41998
-
#6680 Bővebben:
A header felet nagy a rés. a szinek túl élénkek kiváncsi vagyok mien szinü betükkel akarsz majd oda írni. Nehéz lesz. TÚl káoszos. Képnek nagyon jo de weblapnak nem lesz olyan jó. -
#6679 okw:) -
#6678 ...1280x1024-ben háttérképként, bőrhatása van (ha a két szélére értetted), (mindenféleképp alakítok még rajta, gondoltam majd az "észrevételek" után. egy egyszerű belső oldalt terveztem hozzá, saját szórakoztatásomra megcsinálom)
...thx! -
#6677 Nekem a hatter nem tecik, a betutipus király! MIndenképen tennék neki vmi mas hateret :) -
#6676 ...bővebben? -
#6675 a széleket mindenképp érdemes "halványítani" egybként szögletes lesz a brushod. ezt lehet 1 hagyon halvány ecsetű radírral körbehúzva, v körbejelöléssel (feather kb 30-40px) letörölni a szélét -
#6674 tedd a képet szürke árnyalatúvá (desaturate; Shift+Ctrl+U), aztán szedd le róla a felesleges részeket (ha van ilyen) és itt lehet ecsetekhez adni: Edit -> Define Brush Preset. Adsz neki vlmi nevet és az éppen aktív brush készlet végére rakja. -
#6673 Vki nem tudja azt hogy lehet e olyat csinálni, hogy van egy .JPG -s kép és a brushokhoz szeretném betenni...? -
#6672 Ha ezt weblap layoutnak szánod hááááááááááát. -
#6671 letöltött pár ecsetet, /deviantart/ és ügyesen kreatívan összekompozálta :)
/ez hogy ecsetrajz nem csökkent az értékéből.. sőőt ;) -
Code92 #6670 erről a trabi mögötti zöld háttérről meg a csíkokról nem tudsz küldeni egy tutorialt??? -
#6669 -
#6666 NEhogymá elkeseredj itt nekem! NEm lesz azz lasu! NYomjad csak csak legyena dolog designeseb szebb!!! -
#6665 De baz én is tudok oldal segign-t cisnálni, megcsináltam átmentesre a hátteret, akkor azt mondták h az lassu lesz, szggyem, ki tegyek egyszerübbet... Meg nem tom összedobni, vagyis áhh... nem tudom elmagyarázni, nem értek én a html-hez se a csshez se semmi ilyenhez, be kell látnom :@ -
#6664 Neem nincs hozá kedvem,:) de szar vagyok:) de a designet öszedobot ha gondoljátok! -
#6663 nekem kicsit sötétebb a monitorom lehet ezért nem tűnik fel annyira. -
#6662 félre nyomtam. -
Shadow_THH #6661 LOL nekem tetszik :D a miért félreérthető -
#6660 na meg türelmem se, meguntam mindig mielőtt kész lett volna, de most ezt megcsináltam :) -
#6659 köszi :D Hát ezt már nem merném megváltoztatni :) de egyébként tényleg jó ötlet, csak az a baj, hogy azt a partot én fényképeztem, és a víz nem lett olyan szép (túl világos), ami olyan szépen néz ki, azt már másik képemről mostam rá, és ha jobban kitisztítom akkor látszott volna :D A fák sem voltak rajta a képeimen, ott ronda házak voltak, a fákat utólag raktam így rá, másképp akartam, de így jött ki. Köszi a tanácsokat!
Már többször is próbáltam egyébként ilyesmivel, csak úgy szeretem, hogyha a saját képeimről is tehetek, és eddig nem volt ilyen ötletem :) -
#6658 shad-től kérdezted de leírom én is..
dehogy :) így és szép, csak kilóg a trabi...
legalább egy kis levels vagy fekete erősítést (selective color-al akár) vagy sőtítést a lényeg hogy fekete legyen az a fekete ne szürke... -
#6657 Mert igy nagyon rossz? -
#6656 2perces összedobott meló... de még ezt szépitgetve szebbre csinálva
jobb összhatást érnék el...
-
Shadow_THH #6655 -
#6654 Hát ha már mondtátok akor megcsináltam trabisra. :) -
#6653 -
#6652 ...én valami ilyesmire gondoltam! (még "félkésznek" se mondanám, rakok még rá egy gombsort is a tartalommal) -
#6651 csinálj jobbat. -
#6650 megbeszéltük mikor még híred sem hallottuk hogy, hogy ha csinálsz egy banner-t berakom , egy banner min. egy hétig van bennt...
ez azután lett hozva hogy mikor átvettem a vezetést itt, csináltam egy banner versenyt, és annak az eredménye volt hónapokig... -
#6649 Az ötlet nagyon jó... :-) -
#6648 Ha PS topik ako legyen má designeseb lécci! Hugyn nez ez ki? öszinten sztem eleg rusny:) de bocs:) enneka PS resze 0 Es meg csak programozni se kell. -
#6647 ja ez az én meglátásom... meg ne csináld mer ez a te munkád és nem szeretném elrontani... csak érted túlbuzgó vagyok... de jó, szép -
#6646 WoW.. nagyon tetszik az összhatás, hogy a partról nézheted a földet krvajó...
1. a fákat jobban eltüntethetnéd, meg jobboldalt ennyire ne legyen átlátszó a víz, legyen olyan mintha a járda az tök szilárd és masszív, és a tó megy át a földbe.. a fény fennt meg tök zsír -
#6645 Nah én is próbálkoztam photoshoppal képet csinálni, erre jutottam:
KATT
Még kezdő vok benne :) -
F1re #6644 az el van baszva :D -
#6643 :)) -
#6642 Inkább maradjatok a kép retusnál a weblap még nem igen megy ^^ -
#6641 Mit jelent az hogy HOST-od? :P :D -
F1re #6640 en meg ezt 1x csinaltam psel XD Ezt -
F1re #6639 nekem naon nem jon be sorry