TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
most sehol nincsenek pontok szerintem

Most meg azt csinálja, hogy amikor elkezdõdik egy verseny, akkor még ott van a nevem mellett a ladder helyezésem. Aztán a verseny felénél kiírja, hogy you aren't in off mode, és eltûnik a nevem mellõl a ladder helyezés, de a többieknek megmarad, tehát õket benthagyja officialben, engem meg kidob az offból!
SZilaJMaGGoT
és így egy az egybe a zipet a skinsbe.. Ha jól gondolom.. 😄 Na akkor lehet csinálok majd egy zsigulit.. 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ngcsnet
ja + diffuse.dds néven a textúrát
és horn.wav néven a dudát
és icon.dds néven az ikont

ngcsnet
a zipbe berakod: mainbodyhigh.gbx < high poly
mainbody.gbx < low poly

a launcherban tudsz 3ds-t gbx-be konvertálni.

SZilaJMaGGoT
Jó de eleve a modelt hogy cseréljem ki??

ngcsnet
nem tudunk segíteni. nézd meg alt+tab-al vagy ctrl+alt+del-el hogy fut-e a progi + hogy mennyi memóriát eszik

ngcsnet
TrackManiaOriginal. 4000ft

ngcsnet
gamedata/skins/vehicles megnyitod a zipet, és már festheted is adobe photoshoppal a diffuse.dds-t

ngcsnet
lesznek addonok, és ha visszakeresel a fórumban, már be is szúrtam egyet

ngcsnet
én is elkezdtem....

Istencsászár
😊 oda van irva Trackmania ORIGINAL vagyis a Trackmania legelsõ részének a Sunrise motorja alá átültett felturbózott ujrakiadása..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok

be jön az a kis ablakocska hogy play, configure, help, update, exit.Rákattintok a Play-re és nem történik semmi.Nem indul el és nem is ir ki semmit!Légyszi segitsetek.Kösz

Sziasztok
SZilaJMaGGoT
Na annyira azér nem rossz játék ez.. A kiegészítõt viszont sehogy sem tudom megcsinálni.. Hogyan kell telepíteni, mert faq-t csak a sunrise-hoz találtam??

gizzda
Sziasztok....kilépéskor látni lehet Trackmaniás rallys játékot ....Valaki tudja a nevét a gamenak? vagy az még csak most jön?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Devids Pro
Profilodban tudod áttírni
grizzly21
hogy lehet neevet változtatni? Vagy ha szinessé akarom tenni akkor uajt kell nyitnom?

SZilaJMaGGoT
Oké-oké.. 😄 Nem szidtam a játékot, csak ez nem épp az én stílusom.. Az egyetlen dolog ami hirtelen megtetszett benne amikor láttam a beállításokba hogy enable custom models.. Na ez kellene minden autós online játékba..

Istencsászár
ez 1 ügyességi játék ha ugy tetszik reflex játék amihez jó tér érzék kell és némi ügyesség az autós játékokhoz, itt az idõn keresztül harcolsz az ellenfelekkel nem test-test elleni harc megy...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
AZ jó lenne 😄D Mostanság flatoutozni szoktam online, nagyon móka csak én béna vok... 😄D

M@TriX
jah és lagba repülne mindenki a nem látott ütközésektõl. sztem majd le ijen beépítve de még majd késõbb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SZilaJMaGGoT
Annak idején az elsõvel is jáccottam, csak nem online.. Viszont abba asszem volt rendes verseny, hogy ott volt a többi autó és nem ghost car-ok voltak.. Bár multiba biztos más volt az is.. Nemtom. Ti biztosan jobban tudjátok.. 😄

Istencsászár
ebbõl látszik ez az elsõ trackmania játék amit láttál pedig van pár már belõle..

grizzly21
ez jó h igy van, kurva jo game

SZilaJMaGGoT
Na megnéztem a játékot és háát... Nem éppen így képzeltem.. Mindenki mintha valami ghost car lenne.. 😄 Rendes versenyzõsnek képzeltem.

grizzly21
engem az irritál, hogy nincs kiirva h ladderes e vagy sem, be kell lépni elõtte

Mikiller
Ha megy a Ladder, akkor Time trial-ban is és Rounds-ban is ad pontot.
Elsõnek amikor csatlakozol egy serverre azért nem ad pontot,mert már folyik a verseny az adott pályán, de ha vége a körnek (általában 5 percesek) a következõben már téged is pontoz.
Én ezt vettem észre.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Szóval tud valaki templatet a Nations verdához? 😊Kezdo vagyok és temp nélkul meg se probalkoznek vele 😄

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

De azt hol lehet egyátalán beállítani, hogy ladderes legyen -e egy szerver? Mert ha csinálok akkor néha ladderes lesz néha nem. Meg azt sem értem, hogy a magyaroknak miért csak time trial szervereik vannak, round csak néhány, amikor úgy tudom, hogy time triallal nem lehet pontot szerezni. Ha roundon mennének többet a magyarok, akkor biztos ott lennénk a lista elején.
uHs Gerzson
Béka 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

M@TriX
így még jobban néz ki 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jagi
Ehj! Ez nagyon jó!😄<#taps>

GregSB
Beléptem egy francia serverre, és azt írta ki hogy nem mûködik az UDP-m, csak TCP protokollt fog használi. (érdekes magyar servereken nem volt ez a baj)

pedig a tûzfalon engedélyezve van minenféle TCP és UDP kommunikáció a programnak. Tudja valaki melyik UDP portot használja a játék?

GregSB
Jah, az egyetlen ladderes sever most a PIAA, ami jó lenn, ha nem csak pro pályák mennének rajta :/

A legjobb server az EL SL szerintem, de az nem ladderes 😞

Most tökéletesen mûködik az official mode, ezek szerint azzal volt gond, hogy a fõ server volt rohadt telhelt, de most meg azért nem tudok szerezni pontokat, mert alig vannak fent, senki nem jön a serveremre, nincs magyar round server, és csak pro pályás round serverek vannak, ahol szinte lehetetlen nyerni az ott lévõk ellen.
gizzda
Sziasztok....kilépéskor látni lehet Trackmaniás rallys játékot ....Valaki tudja a nevét a gamenak? vagy az még csak most jön?

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Sziasztok... tudja valaki honnan szerezhetnék skin templatet? 😊 Köszi

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Nálam tetûlassú délután meg este...de délelõttönként pörög rendesen!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Van olyan, akinek enged official servert csinálni, azaz van -e olyan akinek nem írja ki a server not registered in ladder szöveget, amikor szervert csinál? És mindenkinek ilyen lassú a fõ szerver(tehát az internet menüpontba lépés utáni rész)?
Nos az a probléma hogy: be jön az a kis ablakocska hogy play, configure, help, update, exit.Rákattintok a Play-re és nem történik semmi.Nem indul el és nem is ir ki semmit!
Istencsászár
ey kicsit bõvebben képpel illusztrálva... ( nemvagyunk gondolat olvasók.. )

Sziasztok

Én letöltöttem a játékot és fel is instaláltam de nem indul el valamiért.Tudnátok nekem segiteni?
SZilaJMaGGoT
Én csak most töltöm a játékot de pár dolog érdekelne.. Az addon autók online is mûködnek??(lehet hülye kérdés mer ha jól sejtem ez a játék full online) Hol van hozzá a devkit mert maxhoz értek és hát énis megpróbálkoznék hozzá valami jármûvet... 😄

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Istencsászár
már elkezdtem csinálni az FAQ-t holnapra befejezem!!

FAQ-ot követel(ün/e)k! 😄
grizzly21
2 kérdés:
-HUN official szerver lesz e valamikor, mert mostanában csak 1 szokott lenni, az mindig full
-ne alapitsunk egy sg klánt? szerintem jó móka a gyakorlás ürügyén, és elég pro vagyok a játékban😊

bodesz
WoW ebbe a gameban prO vagyok 😊
rögtön a 2.pályán ahol játszottam nyertem 😊
MIHU - BA ellen 😊 nemtom kiaz de õ is vmi prO 😊
remélem lesz clanom 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

igen, nálam is ez van
uHs Gerzson
Na ezt a forumot is a kedvencek közé raktam 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?