TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
mainbody.gbx < low poly
a launcherban tudsz 3ds-t gbx-be konvertálni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
be jön az a kis ablakocska hogy play, configure, help, update, exit.Rákattintok a Play-re és nem történik semmi.Nem indul el és nem is ir ki semmit!Légyszi segitsetek.Kösz
Sziasztok
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elsõnek amikor csatlakozol egy serverre azért nem ad pontot,mert már folyik a verseny az adott pályán, de ha vége a körnek (általában 5 percesek) a következõben már téged is pontoz.
Én ezt vettem észre.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
pedig a tûzfalon engedélyezve van minenféle TCP és UDP kommunikáció a programnak. Tudja valaki melyik UDP portot használja a játék?
A legjobb server az EL SL szerintem, de az nem ladderes 😞
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Én letöltöttem a játékot és fel is instaláltam de nem indul el valamiért.Tudnátok nekem segiteni?
-HUN official szerver lesz e valamikor, mert mostanában csak 1 szokott lenni, az mindig full
-ne alapitsunk egy sg klánt? szerintem jó móka a gyakorlás ürügyén, és elég pro vagyok a játékban😊
rögtön a 2.pályán ahol játszottam nyertem 😊
MIHU - BA ellen 😊 nemtom kiaz de õ is vmi prO 😊
remélem lesz clanom 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)