41998

photoshop-banner.jpg
  • zsolesz92
    800*600ban készítem az oldalt, hogy mindenkinek megfeleljen! szal 800 széles legyen monnyuk 500*200 de ebbe más is szoljon bele, mer foggalam sincs...
  • kis kocka
    nem azzal kell foglalkozni
    majd holnap kijavítom:P:P
  • droidika
    ...most nézem a legnagyobb gebasz pont a tűzgolyóval van! Hát az meg miért kék, ha azon a részen szürkének kellene lenni
    FSGH: ja, mert én úgy értelmeztem a "most csináltam egyet",hogy zsolesz-nak válaszoltál, arra amit (ki)írt! (így már tiszta :D)
  • fsgh
    thx:)

ez pontosan abba topikba aminek a neve a banneron van;)
  • kis kocka
    kösti szépen
    nem az nem a holdat okádja hanem egy tűz golyót ami most nem annak néz ki de azt
    igen azért üt el mert nem tudom:) úgy gondoltam hogy ha felrakom vhova jól lehessen látni
  • droidika
    ...mutatós ( nékem egy kis "misztifikálás-t"(sejtelmesebb fény és kontraszt)alsó fekete brush elmosást elbírna (nem értem, a jobb oldali sárkány "okádja" a holdat, v.? , neved színe elüt!)
    FSGH: jól néz ki! (és ez pontosan hova, és minek?)
  • kis kocka
  • fsgh
    az király mert most csináltam egyet:)

• Shiwo
    mekkora legyen ?
  • zsolesz92
    Jah és ha már itt tartunk ki is irhatnánk egy contestet a faq banner készítéshez, szal hajrá ugorgyatok neki :P
    Tehát F.A.Q gyengébbekkedvéért Gyik(Gyakran ismételet kérdések)banner készítése az új comntest!
  • zsolesz92
    nah má fel is telepítettem a progit :D
    Akkor ugy néz ki hogy megcsinálom a FAQ-t
  • zsolesz92
    a dreamweaver! az volt meg nekem !
  • F1re
    hmm macromedia mx 2004 :D van macromedia flash mx van fireworks mx meg dreamweaver :D most meik ? htmlelel kapcsba irtal gondolom az utolso
  • droidika
    ...már várom :D
    ZSOLESZ: ment a pm!
  • pako00
    thank you majd készitek egy ajándék képet tudni fogod melyik lesz
  • zsolesz92
    Mivle a héten unatkozni fogok mer beteg vok ezért ha vki keres nekem egy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    macromedia MX 2004-et full verziót(warez)
    csinálok egy faq oldalt!
    Mert minimálisan értek a html-hez, de fejből csak a legalapabb kódokat tom!
  • droidika
    ...ÖJÖM ÉS BODOTTÁG :D (az a lógóikszpé?)
    ...már volt javaslat, (és én is egyetértek vele) banner alá felkerülhetne pl. képfeltöltő oldal cím, esetleg, brush, font lelőhely (csak mert GY.I.K.) (VRSDM: nem akarlak dolgoztatni! (és még egyszer kösz!)
    ...nem válogattam (nagyon) a képeket, aki rákerült, nincs mit! (aki meg nem került rá sorry, ménem küldött előbb, egy "hisztiző" pm-et)
  • KILLER2
    De most tényleg! Mit alkossak? Nem vagyok túl ügyes, nem tagadom, de azért valamit jó lenne csinálnom, emrt voltak már jó képeim. Egyszerűen nincs semmi ötletem. Lehet, hogy alkotok még pár figurát, mint ahogy az egykori contest is volt. Ja és akkor már a contestet is át kéne írni.
  • bardocz
    nekem sincs
  • KILLER2
    BEZZEG NEKEM EGY KÉPEM SINCS BENNE!!! (talán mert az elmúlt fél évben mindössze 2 képet alkottam, de hát ha egyszer nincs ihlet)
  • xelag
    köszi hogy a bannerbe az én 3 képemet is beleraktad
  • KILLER2
    De fasza lett már! Picit lehetne vékonyabb, de így se rossz. Nekem nagyon bejön.
  • zsolesz92
    #6528 sztem a 700-800 közötti hosszuság a jó
    magasságra nekem a vékonyak tetszenek de olyan 200-250 között jó(bár mondom nekem jobban tetszenek a kb 150 px-esek)
    #6529 Elvileg nem lehet
  • soma62
    Hali all!Hogy lehet egy képhez linket adni ps ben????? ha lehetköszi elöre is
  • dzsuvajoe
    Most akko mán mekkora egy jo méretű "CSÍK" (h senki ne köthesen belém) ami ott fent van?
  • droidika
    780-as banner! ...(nem tom miért zavart az a keret (tudom megindokoltad), levágtam belőle)(ja és köszönöm (a lehetőséget)!
  • zsolesz92
    a póló egyébként is ilyen cikkcakkos az eredetin is,(nyakánál) de lehet h megcsinálom
  • Desmond20
    Ja elég durva:) .Amugy tök régen jártam itt.
  • VRSDM
    nem azzal van a baj, hogy a háttered vagy hogy szarrá moddolod vagy akármi, hanem hogy levágott róla mindent ami ps :) ergó berakta az arcát :)

csináltam róla egy angyalos képet is szárnyakkal minden (galerim) berakná azt vagy akármelyiket nem lenne bajom ellenne, mert azon van ps :)

remélem érthető voltam...

BANNER - méretezd 780-as szélességre, és a felső kéket vágd le, nem kell magas bannert már ez a mostani is túl magas... ha indokolt az más, de itt abszolút nem az... kéretik ezt cserélni és már bennt is lesz ... ;)

6521 - ööö nem a legigényesebb az biztos ;) de az 5let nem rossz
  • zsolesz92
    Jah, igy má azt csinálja amit mondok neki :D
  • droidika
    ...te állat ! :D (nem csak a fejét kaptad le!) (és, ezek után már jól viselkedik?!)
  • zsolesz92

barátnőm rossz volt, ugyhogy lefejeztem :P
  • droidika
    ...ki nem hagytam volna semmi pénzért! (mert ugye lámák mindig vannak!:D)
  • Shiwo
    jéé..most látom, hogy bennevan a háromfejü lámám :P
  • Bexter
    Ok így jó lesz. :)
  • droidika
    ...nincs mit, én kösz! (visszalapoztam kb. 15-20 oldalt, oszt lerántottam a képeket, mondván minnél színesebb annál jobb, (most azt ne nézzük nekem hány képem van rajta :D) ez nem "csak" én vagyok, hanem ti is, illetve maga a topik! )
    ...ha Ő, vagy más, nem járul hozzá, (és azt jelzi)nem rakom rá a képemre (van tőle más a képen, nem is egy)! (egyébként egyetértek az Angelina-s példával!)
  • Hixer
    hát márazér hozzátenném, hogy te raktad fel a barátnődet ide publicba, akármilyen képen, szal számítani lehet rá, hogy vki torzítgatja, honnan tudod, hogy az én hátterem most éppen nem a barátnőd kinagyítva és moddolva persze... (hülyülök...)
    szal itt van egy jó kis oldal ami bemutatja eztet:

http://www.33reasons.com/

azonba tény, hogy a képeid amiket beraktál róla szerves részét képezik a topiknak szal szerintem mint jellemzés bekerülhetett volna oda, mint műalkotás persze... legközelebb Angelina fog itt ríni, hogy a fogaskerekek nem emelik ki a nőiességét?...

szerk.: egyébként örülök, hogy én is ottvagyok egy csöppmunkával ott, köszi szal emiatt is mehet felfele...
  • pako00
    oh baker megvilágosultam héha elkéne mennem Tibetbe buthulni meKkora láma vagyok bannert értelmeztem roszul meg nem olvastam végig tüzetesen az oldalt pedig szoktam soryyy
  • droidika
    ...má megint ki akarsz akasztani, olvasd máááár el a házigazda (#6497)hozzászólását Vazeg! :D (azért kösz a h.sz.-t (pipec))
  • pako00
    AH értek mindent bocs én ezekre a ki bisz baszokra gondoltam na pipec intézd el hogy felkerüljön vagy legyen CONTEST és pontozuk vagy szavazunk legjóbb alkotást meg ki lehetne rakni vagy???