41998
-
Icey87 #6802 Ohh köszi Sas6!
Bexter...Neked is!
Jah a Vector art-on nincs sok tanulni való szerintem,"csak pöttyintgetsz és kész",de azért jó munkát és szép képeket!
Azt, hogy a képemben nem tetszik semmi sajnálom..de próbálkozom!
Péter-Icey Formation -
#6801 minden okés vele
/de ha már ilyen fain címlapos parfümreklám kép :)
akkor szemeket szokás fehéríteni, a bőrön a fény csillanását eltüntetni és hasonló aproságok (szóval az alapkép nem a legjobb minőségben és színekben)
egyébként minden okés vele a részemről -
#6800 thx :) igyekeztem. -
#6799 nekem viasat 3 nem is jutot eszembe amikor a képre néztem :D Inkáb a vector art. Azt tanulgatom mostanság és egész jo.
A kép nekem nem tetszik. A fejedet elszivja egy feketejuk amig a gyomrodban egy supernova robban fel :D Mindez a kozmikus sötétségben. Nekem az jut eszembe a képről ha ránézek.
-
#6798 fasza szép lett :)) (Y) -
Icey87 #6797 Nah az én képem is kész! :)
Lehet róla véleményt mondani, persze kritikát is, hogy milyen egoista vagyok, nem zavar... az vagyok!A képet a melóhelyemen csináltam laptop-on tuchpad-al, szóval a vonalvezetést nem ér fikázni... :)Jah lehet, hogy kicsit hajaz a Viasat3-ra, de az meg nem véletlen!
Szóval ennyi!
Peace -
#6796 [center]Kész a képem.
Mivel tul nagy ezért cask linket rakok ide be ^^
http://www.deviantart.com/deviation/49231529/
ÿ -
#6795 Köszi, a ÍZsoleszes 800*300körül van és kész a 3/4e -
#6794 ütős kép :) az a tutorial engem is érdekelne :D -
#6793 Fasza kép, csak próbáld meg a lánc fizikáját megoldani. Úgy értem, hogy a láncon lógjanak a betűk. Ötletes, grat. -
#6792 a következőt csináld nagyobra :) -
#6791 Köszi,
Shadow neked is :P -
kis kocka #6790 kösz
mégegyszer nagyon ott van -
#6789 használd egészséggel ;) -
kis kocka #6788 nem kicsit tetszik és pont a monogrammom:):) úgyhogy ha nem gond használom majd egy két helyen -
#6787 Ha holnap lesz időm, megcsinálom Zsolesszal ;)
lesz vele munka az biztos... -
#6786 Köszi szépen.
Végülis tutorialbol jött, de a láncokat egész ügyesen felpakolgattam rá -
Shadow_THH #6785 aranyos -
#6784 nemkicsit láccik is rajta.. szép lett nagyon -
#6783 Nem kis időt küzdöttem vele :P
-
#6782 Hát nem. -
#6781 nem vágtam körbe :| Kimásoltam a másik képről téglalap alakban a vizet (nem az egészet), aztán ráraktam a Dunás képre. Opacity kb. 90%-ra, és kiradíroztam finoman a víz helyét, a szélét kicsit gyengébb opacitivel, és kisebbel. (meg homályos szélű festékkel). -
#6780 viszont nem átlagos -
#6779 Érdekes -
én ma ezt alkottam magamnak -
#6777 jaj bocsi nem láttam hogy ott a link is:)) Köszii!! :) -
#6776 Erre gondolsz? Nekem ez a 3D árnyék nem soakt mond még xDD -
#6775 ...ajánlok én is valamit 3D -árnyék! (egysikba van a szöveg a vizzel! megkeressem neked?)itt is van! -
#6774 Ahha értem köszi !. Hát majd még probálok csiszolni rajta. Amugy ZigZag effeck volt nem Wawe -
#6773 furcas a kép mivel nekem ugy tünik fekszik a vuzen az irás meg fekszik alatta egy hasonlo irás aminek adtál egy kis wave effektet. -
#6772 Sziasztok ha már ennyi munka van gondoltam én is összedobok valamit:) Tudom nem nagy valami, de kezdő vagyok még :P Esetleg még ötletek mit lehetne vele csinálni? :)
-
#6771 Alvás, reggel 8 ra megyek gyakszira. majd máskor folytatom :) -
#6770 ...eddig ez a legjobb! (mi lesz még éjfélig?) (elefántnak, nincs agyara :D) -
#6769 [center]
Termékeny a mai nap :)
-
kis kocka #6768 -
#6767 cs2-t használok de ez a 7.0 nál is müködik.
De majd kiprobálom a te verziódat is. -
#6766 ahha értem. na majd probálkozom:) Köszi!! -
#6765 viz körbevág, másikviz helyéretesz -
#6764 aZ ELŐZMÉNYEKET NEM OLVASTAD EL ;)
opp kisbetüvel.
Na szal cs3am van és beépített image readym van.
a save for weg lehet, bár mindig ugy kimentegetni :S
Meg az inkább arra való hogyha felvágsz eg kélpet 20 dbra, ne kelljen egyenként kimentegetned... -
#6763 ezt h csináltad?:D Van hozzá lecke mer tetszik:) De jó is lenne ha igy nézne ki:)