41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    szokásos ezeregymillkászor elmondott site...

DEVIA
  • acsati
    és ilyen repedéses brushokat hol találok vajon?
  • VRSDM
    ez a brush pack nekem is megvolt, mármint a repedéses ... :$

valóban picit sok már a kép...
  • KILLER2
    A vér az nem illik oda sehol, orrnál meg végképp szar, me az a villám se és nekem az a lila folt se titszik. Repedések jók, többi nem.
  • pako00
    nekem a repedések tecenek a többi nem oda valo dehát izlések és pofonok de szerintem nem lett egy jó kép
  • zsolesz92
    kicsit szadistára sikeredett, pedig nem ennek indult, de aztán nem volt megállás :
  • droidika
    ...nincs mit szívesen! (GOOGLE a barátom!?)
  • vixo
    Droidika,Köszi az oldalt,az is jó! :)
  • Sas6
    ŐŐ hát nekem nem marad ugy:( Nah midnegy próbálkozom még köszi!!
  • Basic
    Amikor új képet hozol létre, akkor a Mode-t tedd át RGB Colorra, és aztán már mindig RGB Color lesz itt beállítva.
  • Sas6
    Hellosztok nem tom miért de valahogy ha phozoshopban vagyok mindig Grayscale módban van midnenm alapbol midnig visza kell állitanom RGB-be de nem tom miért marad graycale-ben... :( Valakinek egy tipp esetleg ;) :) Elöre is köszi
  • droidika
    ...tán csak nem az előtér és háttér színed is fekete? (ha nem akkor passz)(a program újratelepítése megoldhatja a problémát!:DDD)
    1488: (már kezdtem úgy gondolni, kár volt segíteni, de így már korrekt!) nincsmit! szívesen!
  • Antrax #6460
    Hali

Az miért van hogy Filter/render/clouds-ra kattintok és csak egy fekete képernyőt kapok?
  • 1488
    thx utólag
  • Basic
    A képről meg annyit, hogy a rácsozás nem rossz, csak az arcon zavaró. És szerintem a 2 fickót nem kéne azzal a fekete brushsal elválasztani, valahogy számomra nem mutat jól.
  • Basic
    Csak ez volt az első, amit észrevettem a képen.
  • RaZoK
    jó..szerintem meg jó :)
    végülis, ezt csak úgy csináltam...
  • KILLER2
    Nekem se tetszik. Nekem nem illenek össze a színek és nekem se jön be a rács.
  • droidika
    ...nekem az erős színek, és a háttér színtelensége, nem jönnek össze!(a rácsozat is ba*zza a szemem) (talán ha fakítottad volna az alakok színét)
    ...sorry! (nem fikázás, vélemény)
    VIXO: nézd meg ezt is!
  • RaZoK
    javítva
  • RaZoK
    ilyen a kép, azzal nem foglalkoztam...O_o
  • Shadow_THH
    degeci vagy :D
  • Basic
    A vörös szemeket szándékosan hagytad vörösen?
  • RaZoK
    ismét egy borító :)
  • vixo
    thx!
  • Shiwo
    nesze
  • vixo
    Sziasztok!

Tudtok nekem egy oldalt ajánlani,ahol rengeteg jó brush-t lehet letölteni???

Előre is Kösz!
  • Basic
    Mit érsz el vele? Igaz, hogy benne maradt a szöveg rétege, de ha átírod a szöveget, a tűz nem fog változni. Kénytelen vagy megcsinálni az egészet előlről.
  • v150r
    úgyis az :D
  • Shadow_THH
    ha az arc nem sima filter akkor jó lett
  • misirulez
  • misirulez

De nem vagyok rajta barna !
  • Benc16
    Aki ezt megcsinálta, az küldje már el a .PSD -filet. :D
  • pako00
    thank you (tulvagyok rajta más megoldás érdekelt volna de megoldottam)
  • droidika
    ...te állat! :DDD az a beált szem , zöld füst...kész...vazeg...
    ...(neked is találtam valamit itt! (ha megoldottad már akkor is találsz fa*zaságokat)
  • pako00
    baromkodtam vele mivel fel merted rakni CONTEST-be neked ajándékba
  • droidika
    misirulez: itt találtam neked is valamit! (elhatárolódok a többiek "fikázós véleményétől") (az a tipp amit kaptál, szerintem is jó!)
  • droidika
    itt + itt + itt + itt + szótár, ha valami nem magyar, pl. tutorialok kezdésnek szentem elég lesz (már több mint fél éve nyomogatom, de még a negyedét se ismerem :D (jobban jársz ha tutorialokat csinálgatsz és így rájössz a "mithogyanra"
  • 1488
    aloha!

itt elnézve a munkákat, hát... nekem is van photoshopom, meg fantáziám is de ahányszor megnyitom megijedek a sok gombtól és funkciótól ami visszamosolyog rám a monitoromról hogy tudtok ilyen képeket csinálni???
    nincs valakinek véletlenül valami címe ahonnan le tudnék tölteni vmi könyvet ami ezzel foglalkozik? vagy akármi ami valamféle átfogóbb oktatást adna a használatához... persze magyarul lenne jó de tulajdonképpen az se nagyon nagy baj ha angol
    ha ez wareznak számít akkor bocsi, akkor privibe várom a linket
  • misirulez
    Köszi, kipróbálom! :)