2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • GregSB
    Jee, most nézem Magyarország már a 11. a ranglistán :D
  • LSL
    Ma tettem fel, de alig birom abbahagyni:) jó kis játék. Már nten is voltam 1. jónéhányszor. Igazán jó
  • Stuller
    Macika:( Mos ezé ezt teszed velem?? :(
  • Stuller
    Nem hinném h pengetni kéne, me igy is kasziroznak a sok reklámfelületért meg lesz pénz az ESWC-ból is. Ha nem igy lenne javitsatok ki...
  • DJ Bee18
    Megint leállt?
  • HöfEE
    Amugy nem tudja valaki hogy a játékban a beépitett brushokat és képeket (amik a kocsi szinezésnél vannak) hol tárolja a game?
  • HöfEE
    NADEO ék majd jól kitalálják hogy mondjuk akinek eddig volt accountja az a tovább használatért fizessen és akkor lesz pénz bőviteni
  • PLackó
    Elnézést,köszönöm.
  • agyhalál
    Az szép. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy ilyen nehéz bejutni.
  • Guer
    There are now 7971 players On-line.
    The last Peak time is 8209 on 06-02-06 20:36.
  • Reyes
    Én meg ma 8007 játékost láttam délután online, 706 serverrel, azt hiszem...
  • agyhalál
    Még csak meg se fordult a fejemben, hogy bemeséljem. Csak tippeltem. Tegnap éjjel ennyi játékost láttam online, amikor kb. 10 perc alatt sikerült bejelentkeznem.
  • Taylorka
    ez hülyeség h 3500...félután ~6400an nyomták 500 szerveren... úgyh ezt ne mesélje nekme be senki
  • Taylorka
    ÖÖÖ, kicsit kellett volna visszaolvasnod...minden este elszáll a multi, nem lehet bejeletkezni, most is ez a helyzet, holnap próbáld meg vagy ha tudsz várni akkor éjfél után jó lesz.
  • agyhalál
    Visszaolvasol és kiderül, hogy túlterhelt a központi szerver. Kb. 3500 játékost elég nehéz kiszolgálni, úgy, hogy semmi pénz nem folyik be szerverpark karbantartásra, bővítésre.
  • nxfn
    mostanában ez egy globális probléma, biztos tmn szerver van tönkremenőben, vagy ilyesmik :|
  • PLackó
    Üdv.Szeretnék online játszani ,regisztráltam is de mikor rámegyek az internet játékra, loading, majd kb. 1 perc mulva kiírja hogy bad proxy.Mit kellene tennem?Zone Alarm tűzfalam van,engedélyezve van a játék,és minden másfajta online játékkal gond nélkül megy a multi.
  • Sland
    Na itt az új pályám. Sokkal egyszerűbb, semmi kacifántosság nincs benne és semmi olyan ami esetleg gondot okozhat. Nemrég volt a Nemzetek harca a EuroSporton, 2 autó egy aránában egy fura pályán. Na megpróbáltam megcsinálni. Elég normálisan sikerült. Az egész pálya egy "Ketrecben" van. A körök alatt a "Cage" hez illő zene van. egy régebbi focis rekámban volt a zene is. így már sokat elárultam, próbáljátok ki.

Cage + MUSIC
  • Sland
    a faszé köt mindenki belém??? ha nem tetszik akkor fogd be a szád, vagy mondd azt hogy igy nem jó és mit javítsak!
  • Stuller
    Ezzel a nem nektek csináltam a pályát dumával egy kcsit hmmm..
    Mi?! Egyedül körözgecc a pályán mgen ézed h de ugyi vok me 1/1... Vagy mi?
    Egy pálya ne csicsás hanem YOO legyen.Sztem ennyi.Bár az is igazh én meg annyit se tok... Szal inkább kussolok.
  • ngcsnet
    na már kész a tm hungary fórum. itt érhető el (azért hoztam létre hogy itt csoportosítva tudtok bele írni, és így mindenki kap választ majd), de még ne írjatok bele, holnap még befejezem
    TM Hungary
  • Sland
    hogy elüssem az időt :P
  • BladeW
    "nem nektek csináltam a pályát"

hanem? :)
  • ngcsnet
    loál
  • Sland
    igenis mester! :)
  • ngcsnet
    nyugi
  • Sland
    szánalom? nem nektek csináltam a pályát ájjál már le! csak megmutatattam. és másodjára már rá tud jönni az értelmes játékos hogy merre kell menni...
  • ngcsnet
    nygui, én is így kezdtem:)
  • ngcsnet
    dehogyis
  • HöfEE
    Nem hiszem hogy leállitanák ugyanis érezhetően nagy igény van erre a játékra. Én azt tartanám ésszerűnek hogy utána nullázznák a laddert és minden megy előről (akár következő évben ujra egy grand final).
  • ngcsnet
    még nem próbáltam, és ma már nem is fogom, de ameik maphoz van custom zene az nem lehet rossz
  • GameCNN
    Használható pályára már nem futotta, mi? Ugy mégis, hogy gondoltad, hogy rajtad kivül valaki tudja hová a rákba kell menni? Szánalom.
  • BladeW
    Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy ugye nyaron lesz Parizsban a verseny, es utana "megszunik" a jatek? Leall a ladder server?

Akinek tud errol vmi jelezze pls.
  • Sland
    na milyen a pálya? jó szar, mi?
  • ngcsnet
    ok
  • Sland
    A cím mindent elárul :D
  • ngcsnet
    csak akkor megy a zene ha odaadod nekünk a mux fájlt is! plz kérném azt is^^
  • Sland
    Nah megvan a pálya!

Crazy

Véleményeket kérek, és azt hogy ment e alatta az a zene amit beraktam!
  • Sland
    THX
  • ngcsnet
    "csináltam egy tök jó mapot, ha teljesen kész felrakom valahova és belinkelem ide. Már csak annyi hiányzik hogy ilyen jelző táblák legyenek hogy BRAKE!!! meg irányjező táblák stb, hogy mások is tudják merre kell menni. ilyet eddig nem láttam a pályaszerkesztőben de neten a pályákon igen. tudja valaki hogy hogyan kell berakni a pályára ilyen jezlőtáblálkat?"
    rakd le a TV doboz kinézetű reklámos dobozt, az utolsó fülnél megtalálod, majd nyomj rá a jobb oldalon lévő festékenbödönre, és válaszd ki a tv-s dobozd, majd válaszd ki mi legyen a tv-s dobozra írva