TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
re, nem ertem mert van az hogy akarmelyik szerverre felmegyek eloso map ugye nem offical, ertem de masodik mapon meg aztirja ne mvagyok offical modban/a szerver nincs regelve off-ra, de annyi szerveren voltam hogy nem akarom elhinni, hogy nem volt egy sem regelt... vagy nalatok is van ilyen gaz ? :<
sziasztok, nem tudjátok hol lehet letölteni játékosok által készített pályákat, amik néhány külföldi szervereken is vannak?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
kapcsold ki a tûzfalat vagy engedélyezd a kimenõ jelet
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak nálam nemmükszik a játék neten? 😞
Kiirja hogy nemtud csatlakozni! 😞((
Kiirja hogy nemtud csatlakozni! 😞((
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Miért van az, hogyha csinálok egy szervert, akkor azt mondja, hogy a szerver nincs regelve a ladderen, ezért nem tudok officialben játszani. Délelõtt még nem csinálta.
Köszi és bocs, de nem találtam sehol ilyen opciót. Igaz csak ma reggel raktam fel és munka elõtt nyomtam pár kört...
Megy az észosztás itt rendesen... valaki minden nap benyögi hogy fizetni kell majd érte erre mindeki ugrik utánna majd kiderül csak az illetõ tájékozatlan a témában.
Fele nép nemképes megtanulni hogykell option menübe átállítani a cuccokat.
Bill osztás átállítása:
Fele nép nemképes megtanulni hogykell option menübe átállítani a cuccokat.
Bill osztás átállítása:
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hali! Egy kérdés: át lehet valahol konfigolni a billentyûzet kiosztást? Nekem nem nagyon megy a nyilakkal a vezetés...
Aha, csak én nem vagyok nagy AUTO fan de azért ezt letöltöm, hajnalban jó unalomûzésre 😄
bocs hogy félreinfoltam mindenkit! Azért tudsz válaszolni nekem? 😊
Mindegyik Track Mania ilyen hogy nem muszály megvenni hogy neten lehessen tolni,?
Szerintem mennie kell 😉
Srácok indítok servert, és kreálok egy jó ugratós pályát 😊 Mindegyik Track Mania ilyen hogy nem muszály megvenni hogy neten lehessen tolni,?
De amúgy töltöm aki akar tolni 1et neten az jöjjön velem!!! MSN: [email protected]
Lehet hogy hülyeséget mondtam... bocs a félreinfoért... Ebbe csak forma-1es autók vannak? 😞
Hogy lemennek megvenni... Vajon...
Szerinted akkor itt: http://www.sg.hu/cikkek/42349 miért irták ezt?
Mi van???
Kár hogy egy idõ után fizetni kell 😞
Most meg azt mondja, hogyha create-elek, hogy this server isn't registered in the ladder, you can't play in official mode
Szerintem a fenti letöltés linket meg kéne változtatni erre a linkre: http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3967 mert ez sokkal gyorsabb mint az nvidiás(tegnap szedtem le, az nvidiásról 30 KBps-el jött, innen meg 300 KBps-el.)
Én se
mintha behalt volna a pontozás.sehol sem kapok
Ti?
Ti?
Ok, megvan: nem azonnal frissíti a pontjaimat. Mostmár frissítette, és megnövelte.
Hát ilyen nincs! A versenyek végén odaírt a nevemmel egy sorba zászlójeles pontokat, de még mindig csak 1.30 pontom van. Vagy nem azonnal frissíti?