5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Crazy Mate
    Már kérdezted,kaptál is rá választ.A Dragon Ball Z Sagasban van cooperative.
  • avp2
    Sziasztok!!Tudom hogy már kérdeztem, de hátha mégis csak tudtok. :) Nincs olyan Dragon ball amibe van cooperative??
  • Crazy Mate
    Tudtam.
  • moralosan
    Igen
  • Crazy Mate
    A tenkaichiben SSJ1 Goku-t,a Frieza sagában kapjuk meg?
  • Prince of Máté
    AZt tudtad, hogy és-sel nem kezdünk mondatot?
  • sigmavirus1
    Webshopokról vagy kimész küldölfre.
  • avp2
    Akkor honnan tudom beszerezni?? :( :(
  • sigmavirus1
    Tenkaichit itthon nem fogod sehol sem találni.
  • Szuperkaraj
    ha kódot keresel szerintem a gamefaqs.com-on van esélyed, megrendeli szerintem 576 Online áruházból megtudod, vagy esetleg MediaMarkt ha van a közeledben ott hátha tartanak
  • avp2
    Meg még azt szeretném kérdezni hogy a tenkaichit honnan lehet megrendelni??
  • avp2
    Sziasztok!!Valaki nem tud mondani passwordot a Budokai 3-hoz, hogy megkapjam halott Gokut,meg amit leírtak platinumhoz?????
  • Szuperkaraj
    igen tudtam, és még most is tudom, csak én hozzászólást írok nem pedig mondatot :)
  • moralosan
    Szerintem azt csak kívánsággal, esetleg a Super Saiyan saga-nál, vagy fúzionálnod kell két tárgyat.

Már nem tudom pontosan
  • Crazy Mate
    A Tenkaichiben.
  • moralosan
    Melyik játékban? -.-
  • Crazy Mate
    Mikor lehet Oozaruval menni?Melyik sagaban kapom meg?
  • Crazy Mate
    És azt tudtad,hogy a mondatot nagy betűvel kell kezdeni?És azt,hogy a végére .-t kellett volna tenned?
  • sigmavirus1
    Japán Tenkichivel csak annyi baj van hogy a story módban sok "küldetésnél" nem fogod érteni mit is kell csinálni. Tőlem pl. már vagy 3-4 ember kérdezte mindne másodiknál hogy mivan.
  • Szuperkaraj
    bár te tudnál írni....mert a tudnék az tudnék, nem pedig tudnák, és az akadály pedig nem j-vel írandó, de egyébként nem akadály ha japánul van meg, csak japánul kell tudni hozzá
  • Crazy Mate
    Szerintetek nagy akadáj az,ha valakinek japán nyelvű a tenkaichija?
  • Crazy Mate
    Mit tudnál?
  • moralosan
    tudnék
  • Crazy Mate
    Köszi a választ,most olvastam máshol,hogy japán október,usa szeptember,eu november,de remélem neked van igazad,mert már nagyon várom,és ha októberben tudnák játszani az angol nyelvű vűltozattal,az nagyon jó lenne.
  • avp2
    Sziasztok!! Valaki írta hogy platinum változatban password-al lehet új karaktereket behozni nekem platinum van meg ... Megmondaná valaki a psswordot??Már ha tudja.Köszi előre is.
  • moralosan
    SSJ 3 van.
    Gogeta, Vegito-Super Vegito is.
  • scorpeeon
    Hali! Volt szerencsém kipróbálni a Dragonball Z: Shin Budokai játékot, és a dragon road mind az 5 chapterét végignyomtam, de Gokuval is max Super Sayan 2ig tudok elmenni, se 3, se 4, ilyenek vannak 1általán a játékban?
  • sigmavirus1
    Japán 2006.október, USA ugyanez, EU-s még nincs bejelentve.
  • Crazy Mate
    A Tenkaichi 2 japán és angol változatai mikor jelennek meg?
  • sigmavirus1
    Én Gotenkset asszem akkor találtam meg skillshoppban mikor már minden karakter megvolt(kivéve Saibamen). De biztos meg lehet szerezni előbb is. Amúgy Gotennek és Trunksnak is külön meg kell venni.
  • vki
    Amúgy GOTENKS keresése előtt milyen karakter ajánlatos, hogy meglegyen, illetve milyen szinten kell lennie Goten-nek/Trunks-nak?
  • vki
    nekem most a 3 felkiáltójeles van meg
  • Szuperkaraj
    olyan kártya(kapszula), amit ha beteszel a karakterednek akkor a world tournament után több pénzt kapsz, minél több felkiáltójel található a Sparking szó után, annál több pénzt kapsz majd
  • Crazy Mate
    Mi az a Sparking kártya?(nem régóta van meg a játék)
  • sigmavirus1
    Ill. lehet találsz még jobb Sparking kártyát, mert ugya ahány "!" van a Sparking szó után, annyival több lóvét kapsz.
  • sigmavirus1
    Sehogy, az a legjobb megoldás rá.
  • vki
    A Tournament + Sparking kártya kombináción kívül hogy lehet még gyorsan pénzt szerezni?
  • sigmavirus1
    Lehet. Néha betörnek ellenfelek, és tőlük kaphatsz kapszulákat is: wegottapower!!, sparking!!!,(<--ezekből többfélét is) Cell Jr., Saibamen.
  • vki
    Még egy kérdés:
    A DA-ban a tapasztalati pontokon kívül mást lehet szerezni? Gondolok kapszulákra, pénzre.
  • sigmavirus1
    Egyértelmű. Az el nem mentett/elvesztett mentéseket nehéz lenne visszahozni...