41998
-
#6432 Hát istenem megmondta a véleményét, mindenkinek lehet...:)
a képet meg inkább levettem, nem vagyok mazochista, hogy még 20 embertől ugyanezt olvassam...:)
amúgy meg vmilyen szinten igaza is van dzsuvajoe-nak, mert tényleg használtam Noise>Mediant, sztem jobb lett tőle, de ő meg ugy gondolta, hogy cimlapos lett tőle..:) -
#6430 Eszméletlen milyen kommenteket szülsz itt... -
Shadow_THH #6429 nekem nem jelenik meg -
#6428 Hát ha van PS-ed, akkor elég, ha Burn Toollal 5 másodpercig rajzolgatsz az arcodra, nem rossz eredmény, ahhoz képest, hogy milyen gyorsan megvagy vele. -
pako00 #6427 hu baker 100% mehet cimlapra -
#6426 Jó, hát ok, ez a véleményed...:)
Én csak annyit kérdeztem, hogy milyen módszerekkel lehet megbarnitani egy kicsit, erre mondtátok, h tegyem ki, énmeg kitettem...:) -
#6425 SZerintemis! mi faszt akarsz meg ezen javitani??? ugy ki vagy sminkelve vagy PS el vagy valami manuális eszközel h a hülyének is kiszurja a szemét! Mehetnel újságoik előlapjára ott van azu embereknek ilyen homogén bőre.Diszkos-e vagy? 99%azlékra mondom! Hagy nem mondjam h szánalmas! -
#6424 Szerintem kész is elég vicces így alapból :) -
#6423 http://img2.tar.hu/misirulez/img/28302292.jpg#3
na ez lenne az alap,
nyugodtan baromkodjatok vele, ha van kedvetek...:) -
#6422 Mi az a contest? :)
amúgy nem vagyok szégyenlős ki rakhatom, ide nyugotan baromkodhattok vele hátha még tetszeni is fog az eredmény :D -
pako00 #6421 Tedd fell CONTEST-be megjavszereljük -
#6416 kuld el: [email protected] meglásuk mit tehetunk -
#6415 Hello Tisztelt PS guruk!
Az a helyzet, hogy készült rólam egy szerintem viszonylag jó kép (ez nagyon ritka) csak egy baj van vele, hogy a képen a vaku miatt rettentően fehér lett az arcom, kb mintha hulla lennék.
Tudnátok nekem esetleg pár módszert mondani, hogy hogyan tudnék magamnak kicsit jobb színt adni, nincs esetleg olyan plug-in ami kimondottan napbarnította arcot ad?
előre is THX,
misi -
Shadow_THH #6414 megin van phéntek aki ráér :) -
#6412 az -
#6409 Akkor szikrázzon is -
#6408 Húscafatok eh:P meg az aramkoroket s becsináltam:) husal meg vérrel zarltatos lenne a picike:P -
#6407 T-AmbrosiA Series:P -
#6406 " T hányezres?"
hány ezres ? attól függ.. hány órára, és hogy gumival-e vagy annélkül :D -
#6405 ..pontosan! (óraműpontosan, mindentlátószempontosan, gázcsőpontosan) :D!( T hányezres?:D)(műbőr vazeg! -
#6404 erool soha nem fognak husdarabok leszakadni mert ez kérem szépen egy robot bőr boritássasl:P -
#6403 hülye XD -
#6402 ezazzz hétvégén bui a Photoshop topikban:DDDDDD:P -
#6401 a hétvégén nem vagyok életadó netközelben így kéretik ügyesen és okosan (gyengébb kiadásúaknak: flém-flood-spam mentesen) fórumozni ;)
köszönöm -
#6400 és annak mi a neve ? -
#6399 nekem a homály miatt nem bejövős, majd ha a bőr és húscafatkák szakadnak és lógnak akkor ;) /nem nehéz azt sem megcsinálni de sokkal szebb szerintem/
a full-ok ért meg nem szóltam, gondoltam majd leesik egyszer :D -
#6398 meg
#6396:) az hagyán de téged is:P Nem lesz betegseg ne agodj:) szürrealizmus felé kacsingat csupán:)
#6397 ;)
-
#6397 lol.. ehh nem vagy túl kompromisszumtűrő művész -
#6396 na ne izgasd fel magad!!! (még a végén szájba lövöd magad!:D) (úgy látom téged foglalkoztat az emberi test torzítása, szétszakítása, rombolása! nehogy beteges legyen ez nálad! :DDD)
DZSUVAJOE THE RIPPING!!! -
#6395 a nyakánál nem jó a színátmenet..van egy csúnya törés...megtaláltam?:) -
#6394 ANgelina Joli vAzeg!
#6393 ha sokat kötökszö teged is kikpreparállak! -
#6393 talán h a képen a jobb szemének középpontja túl alacsonyan van, így olyan mintha bandzsa lenne ?:) -
#6392 ...töcccs le jó sokat, próbálgasd, oszt ami tetszik tartsd meg, ami+nem...:D (én pl. ma is rácsodálkoztam jópár efektre, hogy defa*sza! pedig megvannak már lassan fél éve!) -
#6391 Pluginokrol irjatok bővebben mert nem igen mertem még kiprobálni. -
#6390 ...én biztos nem! :D (ezkiez? terminátor lady :D NEKEM nem jön be)
...(a full-jaid meg ugyan akkorák!?) -
#6389 az benne vut:) -
#6388 Én látom van benne egy fekete vonal ami nem oda való XD -
#6387 upsz en mar taltam egy hibat ki találja meg meg? -
#6386 NA EZT MELYIK CSINÁLJA UTÁNNAM??::
FULL -
#6385 Tüzes sanja nincs, de nekem pl villámgyártó volt.