5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Fyrex
    nekemis megvan már egy hete mint mondtam sak nem olvastok vissza a kicsit hosszabb beszámoló érdekében :P
  • ronihun
    honnan van meg?
  • vki
    Hi!

Olvastam egy másik fórumon, hogy ha Vegitával másodjára csinálod a Dragon Univers-t, akkor a Buu Saga allatt ha megkeresed Bulma-t, akkor az pofázik neked, majd ad kapszulát, és el kell menni egy pontra, SonGoku-val verekedni, és ha legyőzted, akkor megkapod a Gogeta kapszulát. Ez igaz? Mert már mióta keresem Bulma-t, de sehol nem találom. Az SSJ4 már megvan a kristálygömbök álltal.
    A másik: Valahogy meg lehet oldani, hogy Vegitával küzdjek Brolly ellen? Ugyanis akkor SonGoku-val kezdhetném előről megint az Univers-t.

A válaszokat előre is köszi.
  • abonyitomz
    Kipróbáltam a Super DBZt , menü eléggé furcsa , de jól megvan szerkesztve. Az irányítás még bonyolult , Tenkaichi után nehéz megszokni. Kicsit furcsa az egész jó is meg nem is , megyek is vissza játszani.
  • bebi92
    Helo mindenki!!Nem tud vki oan helyet Mo.-n ahonnan megvehetnem v megrendelhetnem a budokai 3-at????
  • Fyrex
    nem.
  • Crazy Mate
    Budokai 3 megy emuval?
  • Fyrex
    úgy néz ki én ma este kipróbálom
  • Fyrex
    nah mi hír a SuperDBZ-ről?
  • Balyy
    1. Kb. 2x-3x végig kell velük vinni aztán megkapod!
    2. Nehézségi fokozatok! Ha valakinek végig viszed a történetét a legnehezebb fokozaton megkapod a Z1-et aztán ebbe és így tovább...
    3.Idővel meg tudod venni a shopba! (én nagyon a végén kaptam meg)
    4. songokuval kell főleg vinni a történetet jó sokszor meg talán vegetaval!
    5. Nagyon sokszor
    6. a piros a képességek pl. kamehameha a zöld ilyen védekező ill. támadó cuccok a sárga pedig ilyen "fogyós" dolgok pl. senzu bean beadod (X+2x le) és felmegy az életed maxra meg az energiád is. Kék nincsen asszem de most nincs itthon a gém szóval nem tom
    7. asszem erre válaszoltam
  • evil 007
    hali nekem csak most lett meg a b3 s szeretnék néhány dolgot tisztázni a fejembe ezért fordultam ide tehát a kérdéseim
    1. mikor tok ssj 4 et megszerezni gokunak s vegitának???
    2 mi az a z1 z2 z3 hol mutatja??
    3 gotenks(kedvenc szereplőm) et hogy kell megszerezni???
    4 brollyt hogy kll megszerezni???
    5 hányszor kell végigvinni a story-t mi jelentősége én már 1 végigvittem mindenkivel s akkor ki van akasztva??????
    6 a kapszuláknál van piros zöld kék sárga?????( ha egyaltalán van)
    7. a pirosa a támadás de a többi???s hogy kell használni???
  • ronihun
    Szerintem a Tenkaichi jobb mint a B3.Egyáltalán nem gáz hogy nem lehet átalakulni.
  • GeRa256
    és még valami haverom szeretné tudni hogy honnan lehet szerezni dragon ball részeket de én nem tom ugyhogy hozzátok fordultam előre is köszi csá
  • GeRa256
    köszi
  • Stairan
    A Budokai Tenkaichi 2 csak októberben jelenik meg, de a jővő héten, ha jól emlékszem 29.-én jön a Super Dragonball Z.
  • GeRa256
    És nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2?
  • GeRa256
    Köszi a segitséget
    csá
  • t256
    Én úgy tudom nem lehet átváltozni. Alapból az átalakult karit választod ki.
    Ezért jobb a Budokai 3.
  • GeRa256
    ja és plz aztis irjátok meg hogyha lehet átalakulni akkor milyen komboval lehet és hogyan lehet átalakulni
  • GeRa256
    CSá!
    Jó lenne ha tudnátok segiteni a dragon ball z budokai tenkaichiben mert nem tom hogy át lehet e alakulni vagy az csak a tenkaichi 2ben várhato ha tudjátok erre a kérdésre a választ akkor plz irjátok le forumba nékem.
    csá!
  • Dajin
    elmondtam hogy mit kell csinálnod
  • Bonyeczky
    Nah az a szitu hogy autosave bent van, de ahogy végigjátszom valakivel a Story Mod-ot akkor az előtte lévő Save-et veszi alapul. Úgy értem h pl. lvl 21es Son Goku-val estem neki Buu-nak és öltem meg. Aztán kiírja h kijátszottam. De ha aztán bemegyek a DU/Continue-ba ott Goku még mindig csak 21, pedig a kinyírás után monnyuk 22re léptem szintet. És kijátszás után nem kérdi meg h akarok-e menteni. Nah ez a nagy problémám, hogy vajon ezzel összefüggésben van-e?Így jártam Vegitával pl. ma: kijátszottam vele és megkaptam Trunks-ot mint karakter. Hát azt is kereshetem akárhol, csak a Kid Trunks van meg amit a Story közben kaptam még meg. Amit a végén adott az nincs meg :(
  • cocobanana
    Minden játékkal lehet játszani memo nélkül,csak mi értelme ha nem tudod elmenteni az adott állás és mindig újra kell kezdened az elejétöl. Rendelj vmelyik konzolokkal foglalkozó oldalról vagy gyere fel pestre...
  • evil 007
    szeretném megkérdezni hogy ugyis lehet a budokai val jáccani hogy nincs memóriakártyám mer nekem nincs esetler tudtok valami helyet Eger mellett ahol lehet venni??? van ps 2 őm amugy!!???
  • Dajin
    -van:)
  • Dajin
    na iylen van szokott lenni párszor, ha van környezetedbe valakinek ps2-je ott ments, majd a te memocardora mentsd át aztaz állást és jolesz(általában igy müködik)
    autosave belegyen kapcsolva, ha iylet nemtudsz, akkor töröld le az állást majd csinálj egy tök ujat és akkoris autosavet kapcsold be
  • Balyy
    Elmentetted?
  • Bonyeczky
    Szevasztok! Mondja már meg nekem valaki, hogy a Budokai 3-ban miért van az, hogy ha pl. elverem Kid Buu-t, akkor írja hogy megkapom a karaktert Duel-ben, Practise-ban, aztán nincs is a karakterek között:(
    Ugyan így jártam Cell-el is ugyan így Son Goku Story-ja közben. Nah ez miért van? DBZ Budokai 3 Platinum kiadásom van, eredeti.
  • sigmavirus1
    Tudom hol milyen redszer van, azt mondom hogy ami náluk van az a német verzióban is megtalálható vagyis az angol nyelv.
  • Balyy
    Sztem itt az angol nyelv a fontos és hát gondolom az ntsc verzió is angol!
  • vki
    De EU-ban PAL rendszer van, amcsiban meg NTSC. Nekem az amcsis verzió van meg, és abban nincs nyelvválasztási lehetőség, tudtommal a PAl verzióban meg van. Javítsatok ki, ha tévednék.
  • sigmavirus1
    Jah, nincs külön német verzió, ugyanaz náluk is mint amcsiban.
  • moralosan
    tanulj már meg írni
  • Garrhun
    aham.
    de bar ez nagyon szar hogy nem lehet Mo-n.lekötne a játék de íyg én azért nem menek külföldre hogy meglegyen.
  • Balyy
    Sztem nincs német verzió!
    Multilanguages verzió az összes vagyis van rajta angol nyelv is!
    Ezt csak a budokai előző részeiből gondolom mert meg vannak és azzal kezdődnek a gémek h nyelvet kell választani és van kb. vagy 6!
  • Garrhun
    ez gáz hogy nem lehetkapni:(
    én meg valhogy a német versioval nem lenék kibékülve...
  • moralosan
    Olvass vissza.
  • Garrhun
    Honan birok veni az orszagba egy DBZ Budokai Tenkaichi-t?
  • moralosan
    Az nem esett le, hogy a több kicsi életcsík megegyezik az 1 naggyal?

Azaz alig-alig van különbség a B3 és a Tenkaichi élet-szintje között...
  • ronihun
    A Tenkaichi 2-ben is szakadnak a ruhák?Mert ha igen akkor egy nagon állat játék lesz...Amúgy egyik videóba nagyon sok életük volt a karaktereknek harc közben...úgy mint a 3-ban...A többi videóba pedig olyan mint a Tenaichi-ben...Tehátmilyen lesz az életünk?Mwert ha olyan sok lesz akkor akoora nagy király játék lesz mivel k**va nagy harcokat lehet majd benne vivni...