11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• jojorepo
    Szasztok!

Leszedtem a Star Wars- Empire at War-t.Deamon tools-szal felraktam,felment... Launch,erre üzenet: "Emulator detected!
    Please deactivate virtual drive and emulation software." Mindez egy SWEAW fejlécü ablakban. Mi ez,mit csináljak?

Köszi
    Sziasztok!
    Miért lehet az, hogy egy régebbi win 95-ös játék(Monaco GP2) nem fut xp-n.
    Azt írja, hogy tegyem be a cd-t!
  • martin01
    sajna nem tom futtatni mert eleve nem enged fel az oldalra.vlami felhasználónév és jelszó kell hozzá.
    De azért KÖSSZ A SEGÍTSÉGET
  • Eisenhower
    gamecopyworld
    gameburnworld
  • LouiS Kmét
    Igy nem tudok segíteni,de Van rá meg oldás !
    Aida nevü programot futtasd a gépeden és meg mondja milyen cuccok vannak a gépeden és ! Aztán írd le ide milyen tipusú a hangkártyád !
    Aida
  • martin01
    sztok!
    most rakták újra a gépem és valószínű hogy a hangártya driver-t is letörölték.
    Nem tom hogy milyen hangkártyám van és a Bloodrayne játéknál ezt írja ki:getSoundDeviceInfo-invalid index
    File:sndmain.cpp
    Line7391 PLEASE HELP!adjatok webcímet honnan tok letölteni drivert

ui:Elöre is THX
  • kalmi
    hi
    vki tud segiten ugyebár nekem kéne a warrock koreai versiója de nem tom honnan töltsem le vki tud egy linket?
    akkor segitsen !!
  • Sanqo
    halihó mindenkinek!
    nem tudtok 1 crackfileos címet, ami bíz6ó?
    a Roller Coaster Tycoon 2 höz kéne crack
    előre is kösz
  • norcsó
    Köszönöm szépen a segítséget. A Cod1-hez sajnos nincs telepítö kódom, az én játékom kód nélkül megy fel. De ha majd tudok egyet szerezni elküldöm.
  • dinomano
    enemy territory csak multiplayer add-on...
  • GrimReaper78
    # 590: A W:ET csak multis.

# 593, 595: kereső!
  • babetta80
    CoD1 hez kellene telepítő kód köszönöm, ere a címre: [email protected]
  • babetta80
    Szia. A jótündért úgy tudjátok legyözni hogy amikor a tündér elalszik akkor a gyümölcsöstál két széléről fel lehet venni a gyümölcsöt és azzal kell megdobálni. ha békává változtat a tündér akkor menj be az asztal alá. más:cod1.hez van kódod?
  • babetta80
    ha valaki tud telepítő kódot a call of duty1 hez legyszi küldjön, előre is kösz
  • norcsó
    Sziasztok. A kishugom a Shrek 2-vel játszik és az utolsó pályán a jótündért nem tudja legyőzni. Ha valaki tudja hogyan kell akkor kérem segítsen.kösz.
  • Dr Watson
    szeretném letöltni a b17 the mighty.......köszi
  • kalcinol
    sziasztok!
    Most először próbálkozok itt nálatok, és ha lehetne egyet kérdeznem?
    Szóval érdekelne, hogy a Wolfenstein: Enemy Territory című játéka csak multiplayeres vagy single playeres is?
  • Atkamon
    Megpróbáltam Alcohollal is! Ezt irja ki ott is: Cue sheet: line 1- A fájl nem hozzáférhető
  • Balumann
    sztem sérült a fájl. próbáld alcohol 120-al, ha azzal se megy akkor sérült
  • SD456
    Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hannan lehet letölteni a Robot Wars nevű játékot? A demó is jó csak mondjatok címet vagy limket.

Előre is köszönöm!
  • Atkamon
    bin. A játék a Top Spin.
  • dinomano
    én is helpet kérnék, hatha tud vki segiteni... Star Trek Elite Force2-vel kapcs. : a demo siman ment; (egy 633 mhz-s celeronom van, geforce2-vel...minimumon megy a gém; a demonak semmi gondja sem volt...)nagy nehezen megszereztem a gémet; 2 CD, az install soran semmi gixer sem volt; a végén megkerdezte, h. directX9et telepitsen-e, én rabolintottam; feltette... nah, akarom inditani gémet(akarhogy-safe mód; nem safe mód stb...), egy jo nagy fagyas az eredmenye...; beindul a quake3-as motor panelja, tölt is rendesen, oszt 1X csak behal az egész... :-/ Az ISO nem hibas; talan az lehet a gáz, h. nem kellett volna directX9et telepitetnem vele? nah, még annyitc sinaltam, h. feltettem DirectX8at 9helyett, de ugyanugy fagyas... nagy szeretnek jatszani a gémmel, pls help vki!!!
  • tomee14
    mien fájl?
  • Atkamon
    Mountolni szeretnél egy file-t Daemon Tools-al, és a következőt írja ki: Unable to mount image. Cue sheet:line 1 - File not accessable. Mit csináljak?
  • yeti666
    hozd létre
  • kifli
    ha nem találom a street legal racing fórumot és nagyon kellene akkor mit tegyek??
  • tomajoe
    Sziasztok.Játszott valaki az Afrika sötét titkaival?Elakadtam a xastur mocsaránál,nem tudom lerakni a háromszöget.Lehet,hogy a hold temploma pályán rontottam el, mert ott a falubeliek kérik a segítségemet,hogy szabadítsam meg őket az átoktól,de nem tudom,hogy kell.Help!
  • Roolcsy
    Akkor a menyországban érezhetted magad :) Szerintem mennie kéne!
  • zozox333
    Csak mert a demóját feltettem és a bevezető video után játék helyett 1 nagy fényt láttam csak
  • zozox333
    Nem tudja vki a Starship Troopers elmegy ezen: 2,4 Cel, 1GB RAM, 6600 (128) videó?
  • rockyboy
    Nem tudja vki hogy mi a crazy frog racer serial kodja?????----előre is köszi Dávid.
  • SNAKE01
    felteszed a daemon tools4-et és lehúzod a cd vagy dvd meghajtót!
  • psz07
    Vkinek elindult vagy a Peter Jackson's King Kong, vagy a Prince of Persia The Two Thrones? Ha igen, segítsetek, h mi a trükkje!
  • Vlala #573
    Ahonnan leszedted, ott meg is találod.
    Név: GHT
    Kód: HC040820
    Forrás:Gamehunter.hu
  • norcsó
    A Hitman 3.-Contrast 1.74 verzió magyarosítása során kért Név és szériaszámot szeretném megtudni. Segítséget megköszönném.
  • norcsó
    Segitséget kérek. A Hitman 3.-contrast 1.00 verziójához szeretnék magyarosítást. Hol keressem?
  • norcsó
    Sziasztok. a painkiller 1.(heaven...) hun telepítő kódja nem működik(gamehunter team pke4-ght4-tvv7) Tudna valaki egy másikat?
  • norcsó
    köszi
  • rexa
    nézd meg a magyaritasok.hu-n
  • rohamsisak666
    Tiszta lelkiismerettel..