11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• arsene
    thx JAG1
  • JAG1
    Pl.
  • arsene
    Hi mindenki.
    a HalfLife 2 c. gyöngyszemhez szeretnék hozzájutni. már játszottam vele ugyan, de tört verzió volt és a klasszikus AI_DISABLED megmérgezte a játékélményt. most, hogy végre van net-em, szeretném normálisan végigjátszani, mi több, az 1. részét is az új engine-nel. aztán a kiegészítőit is....
    nos, a kérdésem az, hogyan juthatok hozzá legálisan e gyöngyszemhez?
  • JAG1
    Akkor meg, gémen belül keress a serverekre.
  • babetta80
    persze lehet, a vége az lesz megveszem boltba, azért kösz
  • JAG1
    Lehet egyáltalán azzal a játékkal neten játszani?
  • babetta80
    a listába nincs benne a játék amivel szeretnék játszani
  • JAG1
    Hát, azt írja, írd ki ezzel a BlindWrite progival. Installáld és élvezd. :-)
    Valószínú van benne valami védelem és ez a progi kiírtja.
  • danikarate
    LEGO Star Wars

1. Burn using BlindWrite v5.2.12.146 with Auto Profile, Speed: Slow.
    2. Install the game.
    3. Play and Enjoy!

Ezt irja ki ay egyik jatek utmutatasanal. Irnom kene eyyel a programmal vagy mi
  • JAG1
    Ez kell neked?
  • JAG1
    Kiválasztod a listából, majd auto-search....
  • babetta80
    ha rá kattintok a not install ra előhoz egy listát és csak abból lehet választani mit csináljak előre is kösz.
  • babetta80
    csak az a baj hogy rákattintok a not installed re nem jelöl ki semmit
  • babetta80
    kösz
  • Pitya
    A Pc Guru 2003/12. szám melléklete volt az Etherlords. A patch sokáig kint volt a főoldalon.
  • Noodlee
    Az újság weboldalán rákerestél?
    Hátha van fent valami Archiv információ róla...
  • JAG1
    Ha elindítod a progit, bal olalt vannak a játékok, amik telepítve vannak a gépedre. Klikk a keresni kívántjátékra, majd fent van egy kék-piros nyilas ikon arra katt. Megvárod, míg refresheli a servereket. Aztán ország szerint rendezed és keleti országok felé keresgélj (pl.: Szlovákia, Lengyelország, Magyarország stb.)
    Ha netán nem lenne ott a játék ami fel lenne telepítve:
    Kalapács-villáskulcs ikon - game - not installed - kiválaszt - auto-search - OK, majd kezd a postom elejéről.
  • nasa666
    Nasa666 vok, az előbb írtam az Etherlordsról és azt akarom még írni hogy az e-mail címemre is írhattok. [email protected]
  • nasa666
    Helló mindenkinek! Nasa666 vagyok, és segítséget szeretnék kérni. Arról van szó hogy elég rég (már nem tudom pontosan, mikor) vettem egy szám,tech újságot, amiben volt egy játék. Az Etherlord. Akkor adtak hozzá instrukciókat hogy honnan lehet letölteni hozzá patch-et amivel elindul a játék, de én most akartam használni és már nincs meg a lap. Az újság honlapján semmi nincs, két napja keresem, amit meg egyéb játékos oldalakról szerkoltam az nem jó ehez a gondhoz. Ha vki ugyanígy vette meg az Etherlords-ot és tudja hol a megoldás, az nagyon kérem segítsen!!! Előre is köszi!
  • babetta80
    NFS MW eredeti telepitő kodot keresek amivel tudok a neten játszani, nem ajándékba kérem!
  • babetta80
    letöltöttem a server keresőt amit ajánlottál csak nem bírok rájönni hogyan működik ha tudsz segíteni megköszönném.
  • ancsa265
    Sziasztok!
    Keepsake végigjátszása kellene,el akadtam benne!
  • gabesss546
    Hello,
    Valakitöl lenne 1 nagy kérésem,tisztitootam a gépem és véletlenül kideleteltem a Godfather savejaimat és már 80 % ra megvoltam,valaki nemtudná esetleg átküldeni sajátjait?Dokumentumokban a GF mappa!Nagyon megköszönném.Thanx előre is.
    [email protected]
  • JancsiPapa
    Nah sziasztok.
    Ha a kepfeltoltes.hu-ról nem lehet, akkor mégis honnan tölthetek fel ide képet?
    Egyáltalán miért nem lehet? oO
  • JAG1
    Gondolom ez.
  • heystumafly
    mi az a nextgen és maxgen??
  • Noodlee
    Keresd valamelyik szoftverboltban!
  • hup
    The Lord of the Rings: the Battle for Middle-Earth II nem találom
  • munyez
    Sziasztok! Ha tudtok segítsetek légyszi! Nem tudok a Gt Legends-el játszani, mert állandóan kifagy a menüben. Miért van ez?
  • JAG1
    Ezek szerint StarForce védelmes a gém. Húzogasd le a cd-t, dvd-t.
  • JAG1
    Cserélj carck-et, ha nem segít, állítsd vissza az AGP sebességét 4x-re, vagy " Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot."
  • Noodlee
    Mostanában lehet találkozni olyan játékokkal, aminek nem elég csak a Daemon tools, hanem kell még mellé másik progi is.
    Szvsz nézz utána valamilyen, a játékkal kapcsolatos fórumban.
  • Toca
    Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni. Szeretném telepiteni a Panzers Phase Two nevü
    játékot. A Daemon Tools-sal felmountolt warez dvd-t telepítettem, megadtam a helyes kódot, a játék mégis kéri az eredeti dvd-t.

Ugyanez történik ha a töréshez SfNightmare/SfCure kombinációt alkalmazom.

Kérem hogy aki tud segítsen. Előre is köszi.

A gépem: AMD64 3000+,ASUS videókártyával.

Üdv mindekinek!
  • skate punk
    heló!
    lenne egy olyan problémám, hogy amikor elinditom a San Andreast, ki irja a támogatókat, stb, kijön ez a san andreas kép és amikor le megym, elsötétül a kép, és kilép a játékból, tudna valaki segiteni?ja, és már patcheltem is, crackeltem is, de igyse jó
  • JAG1
    Nem tudom milyen játék, de ittvan pár lehetőség. A többit rád bízom. :-)
    - Motocross Madness 2
    - MTX Mototrax
    - Moto Racer 3
    - Championship Motocross Featuring Ricky Carmichael

Nagyából ennyi.
  • Solo72
    Hello
    Láttam egy motoros videot és az elején játszanak egy motoros játékal benne érdekelne mi a játék neve.
    http://video.sportmotor.hu/dl/1084
    Ha valaki segitene azt elöre is megköszöném!
  • HaryG
    Mondasz valamit!!
  • JAG1
    Írd ki...
  • HaryG
    Akkor meg kiírja hogy kéri a cd-t.
  • JAG1
    Kapcsold ki az összes CD/DVD emuláló progit. Pl.: Daemon tools, Alcohol120%, Nero..