11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
laci béla #558 sziasztok segit séget kérek
sakot honan lehet le tölteni
-
asaph pendragon #557 hi! nem ismertek valami jó stratégiai játékot, amit lehet direct ip-vel játszani, battle net, meg minden ilyesmi nélkül? valami régebbi...
kösz! -
K bazsika #556 Hy valakinek nincs stronghold2 1.30vagy 1.31-es patchéhez crack???? Nagyon nagyon megköszönném!!! B. -
#555 Hi!
Tudna valaki segíteni?
A Silent Hillel van problémám.
Nem engedi felrakni a játékot.
Aki "jártas" ebben lécci segítsen.
kössz -
yeti666 #554 Ha színes nevet akarsz, akkor bizonyos "színkódokat" kell beírni a neved elé vagy után - ezt nem tudom pontosan. Ezeket a különböző "színkombinációkat" pedig már biztosan megtalálod a google-n keresgélve. -
#553 a jelet altgr+3-mal kell irni -
#552 ugyh a név részei elé ahol színesre akarod oda irsz egy ilyet: ^ és utána a színkódot és utána tovább irod a nevet színkódok: 1=piros 2=zöld 3=sárga 4=kék 5=világoskék 6=lila 7=fehér 8=ha CoD2 akko változó nemzetenként 9=szürke de ezek a cod2 ben vannak igy mármint a színkódok -
#551 helló! Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy: van egy játékom, és szoktam játszani a multiplayer (többjátékos) cuccal, és be kell írni egy nevet hogy mi legyen a nevem, pl. Flister...de hogy tudnám úgy beírni hogy színesen pl. feketén, narancssárgán jelenjen meg a nevem a játékban??? -
vízöntő #550 Hellóka! Nemtom' ide vág-e a kérdés, de jobb helyet nem találtam neki...
Egy oldalt keresek a neten (külföldi, ha jól tudom amerikai) ahol malacokat lehet nevelni, úgy mint a magyar teveclubon. Nagyon sokáig keresgéltem a keresőn, de nem találtam... nem tudna valaki segíteni? -
Kai22 #549 Sziasztok. A Monopoly Tycoonhoz keresnek magyarositast vagy nemetesitest. Magyarositast nem talalok sehol, de ha vki esetleg tudja, hogy a nemetesitesnek hol nezzek utanna, azt nagyon megköszönnem:) Elöre is köszi:) -
yeti666 #548 Sziasztok kedves fórumozók! Arra szeretném kérni a mélyen tisztelt egybegyűlteket, hogy aki már tört fel Starforce-os játékot, (és esetleg még a meghajtóktól sem kellett megszabadulnia) az kérem írjon! Szükségem van egy okos emberre, mert úgy látszék én ehhez szar vagyok!!! Segítség!!!!!!!!!!!!! -
dia #547 esetleg ez? -
diabolo666 #546 Hali emberek! Segítség kéne. Nem tud valaki egy jó cracket a most wantedhez? Eltűnt a dvd-m -
zozox333 #545 Letöltés közben bekúszott vmi Movieland nevű baromság és állandóan zaklat! Hogy tok tőle +szabadulni? (A Temp eket törlöm, a kereső + mást nem mutat). Légyszi segítsen vki, mert már agyvérzés határán vok tőle! -
MagyaR #544 Belépsz a fórumba. Aztán azon belül belépsz pl. a játékosok fórumába, vagy ahova akarsz, majd alulra görgetsz az egereddel és ott van, h új téma nyitása! -
#543 de muszáj honlap a saját fórumhoz?
vagy én keresek rossz helyen? kezdőlapon saját forum és ott regisztráció
-
moralosan #542 3 perc alatt ne várj már választ plz :) Ez fórum, nem cset. -
moralosan #541 Először nézz szépen körül, nyomd be a keresőbe a megnyitandó témád címét, ha nem találtál hasonló, már meglévő topicot, csak azután görgesd le magad alulra, onnan menni fog. -
#540 plz
vki segítsen hol tok új témát indítani?
-
zozox333 #539 A The Regiment Traler letöltése közben bekúszott vmi Movieland nevű baromság és állandóan zaklat! Hogy tok tőle +szabadulni? (A Temp eket törlöm, a kereső + mást nem mutat) -
K bazsika #538 Halljátok,látjátok nem tudtok segíteni?!!!
-
K bazsika #537 Szia! nekem crack kellene stronghold2 1.30-as patchez,extra hálás lennék érte!!!! Köszi. B.
-
#536 Ez azért nem így van !
Lehet ezt diszkréten is rendezni ,én ha tudok valami címet el küldöm neki privátba !
Ne légy ilyen léccciiii !
-
dia #535 Általában a 10 éves gyerekek kérnek letöltő helyeket értelmes ember nyílvános fórumon nem tesz ilyet...
Old meg magadnak vagy vedd meg eredetiben -
#534 Namármost nem kötekedni akarok, de ha végignézel egy-két topikot akkor láthatod hogy mindenhol kérdezgetnek, adnak címeket ahonnan nem pont legálisan töltik le a cuccokat! Ezalatt nem csak a játékokat hanem a 50-100 ezer forintos profi programokat is! Úgyhogy ne csak nekem mondd hanem ennyi erővel szinte az összes fórumozónak/netezőnek is mondhatnád!!! -
Girondins #533 A Moment of Silenceben elakadtam rögtön az elején, Mannhattan -ben nem tudok bemenni a munkahelyemre, a főkapu nem akar kinyitódni. mi a teendő? segitsen valaki pliiiiiz! beszéltem már mindenkivel ,meg a cd is nálam van. -
#532 Ez jó game lesz !
Splinter Cell: Double Agent
-
#531 "Barbie.and.the.Magic.of.Pegasus"---> -
#530 Barbie.and.the.Magic.of.Pegasus-NicJr
Csak vicceltem,nem tudok több jót sajna ! -
#529 azt ismerem csak elfelejtettem oda írni:S meg még a still life... többet nem nagyon ismerek -
#528 Atari - Indigo Prophecy -
#527 valaki megemlíten pár kaland játék címet
olyasmikre gondolok mint a syberia, moment of silence -
dia #526 ilyeneket nem kellene beirogatni....
Nem fog senki helyeket adni old meg magadnak és ne egy nyílvános fórumon warezolj
-
#525 Hello. Tudtok valami címet ahonnan le tudnám tölteni a Need For Speed 6-ot(hot pursuit 2)???
Pls segítsetek! -
#524 Shrek 2 (hun)Magyaritasok -
norcsó #523 probáld meg a Gamestar.hu/gmiki/ oldalon -
norcsó #522 A Shrek 2. magyaritását szeretném letölteni. Tudnátok segíteni hogy hol keressem? -
mega55 #521 A High Textures Pack 2.12-t hogy kell használni? Nekem nem akar menni. -
lobaszobela #520 nem tudja vki h hogy kell az NBA Live 06-ban FreeStyle módban olyat zsákolni hogy pl nekidobod a kosárnak a labdát és mikor visszajön akkor zsákolsz?
Aki tudja írjon ide [email protected]
Vagy ide a fórumba
Köszi! -
rbence #519 Van egy nagyon big gondom. Felraktam a hot rodot és mikor elindítom a monitor el kezd baszakodni vagy kikapcsol vagy frekvenciát keres vagy nem tom. És ha valaki tudja a megoldást vagy el tudja mondani hogy miért van ez akkor kérem szóljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!