG amit várhatóan kijavítanak a következő verzióban!
Belső nézet tudtommal nincs mivel a kocsik skinfile ja (azok a bizonyos dds file - ok) nem tartalmaznak belső nézetet!
Jim Beam neked meg azt mondom látogass el a fórumunkra ott minden le van irva a kocsik berakásásval kapcsolatban és még loc file ot is irhatsz hozzá hogy a többiek minnél elöbb lássák a kocsidat a szervereken!
TrackMania Nations Hungary FÓRUM
Itt minden kérdésedre választ lelsz! :) -
#1088 Estleg azt valaki tudja-e, hogy a 3 alap kamera nézeten kívül(Num1,2,3), lehet még beállítani neki pl. egy belsőnézetest? -
#1087 mi lehet a gondom: csináltam servermania TM servert, és a setrver ki írta hogy dedikálva, kb 1 óra mulva a játékban jött egy üzenet, hogy a szerver nem regisztrált.
-
#1086 nekem sajna egy hete nincs időm jáccani, máris rosszulvagyok ha belegondolok mi mindenről maradtam le:) majd visszaolvasok, remélem lesz valahol leírás hogy hogy lehet berakni uj kocsit..engem most az érdekelne. -
#1085 Ismeri valaki a servermania típusú tm szervert?
hol lehet beállítani rajta, hogy látszódjanak a skinek? -
#1084 Köszi!!! -
#1083 Nevetséges és szánalmas egyben, hogy képtelenek egy kib*szott szervert rendesen üzemeltetni. -
#1082 Szasztok!
Hát bakker megint beszart a szerverük!!!
mióta én játszom ez a harmadik eset -
#1081 sokan rágták a fülem egy Intro-FAQ-ért, hát itt van, a FAQ-ba hamarosan Dodo55 belinkeli -
#1080 én már találkoztam olyannal:D
http://nations.tm-exchange.com/
itt megnézheted a nadeo mapokat, és fel is töltheted a legjobb repjeidet -
#1079 én csak a legjobbakra lennék kiváncsi :D -
Danny L #1078 Solo pályákon megnézheted az editorban melyik pályán milyen eredményt értél el. De olyan listával még nem találkoztam ami megmutatná hogyH-5-ös pályán ki milyen időket futott. -
#1077 olyan hogy rekordok olyan hol van? :S
egyes pályákon elért rekordok érdekelnének -
#1076 csak a tms, és tmo fórumban is reklákozták, ami viszont nem vág témába. de bocsánatot kérek. -
DonCosta #1075 Ne már! Nem hiszem el hogy már ilyen szinten is ekkora a széthúzás a magyarok közt... Mire jó ez? Hadd legyen annyi honlap a kedvenc játékunkról amennyi csak lehet, nem? Az a lényeg, hogy egyre többen játszák mert akkor van esélyünk országos szinten az elsők közt lenni! Ehez meg az kell, hogy széleskörben ismert legyen. Szóval ne vitatkozzatok hülyeségeken!!! -
#1074 Szerintem akkor lenne jogos a büntipont, ha én itt a Trackmania fórumban mondjuk hirdetnék egy weboldal-t, ahol ütvefúrókat és lánghegesztőgépeket kínálnék áron alul. Vagy ilyesmi... -
thiefpaper #1073 Egy lap hirdetéséért, ha témába vág, akkor alapjában véve nem kellene szerintem, mert akkor az áláírásokat is figyelni kellene. A másik dolog, hogy szerintem nem baj, ha egy témában van sok oldal, pláne, ha mindegyik egyedi és tud egy kicsit mást is nyújtani, mint a másik. -
#1072 csak tudod itt az sg-n reklámozásért büntipojnt jár -
Danny L #1071 De mekkora már...az ember nem hírdetheti a saját oldalát, de a hozzászólásunkban meg ott vannak a kulcsszavak rámész...reklám -
#1070 Asziszem hogy 128x128-as méretű képet kell bemásolni a Sikns/Avatars mappába! -
Danny L #1069 Kedves drága NGCS!
Az ilyen hozzászólásokkal magadat minősíted, már bemutatkoztatok a mi fórumunkon a Höfee haveroddal együtt hát mit ne mondjak színvonalon aluli. Azt, hogy reklámozunk és, ha esetleg az nem tetszik nektek azt másként is ki lehet nyílvánítani nem alpári módon. -
#1068 ez nem teljesen így van. aki reklámoz azt kibannolják, vagy büntipontot adnak. a reklám topicokat is bezárják... -
#1067 NGcs csak annyit szeretnék neked mondani hogy ami nektek van az nem portál az csak egy fan vagy clan oldal! Semmi hír tmn el kapcsolatban semmi közlemény semmi!!!! Szóval majd meglátjuk kié lesz a népszerübb nyilt verseny van ha jól tudom ez egy szabad fórum :D:D:D ugyhogy akkor reklámolok itt amikor akarok :D KÖSZI THX -
#1066 Hi!
Zászlót hogy lehet szerkeszteni? -
#1065 az még régen volt -
Reyes #1064 Hehe tudom ki vagy NGCs:)
Régen te spammeltél szét a hardwireden néhány topicot:D -
#1063 :@ -
#1062 lol már:DF -
#1061 -
#1060 [b]#1041#/b]!! -
#1059 kell az is külön -
#1058 húzzál már el, és ne reklámoljál már itt, htx -
#1057 már rég van TMN portál, későn jöttél haver -
#1056 csináltam egy pályát. Az a kérdésem ha fel akarnám tenni a netre pl., akkor a pályán a reklámtáblákon szereplő egyéni képeket,.gif animációkat mellékelnem kellene hozzá, vagy elég lenne csak a pálya fájlja?? -
#1055 Nekem is ez van -
#1054 Csak tudnám, hogy az internetes játék indításkor, miért is kapok "invalid key" üzenetet. Tegnap este még jó volt. Újratelepítés is megtörtént. Segítsetek. Thx. -
#1053 de .zip kell!! -
#1052 helló helló! Szeretnénk elindítani mi is egy magyar TrackMania Nations portált ahol feltehetőleg a leghamarabb kapjátok meg a friss híreket és a legkényelmesebb módon tudhattok meg minden apró tippet trükköt vagy éppen érdekességet a játékról, versenyekről és egyéb eseményekről! DE EBBEN A TI SEGÍTSÉGETEKRE IS SZÜKSÉG VAN!!!! Kérlek látogassatok meg minket (egyenlőre még csak a fórum van kész) és nyilvánítsátok ki véleményeteket hogy milyen oldalt szeretnétek mik legyenek rajta mi az ami érdekel titeket!
Trackmania Nations Hungary ESWC FÓRUM
-
Reyes #1051 Szerintem a CREATE-nél, vagy hasonló a server kreálásra utaló szóra kell KATTINTANOD...LoL -
#1050 Hogy lehet szervert csinálni?