41998
-
#6593 ...tetszetős! (de komolyan) de ez "csak" munka nem munkák (photoshop célzással)!) -
#6592 jó lett... -
#6591 LÁtom kedvelt effekted a vizen tükröződés :D -
#6590 Én is kreáltam egyet sztem tök PS es hangulata van még a hibáivl is majd meg javitok rajta:) De a világért se letörölni szegény droidét:)
Íme: -
#6589 ...ha vizes lesz, legyen (vízpáraködfelhős)...na!
Zsolesz: én még anyira se értek hozzá, maradsz te! ha érdekel, utánnanézel és megvalósítod! nekem tetszik ez az ötlet, én biztos használnám! (körvonalazódik egy logoterv)(végül is ez egy olyan Zsolesz GY.I.K. "szülte" lap.hu szerűnek tűnik , csak a felhasználói oldalról (naprakészen)! -
#6588 tetszetős, de én a brutálcsillanós cukorkocsikat szeretem :D
amugy, egy nagyon nagy hiba, a lökős bal beömlője nemm lett cserélve, ott maradt a lámpa v mi volt ot...
/meg azt nem értem miért ilyen szükre a felni mögötti rész, sötétebbnek kéne lennie, hameg ekkora tárcsa akkor lyukacsos és csillogós... -
#6587 hát én is ugy gondoltam, de a megvalósítás nem igen megy...
Majd meglátjuk mi lesz... -
#6586 Nah eszem hétvégén is soletett csinálok rola vizes képet. -
#6585 ...add oda egy mod-ra oszt megmutatom! (el ne hidd!):D
(egy kis misztifikációra gondoltam :D (ezt mutasd meg nekem, te hogy csinálnád!)(ez a Contested :)) -
#6584 Amikor csináltam soletett ettem és valahogy a lányok köré gáz - köd nem kéne :D -
#6583 ...nekem ami a szemem szurta, valószínű az amit írtál, hogy lesötítetted!(elvesztette a fényét)(nekem)
...a lökös látom már meg van! :D
BEXTER:alaCOOL :D (NEKEM még a csajosok köré egy kis köd v. füst? ez így steríl!) -
kis kocka #6582 lökhárító :P -
#6581 Jha asszem rájöttem :D
Tényleg van ott egy kis hiba. Na majd korrigálom azt is :) -
#6580 [center] -
#6579 Még egy láma kérdés. Mi az a lökös? :D
Nem ismerem én ezeket a rövidítéseket :D -
kis kocka #6578 arra céloztam a lökössel hogy ha megnézed ferdén ál kicsit kellett volna rajta forgatni, mert ha ránézel a nekünk bal oldali lámpa és a lökös között kisebb a hely mint a másik oldalon tehát ferde sztem -
#6577 Természetesen elfogadom kritikádat. Mivel ez az első ilyen autóm így értelemszerű, hogy rengeteg hiba van benne amikre sztem a továbbiakban figyelni fogok :)
Mondjuk azt az "első lökös" részt nem igazán értem mi akarna lenni :D
A kilincseket direkt szedtem le, gondoltam egy ilyen "virtuális tuning" képen nem annyira fontos. A kocsi színét egyenlőre csak besötétítettem. Legközelebbit már sztem teljesen át fogom festeni vagy valami.
De köszönöm a kritikát :)
Droidika: nem nagyon értem mit akarsz ezzel O.o -
kis kocka #6576 a rács nem olyan jó kéne egy kicsit látszódnia a krómon
magát a kasztnit látom színtelenítetted mert a króm lécek így nem króm lécek
kilincseket jól letísztítodtad
első lökös ferde így nem álhatna
bocsi a sok kritikáért de sok vt-t szoktam nézni
ezeket építő jellegűeknek szántam nem baszogatásnak -
#6575 ...én úgy gondoltam: van egy oldal, mint itt van rajta egy logo (amire majd én is készítek képet), és az alatt (főmenü)kategóriákra bontva, (mittomén)brush, font, tutorial, gyik, help, képfeltöltő oldal stb. és ezekre rákattintva, jönnének elő (almenük) a töménytelen mennyiségű hivatkozások! (deviantart, dafont...)(ez az igazi segítség, áttekinthető, balgombkattintós, azonnalörülős!) (amit te írtál, az mondjuk a segítség menübe való!)
...szerinted?
HELLNIGHT:(nemtom miért, de van egy olyan érzésem mintha máshonnan lenne odarakva az autó (talán a kontraszt) (de tényleg jó) -
#6574 Hmm hát akkor majd kijavítom :) ;) -
F1re #6573 sztem naon durca csak kar hogy latszik hogy ugyan az a 2 felni foleg hogy ugyan ugy is alnak -
#6572 ELSŐ?!?! :)) Szép nagyon!! -
#6571 Nah akkor ide (is) berakom.
Első kocsituningom.
<<<Ilyen>>> volt
Ilyen lett
-
#6570 nah mostantol én is cs3-mal tolom :P -
#6569 vmiért olan érzésem van mintha most kezdődne a XXI. század (tod az a müsor) -
#6568 nah eddig tartok a hüllővel.
Sztetek mi legyen benne? Brushok, Fontok, mi kéne még? (jah ez még tényleg csak egy full vázlat lap, ne ijeggyetek meg;)itt -
#6567 ...jól néz ki! (haggyál a szövegnek területet, ne vágj le belőle, had mutassa meg magát, ha már 3D!)(kiváncsi vagyok, milyen lessz!) -
#6566 még ugyan van mit finomítani rajta bőven van mit), de az elkészítés 5lete most született + a fejembe :) ez csak amolyan vázlat féle.
-
#6565 Lenne egy kérdésem. Hogy tudok egy layer-be, egy .gif alakot berakni?
Csak, hogy értsétek, mitha a logóm bal sarkára egy smile-t raknék be?
-
#6564 megjelenés alatt a szöveg megjelenését kell érteni :) -
#6563 ok, majd holnap.. illetve már elmúlt éjfél, szal ma majd ha felébredtem, és lesz hozzá affinitásom, akkor alakítok rajta.. mondjuk azon is filóztam, hogyha valaki keni-vágja a flash-t, akkor megcsinálhatná flashban, háttérben forgó ?-jelekkel, meg vmi látványosabb megjelenéssel.. -
#6562 ... a szövegezésén feküdtem meg! nem azért mert nem jó (sőt), csak mert én mint láma, minden kérdésemet láttam! ("hmm, ezek már tudják mit akartam kérdezni")
"szemkiszúróbb": valami elütős, de harmonizáló! -
#6561 Edward Nigma, alias Riddler (magyarul Rébusz)..amúgy a forever-ben volt..
amúgy valóban onnan jött a design..nekem a kérdésözönről mindig ő jut eszembe.. -
#6560 mé ?
ha leírsz 1 lámának valami szakszöveget, hogy ezt meg ezt csináld, az első kérdése ugyis az lesz, hogy "Mit ?!?"
szemkiszúróbb alatt mit értesz ? világosabb ? -
#6559 ez az egyik batman részre emlékeztet, mikor jim carry volt az egyik gonosz :) (kérdőjel volt a jele.. nevére már nememléxem:)) -
#6558 ......kész vagyok... (betűk színe lehetne "szemkiszúróbb")"mit?hogyan?"
-
750x231-es lett, mert időközben elkezdtem rajta ügyködni, és más volt az aránya, viszont nem akartam torzítani, így csak nagyitottam picit.. -
#6556 ...természetesen linkek (desing-al)! (ha már segítő szándékkal csinálnál egy oldalt, akkor már ne keljen beirogatni a "mitishovamerrehánymétert"
EGY LINK MINDENEKFELETT! :D (hajrá Zsolesz) (és utána "azt" az oldalt kell majd belinkelni, mert úgyse veszik észre ill. elöbb kérdez mint néz!) -
#6555 Nah akkor fel is merül az első kédés...
Linkek legyenek benne vagy elég ha egy felsorolás van, designolva?
Szal mit kértek ? egy jól kinéző ps-es felsorolást, vagy egy alap html oldalt?
Én a felsrolásra szavaznék!:D -
#6554 Illetve akkor csinálom 1024*768ban (800*600as monitorral ne psezzetek :D)
és 750*250 es bannerméret legyen