2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • Sland
    MINT ÁLLAT :P
  • laci 700
    Kell?
  • laci 700
    BMW
  • laci 700
    McLaren 2006 sárga
  • Sland
    inkább szar. de mi az mellette balra?
  • laci 700
    Vicces nem:
  • Dodo55
    Úgy tudom, hogy avatart csak az tud betenni, akinek van eredeti tm-e, és regisztrálta azt.
  • matyi08
    meg hogy kell avatart berakni?
  • matyi08
    betettem a játékba pár kocsit, be is állítottam, de mikor elkezdek versenyezni, akkor az alapot mutatja. mit állítsak be, vagy nem lehet?
  • DJ Bee18
    Hogy lehet a reklámtáblákra gif animációt betenni? Mert bemásoltam a .gif-et az advertisement mappába, de a játékban nem jeenik meg. Sima JPEG-el ment. Vagy valamivel át kellene konvertálni .bik-be? (mert a játék ezt használja)
  • sylas
    Thx - akkor azért nem tudtam csatlakozni mert név mert van olyan
  • zolo
    A játékban ha internetre mész bejön egy ablak,és ott kell megadni a profil nevet meg a jelszót.Ha olyat adtál meg ami már van akkor nem fog sikerülni.Akkor más nevet kell adni.
  • sylas
    Halistok
    1xer kérdeztem hogy hol tom kitölteni a reg adatlapot hogy nyomjam én is neten?
  • Kanál
    csoki, uj vagyok tm-ben, nem szoktatok nyomni sg baratsagos bajnoksagot?
    [ma kezdte a jatekot]
  • games4ever
    jah ok, legközelebb így csinálom, kösz!
  • ngcsnet
    1. válaszd ki a hun nemzetet
    2. válaszd ki a kocsit
    3. örülj:)
  • ngcsnet
    az autó független a nemzettől
  • games4ever
    tudom, ez van! nem érdekel 1ébként, win reinstall mindenen segít:)))
  • games4ever
    csak simán másoljam be a mappába? és akkor h tudok nemzetet is választani?
  • ngcsnet
    az nem túl biztonságos.
  • ngcsnet
    ne másoljátok már rá a HUN.zipre!! amikor a tmn-ben ilyen jó mod és skin támogatás van...neee[#rinya]
  • games4ever
    Jah és a tűzfalam is ki van kapcsolva teljesen!
  • games4ever
    Látom nagyon sokan kérdezik h h tették be az autókat és h műxik!

Én elmondom h csináltam mer nálam így műxik, hátha segít vkinek!

Szal letöltöttem az autót a trackmania.com-->carpark-ból és át neveztem a zipet HUN.zipre és bemásoltam a gamedata/skins/vehicles/stadiumdata mappába ott felülírva az előzőt(előtte persze azé kimásoltam a régit h meglegyen ha vmit elbaszok), majd gém indít(semmit nem állítottam előtte csak felbontás, hang), autó kiválaszt, internet gém és néhány kör után már látták is az autómat! És énis mindenkit olyannak látok, amilyen nem pedig mindenkit olyannak mint én!

Szal ennyi, nem tom segítette-e vmit, de én így csináltam és műxik, ezt sokan látták már!

Snoopy néven jáccok 1ébként a sok vizet kavart kék viperrel!:)
  • games4ever
    zsír király! szépen haladunk előre!
  • PLackó
    8. Magyarország!
  • akyyy
    azért tette be mert játékban megkértem bárkit, hogy csináljon eg yképet, milyennek látja akocsimat.... de az enyém közel se hasonlít erre:(
  • akyyy
    köszi.... én máshogy látom, szal nemtom:S:S:S hogy lehetn megcsinálni hogy ug ylássák, ahogy én látom a kocsimat?? (mclarenes, egy ksi magyar dísszel)
  • Mikiller
    Ok, te tudod.Én még kezdő vagyok ebben a témában.Akkor majd 1x csak látják.
  • ngcsnet
    az tök mind1, hogy sajátot, vagy letöltöttet hazsnálsz, ugyanúgy láthatják, max azért nem látják a letöltöttet mert az sokkal "szebb, jobb" és ezért nagyobb a fájl mérete!
  • ngcsnet
    ezt nem kellene...nem bug-kereső topik, és mivel neten készült, ezért csak a lag miatt látod ezt
  • Mikiller
    Ez igaz, nekem is megkérdezte, és leokéztam.Látják is a saját festést, de ilyen letöltött Pl. Ferrarit nem.
  • Deadguy
    Őőő, itt picit visszakérdezek: amikor első skinemet csináltam a beépített editorral, akkor a netre való csatizáskor megkérdezte, hogy akarom-e innen és innen feltölteni a skint. ha leokéztam, felment és látta mindneki, mindenki örült és boldog volt. De most ha a legnagyobb laggban nyomom másik 8000 user-el együtt, ha hajnalban (amikor alig van valaki), akkor sem irja ki ezt az uploaded dolgot... pedig nem is extra cuccok, csak egy sima fehér auton van egyetlen (az editorban lévő) BOOST felirat). És nincs is lassú netem. Szóval?
  • totya24
  • nxfn
    loál
  • ngcsnet
    ebben lehet hogy tévedsz, attól hogy én nem használom, attól még lehetett nekem:) nekem tmo-ban már 2003.04.21 óta van custom avatarom
  • ngcsnet
    látszódnak. csupán a net feltöltési sebességtől függ hogy milyen hamar fogják látni
  • Mikiller
    Valaki aki már régebben tolja neten a TM-et (előző részek) írja már be, hogy miért nem látszódnak az autók amiket letöltöttünk a netről és beraktuk a zip-et a helyére?
    Mert minden futam most erről szól a chat-ben
  • Pogi
    Ezaz csak így tovább.
  • arty
    lenyomták a francseszkákat :)) hehe
  • Guer
    gyorsan jövünk felfele...