2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • Belga
    A nick neveddel(login) lehet a gond! vagyis már foglalt vagy ilyesmi,de karakter hiba is lehet
  • Reyes
    LooooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLL
  • desigo
    Miért nem tudok a netre csatlakozni?
    Beírom a nevem ,kiválasztom a nemzetet,írok valami jelszót de nem megy.
  • matta
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Sport Car.zip-et.
    Beillesztettem ide: C:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
    De mégsem megy.
    A zip tartalma: Diffuse.DDS ; icon.DDS ; MainBody.Solid.Gbx ; MainBodyHigh.Solid.Gbx
    Hová kell ezeket még beilleszteni?

Kérlek segítsetek!
  • Belga
    ngcsnet! Pár napja dumcsiztunk,és igérted hogy berakod a F.A.Q-ba a creat pálya intro készitést,nem zaklatlak csak lehet hogy elfelejtetted.Más...nekem a futamok után(saját dedikated szerver)eredmény hirdetésnél nincs nemzetiségi zászló a nevek előtt(vagy után) mit kell be állítani? kösz előre is!

Ja! Töltöttem fel 10 creat pályát,felét én felét a haverok dobták össze
  • Atkamon
    Igen! Már rájöttem!
  • ngcsnet
    "És mégegy valaki tudja hogy hogy lehet dedikált szervert indítani?"
    magas szintű tudás szükséges..
    tm-forumon le van írva
  • ngcsnet
    LAN = összekötött gépek közötti játék...
  • geri15
    fú :@
  • nxfn
    ték
  • Shodan
    Ja és ma játszotam a ladderbe az elsővel a másodikal és a 3dikal, a 11diknek oda is vertem
  • Shodan
    Ma láttam 291pontot!!
  • nxfn
    én kérek elnézést :|
  • Atkamon
    Sziasztok! Ma letöltöttem a játékot! Nagyon jó de nem tudok online jáccani! Ha belépek oda, hogy LAN, akkor csak az én nevemet látom ott hogy Players! Hogy kell online jáccani? Hogy tusok szerverekre belépni?
  • XerPY
    Sziasztok!!
    Lenne egy olyan problémám, hogy a szerveremre nem tudnak feljönni mert valami couldnt contact the server jön ki és utána valami kód.
    Nem tudjátok hogy mi lehet a baj és miért nem tudnak csatlakozni hozzám?
    És mégegy valaki tudja hogy hogy lehet dedikált szervert indítani? köszi
    XerPY
  • Reyes
    Jah, mi is kb. 64 voltunk egy szerveren, a gyerek meg 116 pontot kapott az egyik pályán:)
  • zolo
  • zolo
    Ennyi pontot egyszerre még nem láttam,hogy vki kapott.A 9.helyezettet nézzétek.64-en voltunk egy német szerveren.
    [IMG][/IMG]
    Az utána levő pályán a 2. helyezett 96 pontot kapott.
  • gyraph
    Most sikerult osszekalapalni kb.120 pontot egy 60-as letszamu szerveren. Tegnap ugyanezen a szerveren is csak 5-6 pontokat kaptam. Most elkentem a szajukat parszor :).
  • ngcsnet
    most jáccottam egy izraelin, és 40pontot kaptam;)
    rendesen megszorongattak;)
  • DJ Bee18
    eleinte én is 20 pontokat kaptam, mostanában 5-6 az tlag
  • gyraph
    Azt tudom hogy mukodik a pontrendszer. Csak az a baj, hogy nem tudom hova erdemes menni gyujteni, mert sose tudom hol jatszanak a rangsorban elorebb allo jatekosok. Mivel magyar listan is latom, hogy azert szepen gyujtogetnek az elottem allok is, ezert gondoltam hatha tud valaki tippeket adni. Kb. ugyanannyit jatszok minden nap es megis folyamatosan hatrebb kerulok.... voltam 14. is, mostmar csak 25. korul.
  • Guer
    elvileg ugy ad pontot hogy minél több ranglistában feletted állo embert vertél oda annál többet ad...
    szal itt nyilván már mindenki alattad volt ezért kaptál ilyen keveset...
  • gyraph
    Kicsit se :)...
  • Jagi
    Nem is volt szoros : )
  • gyraph
    Es itt uszkve 40en voltak, megis igy honoral.
  • gyraph

Egyebkent siralmas, hogy mennyire nem lehet egy ido utan sok pontot gyujteni. Van valakinek valami szerver vagy orszag tippje, hogy hova erdemes menni?
  • DJ Bee18
    okés,
    jéé itt vagy te is :)))
  • ngcsnet
    gamedata/skins/vehicles/stadiumcar-ba bemásolod és kész
  • DJ Bee18
    amikor új autót szedek le, pl. egy BMW-t, akkor annak a zip jét is csak ugyanúgy uyanoda be kell másolni, mint a skineket?? Mert egy másik autóval próbáltam, de nem ment.
  • DJ Bee18
    köszi, már rájöttem azóta, Rad tools-szal konvertáltam
    Egyébként ha bárkinek kell mozgó reklám, csak szóljon milyen kell, és megcsnálom (nekem is ad ötletet :D)
  • SE
    Köszönöm. Igazából az volt a baj, hogy én rajt-cél pályát akartam csinálni és alapból 3 körös körpálya a beállítás. Ezért nem állt meg a stopper.
  • Deadguy
    #934.... elvileg működik, én még nem próbáltam ki.
  • Kanál
    ma jatszottam egyet roman serveren, siman alaztam oket, elso palya vege, es kick ....
  • XerPY
    Sziasztok!!!
    Lenne egy olyan gondom, hogy paintba átrajzoltam a kocsim (A játék paintjában ) és nem látják a többiek azt az un. skint mit ott összeeszkábáltam ilyenkor mit tegyek?
  • nxfn
    igen
  • Sland
    többiek látják?
  • nxfn
    htx, sry :#
    egyébként a #845-ban szereplő ferrari ez, skinje kissé átalakítva általam
  • HöfEE
    ÚÚ egy kicsit kisebbre vehetted volna a méretetén se 640x480 ba nyomom csak lekicsinyitettem a screenshotot , amugy jó a verda
  • nxfn
    enyém most ilyen kis trendájos