11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#839 Ezt ki tudod szűrni. Lehúzogatod a CD/dvd-ket és megnézed úgy újraindul e. Ha igen, Ram brobléma lesz sztem. Memtes progival teszteld le. -
#838 Application Layer Gateway Service - Microsoft Windows Operating System
-
#837 1. "A binkw32.dll a Bink Video Player DLL-je. Eredeti forrása: http://www.dll-files.com/dllindex/download.php?binkw32download0UEdUIcGhS "
2. Kapcsold ki a Daemon tools progit, vagy bármilyen más Cd/Dvd emulálót. Pl.: Alcohol, Nero. -
#836 ez a prism3d és a videokártyád összerakásából lehet. próbáld meg levenni az effect-et a legalacsonyabbra. ha úgy megy, akkor egyel feljebb, újraindít agészen a legmagasabbikig, ami megy. nekem is van egy játékom ami így megy. a géptől kitelne a max, de csak közepesen meg emiatt -
forgoszek66 #835 Amikor rakok fel egy játékot általában sikerül, de van két hiba amitől már megőrülök! 1. hiba: binkw32.dll fájlt kér a játék
2. hiba: CD/DVD emuláló programot állítsa le
Nem tom mit kell csinálni SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#834 a sims 2 magyar verzió van meg nekem és nem megy hozzá a trainer.lehet hogy csak az angol verzióval megy?
valaki segítsen már nekem....
Please HELP -
Unipsycho #833 Az NCSoft es az mmorpg.com együttműködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hoz, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hősök helyett bűnözőket alakíthat a nagyérdemű.
Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes. -
Donor #832 sziasztok! Óriási problémám van! A gépemen egy csomó progi texturahibás, pl a NFS porche unleashed! A kocsi szinte nem is látszik csak az árnyéka, és a pálya is hiányos! Újratelepítettem az XP-t, új drivert használok, de a probléma továbbra is fennáll! Az NFS hot pursuit kettő ugyanígy viselkedik! Havernál ugyanazokkal a driverekkel XP-vel simán megy! Szerintem valami hardveres probléma! A GEFO 2 Mx440 est lecseréltem GEfo 2 Titaniumra (Winfast) de a ugyanaz! Új direct x stb... ha tudtok valamit, [email protected]! Köszönöm [AMD T.Bird 1400Mhz, GefoWinfast2 Titanium, 512 SdRam] A konfig nem mai gyerek!:) -
#830 patch -
Headers #829 Nem tud valaki egy patch linket a true crime new york-hoz ? -
Attlen #828 Hi! Az lenne a gondom hogy réggebben ment a fifa 06 de most nem megy és semmilyen eredeti és clone cd-s gamem CSAK CRACKELT megy.....Ujra tettem a rendszert de nem jó! két honapja nem találok megoldást a bajomran most jó lenne.... -
#827 normális esetben egy játékban benne van minden pálya, ezért nem szokásuk peccset kiadni ilyen témában. ha netről szedted, elég könnyen előfordulhat az ilyen, velem is előfordult. káromkodtam, 2 hét alatt leszedtem egy másikat, azt az már ok volt -
#826 mi az az alg.exe ???? nemrég fedeztem fel a háttérben futó alkalmazások között... eddig nem volt ott =/ tippek? -
Attlen #825 Hi! Az lenne a gondom hogy réggebben ment a fifa 06 de most nem megy és semmilyen eredeti és clone cd-s gamem CSAK CRACKELT megy.....Ujra tettem a rendszert de nem jó! két honapja nem találok megoldást a bajomran most jó lenne.... -
00gergely00 #824 Na de tudsz patch-t adni????? -
#823 mostnaában szórakozik a gép, néha csak úgy kikapcsol, lefagyik...
van benne egy radeon9600xt, asus a7v600-x alaplappal, plusz tv tuner, 2cd/dvd, és egy előlapi panel. lehet táphiba vagy hogy nem bírja? (400W-os) -
MeTaL #822 azon igyekszem hogy ircen is elérhető legyen az sg, valamilyen szinten, aki akar az jöjjön fel ! mIRC--> ircnet (irc.atw.hu:6667)-> #SG.hu
thx -
#821 valszeg azért hiányzik, mert letöltötted... -
#820 Power Rip Win DVD-vel,BS playerrel,de még a Movie Makerrel is -
00gergely00 #819 Hello! A Brothers in Arms road to hill 30-ot letöltötem és hianyzik egy pálya. Tudtok adni egy olyan patch-t amitől meglesz? Előre is kössz! -
rexa #818 ha jól tudom nem szabad crackelni...
Itt a segítség:
FAQ -
#817 PrintScreen -
#816 nem indul a Godfather képfájlba próbálom Alcoholba.ez a szöveg jelenik meg:CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software
and re-start the game....ha valaki tudja mit kell ilyenkor csinálni irjon,ja és ezután ha felcrackelem szagat az egész játék -
#815 Sziasztok
Hogyan tudok WMV formátumú viedóból képet lopni? -
fragnatic #814 Nem tudja valaki, hogy a Condemned teljes verzióját honnan lehet letölteni, vagy fent van-e már a neten? -
#813 Sya all!
Valaki nem tudna adni egy 100%-os MAFIA mentést?
Előre is köszönöm! -
#812 help van még valami #806-on kívül
egyik pillanatról a másikra eltűntek a kedvenc témáim a fő fórumablakból, azt írja hogy nincsenek. ellenben itt, a szobában azt írja, hogy ez már kedvenc (nem csillag, hanem piros x van felül)... -
#811 Help! DVD lemezen vannak gémek image-ban és van egy gém, ami kell nekem. Átveszem vinyóra és vinyóról telepítem akkor hibát(CRC) kapok telepítés közben. De ha DVD meghajtóról telepítem akkor hiba mentesen megy a dolog. Mi tevő legyek? Csak azt a gémet akarom kiírni(menteni) magamnak. De ha az egész DVD-t lementenék image-ba, akkor pont az gémet nem látja a virtuális meghajtó. Szal még másolni sem tudom az egész lemezt. Van vmi 5let??
-
#810 próbálj meg kapcsolatba lépni a szoba operátoraival másik channelen, és megkérdezni, hogy hogy tucc belépni
egyébként szerintem ezek nagyon szűk körű cuccok, szóval nem fix hogy beengednek... -
domewalker #809 sziasztok!kellene egy kis segitség: hogyan tudok mIRC-hez authot szerezni hogy beengedjen az "5on5" szobába a "quakenet" csatin?elöre is thx -
#808 rpg makeres játék!!!!!!
-
#807 helló
nem e tudja valaki hogy a Sziget nevü játék teljes verzióját honnan lehet letölteni??? -
#806 hello
épp tervezem hogy veszek pár cuccot a géphez, de belebotlottam egy olyan dologba, ami eddig nem volt probléma...
szóval amit eddig belerakta (CD, DVD), az mindenféle spec. nélkül simán belement, de most megjelent a termékinfónál, hogy hányas helyre megy be. azt írják, hogy 5.25"-es helyre rakható be. az a baj, hogy dunsztom sincs, hogy eza normál vagy mi, vagy ha nem akkor hogy mérjek én incset...
kösz :P -
bl0ki #805 akinek cheat kódoik kellenek, azoknak ajánlom aCheat Codex-et... a szoftverbazis.hu-n megtalálod...elég sok játékhoz vannak kódok+ linkek... -
Headers #804 Vagy cheatet. -
Headers #803 Hello nem tud valaki trainert a super power 2 -höz? küldje el a linket vagy az msn címem:[email protected] -
ipse #802 köszike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ipse #801 hi
valakinek nincs meg a need for speeed 2 kodok?
-
#800 Sziasztok! vam vkinek a Starship Troopers: Terran Ascendancy Crackje?
Elöre is köszi! -
rexa #799 start-minden program-játékok-pasziánsz
ez való neked...