41998

photoshop-banner.jpg
  • zsolesz92
    nem az lesz, mondom h semmi nem fix...
    Csak asse tom mi az a css és probálgatom...
  • Shiwo
    ííí..sztem ez a kockás háttér nagyon sux
  • Sas6
    nem jó a link :(
  • zsolesz92
    Sorry
  • zsolesz92
    jó lett :P
    én meg itt tartok, de hát nem tudom mikorra lesz kész, elég döcögősen megy(még semmi nem fix, ne is fikázzátok:D)
    Szal itt tartok
  • VRSDM
    öhm, csak unatkoztam és csinálgattam
    eztet
    nekem tetszik az egész, de nem foglalom a helyet :D
  • Harly18
    Így, csak gondolom photoshop-ban azért szebben megoldható...
  • zsolesz92
    hát a tetőre felrakhatom:P
    Na viccet félretéve, kikurtsok bajom van az oldallal, szerencsére van egy nagyon nagy segítségem, nem kaar vki abban segíteni hogy összegyüjt szövegeket monnyuk a fontokrol, a brushokrol, vagy pl linkeket összeszedni. pls segíjjetek!
  • Harly18
    Egyszerű paintben csináltam régen úgy, hogy pl,: a második kereket a két szélénél összenyomtam, csak úgy nagyon pixelesek lettek...
  • Harly18
    Azt gondoltam, hogy a felniket lehet valamennyire elforgatni meg a fényekkel is lehet kezdeni valamit. Az nem gond, ha 2D-s, csak az lenne a lényeg, hogy valahogyna rákerüljenek a felnik..
  • VRSDM
    azért ez a lehetetlen erős volt...

meg lehet ;)
  • oO VinyuS Oo
    Sajnos teljesen más szögben állnak a kerekek és a fények se jók és így lehetetlen megcsinálni úgy hogy ne hasson 2d-snek a felni!
  • zsolesz92
    szvsz ezt lehetetlen rárakni normálisan
  • Harly18
    Nem tudná valaki ezt a két kereket külön-külön rátenni erre a kocsira, úgy, hogy minél élethűbb legyen?

Tudom ez nem ilyen kérés topic, de nekem kb 3 óra lenne ezt megcsinálni, mivel nekem ez a program még meg sincs, de lehet, hogy van itt valaki, akinek ez kb 5 perc...Előre is köszi!
  • Harly18
    Nagyon jól néz ki :)
  • zsolesz92
    Sztem amugy ez naon jó lenne bannernak
  • pako00
    i betü helyet tegyél be egy láma fejet csak vicc vot mert én is folyamatosan tanulom a photsopot pedig már 2 éve használom
  • KILLER2
    Nekem is tetszik. Nekem I miatt internet jutott róla eszembe, viszont szeritnem se kéne az a Föld meg a beleszálló kép. Valami kis díyzítés is eleht, hogy elég lenne és akkor már nem is lenne olyan üres, talán pont azért szép, emrt nics túlzsúfolva. Fasza a hangulata.
  • dzsuvajoe
    #6606,#6605 kösz skacok:)
  • zsolesz92
    Ezt minejk szántad? bannernek? a gyikba? me tök jó viszont az a kép nagyon nem tetszik, ahogy megy bele a fölbe. én a helyedben azt kiszedném onnan, mert elrontja az egész képet.
    Sztem tök fölöwsleges abba a bannerba is képeket pakolni...
    vmi mást találj ki, mert néküle meg üres lenne...
    amugy tetszik, jó hangulata van
  • Csori
    még mindig nem 100%, de lassan alakulgat.
  • droidika
    ...belekezdtem...mindenki véleménye érdekel, még az is akinek nincs!:D (neked mi jut eszedbe róla?)
  • zsolesz92
    közbe má átmentünk msnre, tőlem törölheted a hszeket
  • VRSDM
    ööö, nagyon eltértünk macromedia irányba... másik tápig vagy pm plz
  • Ability
    Habár, ha van elképzelés, mutattok valamit, hogy hogy szeretnétek (ugye PS-el nem nehéz gyors egy vázaltot összedobni), akkor azt meg is csinálhatom. De ha már beleélted magad, akkor persze csinád Te. :)
  • zsolesz92
    hát nagíon örülnék hogyha segítenél. Most készítettem egy újabb főoldal designt, feldaraboltam és elmentettem. Ezt kéne nekem betenni html formátumba, ugy hogy a gombok linkként is szolgáljanak, és akkor hát cssben
    Msned van? az enyém: [email protected]
  • Ability
    Táblázatod felejtsd el! Újabb szabványokban nem valid, és egyébként is száksz. Használj helyette CSS-el feruházott DIV, P és LI tagokat. Ugyan azt meg lehet csinálni, csak sokkal kevesebb kóddal jár, ergó gyorsabban is fut le. Minden böngésző alatt ugyan úgy néz ki, és jobban szerkeszthető. Meg hát elvből se használj table-t, törkedni kell a valid oldalra.

Nézz ennek utána itt, vagy itt.

Ui.: ha elhatároztad magad szívesen segítek.
  • JAG1
    Teljesen konkrét. Jópofa. :-)
  • Sas6
    de tök jó kép :)) ha csak ránézek, olyan vidám leszek :))
  • Desmond20
    de amugy összhatásra milyen?
  • Desmond20
    Trabi?ááá az nekem nem jön be de ha valaki meg megcsinálja akkor az jo :)
  • VRSDM
    egy brush / vektor rajz gyanús...

persze megoldható a trabizás :)
    desature- erős kontraszt és levels...
    aztán selective color, jelölj ki egy fehéret, szépen húzd tetszőlegesre és törölj, majd select invert (ctrl-shift-i) és fekete paint bucket... ;)

vagy egy egyszerű cutout filter a szarabb de gyorsabb hatásért;)
  • Bexter
    cool. Rendszámfelirat picit ferde és tényleg legyen inkább trabi :D
  • Shadow_THH
    ez tetszik

trabival csinálj egy magyarosat :D
  • Desmond20
    Gondoltam rakok fel 1 képet nemrég csináltam!
  • Desmond20
  • Csori
    köszi.
    az eredeti 800X800 méretben készült és volt bőven hely a kép széle és a betűk között. amit ide beraktam az ctrl+c ; ctrl+v, és lényeges méretváltoztatás eredménye. az egész dolog elkészítési módját reggel agyaltam ki úh még rengeteg javítanivaló van rajta. az íveket is ki kell dolgozni. talán holnapra lehet belőle felmutatható eredmény (ha minden jól megy)
  • Bexter
    Devianton bevettek a hunok közé :D
  • droidika
    ...látom, most éled a fekete-fehér, steril korszakod! :D
    Zsolesz: azt én is látom, hogy ott a "S" , de ez dzsuvajoe photoshop-os munkája!(
    BEX: láttam, engem is! de én kidobtam a nagy hozzászólásukat. Maradtak link-nek.
  • zsolesz92
    ott a -s betü...