11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#880 vannak olyan hülye játékok, amik auto a c-ra rakják magukat. egyszer találkoztam egy olyan játékkal (sajna nem emlékszem már hogy melyik), ami megkérdezte, hogy hova rakja magát. oda csinált egy üres könyvtárat és felrakta magát a c-re :P
nekem is tele van a c-m az ilyenek miatt... -
#879 Hali,
a custom install-lal mi a helyzet? -
Madu #878 Hali, lenne egy olyan kérdésem hogy meg van osztva a vinyóm C,F meghajtókra és egy játékot akarok telepíteni, de nem tudom ott kiválasztani a telepítőbe, hogy hova tegye semmi ,Browse semmi, costom install ,I agree van ,utánna next és kilyön a hibaüzi, hogy kevés a hely a C-n és változtassam meg, szóval én arra gondoltam, hogy valahol kint meg lehet változtatni ,hogy a telepítéseket ne a C-n kezdje, hanem egyből az F en csak nem tudom hogy hol lehet beálítani.Ha valaki tudja légyszi segítsen köszi. -
#877 hát ok
egyébként közbeött még valami :P
bizonyos játékokban (nem mind1ikben) egyszerűen hiányoznak bizonyos hangfrekvenciák, vagy sávok. vagy nincsenek mély hangok, vagy ha midi-t jáccik játék közben, akkor az nem, avgy csak nagyon halkan megy. próbáltam hangkártyadrivert újrarakni, a játékot újrarakni, de semmi... -
#876 Nem kell. Ha idáig nem írt ki semmit, akkor azzal nincs gond. -
#875 nem. abszolút nem.
de elegem lett, és úgy 18 óránál lelőttem. pénteken elutazon 4 napra, akkor majd benyomom ha ez ilyen hosszú :D -
#874 Írt ki pirossal hibaüzit? -
#873 egyébként a memtest most érte el a 15órás futási időt, már 46 pass van. mennyi idő egy ilyen 512mb-nál vazze -
#871 S/N: ON45-3205-5111-2657 -
killaz #870 sziasztok!onimusha3-hoz nem tudtok cd keyt? köszi! -
#869 ja és hol lehet letölteni a kettőt?
-
#868 a battle for middle-earth egyik pachtét telepítem, de valami hibát ír ki , mia gond??? -
#867 Egyébként, ha nagyon progira vágysz, Itten vanik. :-) -
#866 :-)
-
#865 khmmm...
arra gondoltam, hogy ha a játék megy, de csak 60Hz-en, akkor a játékon belül a videobeállításoknál át lehetne állítani 85Hz-re...
ellenben megcsináltam a memtestet, ma estére beizzítom -
#864 Vagy, ha tanult kollégám Saddalim megoldása nem segítene, #858-ban leírtak alapján állítsd be a kívánt értéket. :-) -
#863 vazze játékon belül settings-video-refresh rate -
#862 Egy olyan programot keresek amivel lockolni tudom a képernyőfrissítést játékban is. A monitor 85 Hz-en megy de egy játékban csak 60 Hz. -
#861 igazán nincs mit. -
#860 nagyon szépen köszönöm az volt a hiba hogy kivolt kapcsolva a frisités engedélyezes köszi nélküled nem ment volna -
#859 Ha a godfather játéknál van, akkor néz be a FAQ-ba -
#858 Valószínűleg az a probléma, hogy a játék alap beállításban túl magas frissitésre, vagy túl magas felbontásra van állítva, amit a monitorod nem bír. A Control Centerben van egy olyan beállítás, a Display Option fül alatt, hogy 3D Refresh Rate Override. Ott álítsd Same as desktop-ra, vagy olyan HRz-re amit bír a monitorod. -
#857 sziasztok az a progrémám hogy amikor elinditom a játékot bejönn az intro mikor vége van akkor kikapcsol A MONITOROM ÉS KI IRJA HOGY out of range
tft monitor vga pedig asus x850xt -
#856 hát lehet hogy az lesz, de
befosott a memtest progi (hát má' mé' ne működne valami), úgyhogy ma du. újrarakom és beizzítom már végre... -
#855 Hát nem tudom, de azt a rendszert én újrarknám. Ott valami nagyon nemgyerebe. -
#854 Ha gáz van a Ram-al azt kb. 2-10 perc múlva már írja. -
#853 na tudod abbol mennyi van... kép esetleg? -
#852 Sya all!
Nekem egy játék kéne. Az a legnagyobb baj, h nem tudom a nevét. Valamilyen Stargate RPG játék. Ha valaki tudja a nevét akkor szóljon. (nem a Stargate SG-1 Allience)
Előre is köszönöm! -
#851 úúúristen valaki segitsen
épp frissitettem az egérdrivert, amikor 99%-nál elszállt kékhalállal. azóta nem mozdul a kurzor. megpróbáltam újrarakni a drivert, egy régebbit is, de 99%-nál mindig kékhalál. ezután megpróbálomam az xp-vel "javitani" (huhh nem hittem hogy valaha is megteszem), épp most csinálja, de már akozben sem mozdul az egér
van valami lehetőség az xp-újrarakáson kívül?
o, jah az még hozzátartozik, hogy felmentem a másik winfosról a gépre (mer' kettő van fenn, he-he), és az egyetlen beszállás könyvtára (doc csett-ben) tök üres volt, holott úgy egy órája még kb. 300MB volt... lehet hogy valami leirtotta az agészet?
na jutnak eszembe itt a dolgok közben... bementem parancssorból a gépre (winfos helyreállito konzolal vagy mi az ágyú), bementem rencergizdaként, és még egy sima cd parancsot sem engedett, mondván hogy hozzáférés megtagadva...
itt közben megy a winfos javitás és sorban dobja ki a hibaüzeneteket...
juj itt valami nagyon el fog szállni van egy olyan érzésem...
na kész a javitás, nézem az eredményt...
tölt...
felpörög a cd...
kattog a monitor...
megjelent a kurzor...
"Kis türelmet..." (lol) :D /bocs hogy így írok, de közben mennek az események :P/
ajaj nagyon úgy néz ki hogy kiakadt, nem tölt semmit...
hú micsoda anyázó e-mail lesz ebből :P
ááá elkezdett tölteni...
megint abbahagyta, a cd is leállt...
nuku életjel...
ez végleg kiakadt...
belerugtam.
hohóóóóóóóó megint tölt (juj ezt máskor is alkalmazni fogom... :P)
megköszönte hogy a winfos xp-t választottam, és szánjak pár percet beállítására...
de vazze nemtok mert nem működik az egerem, node mindegy megoldom billentyűzettel...
gratulált, neki is foghatok...
óóó sikerült belépnem a beszállásba, úgyláccik mégis maradt valami
no akkor a helyzet az, hogy mindezek után van xp-m, de nincs egerem. pontosabban kurzor van, de nem mozog. valaki valami? -
#850 tyű azanyád megnéztem azt a naplót vagy mit, és hát elég sok X van, 10-ből úgy 1-2 -
#849 ok tuttommal a memtest eltart egy kis ideig, főleg 512MB-on, szóval majd itthagyom estére, azt majd reggel megnézem h mi van vele -
#848 Random újraindulás, simán lehet Ram hiba miatt. A memtest kimutatja, ha hibás a Ram. Nem kell neki épp produkálnia a hibát. Illetve a hiba jelen van csak nem mindíg okoz újraindulást. Egyébként annyit tegyél még meg, hogy Startmenü - Sajátgépen jobbklikk - Kezelés - Eseménynapló - Rendszer. Ott piros piros X el jelöli, ha hiba van valahol. Érdemes átnézni. 2xklikk rajta és bővebben ír a hibáról. Esetleg az újraindulás után rögtön nézd meg mi volt az oka. -
#847 a memtest még ok lenne, csak
nem az van, hogy folyamatosan újraindul, hanem sűrűbben a kelleténél, úgyhogy lehet hogy épp akkor nem fog kiakadni, ez nem lesz szerencsés.
a memtestet azért leviszem majd egy éjszaka -
#846 ha -
#845 hahaha -
Noodlee #844 -
#843 meg hozzá a magyarosítást?
-
#842 nem tudja valaki hol lehet letölteni a battle for midle earth 2-t???? -
#841 Legyegyszerűbb, ha nyomsz egy PrintScrn-t. :-)
Egyébként van erre ezer progi. -
#840 Az a probléma, hogy Alcohol/Daemon tools van elindítva. Írd ki a gamét Cd/dvd-re és kapcsold ki az emuláló progikat.