11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
norcsó #598 Köszönöm szépen a segítséget. A Cod1-hez sajnos nincs telepítö kódom, az én játékom kód nélkül megy fel. De ha majd tudok egyet szerezni elküldöm. -
#597 enemy territory csak multiplayer add-on... -
GrimReaper78 #596 # 590: A W:ET csak multis.
# 593, 595: kereső! -
babetta80 #595 CoD1 hez kellene telepítő kód köszönöm, ere a címre: [email protected] -
babetta80 #594 Szia. A jótündért úgy tudjátok legyözni hogy amikor a tündér elalszik akkor a gyümölcsöstál két széléről fel lehet venni a gyümölcsöt és azzal kell megdobálni. ha békává változtat a tündér akkor menj be az asztal alá. más:cod1.hez van kódod? -
babetta80 #593 ha valaki tud telepítő kódot a call of duty1 hez legyszi küldjön, előre is kösz -
norcsó #592 Sziasztok. A kishugom a Shrek 2-vel játszik és az utolsó pályán a jótündért nem tudja legyőzni. Ha valaki tudja hogyan kell akkor kérem segítsen.kösz. -
Dr Watson #591 szeretném letöltni a b17 the mighty.......köszi -
kalcinol #590 sziasztok!
Most először próbálkozok itt nálatok, és ha lehetne egyet kérdeznem?
Szóval érdekelne, hogy a Wolfenstein: Enemy Territory című játéka csak multiplayeres vagy single playeres is? -
#589 Megpróbáltam Alcohollal is! Ezt irja ki ott is: Cue sheet: line 1- A fájl nem hozzáférhető -
#588 sztem sérült a fájl. próbáld alcohol 120-al, ha azzal se megy akkor sérült -
#587 Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hannan lehet letölteni a Robot Wars nevű játékot? A demó is jó csak mondjatok címet vagy limket.
Előre is köszönöm! -
#586 bin. A játék a Top Spin. -
#585 én is helpet kérnék, hatha tud vki segiteni... Star Trek Elite Force2-vel kapcs. : a demo siman ment; (egy 633 mhz-s celeronom van, geforce2-vel...minimumon megy a gém; a demonak semmi gondja sem volt...)nagy nehezen megszereztem a gémet; 2 CD, az install soran semmi gixer sem volt; a végén megkerdezte, h. directX9et telepitsen-e, én rabolintottam; feltette... nah, akarom inditani gémet(akarhogy-safe mód; nem safe mód stb...), egy jo nagy fagyas az eredmenye...; beindul a quake3-as motor panelja, tölt is rendesen, oszt 1X csak behal az egész... :-/ Az ISO nem hibas; talan az lehet a gáz, h. nem kellett volna directX9et telepitetnem vele? nah, még annyitc sinaltam, h. feltettem DirectX8at 9helyett, de ugyanugy fagyas... nagy szeretnek jatszani a gémmel, pls help vki!!! -
#584 mien fájl? -
#583 Mountolni szeretnél egy file-t Daemon Tools-al, és a következőt írja ki: Unable to mount image. Cue sheet:line 1 - File not accessable. Mit csináljak? -
yeti666 #582 hozd létre -
#581 ha nem találom a street legal racing fórumot és nagyon kellene akkor mit tegyek??
-
tomajoe #580 Sziasztok.Játszott valaki az Afrika sötét titkaival?Elakadtam a xastur mocsaránál,nem tudom lerakni a háromszöget.Lehet,hogy a hold temploma pályán rontottam el, mert ott a falubeliek kérik a segítségemet,hogy szabadítsam meg őket az átoktól,de nem tudom,hogy kell.Help! -
#579 Akkor a menyországban érezhetted magad :) Szerintem mennie kéne! -
zozox333 #578 Csak mert a demóját feltettem és a bevezető video után játék helyett 1 nagy fényt láttam csak -
zozox333 #577 Nem tudja vki a Starship Troopers elmegy ezen: 2,4 Cel, 1GB RAM, 6600 (128) videó?
-
rockyboy #576 Nem tudja vki hogy mi a crazy frog racer serial kodja?????----előre is köszi Dávid.
-
#575 felteszed a daemon tools4-et és lehúzod a cd vagy dvd meghajtót! -
psz07 #574 Vkinek elindult vagy a Peter Jackson's King Kong, vagy a Prince of Persia The Two Thrones? Ha igen, segítsetek, h mi a trükkje! -
Vlala #573 Ahonnan leszedted, ott meg is találod.
Név: GHT
Kód: HC040820
Forrás:Gamehunter.hu -
norcsó #572 A Hitman 3.-Contrast 1.74 verzió magyarosítása során kért Név és szériaszámot szeretném megtudni. Segítséget megköszönném. -
norcsó #571 Segitséget kérek. A Hitman 3.-contrast 1.00 verziójához szeretnék magyarosítást. Hol keressem? -
norcsó #570 Sziasztok. a painkiller 1.(heaven...) hun telepítő kódja nem működik(gamehunter team pke4-ght4-tvv7) Tudna valaki egy másikat? -
norcsó #569 köszi -
rexa #568 nézd meg a magyaritasok.hu-n -
#567 Tiszta lelkiismerettel.. -
#566 Emberek, segítség kéne. A Huncraft csapat magyarosította a Wc3, illetve a FT kiegészítőt is. Sajna tőlük nem tudtam letölteni (ha másnál megy, az szóljon plíz!), így most a ti segítségetek kérem: megvan valakinek a legfrissebb (1.17a) frissítés mind a FT-hoz, mind a magyarításhoz? Nagyon szeretném kipróbálni a WC3-at, de jobb szeretek egy játékot, hoigyha becses anyanyelvemen kommunikál velem. Heeeelp!!!
-
barika #565 hogy lehet felmenni wow ra ha ne eredeti a gamerd????????????????????????? -
#564 SMS regisztráció = VIP -
#563 Hy! A VIP jogokat ki kell fizetni pénzzel? -
barika #562 hellosztok én azt szeretnem kerdezni hogy letöltöttem a wow ot és nem tok neten jatszani de melle adott egy csomo kis fajlt az osze visza bmasoltamk csak azt ertem el hopgy tudtam karaktert csinalni de befejezni azt sem engete legyszi segitsetek!!!!!!!! -
#561 Caterpillar Construction Tycoon! Ez nem demo egész jó játék csak rá kell jönni a lényegére! Ami angol tudás nélkül nekem nem nagyon ment! -
kitt2000 #560 sziasztok. nem tudtok olyan játékot demot amelyben épitögép daru markoló stb lehetne épitkezni vagy ilyen oldalt ajánlanni. -
LegoTGR #559 talán a stronghold ilyen.
De warcrathoz is vannak ilyen modok sztem