11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#37 Kábel - DSL - Wireless? Vagy mi? -
#36 netkapcsolat tökéletes, semmi rendelleneset nem vettem észre...
simán tudok tölteni, netezni, stb...
nem hiszem hogy a nettel lenne gond :S -
#35 Net kapcsolat? -
#34 nekem is kéne valami okos ötlet :S -
#33 pls segítsen valaki... :S -
#32 www.diablo.hu -
#31 Ide is leírom, hátha itt többen megfordulnak mint a gém saját topikjában..
Szóval... Enemy Territoryról van szó...
Feltettem a gémet, + hozzá a legújabb patchet, Punkbustert engedélyeztem, és frissítettem is.Ennek ellenére a szerverek kidbálnak :(Egyszerűen 5letem sincs,hogy miért csinálja ezt... :(
Valaki pls help me! -
#30 vagy virtual clone drive-ot ... -
#29 Használj daemon, vagy alcohol nevű programokat.
daemont innen töltheted -
heystumafly #28 nem -
baggu #27 Sziasztok
Van 1 kérdésem . letöltöttem 1 kresz vizsga programot csak nem tudom hogy mihez kell társitani hogy jo legyen.van egy IMG fájlom meg egy SUB fájlom.
-
#26 az egy szar jatek :) ki se probald -
#25 gef 4 mx ?:))))))) -
#24 :) minden a helyén van :(
lehet hogy az lessz a probléma hogy régi tipusu? :S (ESS) -
heystumafly #23 Ja a Serious Sam2:) -
heystumafly #22 Ja a Serious Sam2:) -
heystumafly #21
Hello ezt a hiba üzit írja ki nekem:
Fatal Error:Cannot set display mod!
GfxAFI error:(Direct3D)Driver is not DirectX 9.0 compatible(missing support for stream offset and scissoring)
Mi lehet a baj? -
zsorob1940 #20
A Diablo 1-hez kerek karakter editort!
Ha valaki zudna segíteni, irjon!
05.12.03
zsorob1940
-
#19 ötletnek nem rossz...
Emeld ki a topic listában, ezt a topicot villogjon nagyobb legyen stb...;)
Talán akkor nem fut át rajta... -
#18 nézd meg, hogy jó helyre duktad a hangkártyán-hangfalon a dugókat... -
#17 de NFS-ben meg nem olyan ratyik játszanak mint te -
#16 mivan kiégtél bf2-benmi is rendezünk aaatóveseeenyt és az legalább nem olyan ratyi mint az NFS -
#15 Hali! Volna 1 nagy problémám. valami nagy gubanc van a hangkájhámmal.
Nem tudok msnen és skypen dumálni másokkal, és eggyes filmek hangját rosszul játsza le. pl a háttérzaj nagyon hangos a szinkronizált nyelv pedig irtó halk.
hasonló a jelenség beszélgetésenkél is. a bejövő hangot szinte nem lehet hallani, a kimenő hang pedig állítólag jó... nem tudom hogy mi lehet a baja! valaki, ha tud segitsen...
ja meg gerjed ha a gép tölt valamit a netről...
(gondolkoztam h nyitok ujj topikot már ennek, mert már 4 topikban vártam erre választ, de jó ideje a madár se nézett arra...) -
#14 ja igen boldog születés napot kivánok kandurex -
#13 ez jó ötlet már kedvenc is lett bellöle
amugy meg könnyü az újaknak megtalálni ha mondjuk a új téma kreálonál be lenne irva ez a topik -
#12 esetleg nem került fel újabb fajta codec pack a gépedre?
lehet hülyeséget ebszélek, de mintha hallottam volna már olyanról,hogy a codecpack miatt szaggatott a játék... -
#11 Csak a MW, vagy azóta minden? -
#10 naja -
#9 Srácok, nem tom mi lehet a baj a gépemmel. A need For Speed Most Wantednál jelentkezett először. Mikor elinditom, a kezdő kisfilmnél elkezd akadni, és nem is hagyja abba. nem tudok játszani, nem tudom mi lehet a baj. A videokártya driverrel már próbálkoztam, de nem jutottam semmire. PLS adjatok tanácsot hogy mit tehetnék még, mert fogalmam sincs! -
#8 Amúgy a legtöbben, ha segítséget kérnek, akkor az adott játék topikjában teszik ezt meg.
Ami jó is lehet meg rossz.
Uncsi 128x hallani, hogy hogykellelindiotani a warez mósztvatidot, meg nemtom lelőni a vonat tetejéről a terrorokat amikor motorral kell menni (GTA:SA). -
#7 911 -
#6 Boldog szülinapot! -
#5 Belemész pl: a Saját fórumokba,és a lap alján ott van,hogy új téma nyitása. -
SeLFisCH #4 cső- plz halljátok eszemben nincs nyitni de hogy lehet ien topicot csinálni? -
#3 HPB!
Az ötlet jó.De az újregek nem fogják megkeresni a topikod.Inkább nyitnak 1újat:( -
#2 Jó 5 let. -
#1 Eszembe jutott, hogy naponta nyílik pár topik, vagy kerülnek értelmetlen, témához nem tartozó kérdések más topikokba. Ezen a héten volt vagy 8 hasonló és jó pár hozzászóló. Egyszerűen azért, mert nincs egy általános segítség kérés, hasonlóan az Operációs rendszerek, felhasználói programok fórumon.
Tehát ide mehetnének azok a kérdések, olyan játékokkal kapcsolatban melyeknek vagy nincs topikja, vagy nem találja a delikvens, vagy nem kapcsolódik sehova, de választ vár, akár minimális gépproblémával kapcsolatban. Ha nincs rá igény legfeljebb zárom, törlődik.