41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    Bővebben:
    A header felet nagy a rés. a szinek túl élénkek kiváncsi vagyok mien szinü betükkel akarsz majd oda írni. Nehéz lesz. TÚl káoszos. Képnek nagyon jo de weblapnak nem lesz olyan jó.
  • dzsuvajoe
    okw:)
  • droidika
    ...1280x1024-ben háttérképként, bőrhatása van (ha a két szélére értetted), (mindenféleképp alakítok még rajta, gondoltam majd az "észrevételek" után. egy egyszerű belső oldalt terveztem hozzá, saját szórakoztatásomra megcsinálom)
    ...thx!
  • dzsuvajoe
    Nekem a hatter nem tecik, a betutipus király! MIndenképen tennék neki vmi mas hateret :)
  • droidika
    ...bővebben?
  • Csori
    a széleket mindenképp érdemes "halványítani" egybként szögletes lesz a brushod. ezt lehet 1 hagyon halvány ecsetű radírral körbehúzva, v körbejelöléssel (feather kb 30-40px) letörölni a szélét
  • Csori
    tedd a képet szürke árnyalatúvá (desaturate; Shift+Ctrl+U), aztán szedd le róla a felesleges részeket (ha van ilyen) és itt lehet ecsetekhez adni: Edit -> Define Brush Preset. Adsz neki vlmi nevet és az éppen aktív brush készlet végére rakja.
  • Benc16
    Vki nem tudja azt hogy lehet e olyat csinálni, hogy van egy .JPG -s kép és a brushokhoz szeretném betenni...?
  • Bexter
    Ha ezt weblap layoutnak szánod hááááááááááát.
  • VRSDM
    letöltött pár ecsetet, /deviantart/ és ügyesen kreatívan összekompozálta :)
    /ez hogy ecsetrajz nem csökkent az értékéből.. sőőt ;)
  • Code92
    erről a trabi mögötti zöld háttérről meg a csíkokról nem tudsz küldeni egy tutorialt???
  • droidika
  • dzsuvajoe
    NEhogymá elkeseredj itt nekem! NEm lesz azz lasu! NYomjad csak csak legyena dolog designeseb szebb!!!
  • zsolesz92
    De baz én is tudok oldal segign-t cisnálni, megcsináltam átmentesre a hátteret, akkor azt mondták h az lassu lesz, szggyem, ki tegyek egyszerübbet... Meg nem tom összedobni, vagyis áhh... nem tudom elmagyarázni, nem értek én a html-hez se a csshez se semmi ilyenhez, be kell látnom :@
  • dzsuvajoe
    Neem nincs hozá kedvem,:) de szar vagyok:) de a designet öszedobot ha gondoljátok!
  • Desmond20
    nekem kicsit sötétebb a monitorom lehet ezért nem tűnik fel annyira.
  • Desmond20
    félre nyomtam.
  • Shadow_THH
    LOL nekem tetszik :D a miért félreérthető
  • Balumann
    na meg türelmem se, meguntam mindig mielőtt kész lett volna, de most ezt megcsináltam :)
  • Balumann
    köszi :D Hát ezt már nem merném megváltoztatni :) de egyébként tényleg jó ötlet, csak az a baj, hogy azt a partot én fényképeztem, és a víz nem lett olyan szép (túl világos), ami olyan szépen néz ki, azt már másik képemről mostam rá, és ha jobban kitisztítom akkor látszott volna :D A fák sem voltak rajta a képeimen, ott ronda házak voltak, a fákat utólag raktam így rá, másképp akartam, de így jött ki. Köszi a tanácsokat!
    Már többször is próbáltam egyébként ilyesmivel, csak úgy szeretem, hogyha a saját képeimről is tehetek, és eddig nem volt ilyen ötletem :)
  • VRSDM
    shad-től kérdezted de leírom én is..
    dehogy :) így és szép, csak kilóg a trabi...
    legalább egy kis levels vagy fekete erősítést (selective color-al akár) vagy sőtítést a lényeg hogy fekete legyen az a fekete ne szürke...
  • Desmond20
    Mert igy nagyon rossz?
  • VRSDM
    2perces összedobott meló... de még ezt szépitgetve szebbre csinálva
    jobb összhatást érnék el...
  • Shadow_THH
  • Desmond20
    Hát ha már mondtátok akor megcsináltam trabisra. :)
  • Desmond20
  • droidika
    ...én valami ilyesmire gondoltam! (még "félkésznek" se mondanám, rakok még rá egy gombsort is a tartalommal)
  • Bexter
    csinálj jobbat.
  • VRSDM
    megbeszéltük mikor még híred sem hallottuk hogy, hogy ha csinálsz egy banner-t berakom , egy banner min. egy hétig van bennt...

ez azután lett hozva hogy mikor átvettem a vezetést itt, csináltam egy banner versenyt, és annak az eredménye volt hónapokig...
  • JAG1
    Az ötlet nagyon jó... :-)
  • dzsuvajoe
    Ha PS topik ako legyen má designeseb lécci! Hugyn nez ez ki? öszinten sztem eleg rusny:) de bocs:) enneka PS resze 0 Es meg csak programozni se kell.
  • Hixer
    ja ez az én meglátásom... meg ne csináld mer ez a te munkád és nem szeretném elrontani... csak érted túlbuzgó vagyok... de jó, szép
  • Hixer
    WoW.. nagyon tetszik az összhatás, hogy a partról nézheted a földet krvajó...

1. a fákat jobban eltüntethetnéd, meg jobboldalt ennyire ne legyen átlátszó a víz, legyen olyan mintha a járda az tök szilárd és masszív, és a tó megy át a földbe.. a fény fennt meg tök zsír
  • Balumann
    Nah én is próbálkoztam photoshoppal képet csinálni, erre jutottam:
    KATT
    Még kezdő vok benne :)
  • F1re
    az el van baszva :D
  • Sas6
    :))
  • Bexter
    Inkább maradjatok a kép retusnál a weblap még nem igen megy ^^
  • Sas6
    Mit jelent az hogy HOST-od? :P :D