11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Richardinho #758 Sziasztok!
Tudnátok mondani egy ingyenes szervert a World of Warcrafthoz?
Köszi! -
Vlala #757 Chrome. Ha minden igaz, Ganxta volt a főszereplő magyar hangja... -
#756 Nem sok olyan van ami magyarul is beszélő játék (kivétel néhány autós játék(Gtr)).
Felirattal nem jó ?
Kedvencem a Syberya 1-2 ez nagyon tuti kalandjáték ill.mostani Crime Story !
Miért akarsz joy-al játszani ? -
tcgabor #755 Sziasztok!
Továbbra is szükségem lenne magyarul (is) beszélő, joystick-kal is játszható PC-s kaland/akciójátékok címeire/neveire. Csak annyit kérek, hogy egy kicsit segítsetek! Végül is hol máshol kérjek ilyet, ha nem itt? :) Minnél több nevet írtok ide, annál jobb!
Köszönöm -
#754 www.magyaritasok.hu
www.gamwhunter.hu
www.gamestar.hu/gmiki
valamelyiken biztos hogy van! -
BIG OGLI #753 Szasztok!
Magyarosítást kérnék a MIG-29 Fulcrumra, ha valaki tudna segíteni akkor várom! -
#752 nemnem
ez régen nekem megvolt csak eltünt a floppy
-
rexa #751 Nem az a baj, hogy nincs felrakva az eredeti játék? Ez egy kiegészítő amihez kell szerintem. -
#750 sziasztok!!!!
ha valaki tudja honnan lehet letölteni a pokemon blue t az légyszíves írja le!! köszi előre is!!!
-
sajci #749 Sziasztok,
+ tudná nekem valaki mondani hogy a GTA VIce Ctity .adf fájlait ( A rádióállomások zenéit) milyen programmal lehet lejétszani? -
Uborkasalata #748 Nem tudna nekem valaki egy olyan oldalt ahonnan korlátlanul(értsd: ingyen, bármennyit) letudok töleni játékokat, esetleg filmeket? -
Uborkasalata #747 Csá!
Vki nem tud egy magyar Full Spectrum Warrior-os oldalt?
-Még kezdő vok és nem akarom a ti idegeiteket tépázni. -
timakbalu #746 Sziasztok!
Tetris emu tdf fájra volna szükségem.Honnan tudnám leszedni.Please thanks.Balu -
#745 -
A conflict global terror-hoz nem tud valaki egy cracket,vagy serialt?Kszi
-
tcgabor #743 Sziasztok!
Nekem magyarul (is) beszélő, joystick-kal is játszható PC-s kaland/akciójáték kellene, elég tűrhetően felszerelt notebook-on futna!
Minnél több nevet írtok ide, annál jobb!
Köszönöm -
#742 Rome total war barbarion invasion,nem tudom fel telepiteni.Ezt irja ki miután elfogadom a licens-et,NO PRIOR INSTALLATION OF ROME.TOTAL WAR WAS FOUND.THE INSTALLATION PROGRAM WILL NOW TERMINATE.Nem értem,pedig lehet valami 1xü dolog,SOS,kéne. -
#741 Ha tud valaki segitsen nekem.A Warhammer 40000-et nem tudom felrakni.elkezdi de csak continue-ra lehet kattintani,ezután meg,done,a patchingot irja,vagy mi fenét.Napok óta ezzel kinlódok.segitsen valaki!!!!!!!!Ja és még a Code name phanzers phase two-hoz is kéne crack vagy serial. -
#740 hát lehet hogy ökörséget mondok, de asszem ezt a Starforce csinálja néha ( )
http://www.glop.org/starforce/
talán -
#739 még megse jelent -
josyka #738 Hali
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a Gothic 3 at
Légyszi segítsetek.
Köszi. -
josyka #737 Szia
Nem a Port Rojál
az ilyen kalózos -
#736 Sea Dogs, vagy újabb: Pirates of the caribien vagy mi, asszem. -
#735 Milyen a video kártyád ?
Nálam is csinálta anno mert nem jó drivert használtam de lehet más problémája is ! -
baddog #734 Hali!
Van 1 problémám hogy amikor játszok egy game-el akko rujraindul a gép de ugy mintha lecsapnák a biztosítékot ,de ez csak 1-2 játéknál fordul elő.
Tud valaki valami megoldást?! -
#733 Pirates! elvileg de nem bizti -
sebhelyes #732 Hali!
Keresek egy játékot.
A nevét nem tom, épp azért keresem.
Na szóval: A legkönnyebben úgy tom leírni, hogy 16-17.sz.-i kalózos játék, a harcban ha megcsáklyázunk egy hajót, azutnán átugorva rá, átvált FPS nézetű harccá.
Talán ennyiből rájön valaki. Ha tudtok, segítsetek! Plíz!!!
THX
Ja, és nem egy mai játék. -
#731 Valaki nem tud segiteni a ICE AGE 2 ben hogy kell továbbmenni egy nagy teli pokos teremből??
-
Gabeee66 #730 Return the Castle Wolfenstein-hez kód (ha még nem találtál):
CLAL-A7WJ-DTSJ-WARP-88 -
Ferencz István #729 Hy!
Megvan a Shade: Wrath of Angels és olyan gondom lenne hogy mikor felteszem és elindítom a játékot akkor leteszi a tálcára és képet nem hoz be viszont hang van. Ilyenkor az egeret nem lehet mozgatni. Tehát hang van, a játék a tálcán, de kép nincs. És ha megnyomom a ctrl+alt+delt akkor a monitor jobb oldaláról ugrik elő az ablak és visszateszi a tálcára. Amikor rákkantintok a tálcán a játékra akkor ugyanúgy kib***ssza a monitor jobb oldalára de nem látni. Ugyanezt csinálja a Windows Media Player-rel is. Aki tudja hogy mitől van az írjon már! Köszi! -
Marok #728 hy all -
gabyy #727 A king kong-hoz tud valaki működő cheat-ot?????
-
kylelin #726 Üdv mindenkinek!
A World Cyber Games a világ legrangosabb online versenye, melyen a részvétel egyszerre a legnagyobb kihívás és a legnagyobb dicsőség.
(Aki nem tudja mi az a WCG és szeretne megtudni részleteket, az látogasson el a www.worldcybergames.com, vagy hu.worldcybergames.com oldalak valamelyikére)
Idén 6 PC játéknak jutott az a megtiszteltetés, hogy beválasztották a hivaalos WCG játékok közé. Ezek a játékok a Counter Strike, Warcraft 3, Starcraft, FIFA, Need for speed és a Warhammer 40000 Winter Assault kiegészítője.
A Samsung Electronics Rt. Lehetőséget biztosít minden Warhammer játékosnak, hogy részt vehessen a magyarországi selejtezőkön.
A résztvevőket 5-6 csoportba osztják, és a játékosoknak 1.5 hónapjuk van arra, hogy a csoporton belül mindenki játsszon mindenkivel ONLINE!
(A másfél hónap alatt akármikor, reggel, délben, este, mert ONLINE!!!!!)
Ezek után a legjobb 8 vagy 16 játékos egyenes ági kiesésben játszik kétszer, és a legjobb három bejut a döntőbe! Díjazás az első háromnak, az első helyezett pedig megy Monzába!
A nevezési díj 650-1650 Ft. ez a későbbiekben derül ki, attól függően, tudunk-e szerezni támogatást.
Aki úgy érzi szeretné megmérettetni magát a többiekkel, vagy csak egy jót akar szórakozni, az kérem látogasson el a http://www.w40krts.hu oldalra, és azon belül a közösségi fórumban jelezze részvételét az erre a célra kialakított topicban.
Ha ez nem lehetséges írjon nekem e-mailt a [email protected].
A játék eredeti CD-jének megléte előny, de nem feltétel.
FONTOS:
Amennyiben nem gyűlik össze elegendő jelentkező, NEM LESZ VERSENY.
Garantálnunk kell kb. 30 embert a selejtezőre, vagyis a kérdés van 30 ember aki részt venne a wcg selejtezőn?
AKI RÉSZT AKAR VENNI, AZ ÍRJON A FÓRUMBA, HOGY OK ÉN JÖVÖK!
Kíméljetek minden kommentektől, ha kérdésetek van msn-en mindenre válaszolok ([email protected]).
DE MEGJEGYZÉSEKET SENKI NE ÍRJON, CSAK AZT, HOGY JÖN-E VAGY SEM.
MÉG VALAMI 17.-én PÉNTEKEN HÍVNAK TELEFONON, HOGY KB HÁNY EMEBERT TUDOK FELMUTATNI, MERT CSAK EGY NAPOT KAPTAM (fasza nem ).
SZÓVAL MOST VAGY SOHA, DOW FOREVER!
-
#725 gta San Andreas
Battlefield 2
SW:Battlefront 2
Call of Duty 2 -
ipse #724 hi
valaki tug egy fajin játékot???
-
#723 császtok -
rexa #722 elindítod a trainert ott le van írva mit kell megnyomni.
Van olyan amit be kell másolni a játék könyvtárába. De kell lennie info fajlnak hozzá ott le van írva -
#721 hy!
Hgy kell használni egy trainert egy játékhoz?
-
rexa #720 Talán ezt:
FAQ
-
rocky333 #719 a star wars:empire at war nem akar elindulni mindig kiírja hogy vmi securom nem indult el
mit csináljak????
segítsen vki
köszi