TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://eliteforce2.filefront.com/file/DDS_Converter;29412
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy a dds-t csak plugint segítségével lehet beleerõszakolni rajzprogikba de onnantól egyszerû a dolog, rászörcsölsz, hogy dds plu-in és már mehet is a móka.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
)
alias Mr.M@ff1@
alias Mr.M@ff1@
Gondoltam, ha úgysem megyek suliba, akkor gyûjtök egy kis pontot😞
alias Mr.M@ff1@
"Everything that happens, happens for a reason"
a másik pedig próbálkoztam du jáccani nemment. most akartam és azt írta ki ,hogy egy másik ip -vel be vok jelentkezve az ip ok de a bejelentkezés nem az meddig tart? köszi! na jóéjt
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
"megoldottam
új version jött ki, ezt le kell szedni, az újat kell felrakni "