A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
kylelin #726 Üdv mindenkinek!
A World Cyber Games a világ legrangosabb online versenye, melyen a részvétel egyszerre a legnagyobb kihívás és a legnagyobb dicsőség.
(Aki nem tudja mi az a WCG és szeretne megtudni részleteket, az látogasson el a www.worldcybergames.com, vagy hu.worldcybergames.com oldalak valamelyikére)
Idén 6 PC játéknak jutott az a megtiszteltetés, hogy beválasztották a hivaalos WCG játékok közé. Ezek a játékok a Counter Strike, Warcraft 3, Starcraft, FIFA, Need for speed és a Warhammer 40000 Winter Assault kiegészítője.
A Samsung Electronics Rt. Lehetőséget biztosít minden Warhammer játékosnak, hogy részt vehessen a magyarországi selejtezőkön.
A résztvevőket 5-6 csoportba osztják, és a játékosoknak 1.5 hónapjuk van arra, hogy a csoporton belül mindenki játsszon mindenkivel ONLINE!
(A másfél hónap alatt akármikor, reggel, délben, este, mert ONLINE!!!!!)
Ezek után a legjobb 8 vagy 16 játékos egyenes ági kiesésben játszik kétszer, és a legjobb három bejut a döntőbe! Díjazás az első háromnak, az első helyezett pedig megy Monzába!
A nevezési díj 650-1650 Ft. ez a későbbiekben derül ki, attól függően, tudunk-e szerezni támogatást.
Aki úgy érzi szeretné megmérettetni magát a többiekkel, vagy csak egy jót akar szórakozni, az kérem látogasson el a http://www.w40krts.hu oldalra, és azon belül a közösségi fórumban jelezze részvételét az erre a célra kialakított topicban.
Ha ez nem lehetséges írjon nekem e-mailt a [email protected].
A játék eredeti CD-jének megléte előny, de nem feltétel.
FONTOS:
Amennyiben nem gyűlik össze elegendő jelentkező, NEM LESZ VERSENY.
Garantálnunk kell kb. 30 embert a selejtezőre, vagyis a kérdés van 30 ember aki részt venne a wcg selejtezőn?
AKI RÉSZT AKAR VENNI, AZ ÍRJON A FÓRUMBA, HOGY OK ÉN JÖVÖK!
Kíméljetek minden kommentektől, ha kérdésetek van msn-en mindenre válaszolok ([email protected]).
DE MEGJEGYZÉSEKET SENKI NE ÍRJON, CSAK AZT, HOGY JÖN-E VAGY SEM.
MÉG VALAMI 17.-én PÉNTEKEN HÍVNAK TELEFONON, HOGY KB HÁNY EMEBERT TUDOK FELMUTATNI, MERT CSAK EGY NAPOT KAPTAM (fasza nem ).
SZÓVAL MOST VAGY SOHA, DOW FOREVER!