TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
???
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HTMT régebbi meccseirõl itt láthatsz képeket😊 (TMO)
mindenképp olvasd el a tagság követelényeit
és a fórumunkban útbaigazítalak akkor😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Szal akkor semmi prob nincs ezzel?
Ngcsnet miért mondod mindig h nem szabad felülírni a hun autót? Erre kíváncsi lennék! Meg mikor lesz az a PIAA vs HTMTmeccs? Azt szívesen megnézném ha lesz spectator.
Na jó gémelést mindenkinek majd ha jó lesz!
Csáó!
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
20. vagyok magyarok között. Még 100 pont és benne leszek a top10ben 😄
Kösz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
EGy kérdésem lenne. Ha a confignál az AGP USAGE-t felrakom 100%-ra akkor vmi jobb lesz (alaplap meg vid.kari is 8x-os asszem)
Választ elõre is thx.
alias Mr.M@ff1@
Viszont megvolt a mai francia-alázás is 😄
Egyben egyéni rekord is az F-0án (jobbra körözgetõs, csuklógyilkos pálya) természetesen nem voltam official módban, pedig a 2. srác 80. a laddere, biztos sok pontot kaptam volna :/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!