2614

TrackMania Nations (Forever)

TrackMania Forever FAQ
  • Tobacco
    és hány játékost bír el a chello?
    a gépem AMD3000+ 2gb 400mhz ddr
  • dekk
    pedig az lehetetlen nekem is ugyan olyan chello-m van mint neked!!!

Lehet hogy a géped nem bírja talán????
  • Tobacco
    pont azért csatlakoztam lan-on keresztül, mert mikor neten keresztül csatlakozok, akkor laggol.
  • dekk
    Okés azt elismerm ede attól még a másik munkáját fikázni nem kellene!

Nem lesz kissebb a sávszél mivel a saját gépedről csatlakotzol a saját gépeden futó szerverhez!
  • Tobacco
    akkor terhelnem kell a netemet saját magammal is.:( elég hülye megoldás
  • Dodo55
    Lanon keresztül ne várj pontokat. Csak interneten lehet pontokat szerezni.
  • Dodo55
    A forrás az én vagyok, meg NGcs, ugyanis mi írtuk azt a FAQ-ot.
    Tehát Guernek van igaza.
    És a FAQ eredeti változatában ott van alul a nevünk, tehát nem mondhatja, hogy azért nem írta ki, mert nem tudta, hogy ki írta a FAQ-ot, ugyanis ott van alul a nevünk.
  • Tobacco
    miért van az ,hogy csináltam regisztrált szervert, és azért, hogy ne terheljem a sávszélt, lanon kapcsolódtam a szerverhez. de nem kaptam soha pontokat. Hogyan kaphatok én is pontot?
  • dekk
    GUER szerintem ott van a forrás :D ki van irva nagy betükkel hogy TRACKMANIA NATIONS FAQ nem elég az neked?

Amugy ha össze tud dobni a hugod is ilyet akkor miért nem teszi? talán neki 5 óra kéne mi? :D
  • Guer
    4 ora? looooooool
    olyan 4 percesnek tünik 0 tapasztalattal...
    ja és ha már lopod az anyagot máshonnan illik legalább a szerzök nevét odairni...
  • baloghs91
    köszi szépen
  • dekk
    Én megnéztem és ahoz képest hogy 4 óra alatt lett csinálva nem rossz! CSAK ÍGY TOVÁBB!
  • baloghs91
    kül megnéztétek az oldalt? lehet nem olyan jo mert 4 ora alatt csináltam de nekem tetszik
  • dekk
    egyre több trackmania oldal lesz :D ami nem baj minnél többen csinálunk a közönség annál nagyobb választékot kap :D
  • thiefpaper
    Basszus pedig pont mondani akartam, hogy holnapra nekem is készen lesz az oldal.
  • CCSCsibe
    az egyes átalakítottam! nézd meg így: palya1
    a kettesnek a két hurkot num3 ban próbáld a tobbi meg simán megy!
    amugy a nagy huppaónkon fékezzél eggyet és nemfogsz kirepulni! amugy en gampeddal
    nyomom lehet azért!
  • CCSCsibe
    a 2-es pályát végigvittem!
  • CCSCsibe
    a -es pályát végigvittem és jü! az első tom hogy nem olyan jó de a második jó!! nekem vagy 3szor végigment! amugy kossz!
  • baloghs91
    na milyen az oldalam???
  • Guer
    ugylátszik nagydivat lett tmn-s oldalakat csinálni...
    mindjárt összedobok eggyet én is :DD
    vagy inkább szolok a hugomnak ilyet ö is csinál
  • baloghs91
    oldalam címe
  • baloghs91
    nézzétek meg az oldalam: www.trackmania.atw.hu nincs teljesen kész:(
  • baloghs91
    hy all az oldalamat nem lehetne kirakni a faq mellé mert én is csináltam egyet.
  • Tobacco
    Megnéztem. A kettes pálya nem játszható, valószínű, nem vitted végig időre. Az egyes map jó lesz, csak fejlessz rajta kicsit, pl. checkpointokat rakjál bele, mert így egy perc alatt végig lehet vinni csalással a pályát.
  • CCSCsibe
    sziszatok! mostanában csinűlgttam két pályát és szeretném a profiknak az értékelését kérni! tudom nem nagy szám de nagyon fun palya és annak is jó aki még csak most kezdte! itt a link:Pályák
    köszi előre is!
  • Mikiller
    Erre a Num7-re rájöttem, de azt hittem, hogy be is lehet vhogy fixálni ha beállítottam magamnak, mert láttam a billentyűzet configban, hogy vannak camera preset-ek.
  • DJ Bee18
    TrackMania Nations Hungary FÓRUM

Verseny van?? Az egész fórum olyan lassan, mint a TELE2-T-Com párbaj :DD Előbb utóbb kapsz egy ban-t :DDD
  • dekk
    NGCS a hozzászólásodra csak annyit mondok hogy még mindig nem kell a negyképü duma igenis értek hozzá és üzemeltetek is egy szervert :DDDDDDDDD
  • desigo
    A franciák nem kispályáznak
    100-nál is több szerver
  • Tobacco
    Köszi szépen
  • Dzsezi
    Kösz!
    belekuksizok
  • ngcsnet
    Ingame MediaTracker, az intro alatti gomb,
    majd adj hozzá 1 klipet, + egy sávot adj hozzá (camera race sávot) és a klip gombnál állísd be a "triggert" (3d kocka gomb), ezzel tudod meghatározni hogy ha arra a pontra ér a kocsi akkor ott kameraváltás lesz.

a triggert (szines kocka) rakd a hurok elé, és a kocsi amint áthalad azon a láthatatlan kockán (ami a versenyen már ofkoz láthatatlan lesz) akkor belső kamera nézetre vált, persze ahhoz a helyes "camera race" sávot kell beállítani
  • Dzsezi
    Köszi az intro tutorialt,próbálkozom de nem sok sikerrel majd belejövök.
    Ami nekem fontos lenne hogy ha a pélyámon elérek egy ördöghurokhoz(spiner)hogy és hol kell beállítani hogy automatikus belsőnézetre váltson és a végén vissza az eredeti nézethez?
  • ngcsnet
    szabad kamera módban, de azzal nem sokra mész
    num7
  • ngcsnet
    1 url fájlt, és ha jól tom akkor a kocsi fájlneve legyen a loc fájl neve is.
    példa: 205_gti.zip ennek a .loc fájlneve: 205_gti.zip.loc
  • ngcsnet
    akkor üzemeltesd te, ha annyira értesz hozzá;)
  • Tobacco
    chello-s vagyok ami 2,5mp/s up és 0,5mb/s down.
    eddig 12 játékost bírt, és 4 nézelődőt.

odo55: a locator fájlnak mi legyen a neve, és csak egy darab url-t kell tartalmaznia?vagy lehet több is?
  • Dodo55
    A skinek látszódására a megoldás a locator fájl. Ez egy egyszerű szöveges fájl, amiben benne van egy adott skin url-je. Ekkor nem egyenként fog az egyedi skin áttöltődni játékosok között, hanem mindenki egyszerre tudja tölteni a megadott url-ről. Természetesen a megadott urlről letölthetőnek kell lennie a skinnek. A locatorokat a skinek/autók mappájába kell tenni, fájlnevük skinneve.zip.loc kell hogy legyen.
  • dekk
    A skinek látszódása alapbeállítás nem kell rajta állítani! várni kell egy kicsit és mindenkitől letölti a skinjét álltalába mapváltás alatt!

Az lehet a baj hogy szerintem nem elég a neted! hány fős szervert indítasz?

TrackMania Nations Hungary FÓRUM
  • Tobacco
    Miért van az, hogy ha dedikált szervert használok, akkor laggolok?
    És hol lehet beállítani rajta, hogy látszódjanak a skinek?