41998
-
pako00 #6512 AHA értem, amin értetlenkedek 150x25 baner méretbe nem jó probáld meg ted fell mert jó használd ha letudod kicsinyiteni -
#6511 ...ami most villog, az lelopva 786x249, enyém arányosan lekicsinyítve 780x300(#6484)! (akkorát csinálok belőle, amekkora kell, azért van a keret :D)
(ha nem banner, akkor fejléc, ha az se, akkor nevezd ahogy akarod :D) -
pako00 #6510 BOCS ha banner kicsibe milyen? -
kis kocka #6509 sztem egy kissé széles de amúgy naon fain -
#6508 ...te minek neveznéd? (készvagyok töled, hogy te soha nem olvasol vissza, vagy nem értelmezed ?) (valóban "idézőjelbe" tehettem volna, tán úgy érthetőbb lenne?)
...KIS KOCKA: nem széles az! a mostaniról vettem a méretet, csak egy, két gombnyomás és akkora lesz! -
pako00 #6507 ez banner? és mé romboló?
-
#6506 ...átalakított, banner rombolóm. :D -
Shadow_THH #6505 lustultuk nem postoltok phénteket :C -
#6504 a srác aki a félkész oldalban bennevan (állítása szerint WIP 80%)
elvan havazva... lesznek lesz... -
#6503 ...rendben, változtatatok rajta! (megnéztem a galériádban ,rájöttem régebben láttam már), tök jók lettek!
...a szokásos kérdésem, lessz-e "összesítős" oldal?
...ja és kösz mindenkinek! (DZSUVAJOE: a tieidet még jobban lekicsinyítem :D)
...(BEXTER: bekerülsz, van üresedés!) -
#6502 Tényleg, de hülye vaygok. Nem verseny, hanem akció. Emléxem mekkora felhajtás volt. Egyszer kirakhatnánk azt is, amit még én csináltam. -
#6501 lassan írsz béla :D -
#6500 Újabb NBA (nagy banner verseny)? -
#6499 banner az nem contestben van, hanem NBA :D nagy banner akció :D
lassan lehetne, majd csinálok nevezősdis táblát, meg ranglistát, szavazós táblát stb... az előző verseny még látható a galériámban -
#6498 Pojjén:) a tollas utalás teccik:) még egy kis poént bel elehetne vinni:) rárakni vmi sirályt amnek potyog a tola:P és átalakol szines PS tellá:), tecika képbverakosdi ötlet de inkább kevesebbet és nagyobbakat mert ehhez szemcsó kéne:) na meg tul picika képeim:):P V rakjuk ki contestbe:) -
#6497 nemvoltál még itt mikor megbeszéltük hogy aki csinál bannert alapból csere van, de min.1 hétig benntlesz egy...
úgyhogy cserélem amint kiszeded a barátnőmet fentről :) mégcsak nemis látszik mivan ps-elve rajta, és ha jól látom torzítottál is a fején (nem ilyen lapos :D)
ja és szedd ki ezt a kék keretet fentről, ne legyen ilyen nagy...
nah ügyezz és holnap ugyanitt ;) -
F1re #6496 nekem teccik az egesz csaj a ki iras nem de nem tom indokolni hogy miert nem -
#6495 Nekem midn a kettő banner nagyon tetszik:)) De sztem rakjuk be a tied kell egy ksi változattoság űgye :DD -
pako00 #6494 min áll a bál -
#6493 -
#6492 ...esküszöm ott vannak a szemeid, csak valami most épp takarja! :D (míg készült ott volt!:D) -
#6491 Ne félj, mingyá az is megtörténik, gyorsan megyek WCre :D -
#6490 persze a képeim közül egy sincs :D -
#6489 szerény meg a villanyoszlop.. -
#6488 ...elkéstél! :D (tetted volna meg korábban :D )
KILLER: egyetértünk kell a változatosság! (azé összes*arhattad volna magad :D)
BARDOCZ: thx! -
#6487 Én se szartam össze magam tőle, de nem rossz. SZeirntem betehetnénk, kell egy kis változatosság. -
#6486 Egész jó... Én tok betütipust cserélni a mostanin mer megvan a psd...
de ez is fasza -
#6485 nekem jobban bejön mint mostani -
...bannernak? (vagymiazamifelülvan!) (amióta fent villog, próbálom átalakíttatni a betűtipust, sikertelenül! (nekem olyan mintha a hajótöröttek, fadarabokkal próbálnának üzenni :D (sorry))
...ha bejön, kérném az illetékest kicserélni.:D (ha nem akkor kiírom contestnek, és úgyis kicseréltetem :D)
...(ja és természetesen az én munkáimból van benne több kép :D) -
F1re #6483 tull hosszu -_- most nincs erom :D -
#6482 ///OFF
http://www.graf-get.hu/download/humor/hacker.html
///END -
#6481 Ingyenes, én ajánlom mindenkinek. -
#6480 nahjó, de nem mindenkinek van saját regje atw-n vagy egyéb helyeken, másrészt van 1-2 láma, aki jó, ha addig eljut, hogy egy egyszerü képfeltöltő oldalt hogy kell kezelni... -
#6479 Én oda nem is szoktam tölteni. Kicsi, korlátozott méretű képek mehetnek fel, meg minden. Van egy ATW-s oldalam, arra szoktam felpakolni a képeket. -
#6478 én mostanában a http://media.proxnet.hu/ -t használom
sg-s galériám hamar megtellik, nem vok vip.. -
#6477 feltöltő oldal? tudok egy nagyon jót ;)
ezt használom képtárolásra már 4éve ... supergamez.hu ... ;)
oks holnap ügyködöm -
#6476 szadista??? Uggyankérlek kukantsd má meg a képeimet. -
#6475 má linkeltem (#6447)
mondjuk bannerbe bekéne tenni esetleg 1-2 linket ilyenekhez, amit 8százszor kérnek (feltöltő oldal, brushok, betüttípusok, stb) -
#6474 Ezt a képet egy leckébol csórtad:))
Nekem így sikerült:
-
#6473 akkor ez most nem van nyerő kép :P