11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Beast Machine
    Emberek, segítség kéne. A Huncraft csapat magyarosította a Wc3, illetve a FT kiegészítőt is. Sajna tőlük nem tudtam letölteni (ha másnál megy, az szóljon plíz!), így most a ti segítségetek kérem: megvan valakinek a legfrissebb (1.17a) frissítés mind a FT-hoz, mind a magyarításhoz? Nagyon szeretném kipróbálni a WC3-at, de jobb szeretek egy játékot, hoigyha becses anyanyelvemen kommunikál velem. Heeeelp!!!
  • barika
    hogy lehet felmenni wow ra ha ne eredeti a gamerd?????????????????????????
  • Roolcsy
    SMS regisztráció = VIP
  • tomee14
    Hy! A VIP jogokat ki kell fizetni pénzzel?
  • barika
    hellosztok én azt szeretnem kerdezni hogy letöltöttem a wow ot és nem tok neten jatszani de melle adott egy csomo kis fajlt az osze visza bmasoltamk csak azt ertem el hopgy tudtam karaktert csinalni de befejezni azt sem engete legyszi segitsetek!!!!!!!!
  • Roolcsy
    Caterpillar Construction Tycoon! Ez nem demo egész jó játék csak rá kell jönni a lényegére! Ami angol tudás nélkül nekem nem nagyon ment!
  • kitt2000
    sziasztok. nem tudtok olyan játékot demot amelyben épitögép daru markoló stb lehetne épitkezni vagy ilyen oldalt ajánlanni.
  • LegoTGR
    talán a stronghold ilyen.
    De warcrathoz is vannak ilyen modok sztem
  • laci béla
    sziasztok segit séget kérek
    sakot honan lehet le tölteni
  • asaph pendragon
    hi! nem ismertek valami jó stratégiai játékot, amit lehet direct ip-vel játszani, battle net, meg minden ilyesmi nélkül? valami régebbi...
    kösz!
  • K bazsika
    Hy valakinek nincs stronghold2 1.30vagy 1.31-es patchéhez crack???? Nagyon nagyon megköszönném!!! B.
  • Bugz
    Hi!
    Tudna valaki segíteni?
    A Silent Hillel van problémám.
    Nem engedi felrakni a játékot.
    Aki "jártas" ebben lécci segítsen.
    kössz
  • yeti666
    Ha színes nevet akarsz, akkor bizonyos "színkódokat" kell beírni a neved elé vagy után - ezt nem tudom pontosan. Ezeket a különböző "színkombinációkat" pedig már biztosan megtalálod a google-n keresgélve.
  • tomee14
    a jelet altgr+3-mal kell irni
  • tomee14
    ugyh a név részei elé ahol színesre akarod oda irsz egy ilyet: ^ és utána a színkódot és utána tovább irod a nevet színkódok: 1=piros 2=zöld 3=sárga 4=kék 5=világoskék 6=lila 7=fehér 8=ha CoD2 akko változó nemzetenként 9=szürke de ezek a cod2 ben vannak igy mármint a színkódok
  • Flister
    helló! Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy: van egy játékom, és szoktam játszani a multiplayer (többjátékos) cuccal, és be kell írni egy nevet hogy mi legyen a nevem, pl. Flister...de hogy tudnám úgy beírni hogy színesen pl. feketén, narancssárgán jelenjen meg a nevem a játékban???
  • vízöntő
    Hellóka! Nemtom' ide vág-e a kérdés, de jobb helyet nem találtam neki...
    Egy oldalt keresek a neten (külföldi, ha jól tudom amerikai) ahol malacokat lehet nevelni, úgy mint a magyar teveclubon. Nagyon sokáig keresgéltem a keresőn, de nem találtam... nem tudna valaki segíteni?
  • Kai22
    Sziasztok. A Monopoly Tycoonhoz keresnek magyarositast vagy nemetesitest. Magyarositast nem talalok sehol, de ha vki esetleg tudja, hogy a nemetesitesnek hol nezzek utanna, azt nagyon megköszönnem:) Elöre is köszi:)
  • yeti666
    Sziasztok kedves fórumozók! Arra szeretném kérni a mélyen tisztelt egybegyűlteket, hogy aki már tört fel Starforce-os játékot, (és esetleg még a meghajtóktól sem kellett megszabadulnia) az kérem írjon! Szükségem van egy okos emberre, mert úgy látszék én ehhez szar vagyok!!! Segítség!!!!!!!!!!!!!
  • dia
    esetleg ez?
  • diabolo666
    Hali emberek! Segítség kéne. Nem tud valaki egy jó cracket a most wantedhez? Eltűnt a dvd-m
  • zozox333
    Letöltés közben bekúszott vmi Movieland nevű baromság és állandóan zaklat! Hogy tok tőle +szabadulni? (A Temp eket törlöm, a kereső + mást nem mutat). Légyszi segítsen vki, mert már agyvérzés határán vok tőle!
  • MagyaR
    Belépsz a fórumba. Aztán azon belül belépsz pl. a játékosok fórumába, vagy ahova akarsz, majd alulra görgetsz az egereddel és ott van, h új téma nyitása!
  • tomee14
    de muszáj honlap a saját fórumhoz?
    vagy én keresek rossz helyen? kezdőlapon saját forum és ott regisztráció
  • moralosan
    3 perc alatt ne várj már választ plz :) Ez fórum, nem cset.
  • moralosan
    Először nézz szépen körül, nyomd be a keresőbe a megnyitandó témád címét, ha nem találtál hasonló, már meglévő topicot, csak azután görgesd le magad alulra, onnan menni fog.
  • tomee14
    plz
    vki segítsen hol tok új témát indítani?
  • zozox333
    A The Regiment Traler letöltése közben bekúszott vmi Movieland nevű baromság és állandóan zaklat! Hogy tok tőle +szabadulni? (A Temp eket törlöm, a kereső + mást nem mutat)
  • K bazsika
    Halljátok,látjátok nem tudtok segíteni?!!!
  • K bazsika
    Szia! nekem crack kellene stronghold2 1.30-as patchez,extra hálás lennék érte!!!! Köszi. B.
  • LouiS Kmét
    Ez azért nem így van !

Lehet ezt diszkréten is rendezni ,én ha tudok valami címet el küldöm neki privátba !

Ne légy ilyen léccciiii !

• dia
    Általában a 10 éves gyerekek kérnek letöltő helyeket értelmes ember nyílvános fórumon nem tesz ilyet...
    Old meg magadnak vagy vedd meg eredetiben
  • sufnituning
    Namármost nem kötekedni akarok, de ha végignézel egy-két topikot akkor láthatod hogy mindenhol kérdezgetnek, adnak címeket ahonnan nem pont legálisan töltik le a cuccokat! Ezalatt nem csak a játékokat hanem a 50-100 ezer forintos profi programokat is! Úgyhogy ne csak nekem mondd hanem ennyi erővel szinte az összes fórumozónak/netezőnek is mondhatnád!!!
  • Girondins
    A Moment of Silenceben elakadtam rögtön az elején, Mannhattan -ben nem tudok bemenni a munkahelyemre, a főkapu nem akar kinyitódni. mi a teendő? segitsen valaki pliiiiiz! beszéltem már mindenkivel ,meg a cd is nálam van.
  • LouiS Kmét
    Ez jó game lesz !

Splinter Cell: Double Agent

• mila69en
    "Barbie.and.the.Magic.of.Pegasus"--->
  • LouiS Kmét
    Barbie.and.the.Magic.of.Pegasus-NicJr

Csak vicceltem,nem tudok több jót sajna !
  • mila69en
    azt ismerem csak elfelejtettem oda írni:S meg még a still life... többet nem nagyon ismerek
  • LouiS Kmét
    Atari - Indigo Prophecy
  • mila69en
    valaki megemlíten pár kaland játék címet

olyasmikre gondolok mint a syberia, moment of silence