2614
-
#2614 dehogyis, már majdnem fél másodperccel előttem járnak :D a plastosex és hellcat féle 21,89 a legjobb a hagyományos útvonalon :) TMX -
#2613 A legit rekord még mindig a tied :) -
#2612 bump :D
tavaly nyáron megdőlt ez a 14 éve fennálló rekord :D
-
balukah #2611 Sziasztok, egy nagyob sürgős vagy fontos kérdésem lenne. Egy kis gondom lenne a Foreveres accountommal. Haveromékat tegnap hoztam a játékra és ők tudtak Megyét is választani a "Countries" választásánál. Én nekem ez nem volt beállítva. Mivel már rég regisztráltam. Most hogy be akarom állítani az adatok mentésénél kijön:"Figyelem a garast csak akkor költheted el ha érvényesíted a hozzáférést. Add meg az online kulcs utolsó három karakterét a hozzáférés érvényesítéséhez! És nem menti el hiszen nekem nincs semmi féle kulcsom, nem tudom mit kell beírni! Azt tudom hogy regisztrációkor ad egyet. De az nekem nincs meg. Valami ötlet? -
#2610 a nations/utolsót akkoriban nem csináltam meg, most visszatelepítettem de újra meg csináltam aranyra/nadeora a pályákat (ezeket miért nem menti el, mint a steam sync ha már külön trackmaniás account is kell a játékhoz? :) Most van xbox360 kontrollerem, szerintem ezért is volt könnyebb az utolsó, de elég intenz nyomni 60 percig
My Documentsből most már lementettem az eredményeket -
#2609 Egy kis e-pénisz növelés következik:
Megcsináltam az összes pályát author medal-al :D
Azért az utolsó 60 körös pálya majdnem kicsinált... néhány körrel a vége előtt még több, mint fél perc előnyöm volt, aztán hibáztam két olyat, hogy a végére 4 sec-re apadt az előnyöm... de meglett :D
Köszönöm a Korpiklaani-nak, hogy megírták a Korven Kuningas című számukat, hogy hallgathassam "vezetés" közben:
(ez nekem 22 perces verzióban van meg, két és félszer ment végig... igen, kb az ötödik perctől végig ugyanaz ismétlődik^^) -
#2608 http://www.youtube.com/watch?v=Iby4Pv7p9eM -
#2607 wut -
vajo #2606 -
szapor #2605 most már jó nekem is álelúúúja... :D -
#2604 Nekem meg most is jó :D -
szapor #2603 Nekem most se működik... :S -
#2602 Most már megy, de délután nekem se volt jó. -
#2601 Heló!
Be tudtok jelentkezni online-ra?
Nekem nem megy most. -
#2600 én azt vettem fel amiket random kipróbáltam és tetszik. Bár mostanában nem nagyon indítom el. Van olyan amik szigetesek és gyorsak. Van olyan is amit 1 óra vagy több idő alatt lehet csak megcsinálni, és puzzle-ként kell rájönni merre tovább a pályán. Meg a többi. Szóval van sokféle. -
#2599 Ti melyik szerveren versenyeztek?
Én leginkább a Freezone Sws ||Easy Nascar Fun szerveren vagyok megtalálható. -
#2598 Lassan de haladok előre: 447921 -
#2597 Vagy egy éve nem játszottam úgyhogy biztos jó hátul vagyok. :D -
#2596 Csak kíváncsi vagyok hogy álltok. :P -
#2595 Most éppen 77.067, de voltam már a top 2000-ben is. Miért kérded? -
#2594 672953. vagyok a világranglistán. Ti? -
#2593 Hát nem, mert valami pontokat adnak minden kör végén és alapján választja ki a nyertest, de köszi lassan mostmár rájövök magamtól is. :) -
#2592 nemtom biztos kapsz valami kupát:) -
#2591 Na mi van már, baszki nincs itt senki? :D -
#2590 ezek a kupás versenyek hogyan vannak?
-
Dj Toto #2589 Hy. Lenne egy olyan problémám ,hogy nem indul a játék mert tölt és nem történik semmi, a háttérben viszont fut de semmi nem történik, (driverek frissek mindent probáltam már) :/ Előre is köszi a választ! -
#2588 akkor 13 volt, most persze 18-19 körül lehet -
#2587 Kajczy olyan fiatal?:O Pedig valahogy idősebbnek tűnt, igaz én 2008ban játszottam a játékkal. :D -
#2586 emlékszem akkor egy 13 éves pécsi kissrác volt a világelső, de most is tolja még - Kajczy a nickje -
#2585 természetesen whiskey volt és most is az nickem -
#2584 igen, akkor kapsz, jó sokat :D -
#2583 Én is akörül toltam intenzívebben, főleg hunstars szerveren (ha jól emlékszek ez volt a neve - tele volt nadeo pályákkal). Már nem emlékszek hányadik voltam ranglistán, de legjobb 100 magyarban tuti bent voltam. Milyen néven játszottál? Hátha emlékszek :) -
#2582 én 1529022. vagyok most, de jövök fel mint a talajvíz :D
amúgy csak akkor kapok pontot ha olyat előzök meg aki előttem van a ranglistán? -
#2581 hát én is így kezdtem :)
amikor el kezdtem játszani vele, 2005-ben, akkor voltam 178. a világranglistán, a magyarok között, pedig a 6.
aztán sok évnyi kihagyás után ismét játszok vele, most kb a 31000. vagyok -
#2580 bakker szinte mindig az utolsó helyek egyikén végzek :D -
#2579 naná -
#2578 Cső!
Játszik még valaki ezzel a játékkal? -
#2577 Például a beállításokban. -
RYO21 #2576 Üdv!
Az iránytást be lehet valahol állítani? Gamepaddel szeretnék játszani, és 2 gombot szeretnék felcserélni rajta. -
#2575 még mindig jó :)