11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#798 Shadoweyes7 ide is be tört? Áhhh sajnálom azeket a fórumozókat is! -
#797 Ha új témát csinálunk és regisztráltunk meg minden akkor ott van a topicunk de valakinek rá kéne menni nos valaki rámenne erre?
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=YAYOS&id=1144514028 -
#796 Kérdeztem valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre remélen felfigyeltek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
echooo #795 nem akarlak +bántani de kb 1000000000000000000000 már mondták hogy kapcsold ki a virusirtot mert azt hixi hogy virosos pedig nem csak hasonlit egy virus"neváre" szoval telepités idejére kapcsold ki a virusirtot jah és nem lex virusos a géped
:D:D:D
-
meril #794 Aki profi angolos az vegyen fel msn-re [email protected]!!! Elöre is kössz!!! -
#793 Sziasztok.
Én a metal arms glitch in the system játékhoz kérnék segítséget!
Azt nem tudom hogy amikor a MIL sivatagi bázisnál vagyok, már a végén a bázisnak kapok 1 gépágyút és kikell lőnöm a MILeket hogy ne jöhessenek be a bázisra, (ezt mind persze időre) nos ha letelt az idő akkor még tovább jönnek a MILek, na ott mit kell csinálni?
-Tovább lőni őket?
-Bekattant a játék?
-Vagy várni a csodára?
Ez itt a kérdés! -
desk #792 Sziasztok ! A sniper elittel játszanék, ha elindulna... nincs crack,hanem spitfire exe-ről ír az n.f.o. ,de azt nem találom sehol! help pls. -
Vlala #791 Az nem a helikoptertaxi-ősemberes? Volt még a Prehistorik 1-2 is... -
báthori #790 Császtok!Figy kéne egykis segítség: Sose tudok letölteni semmit az sg.-huról mert kiírja hogy FTP error!:(Milehet a hiba légyszi help me:)
-
#789 naná, szeddle. -
meril #788 mi? Az 3d-s? -
#787 U.G.H. -
meril #786 Helo mindenkinek!!! Nekem az volna a kérdésem hogy van egy játék csak nem tom a nevét de azt tudom hogy ösemberekkel kell menni barlangot keresni és megvédeni magad!!! Aki tudja a játék nevét az lécci írjon nekem!!! LÉCCI!!! NAGYON FONTOS LENNE!!! Elöre is kössz mindent!!! -
#785 Hi!
A Tomb Raider - Legend -ben nem működik a mentés!Hiába mentem el,amikor vissza töltöm mindig ahhoz a checkpoint-hoz rak vissza,amit a gép csinált,nem oda ahol én mentettem!Miért van ez?Hogy kell rendesen menteni? -
#784 nagy az Isten allatkertje. -
Jozinho #783 Nem tudom felrakni a patcheket a Heroes IV hez ! mi lehet a gond ? HELP PLS -
#782 Ide írj és kérdezz,mert itt azért játszanak is vele ! -
hup #781 Age of Empires III hogy lehet a katonálat alakzatokba tenni vagy valami képet tutok mutatni? -
#780 Persze !!!
-
#779 Hali -
hup #778 itt a játékokkal is kapcsollatban lehet kérni???? -
szerinted007 #777 nem hinném...milyen vga-d van? -
szerinted007 #776 hopp...ezt nem nem akartam írni... -
szerinted007 #775 nem hinném.....milyen vga-d van? -
#774 sziasztok.tudna valaki segiteni,a star wars empire at war-t,fel raktam,crack-eltem,elindul aztán még is ki lép,ilyenkor mi van?másik crack kéne esetleg?[IMG][/IMG] -
szerinted007 #773 lehet, hogy ez nem teljesen ide tartozik:
a half life1-ben hogy lehet cheatet használni?
elindítottam a játékot a paraméterrel, beírtam a konzolba amit kell, de ígyse műxik...már nagyon idegesítő -
ajszmen #772 kösz szépen, megpróbálom. Bye -
#771 Partition -
#770 A pertition magic oda-vissza tud konvertalni.
Es ez biztos.
A maximalis fajlmeret a FAT32-es fajlrendszernel 4GB azert nem tudod kicsomagolni. -
ajszmen #769 de én FAT 32-es fájlrendszert használok,amúgy -
ajszmen #768 pedig van sajnos, BFME 2. Ez tuti bejön? van vmi különbség a 2 fájlrendszer között? visszatudom utána alakítani? thx -
#767 Az hogy nem FAT32, hanem NTFS filerendszert hasznalsz, kulonben nem lehet 4GB-nal nagyobb fajlod.
Tehat at kell konvertalnod a fajlrendszered.
Megteheted pl a Partition Magic nevu programmal. -
ajszmen #766 hy-ho!
tudna vki segíteni? Van 1 game betömörítve és nem tom kicsomagolni,mert 5,5 Gb lenne unpackelve és a Winrar nem engedi mert 4 Gb-nál nagyobb kitömörítve és azt írja hogy csak az NTFS fájlrendszerben lehetséges. Mi a megoldás? Segítsetek,please! -
#765 spoiler] http://dox.uw.hu/ [/spoiler] ezt ajánlom -
#764 1 -
heystumafly #763 honnan lehet letölteni a Tomb Raider: Legend-et!!!Sűrgős! -
Varga10 #762 hi valaki segítsen kérem!!!!!!!!!!!
Nékem megvan a Half- life 2, de az a baja hogy nem lehet "kis" mentéseket csinálni csak olyan nagyokat mint ami a menüben is van a új játék kezdésénél, vagyis lehet kis mentéseket is csak akkor A. I. Disabled, ezt irja ki és az MI megfagy.És úgy nem jó játszani.
Kélek valaki segítsen!!!!!!!!Please -
Jozinho #761 Tud valaki mondani egy jó fantasy játékot ? -
Richardinho #760 Hello! És itt hol lehet a Logint elkészíteni? Köszi! -
#759 http://www.wowstatus.net/serverlist.php
Itt lehet keresni privát (saját jellegü szervereket). Lagosak és sűrűn kidobnak, de el lehet szórakozni rajtuk. Csak figyeld a verzió számok sorát, azonos verziónak kell lennie a játékoddal