TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(Lehet hogy csak bug volt, de én úgy láttam tegnap egy francia serveren, hogy 2. helyezésért 2.4 pontot kaptam... 19 player ellen)
Ha az van amire gondolok, akkor valszeg új nevet kell regelni :/
Azt tudtam, hogy az elején több pontot kapnak az emberek, mint késõb. Én elég sokat játszottam egy 10fõs serveren, ahol 4-5 pontokat kaptam. de mivel elég sokat játszottam, ezért lehet berakott már egy felsõbb kategóriába, ahol 20 player melett is cak 1-2 pontot jár nekem...
Ha ez a szitu akkor új nick, és 20 játékosnál kevesebb ellen nem érdemes játszani!
A rekord idõimre legalább fél mp-et rávernek 😄
Deadguy - Member of PH! Team...
http://flickr.com/photos/zolika90/

bocs a durvaságért, de már ki vagyok kattanva:@@@@@@@@@@@@