11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• berlin
    Loco Mania játék hol szerezhető meg?

Köszi!
    B.
  • repülős19731014
    A SWINE nevü játékkal kapcsolatba ki tud segiteni
  • norcsó
    Probáld krakkolni(exe lemezröl) vagy kompatibilissá kell tenni./parancsikon- jobb egér-kompatibilitás.
  • norcsó
    köszi
  • Speedbreaker
    Hopsz. Ezt töröljétek lécci. Elbasztam vmit :(
  • bigadam
    Helló. A Tony Hawk's American Wastelandben nem tudok wallflipet csinálni. Beverly Hillsben a francia csávó adja ezt a küldetést, de ha nem megy nem tudok továbbjutni. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • mylotheking
    tud vki adni vmilyen linket star force irtó progihoz?
    pl: sfnightmare, sfcure, starfucker, a toca 3 hoz kellene. mert kábelhúzogatással se indul:(
  • SHADOWEYES7
    Vagy esetleg tudna valaki kódot a bornout 3 takedown/ps2 játéra????
    pl:örök nitró ilyesmi.
  • SHADOWEYES7
    Egy kis segítséget kérnék a gta sa.-hoz.
    Végigvittem a játékot de kaparja a szemem az a nagy Z betű (ZERO:AIR RAID). Esetleg lenne egy kód hogy azon a mission-on gyorsabban vagy lassabban teljen az idő???
  • Sobel
    Van aki játszik itt Americas armyyt?
  • Gili
    A megoldás hogy be kell csalogatnod a lépcsőházba fel a legfölső szintre ahol van egy zárt ajtó és ott előtte rács lesz alattatok! Arra kell rácsalni hogy aztán beszakadjon alatta!
  • attiGT
    HI ALL !

AKINEK MEGVAN A WOW ÉS PESTEN LAKIK AKKOR PLS PRIVI !!!

THX
  • Vlala #626
    Persze, hogy ezt írja ki. áááááá.
  • remys44
    akor keredek hozzá Cracket és már megy is.
    Kössz
  • kisspe2
    azaz oka, hogy a fifa 06 is,(mint a többi eredeti játék)természetesen védelemmel van ellátva. Nem lehet simán átmásolni, mert úgy azt írja ki, hogy nem megfelelö a cd. Crackelni kell a játékot!!!
  • cenci
    hello mindenkinek!
    valaki játszott már ezzel a játékkal?
    én igen csak az a gondom:a 2.pályán 1 zsarut kellene leverni,de:akármeddig ütöm/rugom: nem fogy az élete,ha kicsit levegöhöz jut meg rögtön:bilincs:over...
  • remys44
    Mi lehet az oka????
  • remys44
    Én a FIFA 06 eredetiről másoltam át, és mikor el akarom inditani azt írja ki, hogy a Cd-rom nem megfelelő (az eredeti DvD-vel ment)
  • Roolcsy
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056472018]"GTA San Andreas szoba"[/URL]
    Egyébként a kereső sokmindenre jó lehet!
  • piros52
    Sziasztok! Segítséget kérnék. A Klánok c. magyar nyelvű akció-kalandjátékot játszom. A 4. pályán /Polgári negyedek/ nem tudok tovább menni. egy szobában egy csomó butor van nem lehet széttörni, felgyujtani. Azt hiszem mindent megpróbáltam. Ha valaki segítene megköszönném.
  • tomajoe
    Sziasztok! Ha valaki játszott a Silver c. játékkal, és tudja, hogy a harangot hogy kell meghúzni és el is árulná nagyon megköszönném neki.
  • hfff
    hol van a GTA SAN ANDREAS szoba?
  • rexa
    daemonnal próbáltad?
  • norcsó
    Sziasztok! A Manhunt-al játszom és a végén a disznócska 3 szúrás útán nem hal meg még van egy kevés élete. Az a baj, hogy több ölőeszközt nem találok. Ha valaki tud segítsen. Köszönöm.
  • Vlala #614
    b+, az enemy territoryt már réghen kiadták újságmellékletként, ilyeneket letölteni?
  • SD456
    Szevasztok!

Nem tud valaki a Robot Arena (1)-hez olyan crack-et mi a Trail verziót alakítja át teljes játéká?

Előre is köszönöm!

(Aki nem akarja ide ebbe a Topik-ba beírni az küldjön privátot!)
  • iri
    Sziasztok tud valaki leírást a voyage játékhoz? Már a holdon vagyok, egy nagy kaput kinyitottam, de a völgyben lévő masinát nem tudom mivel megolajozni, sem a második kapuhoz lévő korongok szinét.Segitséget előre is köszönöm
  • kalmi
    sziasztok
    valaki nem tud telepitő kodot a starwars republic comando hogy elöre is köszönöm!
  • Echo Control
    Szevasztok

Az lenne a gondom, ogy letöltöttem a Wolfenstain Enemy teryotty című játékot. De a file kiterjesztését nem ismerem (dmg) ezt mijen módszerrel tudom telepíteni?
    (csak ez az 1 file van)
  • zolo
    nem starforces védelem van rajta
    jojorepo:van egy antisecurom nevű program,azt le kell szedni netről és elindítani,a gamedata mappában van egy sweaw nevű exe és azt kell megnyitni.közben deamonban a képfájl benne van.Ezek után mennie kell.
  • dinomano
    nem lehet h. vmi starforce-os védelem? ugy tudom el kell rejteni vmi progival a virtualis meghajtot+optikait is kilöni... amugy nem értek hozza, régi konfigom van; de hallottam h. hasonlo dolgokat kell csinalni 1 starforce-os védelemmel(vagyis kilöni optikai meghajtokat - elrejteni a virtualis meghajtot...)
  • juhap
    Szeva mindenkinek!Nem tudnátok tanácsot adni,ugyanis:Feltelepítettem a Sims 2-t minden rendben ment.Az University-nél a végén megszakítottam.A Nightlife-t is feltelepítettem a végén ezt is megszakítottam.A játék elindul,de mindíg kitörli az Universityt.Valaki mondja már meg, hogy ez normális vagy sem (szerintem nem).Ha tudtok valami megoldást nagyon kérlek segíitsetek!!(nem a leg originálabb a játék).
  • jojorepo
    Szasztok!

Leszedtem a Star Wars- Empire at War-t.Deamon tools-szal felraktam,felment... Launch,erre üzenet: "Emulator detected!
    Please deactivate virtual drive and emulation software." Mindez egy SWEAW fejlécü ablakban. Mi ez,mit csináljak?

Köszi
    Sziasztok!
    Miért lehet az, hogy egy régebbi win 95-ös játék(Monaco GP2) nem fut xp-n.
    Azt írja, hogy tegyem be a cd-t!
  • martin01
    sajna nem tom futtatni mert eleve nem enged fel az oldalra.vlami felhasználónév és jelszó kell hozzá.
    De azért KÖSSZ A SEGÍTSÉGET
  • Eisenhower
    gamecopyworld
    gameburnworld
  • LouiS Kmét
    Igy nem tudok segíteni,de Van rá meg oldás !
    Aida nevü programot futtasd a gépeden és meg mondja milyen cuccok vannak a gépeden és ! Aztán írd le ide milyen tipusú a hangkártyád !
    Aida
  • martin01
    sztok!
    most rakták újra a gépem és valószínű hogy a hangártya driver-t is letörölték.
    Nem tom hogy milyen hangkártyám van és a Bloodrayne játéknál ezt írja ki:getSoundDeviceInfo-invalid index
    File:sndmain.cpp
    Line7391 PLEASE HELP!adjatok webcímet honnan tok letölteni drivert

ui:Elöre is THX
  • kalmi
    hi
    vki tud segiten ugyebár nekem kéne a warrock koreai versiója de nem tom honnan töltsem le vki tud egy linket?
    akkor segitsen !!
  • Sanqo
    halihó mindenkinek!
    nem tudtok 1 crackfileos címet, ami bíz6ó?
    a Roller Coaster Tycoon 2 höz kéne crack
    előre is kösz