2614
-
thiefpaper #1049 Eleve az is számít, hogy hányan játszák. Meg minnél előrébb van valaki a ranglistán, annál kevesebb pontot kap, ill. akkor kap az ember sok pontot, ha rangosabb ellenfelet előz meg. Sokszor van úgy, hogy már valaki csak pl. 0,43 pontot kap, mert a szerveren ahol játszik, ott nála sokkal hátrébb álók vannak.
Szerintem az történt, hogy már sokan játszottunk, és elértek egy szintre, és onnan már nehezebb pontokat gyűjteni. Viszont ellentétben ezzel kevesebb játékos is jön. Tessék reklámozni e-mail-ben, fórumokon, mindenhol. :) -
#1048 Azt én értem, hogy pontok alapján működik, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem csak összeadják a pontokat, mert annak semmi értelme nem lenne. Akkor sokkal nagyobb előnyben lennének azok a nemzetek, akiknél nagyobb a lakosság és a játék népszerűsége. Tuti átlagolják az eredményeket... és nem arra gondoltam, hogy majd a górék a végén csinálnak átlagot, hanem valamilyen automatizmus biztos működik, mint pl ha valaki sokat játszik, akkor egyre kevesebb pontot kap. =) -
#1047 Ja nekem se nyitja meg.
De ezt a skint még mostse értem. Felmegyek egy szerverre, egy csomó embernek új skinje van (porsche, ferrari stb...) én is bemásoltam a mappába a .rar fájlt de az enyémet elvileg nem látják (én látom)
Ez miért van? -
#1046 segítsetek légyszi
letöltöttem a photoshop plugint hogy szerkeszthessek skint. feltelepítem. aztán megkeresem a dds fájlt de nem nyitja meg. ti hogy nyitottátok meg?
plz részeletsen ha lehet -
#1045 tm-fórumon sajnos nem érhető el, ezért ha valaki tudja, az légyszives írja le a szerver regisztrációt, hogy kell csinálni, mert tegnap óta nem kap pontot az aki a szerveremen játszik -
#1044 Kössz! -
#1043 ahova a sima autókat -
#1042 hova kell msáolni a .loc fájlt?? hmm hmm?? -
#1041 rar nem ok, zip ok -
#1040 mi az a ocatatror? -
#1039 egy szerverre fel kell pakolni a .zip fájlt és az URL-t bemásolni egy jegyzettömbe elmentem az autóneved (vagyis ugyanarra mint a .zip) pl.: F50.zip.loc és .loc fájlt csinálsz belőle de nem tudom hova rakjam BE me nemn válaszolnak -
#1038 Sziasztok!
A nevemet sikerült beszíneznem thx a segítséget.
Viszont szedtem le skineket. A rar fájlt bemásolom a Gamedata>>Skins>>Vehicles>>StadiumCar ,ahol a többi van.
Elindítom a játékot, ki is választom a skint. Én látom is a skint minden király, deviszont a heverjaim azt mondják h sima magyar kocsim van. Tehát ők már nem látják. Ez miért van? Előre is köszi a segítséget.
-
#1037 angolul pontosabb -
matta #1036 LETUDNÁ NEKEM EZT ÍRNI VALAKI PONTOSAN? HOGY HOGYAN KELL BEÍRNI AZ URL CÍMET HOVÁ KELL MÁSOLNI. NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM.
Dodo55 ezt írta?
"Lényegében arról szól, hogy egyenként küldözgetődnek át a skinek, és ha sok játékos van, akkor sokáig tart míg mindanyian látják, mert egyszerre csak 1 időben 1 embernek küldődik át, így sorba vannak állva a skinedért. És ezek a locator fájlok arra valók, hogy ha felteszed a skinedet a netre, akkor ebbe a locatorba írd bele a skined url-jét, és tedd a locator fájlt a skinek mappájába, és nevezd skinfájlneve.zip.loc-nak, és így nem tőled fogják áttölteni a skint, hanem a megadott urlről, így sokkal gyorsabban látják majd."
LEHETNE EGY KICSIT PONTOSABBAN?
-
Belga #1035 A mostani táblázat pontok alapján működik!
Itt és most nincs számolgatás,variálás.Májusban lehet hogy átfogják rágni az egészet,győzelmek száma satöbbi,de most az a lényeg kinek van több pontja.
És ha mi jóval kevesebben vagyunk akkor tolhatjuk éjjel nappal.
Egyébként így sincs okunk a szégyenre 60 valahány országból most jelen pillanatban a 12. helyen vagyunk.
-
#1034 Szerintem tuti átlagolják az eredményeket, vagy valami más módszerrel számolják, de az biztos, hogy nem csak összedják őket, hiszen akkor pár nemzet indokolatlanul nagy előnyhöz jutna. Csak nem hülyék tán a készítők. :) -
Belga #1033 Szerintem az az oka hogy a Franciáknak bejön a game a Magyaroknak meg nem.Az én társaságomban is rengetegen kiröhögnek hogy ezt tolom.A legelső TM-et anno felraktam és avval a lendülettel töröltem.A Nations valahogy fentmaradt a gépen,főleg hogy World-be megy a dolog pontokért!Hasra ütött számokkal...mi nyomjuk háromezren ők meg háromszázezren. -
keke73 #1032 Sziaztok .
Segitsetel légyszi al ocatortokat pontosan hova kéne bemásolnom ??? -
#1031 optijns/nick név: egyszerűen a nevedbe irod a dollárjelet meg a kódokat -
#1030 Jó reggelt!
Lenne egy kérdésem: A névszínezést azt értem, hogy milyen jeleket kell raknod a neved elé, hogy színes legyen (a FAQ-ba le van írva) de azt nem tudom, hogy hova írjam be, melyik menüpontba
Előre is köszi a segítséget. -
#1029 Egyre kevesebbet tolják a magyarok ezt a játékot, vagy mi? Napra-nap csúszunk vissza a nemzetközi ranglistán... -
#1028 igen, videókártyáktól függő -
Az oldalatokon levő festést tettem a játékba(első képen) és teljesen máshogy néz ki(második kép).Ez a vid.kártyám miatt van??Nálam a hun autó alapja fehér,és máshol(ahol directx 9-es kártya van)szürkés-fekete volt az alapszíne a hun skinnek. -
#1026 ja, és főleg ne az internet explorerrel töltsd le, ott még pause gomb sincs:D -
Kanál #1025 letoltesvezerlot hasznalj, azzal nem akad meg -
#1024 tmn.uw.hu Faqba van 1 jó link -
#1023 HTMT autót?? képet mutass majd plz -
#1022 Van sok hely.Pl.innen az sg-ről,a gamestarról,a hiv.oldalról és még rengeteg hejről szedhető.
És nem elfelejteni:A Google a barátod -
krisz21td #1021 vazze nem jön le :(( -
krisz21td #1020 nincs tele -
#1019 Miért van az hogy a külföldi szervereken csomó htmt-s festésű autót látokNem írtam felül a hun festést.Akkor is látok olyanokat amikor nem azzala festéssel megyek. -
#1018 talán teli van a vinyó, -
krisz21td #1017 nekem mindig megállletöltéskor !pedig kipróbálnám :(
vmi más cím esetleg vkinek ? -
#1016 odaadom neked mesterem -
Dodo55 #1015 Nálam jó, úgyhogy a hiba nálad lesz. Ellenőrizd a tűzfalad(ha van), és próbáld úgy, hogy kikapcsolod. -
Dodo55 #1014 Amikor beteszed a FAQ-ba, akkor úgy csinád, hogy a kérdést és a választ külön bekezdésbe írd, és a kérdés bekezdésének a kerdes classt add, a válasz bekezdésének meg a valasz classt, mert így nem kell formázgatni külön, a css mindent elintéz. Vagy pedig add nekem a szöveget, és majd én beteszem. -
matta #1013 Miért nem tudok csatlakozni az iternetes játékra? Az alábbit írja ki amikor rákattintok a földgömbre "not connected to internet"
Pedig már tudtam csatlakozni rá.
?:( -
#1012 dolgozok rajta -
#1011 a zipet másold oda, ne csomagold ki -
#1010 jaja
az volt,hogy valaki lenyúlta a nevem...