41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    Kicsit himi-homi lett nem gondolod?
  • misirulez
    Bocs, az ötletlopásért, én is megcsináltam kicsit más jelleggel :)

Nagy felbontásban

Ha valakinek van kedve "valóságszerűbbé", tenni a képet (kis vérrel vagy csonkokkal esetleg kilógó erekkel/inakkal) nyugodtan szórakozhat vele, csak aztán ne felejtse el betenni ide :)
  • zsolesz92
    Új lotyóm van! hogy tetszik?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ftp-re szépen megy fe a cucc
  • dzsuvajoe
    de majd holnap reggel most joeccakat
    azert ha lene kedved fototeni: kiszolgáló: ftp.atw.hu
    felhasználó: arcrajzolás
    pass: arcrajzolás
    midnet letörölhec
  • dzsuvajoe
    ftp? ha nincs tudok adni:)
  • Sas6
    azaz:D vagy éppen fa :D
  • zsolesz92
    Hova tegyem?
  • dzsuvajoe
    Hoszu egyenes és műanyag:P
  • v150r
    mai tanulságom: bassza szájba magát az adobe az illustratorával.
    átláthatatlan, kezelhetetlen és szar.
    maradok a corelnél asszem
  • Sas6
    jaja ezt akarom... csak jol tulbonyolitottam:DD köszi!! a vonalz az meik is? :D
  • dzsuvajoe
    hat pl nyisd meg a cs3 as animot cs2 es IR ben:) vagy nem lehet ecceruen gifben menteni a PS ben? vagy olyan nincs h mentés webre?:) ok csak 3 uzenet egymas utan jo arany:)
  • dzsuvajoe
    CS3 at hasznaltam de aztan baszot elindulni ezert cs ill cs2 nekem tljesen megfelel:) rapidsherol meg nicns kedvem toltogetni tul hoszu:) ( nincs kedved valhova földöbni?) ezert mondjuk alaptalanul pofázok a igaz:)
  • dzsuvajoe
    Én nemertem mit akarsz bébi:) Add ösze a két kép magassagat az legyen annaka képnek amagasagga amire berakod mind a 2ot es a szelesege meg egyertelmu.:) v mit akarsz:)
  • zsolesz92
    CS3at használsz?:P
    Egyébként VRSDM is mondta, amikor elkezdte használni h beépített IR meg rákerestem googleban is de nem tom h hogy kell kimenteni
  • dzsuvajoe
    Szivem? Van benne animo ablak? Igeeen:) ako puszillak:)
  • Sas6
    nekem iylen lett de ez nem jo mert nyomott a kép:( normálisan h kell megcsinálni?
  • Csori
    ha ebből a 2 képből akarsz 1 éleset akkor elóször tedd be a pirosszeműt és takard le a piros foltokat 1-1 fekete pöttyel és olvaszd bele. ezután tedd rá a másik képet, és adj neki 1px gaussian blur-t, majd a blending mod-al játsz, de valszeg overlay lesz a megoldás.
  • Sas6
  • zsolesz92
    Sas6 full értelemtlen,( vagy csak mi vagyunk hülyék) amit akarsz. Ha egy képre akarsz egy before aftert, akkor nincs más lehetőség, mint nyitsz egy uj dokumentumot vagy mit, aztán ráhuzod mind a 2 képet....
  • bardocz
    és itt hol a másik kép amit beleintegráltál?:D
  • Sas6
    Ilyenre gondolok.

• zsolesz92
    a méretezés már a te dolgod... ahoz nincen tutorial hogy hogyan méretezz. máshogyan nem lehet olyan képet cisnálni... sztem.
  • bardocz
    valami ilyesmire gondoltál?
  • Sas6
    de akkor nem lesz jo mert az egyik vagy másik kép vagy tul kicsi lesz vagy pixeles stb...
  • zsolesz92
    ?? :O
    Mi hol mikor? egy képre 2 képet? hát megfogod az egyik képet ps áthuzod a másikba
  • Sas6
    valaki tudna nekem belinkelni légyszives egy olyan leckét ami azt mutatja meg hogy 2 képből hogyan lehet 1 jképet csinélni. pl ugy hogy előtte / utánna

értitek? :DD elöre is thx!!
  • zsolesz92
    szivem, a cs3ban akor miért van animation ablak?;)
    Én is tom h hogy kell animációt csinálni, cs2vel ment is, cs3al is tök jól megcsinálom, le is jáccom, de kimenteni nem lehet
  • dzsuvajoe
    Cs3 ban szivem sehogyse:) maximum Cs3 imageready ben de tudniillik a cs3 ba basztak beleraknia az image readyt ezert csak CS2 vel v szarabb variósönnel tuc sajna:) ha gondolod egy pár alap dologban tutdok segiteni de amugy vanank arra is tutorok:)
  • dzsuvajoe
    Az gáz h en azt se tudom mi aza rollover? meg h plugin?:) pedig aszitem h ma király vagyok:)
  • soma62
    Sziasztok lenne egy kérdésem vki ugye azt mondta hogy a ps cs2 böl kiahgyták a rollovert deegyik haveromtol hallottam hogy van egy olyan kiegészitö ami beleteszi tudtok erröl vmit nekem szükségem lenne rolloverre
  • droidika
    ...nos, kösz a hozzászólásokat!(a "kapcsolószekrény" "ködös"-sége az ami nálam bejön (full view)(galériámba van egy kicsit nagyobb az hátha:)
    dzsuvajoe: tetszetős, szolídan animált (elviselhető (ez pozitív!))
  • zsolesz92
    segíjjetek pls, cs3ban animaciót cxsináltam, hogy kell kimenteni?
  • Sas6
    zsír :))
  • dzsuvajoe
    Nosza! Csináltam uj logocskát:) H teccik Überanimált Übertvizes:)
  • Csori
    a #6616 sokkal jobb mint ez az összevisszahúzgált dolog.
    sztem csak 1Xűen le kellett volna róla kapni a földgömböt + az elemet, és vlmi gombokat okosítani hozzá. ez a vonalas dolog úgy néz ki mint vlmi átláthatatlan kapcsolószekrény :DD
  • Bexter
    Nincs benne semmi éles vonal. és olyan ködös az egész.
  • droidika
    ...még ügyezek rajta.! (közepéről toltam fel, mert elvette a hullámok "varázsát")("a jobban dolgozd ki" mit jelent számodra?)
  • Bexter
    Ha intro oldal lesz akkor jobban dolgozd ki és legyen középcentrikus.
  • droidika
    ...na így korrekt! (ezt a "képet" (én mint laikus) olyan kezdőlapnak gondoltam, amire ránézve, eldöntheti a "T" látogató, hogy érdekli-e a mögötte található tartalom! (ami egy egyszerű (lap.hu stilusú) linkelős oldal (mint már írtam a felhasználói oldal igényeihez igazítva)!
    ...thx! (ha megvagyok a belső oldal terveivel, és még tart a lelkesedés, lehet teszek fel a megvalósításához kérdéseket (szerk.: persze nem itt)!)
    (...katt az i-re vazeg ha érdekel )
  • dzsuvajoe
    en is erre gondotam:)