5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Crazy Mate
    A Budokai 3-ban?
  • vki
    Csá!

SSJ4 Gogeta-t a skill shopon kívül máshol nem lehet megvenni?
  • Crazy Mate
    Köszi,IMGburnel írom ki 4x-esen.És így megy,beolvassa az újraírhatót is.
  • t256
    Itt a megoldás : www.ps2info.uw.hu
  • cocobanana
    És talán mennyire egyserübb egyböl kérdezni minthogy kinyitnád a szemedet és körülnéznél a fórumtémák között
  • Crazy Mate
    Ok,de amennyi egyszerűbb lett volna leírni a mgeoldást.
  • Szuperkaraj
    nem ránk tartozik magyarul, keress olyan topikot pls ami ezzel foglalkozik, mert ez itt off
  • Crazy Mate
    Akkor hol?
  • Fyrex
    ennek nem itt a helye van topikja ha jóltudom
  • Crazy Mate
    És hányszorosan írjam?
  • Crazy Mate
    A képfilet-t írjam ki,vagy azt ami benne van?
  • gergelyanevem
    jah amúgy leszedtem én is, ki is írtam, ps2 logóig el is megy aztán....
    írás sebessége lehet a gond? (gondolom,mert olyan dvd-re írtam ami legalacsonyabban a 4x-est támogattja, és dvd decrypternél is hiába állítom 1x-esre akkor is 4xesen írja, majd veszek másik dvd-t)
  • Fyrex
    sztem ez nem a témához tartozik

képfájlt felírod a dvdre..
  • Crazy Mate
    És a PS2 játékokat hogy kell kiírni?
  • Fyrex
    ...szedd le-->nézd emg
  • Crazy Mate
    Szal akkor csak sima harc van?Semmi más?
  • Fyrex
    nincs, de már ezt is leírtuk
  • Crazy Mate
    A Super Dragon Ball Z-ben van Sotory Mod,mint a budokai 3-ban Dragon Univerese vagy mi,amiben a Dragon Ball Z történetét játszhatjuk végig?Vagy más történetet?Szal amikor tps nézetben van a karakterünk?
  • Victor1103
    Minden elismerésem azé aki így be tudta csomagolni.Mások is tanulthatnának tőle.
  • Solidus
    Kibontva majdnem full dvd... :)
    De tényleg...
  • Szuperkaraj
    sok sikert :)
  • Bullitt
    Egyetértek. Még nincs PS2-m, de talán a héten lesz.
  • Szuperkaraj
    amíg nem játszottam vele addig nem ítélem meg, nem egyszer kellemesen csalódtam játékokban, éntőlem még pálcikatestük is lehetne a karaktereknek, ha a hangulata jó lenne megérné...a hangulatát meg csak úgy deríthetem ki ha beszerzem, szal...:D
  • Szuperkaraj
    Aki igazi fan az szerintem biztos beszerzi, én nem mondanám magam olyan nagy fannak, de sztem még énis beszerzem :P
  • Bullitt
    Én mint újat a Super Dragon Ball Z-t tudnám mondani, de sztem elég rosszul néz ki. Az tetszik benne mondjuk, hogy az eredeti japán hangjaik vannak a kariknak meg az igazi zene, nem úgy mint a Tenkaichi-ban.
  • Szuperkaraj
    És csak Japánban jön ki, ami valószínű csak 1 nyelvű lesz : Japán
  • Szuperkaraj
    Nem igazán Dragonball Z-s játék, mert a D.O.N azt takarja hogy a Dragonball, a One Piece és a Naruto nevű animékből vannak benne karakterek és ezekkel leeht verekedni ha minden igaz. Úgy látszik ez a divat hogy különböző képregények/animék/filmek főhöseit egy játékba zsúfolják és egymásnak eresztik :)
  • abonyitomz
    ÚJ DRAGON BALL Z-s JÁTÉK

neve: Battle Stadium DON !!!!!!!

mininova-n fentvan , meg egy jópár helyen , magyar oldalakon sztem ne keressétek
  • abonyitomz
    Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi a legjobb
  • gergelyanevem
    akkor majd beszerzem azt is, hátha jobban tetszik majd,
  • Dajin
    a budokai3-ban ilyen nincs, mindig lácc, és a harcrendszer is jobb mint a tenkaichiben
  • Fyrex
    mint mondtam mindegyik más...
    de ez a legjobb harcrendszer
  • gergelyanevem
    ja meg ez a 3d-s harc sem jön be mindig, van amikor nem látok semmit ha falnál vagyok, meg sokat kell nézelődnöm,
    mindegyik dbz game ilyen?
  • gergelyanevem
    jah eddig ment, de most felpattan hamar a kecsegje :), majd gyakorlok még
  • Fyrex
    hát nemtudom istenigazából megmondani mittegyél, mert mikor én már a tenkaichit házilag végigvittem akkor már havernál profira gyakoroltam és nem nekem kellett túlélnem azt az időt hanem az ellenfélnek mert össze vissza ruháztam

próbáld meg ugy hogy leütöd a földre és L2+háromszög, a legegyszerűbb ki támadással folyamatosan lövöd...tehát lövöd, ki töltés amig a földön van, majd ujra lövöd, ki töltés, lövöd és így sakkban lehet tartani
  • gergelyanevem
    jah...akkor majd belehúzok, valami jó védekező technika van?(mert dermi elől kéne megmenekülnöm sátánnal vagy gohannal, de mindig elkap, mondjuk az még nem lenne gond hogy a közelharcban valahogy kivédekezzem,meg a távoli kis lövéseket is elhárítom, de amikor jön a high speed...combojával azt nem tudom elhárítani...,tom sok gyakorlás, de már az idegeimre megy....és ez még csak az "alien dermesztő" :) )
  • Fyrex
    ezt így nem lehet megállapítani, ugyanis mindegyik más

gyakarolj sokat a tenkaichival és jó leszel
  • gergelyanevem
    melyik a legkönnyebb dbz game?(tom nem így kéne hozzáálnom)
    mert a budokai tenkaichi-vel tolom, de easy fokozaton is már elakadtam dermesztőnél...
    sokat kellene gondolom gyakorolnom, de nem igazán megy, valahogy lassú vagyok
  • Gabosh
    Gondolom ez miatt akar ps 2 őt venni .:D
  • moralosan
    A legjobb helyre intézted kérdésed.