11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• SD456
    Szevasztok!

Nem tudja valaki, hogy lehet a Grand Prix 4 ben az aútómata írányítás kikapcsolni?

Előre is köszönöm!
  • M@TriX
    COD 1., MOHAA...
  • TomBond
    Tudna nekem ajánlani valaki egy "jó" II. világháborús FPS-t? A konfig az aláírásban!
  • maateking
    helló!

ha vki tudja hogy a pokemon blue című játok honnan lehet letölteni az írja le légyszi!!előre is kössz
  • Tűzliliom
    Sziasztok! Keresem a The Legend of Lotus Spring c. játékot, tudnátok segíteni?
  • kisfules30
    sziasztok!
    Akadt egy kis problémám a KOTT2 elinditásával.
    Feltelepités után a Starforce nightmare-vel mit kell tenni mert nem akar működni ez a vacak.
  • Mr Zolee
    Helló Mindenki!

Volna egy problémám!
    Innen le lehet tölteni a Robin Hood The Legend of Sherwood játékot: http://netzoom.ru/view/823/
    Ez idáig rendben is volna, letöltöttem, de kiderült ez egy 60 perces időkorlátos játék, tehát egy óráig lehet vele játszani és vége.
    A crack viszont amit le lehet hozzá tölteni nem jó.
    Hogyan lehetne ezt megkrekkelni, hogy ne legyen benne időkorlát?
    Már próbáltam egy rakat cracket hozzá, de egyik se működik vele.
    Segítsen valaki!
  • Benya90
    hello mindenki,nekem meg van a 2. része de amit hozzá adtak cracket az nem jó,és nem találok hozzá jó cracket,légyszi ha van valakinek az küldje el nekem e-mailbe pls!!!!!!!!!!!!!!!!e-mail címem [email protected] pls aki tud segitsen mert zavar h 5,5 gb ot letöltök azt adnak egy szar cracket :@,amúgy azt csinálja h elinditja ajátékot de mikor beállítom h skhirmist és el akkarom indittani akkor 97%-ig betölt és kilép a játékból és kiírja hogy a game.dat hibát talált és leáll a program(a game.dat a crackje)pls aki tudja mit kell csinálni íeja meg nekem e-mailbe mert csak ritkán tok jönni forúmra mert az otthoni gépemen nincs net :S:S:S:S,vagy mi lehet a baja?
  • gyorgy
    Sziasztok!Megtudná valaki szerezni nekem a "SCRAPER CAPER" játékot?Ez egy kis duci emberke és egy emeleztes ház építkezésén mászkál,különböző akadályokon kell keresztül mennie,hogy eljusson a következő pályáig.
  • The Best
    Sziasztok!
    Nem az eredeti van meg és kéri a Dvd.
    Nem tudja valaki hogy hogyan kell elinditani a The Movies jatékok?
    Vagy cracket tud valaki adni.
    Segitség.
    Előre is kösz.
  • Istencsászár
    a nehézségi fokozatokat lehet állítani menüben, de egyenként nemlehet a segítségeket kapcsolgatni szvsz rakd a legnagyobb nehézségre és kész, de akkora gépi ellenfelek is "okosabbak, gyorsabbak" lesznek...
  • SD456
    Szevasztok!

Nem tudja valaki hogyan lehet a Garnd Prix 4-ben az autómata írányitást kikapcsolni?

Előre is köszönöm! (Privátban)
  • Vans
    hello ha elindítok egy játékot 5 perc után lefagy a gép elképzelhető hogy a rammal van gond?tud valaki segíteni?(256mb ram,ati 9600xt vga,amd 2000+ cpu)
  • iguanodon
    Szevsztok.
    Ez a probléma nállam is felmerült az NFS MW nél, nekem 6800 GT 256mb- vel is ugyanezt csinálja. Sajnos énsem jöttem rá, hogy mi lehet a probléma, nekem a Colin 5- is ezt csinálja és az NFS 4 is.
  • babetta80
    nividiaGF6600 128mb kártyám van minden játék rendesen működik kivéve a NFS MW akadozik még a lggyengébb fel bontásal ls. Tud valaki segiteni mit lehetne csinálni.
  • tomee14
    csak elnéztem
  • tomee14
    ja de bocsi
  • tomee14
    ezt nem ide kéne irni sztem...
  • norcsó
    A klaviaturán a c billentyű alatt van (altGr+C)
  • norcsó
    Sziasztok! A Half-Life 2 -ben a csatornajárásnál tartok, de beleestem egy üregterembe és nem találom a kiutat.(hordok vannak ott) Ha valaki tud kérem segítsen. Előr is köszönöm.
  • Raylee
    Pro EVO 5 be arcokat ,stadionokat hogyan lehet berakni...tudom a "game Graphic" studio progival,de konkrétan ,részletesen, mit kell tenni?
    egy havert nagyon érdekelné, köszi szépen
  • tomee14
    Star Wars Empire At WAr topic ott meg a F.A.Q. és abba benn van
  • szlav
    Segítség!!!!!!!!

Kéne a Star wars empire at war telepítő kódja. Nem tudja valaki? Légyszi segítsetek!

Előre is kössz.
  • lalicsiga
    hy mivel lehet megynitni a codos videokat? amit a játékban veszek fel md_1 kiterjesztésű
  • SD456
    Szevasztok!

Nem tudja valaki, hogy a MixVibes Pro v2.1 Disc jockey nevű programot melyik oldalról tudnám leszedni? (Link is jó)

Előre is köszönöm! (Privátban a választ!)
  • dinomano
    ad absurdum; sztem ilyen program nincs... Az akkori hardver limit miatt voltak 640*480asok a max. felbontasok; feljebb tornaszni nem lehet...
  • Sas6
    Nem jo nekem nem tom miért:(((Pedig télleg azzal kell de nekem nem csinálja:(
  • rexa
    &&&&&&&&&&&&&&

alt Gr+c
  • Sas6
    Ez mit jelent? ICQ szám???
  • Sas6
    Nekem arra nem csinál semmit:( Nem lehet hogy valami el van állítódva?
  • Kandurex
    alt + c
  • Sas6
    Mivel kell angol "és"-t írni? Az a 8-as féleség. Melyik billenytyűkombináció?
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Azt szeretném megkérdezni, tudtok- e olyan programról, amellyel az olyan játékokban lehet emelni a felbontást amelyek nem engedik 640x480-nál nagyobbat beállítani, új és régi játékokra egyaránt gondolok, ha van ilyen program írjátok meg, nagyon megköszönném.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Madu
    Köszi a segítséget---bigadam---
  • Macikó
    Sziasztok + tudja valaki mondani hogy az americasarmy missiót hogyanlahett + csinálni úgy hogy felis tudjak menni szerverekre!!!!!!!!!!!!!
    plííízzzzzz :-D
  • bigadam
    Az SFC kombináció maradjon csak a függőleges világító betűk közül. Sfc, mint Still Free Crew, vagyis a csapatunk kezdőbetűi. (= crew's initial)
  • rexa
    swine topik

talán itt
  • Sas6
    Valaki nem tudja hogy mivel és hogyan kell azt megcsinálni hogy pl. hogy elinditok egy pl. exe filet és azt kérdezi pl. hogy Hülye vagy? Igen Nem

És csak a nemre engedje vinni a kurzolt. Ha az igenre mennénk akkor az igen eltunik vag elmozdul egy másik helyre.
  • Sas6
    hogy lehet uj Szmájlikat beilleszteni a forumba??
  • Madu
    Hellósztok.
    Kéne nekem egy kis segítség a MARC ECKO'S GETTING UP.... játékhoz.
    Ott vagyok hogy egy toronyház tetején világítabak betük és ki kell kúgnom/ütnöm úgy a betüket hogy az én nevem TRANE kilyölyön nah most ez meg van de utánna kell csinálni egy olyat hogy a Crew's initial al kéne valamit ketdeni de nekm tudom hogy hol és hogy mit.
    Ha valaki továbjutott már innen az légyszi írja meg hogy hogyan vitte ki ezt a részt.
    Köszönöm!