2614
-
#768 #736 !!!! -
#767 én hülye -
#766 :), hogy a skinjeiről készült képet újra beszúrtad... -
#765 nem értem mit akartál mondani -
#764 Köszi, de te nem látod, hogy megint belinkelted, vagy mi...
mert nálam "mutassa"? -
#763 van -
#762 Van ilyen beépített autófestő? Még nem kerestem, csak kérdezem:) -
#761 Szépek Jagi:
-
#760 ezüstre sikerült csak :c -
#759 de az inf is ismeri a dds-t, legalábbis az újabb az tuti aztán mentés másként, vagy minek is neked a textúra ha nincs is rajzolóprogid? ;) -
#758 köszi -
#757 volt nekem egy dds konvereterem amivel egyszerűen lehetett konvertálgatni, lehet nem ez, de ez is jónak tűnik:
http://eliteforce2.filefront.com/file/DDS_Converter;29412 -
#756 En a Gammában ezeket csináltam:
Csak sajna a tűzfalunk túl jól konfigurált... -
#755 3ds maxxal meg tudsz nyitni dds-t, azt onnan jpg-be tudod konvertálni, és vissza -
#754 irfanviewem van, mert az egyszerű ki sprogi, winreinstall volt, photoshop most nincs sajna:( -
#753 játékban lévő festőkészlet elég jó.
amúgy a dds-t csak plugint segítségével lehet beleerőszakolni rajzprogikba de onnantól egyszerű a dolog, rászörcsölsz, hogy dds plu-in és már mehet is a móka. -
#752 Nemtom, de .dds plugin kell hozzá mindenképpen. A Photoshop meg tutira vágja, de ha nem akarsz görcsölni akkor a játék. Mivel azt sem akarod van egy harmadik lehetőség is... de azt sajna nem tudom. -
#751 hogyan lehetne szerkeszteni a kocsikat nem játékban photoshop nélkül??? -
#750 Hali -
#749 jah, V16 vagy? ;) -
#748 Mert ha rontasz/borulsz, meg kell várni a verseny végét, ezért nem túl népszerű. Az emberek nem szeretnek várni. :) -
#747 Miért olyan kevés a körversenyes server? Én azokat pedig sokkal kedvelem -
#746 én is sokat ott voltam :), amikor holtversenyben lettem első :) -
#745 az. a fórumukban biztos le van írva h mi a jelszó -
#744 Ha megveszem a Tracmania elöző részeit, ugyanarra a multira mehetek, mint az ingyenes gammával? Tehát az elöző részek editorával megcsinált pályákat felvihetem a TM Nations szervereire? -
#743 el-sl jelszavas nem?
-
#742 ja és magyar -
#741 pl piaa vagy el-sl de ált ahol sokan vannak, és time attack -
#740 ti melyik szerverek mentek általában? -
#739 jah látztalak fennt ;) -
#738 Ez kemény volt -
#737 hopp az enyém:
-
#736 csináltam egy tök jó mapot, ha teljesen kész felrakom valahova és belinkelem ide. Már csak annyi hiányzik hogy ilyen jelző táblák legyenek hogy BRAKE!!! meg irányjező táblák stb, hogy mások is tudják merre kell menni. ilyet eddig nem láttam a pályaszerkesztőben de neten a pályákon igen. tudja valaki hogy hogyan kell berakni a pályára ilyen jezlőtáblálkat? -
#735 EMBEREK GYÜJTSÜK A PONTOKAT KIS HAZÁNKNAK!!! HIÁBA A SOK KIMARADÁS A PRO PLAYEREK ITT VANNAK -
Akey #734 Megcsinálta már valaki az I-6 pályát aranyra? -
#733 ez enyém meg ez lett ;)
-
#732 megvan, kösszépen. -
#731 Én is megerősítem, most megy, mint a karikacsapás. -
#730 Nekem éjjel 1-től simán ment mostanáig, semmi gond nem volt. Most is megy. -
#729 Nálam még mindig szó nélkül kilép ahogy a connect-re nyomok.