41998
-
#6472 szokásos ezeregymillkászor elmondott site...
DEVIA -
#6471 és ilyen repedéses brushokat hol találok vajon? -
#6470 ez a brush pack nekem is megvolt, mármint a repedéses ... :$
valóban picit sok már a kép... -
#6469 A vér az nem illik oda sehol, orrnál meg végképp szar, me az a villám se és nekem az a lila folt se titszik. Repedések jók, többi nem. -
pako00 #6468 nekem a repedések tecenek a többi nem oda valo dehát izlések és pofonok de szerintem nem lett egy jó kép -
#6467 kicsit szadistára sikeredett, pedig nem ennek indult, de aztán nem volt megállás : -
#6466 ...nincs mit szívesen! (GOOGLE a barátom!?) -
#6465 Droidika,Köszi az oldalt,az is jó! :) -
#6464 ŐŐ hát nekem nem marad ugy:( Nah midnegy próbálkozom még köszi!! -
#6463 Amikor új képet hozol létre, akkor a Mode-t tedd át RGB Colorra, és aztán már mindig RGB Color lesz itt beállítva. -
#6462 Hellosztok nem tom miért de valahogy ha phozoshopban vagyok mindig Grayscale módban van midnenm alapbol midnig visza kell állitanom RGB-be de nem tom miért marad graycale-ben... :( Valakinek egy tipp esetleg ;) :) Elöre is köszi -
#6461 ...tán csak nem az előtér és háttér színed is fekete? (ha nem akkor passz)(a program újratelepítése megoldhatja a problémát!:DDD)
1488: (már kezdtem úgy gondolni, kár volt segíteni, de így már korrekt!) nincsmit! szívesen! -
Antrax #6460 Hali
Az miért van hogy Filter/render/clouds-ra kattintok és csak egy fekete képernyőt kapok? -
1488 #6459 thx utólag -
#6458 A képről meg annyit, hogy a rácsozás nem rossz, csak az arcon zavaró. És szerintem a 2 fickót nem kéne azzal a fekete brushsal elválasztani, valahogy számomra nem mutat jól. -
#6457 Csak ez volt az első, amit észrevettem a képen. -
#6456 jó..szerintem meg jó :)
végülis, ezt csak úgy csináltam... -
#6455 Nekem se tetszik. Nekem nem illenek össze a színek és nekem se jön be a rács. -
#6454 ...nekem az erős színek, és a háttér színtelensége, nem jönnek össze!(a rácsozat is ba*zza a szemem) (talán ha fakítottad volna az alakok színét)
...sorry! (nem fikázás, vélemény)
VIXO: nézd meg ezt is! -
#6453 javítva -
#6452 ilyen a kép, azzal nem foglalkoztam...O_o -
Shadow_THH #6451 degeci vagy :D -
#6450 A vörös szemeket szándékosan hagytad vörösen? -
#6449 ismét egy borító :) -
#6448 thx! -
#6447 nesze -
#6446 Sziasztok!
Tudtok nekem egy oldalt ajánlani,ahol rengeteg jó brush-t lehet letölteni???
Előre is Kösz! -
#6445 Mit érsz el vele? Igaz, hogy benne maradt a szöveg rétege, de ha átírod a szöveget, a tűz nem fog változni. Kénytelen vagy megcsinálni az egészet előlről. -
#6444 úgyis az :D -
Shadow_THH #6443 ha az arc nem sima filter akkor jó lett -
#6442 -
De nem vagyok rajta barna ! -
#6440 Aki ezt megcsinálta, az küldje már el a .PSD -filet. :D -
pako00 #6439 thank you (tulvagyok rajta más megoldás érdekelt volna de megoldottam) -
#6438 ...te állat! :DDD az a beált szem , zöld füst...kész...vazeg...
...(neked is találtam valamit itt! (ha megoldottad már akkor is találsz fa*zaságokat) -
pako00 #6437 baromkodtam vele mivel fel merted rakni CONTEST-be neked ajándékba -
#6436 misirulez: itt találtam neked is valamit! (elhatárolódok a többiek "fikázós véleményétől") (az a tipp amit kaptál, szerintem is jó!) -
#6435 itt + itt + itt + itt + szótár, ha valami nem magyar, pl. tutorialok kezdésnek szentem elég lesz (már több mint fél éve nyomogatom, de még a negyedét se ismerem :D (jobban jársz ha tutorialokat csinálgatsz és így rájössz a "mithogyanra" -
1488 #6434 aloha!
itt elnézve a munkákat, hát... nekem is van photoshopom, meg fantáziám is de ahányszor megnyitom megijedek a sok gombtól és funkciótól ami visszamosolyog rám a monitoromról hogy tudtok ilyen képeket csinálni???
nincs valakinek véletlenül valami címe ahonnan le tudnék tölteni vmi könyvet ami ezzel foglalkozik? vagy akármi ami valamféle átfogóbb oktatást adna a használatához... persze magyarul lenne jó de tulajdonképpen az se nagyon nagy baj ha angol
ha ez wareznak számít akkor bocsi, akkor privibe várom a linket -
#6433 Köszi, kipróbálom! :)