41998
-
#6855 dobajatok man valamic ontestet unatkozom. -
#6854 bocsi!
nem butának nézés, csak én is mindig az apróbb dolgokon csúszok át. ránézek ugyan ilyen dolgokra, de igazából sosem rögzítem magamba, h ott a hiba, és sokkal bonyolultabb helyeken kezdek lomolni. nomind1. -
#6853 Benc, hiába küldök layer stylet mert nem a blending mode van állítgatva... van a betünek egy bevel and emboss adva meg egy drop shadow. a többit én készítettem neki el. -
#6852 ennyire azért nem kell butának nézni :D köszönöm :)
/ott néztem először, mindhiába
/droidika - lehet hogy havonta egyszer rendbe kell tenni, de még mindig megéri azért a pár apróságért amivel többet ad... -
#6851 Első kép szinezésem
-
#6850 még pakolgatom bele a dolgokat, de közzé fogom tenni :)) az egész dolog 1 márkából indult ki mert kellett nekem és legcélszerűbbnek tartottam brusht készíteni belőle mert így mindig kéznél van. aztán lett belőle jó sok brush, még pár db belemegy aztán lezártam a dolgot. -
#6849 Ezen a képen látom több fajta márkás brush van küldd már el őket. -
#6848 nagyban 16Mb!:D
megcsinálom kicsit más mérettel. -
#6847 ...király!(jó lenne látni is! (nagyobb méret?)) -
#6846 PS ablakban jobbra fent van 1 legördülő menü ott lehet az ecsetfinomságot állítani azt nézd meg sztem. reinstallkor nem biztos, h visszaállít alapra mindent. valahol rejtett helyen tárolja a PS a beállításokat, és újrapakolásnál ezt nem törli. én is raktam már újra beállítás elszállás miatt, de nem válktozott semmi :DDD
itt 1 kép ahogy nálam van beállítva, és nekem jól műxik.
-
Humoros képek topicba szántam, de elötte egy kis közvéleménykutatás...;)
Előre is thx! -
#6844 ...thank you! (ha szerinted tegyek még valamit hozzá privátba küld el! Wort-ot most rakom (eszembe jutott rólad)!) -
pako00 #6843 tecik jó oldal egyszerü nagyszerü -
#6842 ...Windows reinstal :DDDDDDD
(és mond a CS2-vel is szoptál ennyit mint ezzel a demo programmal?)(sorry :D) -
#6841 /arra van 5let hogy mitől lett az összes tock ecsetem pixeles?
szóval mint paint-ba a festékszóró olyan :S
radír meg ilyenek azok mennek jól de ez ilyen :S
reinstall sem segített. -
#6840 Elküldöd ezt a stílust, azaz .PSD -ben elmentesz egy szöveget pl. 1234 és elmented felteszed vhova én emg eltöltöm Copy Layer Style... Előre is kösz -
#6839 legközelebb a "válasz" gombot használd ne idézz 30sort...
köszönöm -
#6838 Én nem neveznem fikazasnak mert az valami gponosz szandekbol elkövetett emberolés szerű ez meg csak hibaleiras:) majd holnap elmondom! -
Icey87 #6837 "Kegyetlen leszek és őszinte: A kép minősége(a foto rólad:)) elég ratyi, mifasznak ilyen nagyban felrakni... akor a vágásod is elég turha láccik a határ egy kis vilagos sávval. A szemednek téleg eleg rusnya szurke szine van ki kene feheriteni. meg az abbol kimosott ki csikok sem tul szepek meg egyaltalan. A fénycsillanasok a szemeden nagyon echték, annyira lácik h nemeredeti...(ugye nemeredeti?::). Dzseki fodrozása:) hat nem is tum h hogy jön az bele aképbe:) ssztem zavaro tokre nem illik bele a viasatos hangulatba. Foleg hoogy a leg jobboldali részén meg látszik is valami szürke háttér v mi genny.---> randa, pontatlan :S. Ha a ruhád igy el akar foszlani, v szublimalni v mitom en micsinalni:) en biztos nem hagytam volna ilyen élesre a szélét. A "szupernova" meg totál be zavar a képbe, a sötét barnás színvilághoz ez nagyon nem stimmel. Mintha talaltal volna egy effektet v nem is tudom egy ecsetet ami hudejolnezki es odakurtad volna. Kb enyi:) Ja meg ha az arca akarna elmosodni akkor azt kicsit össze kéne mosni mert ez igy olyan mintha mogule jonne ki valami cucc.:) Fura ennek a képnek az egész összhatása v mi... passz... 1 szou mint szaz neke nem jonbe:)"
Most kérlek írd le, hogy hogy javíthatnék rajta, utána hidd el jobban fogom csinálni, de ez egyszerűen csak fikázás volt...köszönöm!
Péter-Icey -
#6836 -
#6826 -
#6825 Ugy csináltam először. illetve ez is ugy van.
fogtam a textet rasterizáltam, összes betüt layer via cut, külön külön mindegyiket, utána transform, aztá meg vmiért(gondolom h ne legyen annyi layer) összeragasztottam őket -
#6821 ...simán NSOLESZ-nek olvastam (ezt, hogy már nem lecke, lehet jó-nak értékelni, és most figyeltél a "csavarfejekre"! :D)
(a rétegkezelést meg beszoptad hahahaha! :D)(azon is lehet segíteni, csinálsz annyi rétegmásolatot ahány betűd van, oszt fedarabolod, külön betűkre (ne felejtsd el a globális fényt levenni!)!) -
#6820 hát 60 rétegem van mindössze, szóval asse tom melyik réteg hol van... probáltam csoportokba rendezni több kevesebb sikerrel :P
De azt én is láttam, igen h a Z-vel gond van, csak külön meg nem tom mozgatni mert egy layeren van az összes betü
de azé köszi :P -
#6819 ez tényleg jó;)
egyedül a Z betüt nem tartja egy lánc sem...
a kiindulásnál tedd feljebb szerintem a láncot ;) :D vagy a Z-t :)
attól függ hogy vannak a rétegeid -
Nekem a TG jobban tetszik... -
#6817 még mindig él az mint amit idejöveteledkor irtam;)
tessék átgondolni és 1hsz-be sűríteni a mondanivalót...
és HELYESEN ÍRNI ;) köszönöm
/hameg fikázni tudsz tudd aztis hogy legyen jobb... szvsz -
#6816 -
#6815 Kérek egy puszit a pofimra és megvan bocsátva :P -
#6814 oopsz:) ssory szivem:) -
#6813 Mi a [moderálva] van? :D
Megnézted kinek írtad? -
#6812 ...ha már véleményt formálsz, az azt jelenti számomra, hogy valamelyest megfogott a kép (akárhonnan is közelíted meg!)
...köszönöm! (csak neked: a szatír egy focimeccsen berohanó barom, azért ő, mert őt találtam elsőként, aki mozgásban volt és meztelen, a szöveg színezete pedig, magamtól, a földünk alapszíneire koncentrálva készült! (tudom, tök egyszerű a kép (meg hibás), de ez fogott meg és ezért tettem fel ide)
...tanulj már meg írni helyesen!!!!(vagy szerkeszteni) -
#6811 Csak h dicserjek: :) szép...:) leregatlama minifákánl:) nem baj arik:) en mas ember raktam vona oda:),nem valami szatirt:) (upsz ma megint szidok) XD Olyan aza az effekt, ill szinatmenet a betukon mint amilyen a wordben is van:P -
#6810 Kegyetlen leszek és őszinte: A kép minősége(a foto rólad:)) elég ratyi, mifasznak ilyen nagyban felrakni... akor a vágásod is elég turha láccik a határ egy kis vilagos sávval. A szemednek téleg eleg rusnya szurke szine van ki kene feheriteni. meg az abbol kimosott ki csikok sem tul szepek meg egyaltalan. A fénycsillanasok a szemeden nagyon echték, annyira lácik h nemeredeti...(ugye nemeredeti?::). Dzseki fodrozása:) hat nem is tum h hogy jön az bele aképbe:) ssztem zavaro tokre nem illik bele a viasatos hangulatba. Foleg hoogy a leg jobboldali részén meg látszik is valami szürke háttér v mi genny.---> randa, pontatlan :S. Ha a ruhád igy el akar foszlani, v szublimalni v mitom en micsinalni:) en biztos nem hagytam volna ilyen élesre a szélét. A "szupernova" meg totál be zavar a képbe, a sötét barnás színvilághoz ez nagyon nem stimmel. Mintha talaltal volna egy effektet v nem is tudom egy ecsetet ami hudejolnezki es odakurtad volna. Kb enyi:) Ja meg ha az arca akarna elmosodni akkor azt kicsit össze kéne mosni mert ez igy olyan mintha mogule jonne ki valami cucc.:) Fura ennek a képnek az egész összhatása v mi... passz... 1 szou mint szaz neke nem jonbe:)
Észre vetetek h en semit nem dicsérek:) XD, ha valamit szidok azt meg jo hoszan:) SorryXD -
#6808 szép kép:) sztem meg tökminegy h miylen oldalon lesz.. bár az ATW-t én jobban szeretm:P -
#6807 ...csak egyszerűen! :D (mi a fa*znak egy ilyen help-es oldalnak megjelenés, "linkekosztjóvan"!!! ( képed meg akkora, hogy nem lehet öszképben megnézni, (szerintem 1024-be jobb lenne, ha + valaki kéri annak küld nagyméretben (a kedvencek jelölést így is megkapta :D))
...ja még egy, én mápedig belinkelem ha kell, és nem ég a pofám se le! -
#6806 áááááááááááá
G portal suuxxxxxxxxx
:(((((((((
Használj inkább Xaea webstyl-t az egy fokkal jobb -
...és ahova készült! -
#6804 Jó kép a tiéd is de azt a hsz-t spec nem neked irtam -
Icey87 #6803 Ohhh VRSDM ez egy igazi kritika volt, építő jellegű. köszönöm!Nademosttényleg! :)