11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Looooser
    Shadoweyes7 ide is be tört? Áhhh sajnálom azeket a fórumozókat is!
  • SHADOWEYES7
    Ha új témát csinálunk és regisztráltunk meg minden akkor ott van a topicunk de valakinek rá kéne menni nos valaki rámenne erre?
    http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=YAYOS&id=1144514028
  • SHADOWEYES7
    Kérdeztem valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Erre remélen felfigyeltek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • echooo
    nem akarlak +bántani de kb 1000000000000000000000 már mondták hogy kapcsold ki a virusirtot mert azt hixi hogy virosos pedig nem csak hasonlit egy virus"neváre" szoval telepités idejére kapcsold ki a virusirtot jah és nem lex virusos a géped
    :D:D:D
  • meril
    Aki profi angolos az vegyen fel msn-re [email protected]!!! Elöre is kössz!!!
  • SHADOWEYES7
    Sziasztok.
    Én a metal arms glitch in the system játékhoz kérnék segítséget!
    Azt nem tudom hogy amikor a MIL sivatagi bázisnál vagyok, már a végén a bázisnak kapok 1 gépágyút és kikell lőnöm a MILeket hogy ne jöhessenek be a bázisra, (ezt mind persze időre) nos ha letelt az idő akkor még tovább jönnek a MILek, na ott mit kell csinálni?

-Tovább lőni őket?
    -Bekattant a játék?
    -Vagy várni a csodára?

Ez itt a kérdés!
  • desk
    Sziasztok ! A sniper elittel játszanék, ha elindulna... nincs crack,hanem spitfire exe-ről ír az n.f.o. ,de azt nem találom sehol! help pls.
  • Vlala #791
    Az nem a helikoptertaxi-ősemberes? Volt még a Prehistorik 1-2 is...
  • báthori
    Császtok!Figy kéne egykis segítség: Sose tudok letölteni semmit az sg.-huról mert kiírja hogy FTP error!:(Milehet a hiba légyszi help me:)
  • Gunn69
    naná, szeddle.
  • meril
    mi? Az 3d-s?
  • Gunn69
    U.G.H.
  • meril
    Helo mindenkinek!!! Nekem az volna a kérdésem hogy van egy játék csak nem tom a nevét de azt tudom hogy ösemberekkel kell menni barlangot keresni és megvédeni magad!!! Aki tudja a játék nevét az lécci írjon nekem!!! LÉCCI!!! NAGYON FONTOS LENNE!!! Elöre is kössz mindent!!!
  • zizz21
    Hi!
    A Tomb Raider - Legend -ben nem működik a mentés!Hiába mentem el,amikor vissza töltöm mindig ahhoz a checkpoint-hoz rak vissza,amit a gép csinált,nem oda ahol én mentettem!Miért van ez?Hogy kell rendesen menteni?
  • Gunn69
    nagy az Isten allatkertje.
  • Jozinho
    Nem tudom felrakni a patcheket a Heroes IV hez ! mi lehet a gond ? HELP PLS
  • LouiS Kmét
    Ide írj és kérdezz,mert itt azért játszanak is vele !
  • hup
    Age of Empires III hogy lehet a katonálat alakzatokba tenni vagy valami képet tutok mutatni?
  • LouiS Kmét
    Persze !!!
  • VipJoco
    Hali
  • hup
    itt a játékokkal is kapcsollatban lehet kérni????
  • szerinted007
    nem hinném...milyen vga-d van?
  • szerinted007
    hopp...ezt nem nem akartam írni...
  • szerinted007
    nem hinném.....milyen vga-d van?
  • gabi1975
    sziasztok.tudna valaki segiteni,a star wars empire at war-t,fel raktam,crack-eltem,elindul aztán még is ki lép,ilyenkor mi van?másik crack kéne esetleg?[IMG][/IMG]
  • szerinted007
    lehet, hogy ez nem teljesen ide tartozik:
    a half life1-ben hogy lehet cheatet használni?
    elindítottam a játékot a paraméterrel, beírtam a konzolba amit kell, de ígyse műxik...már nagyon idegesítő
  • ajszmen
    kösz szépen, megpróbálom. Bye
  • [Jakuza]
    Partition
  • [Jakuza]
    A pertition magic oda-vissza tud konvertalni.
    Es ez biztos.
    A maximalis fajlmeret a FAT32-es fajlrendszernel 4GB azert nem tudod kicsomagolni.
  • ajszmen
    de én FAT 32-es fájlrendszert használok,amúgy
  • ajszmen
    pedig van sajnos, BFME 2. Ez tuti bejön? van vmi különbség a 2 fájlrendszer között? visszatudom utána alakítani? thx
  • [Jakuza]
    Az hogy nem FAT32, hanem NTFS filerendszert hasznalsz, kulonben nem lehet 4GB-nal nagyobb fajlod.
    Tehat at kell konvertalnod a fajlrendszered.
    Megteheted pl a Partition Magic nevu programmal.
  • ajszmen
    hy-ho!

tudna vki segíteni? Van 1 game betömörítve és nem tom kicsomagolni,mert 5,5 Gb lenne unpackelve és a Winrar nem engedi mert 4 Gb-nál nagyobb kitömörítve és azt írja hogy csak az NTFS fájlrendszerben lehetséges. Mi a megoldás? Segítsetek,please!
  • LouiS Kmét
    spoiler] http://dox.uw.hu/ [/spoiler] ezt ajánlom
  • LouiS Kmét
    1
  • heystumafly
    honnan lehet letölteni a Tomb Raider: Legend-et!!!Sűrgős!
  • Varga10
    hi valaki segítsen kérem!!!!!!!!!!!
    Nékem megvan a Half- life 2, de az a baja hogy nem lehet "kis" mentéseket csinálni csak olyan nagyokat mint ami a menüben is van a új játék kezdésénél, vagyis lehet kis mentéseket is csak akkor A. I. Disabled, ezt irja ki és az MI megfagy.És úgy nem jó játszani.
    Kélek valaki segítsen!!!!!!!!Please
  • Jozinho
    Tud valaki mondani egy jó fantasy játékot ?
  • Richardinho
    Hello! És itt hol lehet a Logint elkészíteni? Köszi!
  • Balumann
    http://www.wowstatus.net/serverlist.php
    Itt lehet keresni privát (saját jellegü szervereket). Lagosak és sűrűn kidobnak, de el lehet szórakozni rajtuk. Csak figyeld a verzió számok sorát, azonos verziónak kell lennie a játékoddal