11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Richardinho
    Sziasztok!
    Tudnátok mondani egy ingyenes szervert a World of Warcrafthoz?
    Köszi!
  • Vlala #757
    Chrome. Ha minden igaz, Ganxta volt a főszereplő magyar hangja...
  • LouiS Kmét
    Nem sok olyan van ami magyarul is beszélő játék (kivétel néhány autós játék(Gtr)).
    Felirattal nem jó ?
    Kedvencem a Syberya 1-2 ez nagyon tuti kalandjáték ill.mostani Crime Story !
    Miért akarsz joy-al játszani ?
  • tcgabor
    Sziasztok!
    Továbbra is szükségem lenne magyarul (is) beszélő, joystick-kal is játszható PC-s kaland/akciójátékok címeire/neveire. Csak annyit kérek, hogy egy kicsit segítsetek! Végül is hol máshol kérjek ilyet, ha nem itt? :) Minnél több nevet írtok ide, annál jobb!
    Köszönöm
  • maateking
    www.magyaritasok.hu

www.gamwhunter.hu

www.gamestar.hu/gmiki

valamelyiken biztos hogy van!
  • BIG OGLI
    Szasztok!
    Magyarosítást kérnék a MIG-29 Fulcrumra, ha valaki tudna segíteni akkor várom!
  • maateking
    nemnem

ez régen nekem megvolt csak eltünt a floppy
  • rexa
    Nem az a baj, hogy nincs felrakva az eredeti játék? Ez egy kiegészítő amihez kell szerintem.
  • maateking
    sziasztok!!!!

ha valaki tudja honnan lehet letölteni a pokemon blue t az légyszíves írja le!! köszi előre is!!!
  • sajci
    Sziasztok,
    + tudná nekem valaki mondani hogy a GTA VIce Ctity .adf fájlait ( A rádióállomások zenéit) milyen programmal lehet lejétszani?
  • Uborkasalata
    Nem tudna nekem valaki egy olyan oldalt ahonnan korlátlanul(értsd: ingyen, bármennyit) letudok töleni játékokat, esetleg filmeket?
  • Uborkasalata
    Csá!
    Vki nem tud egy magyar Full Spectrum Warrior-os oldalt?
    -Még kezdő vok és nem akarom a ti idegeiteket tépázni.
  • timakbalu
    Sziasztok!
    Tetris emu tdf fájra volna szükségem.Honnan tudnám leszedni.Please thanks.Balu
  • gabi1975
  • gabi1975

A conflict global terror-hoz nem tud valaki egy cracket,vagy serialt?Kszi
  • tcgabor
    Sziasztok!
    Nekem magyarul (is) beszélő, joystick-kal is játszható PC-s kaland/akciójáték kellene, elég tűrhetően felszerelt notebook-on futna!
    Minnél több nevet írtok ide, annál jobb!
    Köszönöm
  • gabi1975
    Rome total war barbarion invasion,nem tudom fel telepiteni.Ezt irja ki miután elfogadom a licens-et,NO PRIOR INSTALLATION OF ROME.TOTAL WAR WAS FOUND.THE INSTALLATION PROGRAM WILL NOW TERMINATE.Nem értem,pedig lehet valami 1xü dolog,SOS,kéne.
  • gabi1975
    Ha tud valaki segitsen nekem.A Warhammer 40000-et nem tudom felrakni.elkezdi de csak continue-ra lehet kattintani,ezután meg,done,a patchingot irja,vagy mi fenét.Napok óta ezzel kinlódok.segitsen valaki!!!!!!!!Ja és még a Code name phanzers phase two-hoz is kéne crack vagy serial.
  • quack
    hát lehet hogy ökörséget mondok, de asszem ezt a Starforce csinálja néha ( )
    http://www.glop.org/starforce/

talán
  • tomee14
    még megse jelent
  • josyka
    Hali
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a Gothic 3 at
    Légyszi segítsetek.
    Köszi.
  • josyka
    Szia
    Nem a Port Rojál
    az ilyen kalózos
  • Kandurex
    Sea Dogs, vagy újabb: Pirates of the caribien vagy mi, asszem.
  • LouiS Kmét
    Milyen a video kártyád ?
    Nálam is csinálta anno mert nem jó drivert használtam de lehet más problémája is !
  • baddog
    Hali!
    Van 1 problémám hogy amikor játszok egy game-el akko rujraindul a gép de ugy mintha lecsapnák a biztosítékot ,de ez csak 1-2 játéknál fordul elő.
    Tud valaki valami megoldást?!
  • tomee14
    Pirates! elvileg de nem bizti
  • sebhelyes
    Hali!
    Keresek egy játékot.
    A nevét nem tom, épp azért keresem.
    Na szóval: A legkönnyebben úgy tom leírni, hogy 16-17.sz.-i kalózos játék, a harcban ha megcsáklyázunk egy hajót, azutnán átugorva rá, átvált FPS nézetű harccá.
    Talán ennyiből rájön valaki. Ha tudtok, segítsetek! Plíz!!!
    THX
    Ja, és nem egy mai játék.
  • Peti0011
    Valaki nem tud segiteni a ICE AGE 2 ben hogy kell továbbmenni egy nagy teli pokos teremből??
  • Gabeee66
    Return the Castle Wolfenstein-hez kód (ha még nem találtál):
    CLAL-A7WJ-DTSJ-WARP-88
  • Ferencz István
    Hy!
    Megvan a Shade: Wrath of Angels és olyan gondom lenne hogy mikor felteszem és elindítom a játékot akkor leteszi a tálcára és képet nem hoz be viszont hang van. Ilyenkor az egeret nem lehet mozgatni. Tehát hang van, a játék a tálcán, de kép nincs. És ha megnyomom a ctrl+alt+delt akkor a monitor jobb oldaláról ugrik elő az ablak és visszateszi a tálcára. Amikor rákkantintok a tálcán a játékra akkor ugyanúgy kib***ssza a monitor jobb oldalára de nem látni. Ugyanezt csinálja a Windows Media Player-rel is. Aki tudja hogy mitől van az írjon már! Köszi!
  • Marok
    hy all
  • gabyy
    A king kong-hoz tud valaki működő cheat-ot?????
  • kylelin
    Üdv mindenkinek!

A World Cyber Games a világ legrangosabb online versenye, melyen a részvétel egyszerre a legnagyobb kihívás és a legnagyobb dicsőség.

(Aki nem tudja mi az a WCG és szeretne megtudni részleteket, az látogasson el a www.worldcybergames.com, vagy hu.worldcybergames.com oldalak valamelyikére)

Idén 6 PC játéknak jutott az a megtiszteltetés, hogy beválasztották a hivaalos WCG játékok közé. Ezek a játékok a Counter Strike, Warcraft 3, Starcraft, FIFA, Need for speed és a Warhammer 40000 Winter Assault kiegészítője.

A Samsung Electronics Rt. Lehetőséget biztosít minden Warhammer játékosnak, hogy részt vehessen a magyarországi selejtezőkön.

A résztvevőket 5-6 csoportba osztják, és a játékosoknak 1.5 hónapjuk van arra, hogy a csoporton belül mindenki játsszon mindenkivel ONLINE!
    (A másfél hónap alatt akármikor, reggel, délben, este, mert ONLINE!!!!!)

Ezek után a legjobb 8 vagy 16 játékos egyenes ági kiesésben játszik kétszer, és a legjobb három bejut a döntőbe! Díjazás az első háromnak, az első helyezett pedig megy Monzába!

A nevezési díj 650-1650 Ft. ez a későbbiekben derül ki, attól függően, tudunk-e szerezni támogatást.

Aki úgy érzi szeretné megmérettetni magát a többiekkel, vagy csak egy jót akar szórakozni, az kérem látogasson el a http://www.w40krts.hu oldalra, és azon belül a közösségi fórumban jelezze részvételét az erre a célra kialakított topicban.

Ha ez nem lehetséges írjon nekem e-mailt a [email protected].

A játék eredeti CD-jének megléte előny, de nem feltétel.

FONTOS:
    Amennyiben nem gyűlik össze elegendő jelentkező, NEM LESZ VERSENY.
    Garantálnunk kell kb. 30 embert a selejtezőre, vagyis a kérdés van 30 ember aki részt venne a wcg selejtezőn?

AKI RÉSZT AKAR VENNI, AZ ÍRJON A FÓRUMBA, HOGY OK ÉN JÖVÖK!

Kíméljetek minden kommentektől, ha kérdésetek van msn-en mindenre válaszolok ([email protected]).

DE MEGJEGYZÉSEKET SENKI NE ÍRJON, CSAK AZT, HOGY JÖN-E VAGY SEM.

MÉG VALAMI 17.-én PÉNTEKEN HÍVNAK TELEFONON, HOGY KB HÁNY EMEBERT TUDOK FELMUTATNI, MERT CSAK EGY NAPOT KAPTAM (fasza nem ).

SZÓVAL MOST VAGY SOHA, DOW FOREVER!
  • Gerbill
    gta San Andreas
    Battlefield 2
    SW:Battlefront 2
    Call of Duty 2
  • ipse
    hi
    valaki tug egy fajin játékot???
  • Gyovai
    császtok
  • rexa
    elindítod a trainert ott le van írva mit kell megnyomni.
    Van olyan amit be kell másolni a játék könyvtárába. De kell lennie info fajlnak hozzá ott le van írva
  • danikarate
    hy!
    Hgy kell használni egy trainert egy játékhoz?
  • rexa
    Talán ezt:

FAQ
  • rocky333
    a star wars:empire at war nem akar elindulni mindig kiírja hogy vmi securom nem indult el
    mit csináljak????
    segítsen vki
    köszi