TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
köszi.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

re, nem ertem mert van az hogy akarmelyik szerverre felmegyek eloso map ugye nem offical, ertem de masodik mapon meg aztirja ne mvagyok offical modban/a szerver nincs regelve off-ra, de annyi szerveren voltam hogy nem akarom elhinni, hogy nem volt egy sem regelt... vagy nalatok is van ilyen gaz ? :<
ngcsnet
nations.tm-exchange.com

Zs0lt1
sziasztok, nem tudjátok hol lehet letölteni játékosok által készített pályákat, amik néhány külföldi szervereken is vannak?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Istencsászár
kapcsold ki a tûzfalat vagy engedélyezd a kimenõ jelet

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csak nálam nemmükszik a játék neten? 😞
Kiirja hogy nemtud csatlakozni! 😞((

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

ngcsnet
pfff,jó kérdés, nem tudom:$

Miért van az, hogyha csinálok egy szervert, akkor azt mondja, hogy a szerver nincs regelve a ladderen, ezért nem tudok officialben játszani. Délelõtt még nem csinálta.
ngcsnet
configure driving inputs*

ngcsnet
phú, Profile gombra rányomsz. Aztán Advenced Options gombra, majd Set Controlls

matyi08
hol van ez a menü, a játékon belül, vagy hol? én nem találom!

Köszi és bocs, de nem találtam sehol ilyen opciót. Igaz csak ma reggel raktam fel és munka elõtt nyomtam pár kört...

Istencsászár
Megy az észosztás itt rendesen... valaki minden nap benyögi hogy fizetni kell majd érte erre mindeki ugrik utánna majd kiderül csak az illetõ tájékozatlan a témában.

Fele nép nemképes megtanulni hogykell option menübe átállítani a cuccokat.

Bill osztás átállítása:

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ngcsnet
profile/advenced options VAGY ha ott nem találod akkor a launcherban biztos meglesz

Hali! Egy kérdés: át lehet valahol konfigolni a billentyûzet kiosztást? Nekem nem nagyon megy a nyilakkal a vezetés...

ngcsnet
az elsõ moddolt autó:

Download Toyota Celica
tessék berakni a GameData/Skins/Vehicles/-be

Vinsanity15
ok THX

Vinsanity is back!!

ngcsnet
neeem, full ingyenes

Vinsanity15
De úgy gondoltam hogy nem e kell ráinstalálni az elõzõkre

Vinsanity is back!!

Aha, csak én nem vagyok nagy AUTO fan de azért ezt letöltöm, hajnalban jó unalomûzésre 😄

ngcsnet
mire is?

ngcsnet
nem te mondtál hülyeséget, egyszerûen hibás a cikk

bocs hogy félreinfoltam mindenkit! Azért tudsz válaszolni nekem? 😊

ngcsnet
nem, TMO (TrackManiaOriginal): 4000ft, TMS(TrackManiaSunrise): 7000ft

Mindegyik Track Mania ilyen hogy nem muszály megvenni hogy neten lehessen tolni,?

Szerintem mennie kell 😉

ngcsnet
menni fog, ez full ingyenes

Srácok indítok servert, és kreálok egy jó ugratós pályát 😊 Mindegyik Track Mania ilyen hogy nem muszály megvenni hogy neten lehessen tolni,?

Vinsanity15
Ha nincsenek meg az elõzõ trackmaniák akkor menni fog?

Vinsanity is back!!

De amúgy töltöm aki akar tolni 1et neten az jöjjön velem!!! MSN: [email protected]

Lehet hogy hülyeséget mondtam... bocs a félreinfoért... Ebbe csak forma-1es autók vannak? 😞

ngcsnet
el lett írva.

Hogy lemennek megvenni... Vajon...

Szerinted akkor itt: http://www.sg.hu/cikkek/42349 miért irták ezt?

ngcsnet
ez hol hallottad? na ennek utánanézek...

Mi van???
Kár hogy egy idõ után fizetni kell 😞

ngcsnet
sztem akit igazán érdekel a játék az már leszedte

ngcsnet
másik szerver

Most meg azt mondja, hogyha create-elek, hogy this server isn't registered in the ladder, you can't play in official mode
Szerintem a fenti letöltés linket meg kéne változtatni erre a linkre: http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3967 mert ez sokkal gyorsabb mint az nvidiás(tegnap szedtem le, az nvidiásról 30 KBps-el jött, innen meg 300 KBps-el.)
Jagi
Mi sem... : (

Devids Pro
Énse találok 1 olyan szervert se ami ad pontot 😞
Én se
mintha behalt volna a pontozás.sehol sem kapok
Ti?
Ok, megvan: nem azonnal frissíti a pontjaimat. Mostmár frissítette, és megnövelte.
Jagi
A versenyek végén nem a kapott pontot írják?

Hát ilyen nincs! A versenyek végén odaírt a nevemmel egy sorba zászlójeles pontokat, de még mindig csak 1.30 pontom van. Vagy nem azonnal frissíti?
M@TriX
nyeréssel? 😉
én a 98. vagyok a magyarok között de nincs sok idõm játszani sajna

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.