11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• HaryG
    Csőztök.A star wars empire at war azt írja ki indításkor hogy "emulator detected! please deactive virtual drive and emulation software" nem tudjátok mit csináljak?
  • Peck
    köcc
  • JAG1
    Nem ismerem. Lehet egyáltalán neten játszani vele?

Ha lehet, akkor biztos vannak tört szerverek. #907
    Keress keleti országokra, ott átalában tört szerverek vannak minden gémben.
  • babetta80
    sziasztok Tud valaki segíteni hogyan tudok a NFS MW játszani neten ha nincs eredeti kód. Vagy csak azzal lehet?
  • JAG1
    Szintén próbálkozz meg egy VGA driver cserével, vagy egy crack cserével.
  • JAG1
    Letöltöd, telepíted.
  • Legendás
    Ezt nekem írtad? Ez pontosabban mit jelent? hogy tudok cserélni?
  • Peck
    és én mit tegyek? :)
  • NeoMaN
    cserélj VGA drivert
  • Legendás
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Most lett új vidikártya rakva a gépembe 6600 GT. Megvettem a Metal Gear Solid 2-t, és a játék úgy megy, hogy vagy szinte tiszta fehéres minden, és csak árnyakat látni, vagy ugyan ez feketében. Mit tehetek? A gépemnek simán kéne ezt a játékot vinni. Köszi előre is.
  • Peck
    Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne hogy az NFS UG2 állandóan kilépeget....de nem tudom miért....kb 3 versenyt lenyomok és akár újabb verseny akár garázsba bár hova akarok menni ahol bejön a töltőképernyő...kilép...ez miért van? Gépem:P4 2,8 GHZ ,ASUS P800-E Seluxe,512DDR,ATI 9600 256MB,Windows XP Home Edition
  • dexlab
    Köszi!
  • JAG1

S/N: 3AEN-8CDT-7FHB-FQJE-7FLM
    96C4-ZMVX-KW58-28S6-J9QH
    PBLL-FPWS-ZP93-TWNL-ZMC9
  • JAG1
    Ezzel a progival lehet servereket keresni.
  • devaygeri
    Sziasztok.

Segitséget szeretnék kérni.szeretném telepiteni a medal of honour pacific assault nevü
    játékot,de sajna nincs meg hozzá a kód,igy nem tom elkezdeni a telepitést.
    ha valakinek megvan kérem segitsen.elöre is köszi.üdv.mindekinek.
    g.
  • dexlab
    Sziasztok!
    Tudnátok olyan magyar szervert ajánlani, ahol a neten keresztül a Total Annihilatorral lehetne játszani?
  • arsene
    '.....keresd meg a katakombákba vezető lejáratot. Ott "H" alakban végighaladva deaktiváld a padlón lévő biztonsági rácsot.'
    van 10 kocka, az első, amire rálépsz, az 'törli' az addigi műveleteket.
    menj egyenesen előre a kockákon, de oldalra ne érints meg kockát. ha átértél, akkor a másik oldali soron menj visszafelé, majd ugorj a középső kockába. itt most szemben állsz az ajtóval, de ha emlékezetem nem csal, az előtted lévőre is rá kell még lépni. már régen nyomultam vele.
  • Gunn69
    de nagy Isten allatkertje te jo eg.
  • JAG1
    Szép feladat... :-)
  • arpi100
    Keresek olyan autószimulátort, ami nem autóversenyzésről szól, hanem a forgálomban, autóvezetést szimulálja.

Kérem mindazokat, akik tudnak ilysen programról, és hol tölthetném le, Írjanak erre a címre: [email protected]

Előre is köszönöm.
  • reménytelen
    Van olyan játék, amiben van/amihez lehet letölteni Mazda 3 Sedant?
  • The FlashBack
    erre
  • laci béla
    sziasztok
    le irást kérek ehez a játékhoz vagy mentéseket Emergency 3?

előre is köszike még ma
  • aoleon
    PLZ HELP..Leszedtem a City of Villains-t regelve vagyok a mmorpg.com-on is csak valahogy nem tudtam regelni magamnak free acount-ot pedig szívesen kipróbálnám a játékot.Szal ha valaki tudna nekem valahogy regelni egyet az nagyon + köszönném...
  • ancsa265
    Köcce!Haladok lassan a játékkal azért.
  • babetta80
    én simán le tudtam tölteni
  • wanted01
    Tegnap regisztáltam(Már 24 órája). De nem tudok letölteni játék demot. a letöltéshez kattints ide után A kiszolgálo nem található : Miért nem tudok letölteni??
  • babetta80
    tudja valaki hogyan kell telepíteni az Evolution GT demot?
  • The FlashBack
    tessék, itt nézelődj
  • RON
    hi!ellakadtam a kotor 1-ben az ősitemplonban anál az ajtónálahol ilyen cserépmintázatal kell kinyitni azajtót!kösssz!!!!
  • JAG1
    Itt nézelődj.
  • Dancsó
    Hali! Aszt szeretném megkérdehni hogy a GTA LIBERICTY STORIES megfog e jelenni ps2 őre vagy ps3 ra?!! Létszives segitseteek

Üdv:Dancsó
  • JAG1
    "2006 04 22

A Keepsake fordítás a felénél tart! szaby nagyonszépenkeni, és már az 50%-os határt is átlépte a játék fordítottsága."
  • ancsa265
    Szeretném tudni van-e valakinek ,a keepsake játékhoz végigjátszás vagy magyarositás!
  • Mikiller
    Egy játék címét szeretném megkérdezni, kb. 5 éves és egy "űrhajós" faszi lezuhant egy idegen bolygóra, ahol különféle segítséget hajtott végre egy vízfejűhöz hasonlatos lénynek, aki mindig viccelődött.Húst kellett neki szerezni, meg a feleségét visszahozni, reapereket gyilkolászni stb.
    Nem jut ezembe a címe, már 2 napja ezen filózok
  • JAG1
    Sajnos az újabb játékoknál, már elég sűrűn előforduló védelem.
  • Captain6
    Köszi a segítséget. Lehet hogy tényleg le kell húzogatni, mert olvastam olyat egy txt-be, de nem mertem hinni a szememnek. Ilyen játékot még nem láttam.
  • JAG1
    Szeva!

Nem ismerem a játékot, de két dolog lehet.
    Ha crack-es szedjél le hozzá újat.

Vagy StarForce-os, ami a rosszabbik eset. Ilyenkor le kell húzogatni a CD/DVD Rom-okat és úgy megprobálni.
  • Captain6
    Üdv!
    Tudja valaki, hogyan kell elindítan a Toca Race Drive 3-at??? Feltelepítettem, de indításnál kéri: Insert the RaceDriver3 (keyless) cd into disc drive...
    Se daemon-al se dvdről nem indul. Remélem tudtok segíteni
    kössz
  • Madu
    Nincs Custom install.
    Enyi van elején nextet lehet nyomni utánn I agree-t lehet választani utánna nextet és jön az üzi.