5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • vki
    És ha megvolt nekem Gogeta SSJ4, de a mentés elveszett (köcsög áramszünet), akkor nem tudom visszahozni, csak ha újra megveszem?
  • sigmavirus1
    Nem lehet passwordos karakterrel lenni, csak harcolni ellene. Ill. a Collection editionben vagy a platinum változatban password-al lehet új skineket behozni(Piccolo Daimao, Super Vegeta, halott Goku, hosszúhaju Trunks...).
  • vki
    #596-ra valaki?
  • sigmavirus1
    Super Dragon Ball Z a legújabb, de nemsoká itt a Tenkaichi 2 is.
  • moralosan
    DBZ Sagas talán... Bár az nagyon szar.

Egyébként meg úgy hívják ezt, hogy cooperative :).
  • avp2
    Figyi nemtud valaki olyan dragonballt ps2-re amibe 1p és 2p együtt van??
  • Prince of Máté
    Jelenleg melyik a legújabb Budokai?
  • vki
    Az úgy van, hogy másodjára kell vinni, és Raditz legyőzése után kell megkeresni az űrhajóját.
  • avp2
    Sziasztok!! Nemtud valaki olyan dragonball játékot ps2-re amelyikbe van olyan mód hogy az 1player és a 2player együtt van???
  • Crazy Mate
    Azt olvastam,ha elkezdem a Dragon Universet,és egyből odarepülök Raditz űrhajójához(ami a Plainson van),akkor megkapom Bardockot,de nem kaptam meg,nem tudjátok hogy lehet megszerezni?
  • vki
    HI!

A DA-ba beírom a passwordokat, akkor azokat a karatkereket csak ellenfélként kapom meg? Valahogy nem lehet megcsinálni, hogy azokkal mennjek? A válaszokat előre is köszi.
  • sigmavirus1
    Mert be kéne hoznod az összes karaktert, utánna adogatja.
  • avp2
    Sziasztok!! Megvan mindegyik membership a black,a silver,a gold,meg még 1 de nem adja be a supertámadásokat és hiába lépek ki-be 100-szor akkor se ad!! :(
    Nemtudjátok miért??
  • Fyrex
    "tudnék" ! :P
  • avp2
    Megadná valaki az msn címét?? Mert úgy könnyebb lenne kérdeznem.. Az enyém az [email protected]!!!! Vlaki adja már meg és akkor úgy tudnák vele beszélni..
  • sigmavirus1
    Private Message, privát üzenet, ott van a profilodban, vagy ki is van írva piros betükkel valahova, nézz körűl.
  • avp2
    Az micsoda az Pm?
  • vki
    Változó. Van, hogy a tengeren, van, hogy északon a helyek között. Amúgy a PM-t megkaptad?
  • avp2
    És pontosan hol?Melyik részen?A térképnek..
  • vki
    A Black Membership Cardot bármely olyan karakterrel fel tudod venni, amelyik elérte a 30+ -os szintet.
  • avp2
    Előre is köszi!! Amúgy azé kérdem mert kellenének a supertámadások. :)
  • avp2
    Köszi!!Amúgy nemtudok angolul valami jól amúgy már néztem én is angol oldalakat!!De valahogy nem megy. :) A black space membership-et hol kapom meg pontosan mert aztmondták röpködjek gokuval és kérdőjel mutatja de a 100 kérdőjel közül egyik se volt az.. Nemtudnátok pontosabban hogy hol van kb??
  • Szuperkaraj
    öö..ebben van valami..:D
  • t256
    Szóval Krillinnel 2. végigjátsszásra van egy rész Namekon, valamelyik harc után, hogy egyszerre 2 piros pont van a térképen. A jobb oldalihoz kell menni először. Ekkor Krillin egy békával beszélget. Ezután a Cell sagaban (androidoknál) kell megkeressni C16-ot.
    Azt jól tudod, hogy a Plains-nél van. Ez asszem délen van. Miután megvan el kell vinni West citybe Bulmához. Ő megjavítja és megkapod.

Saibament Dragon Arenában tudod megszerezni. Egy Level 10-20-as karakterrel le kell győzni egy kétszer olyan erős karaktert, tehát level 20-40.

Egyébként itt mindent megtalálsz (angolul) :Gamefaqs
  • avp2
    Jah és nemtud valaki passwordot? :)

• avp2
    Sziasztok!! Köszi a segítséget sikerült a Dragon Arena!!Még lenne 1 kérdésem hogy kell megszerezni c16-ot meg a saibament??Mert leírták hogy keressem meg krilinnel a plain pusztában 2-dik alkalommalde hol van az a aplain puszta, és mit a 2-dik alkalmon??
  • sigmavirus1
    Csakhogy minden megszerzett dolgot(karaktereket, támadásokat, játékmódokat(DA)) kapszulákban kapsz, ezért az jelzi egyben a játékot is. H aott 100%-vagy akkor már nem lesz semmi extra a játékban.
  • Szuperkaraj
    az a százalék a megszerzett kapszulák százaléka, nem pedig a játék teljesített százaléka, azért a Skill Shopban van feltüntetve
  • sigmavirus1
    Capsule Shopban írja ki jobb felső sarokban.
  • t256
    Értem. És azt elárulnád, hogy hol tudod megnézni, hogy hány százaléknál tartasz ?
    Nem is tudtam, hogy meg lehet.
  • sigmavirus1
    Éni s, de ott azt olvastam hogy Brolly nem szükséges. De mindegy, én olyan 80% körül lestem be elöszőr a gamefaqs-ba, addig nem akartam elrontani a felfedezés élményét.:)
  • t256
    Én gamefaqs.com-on olvastam, hogy a DU-t végg kell vinni az összes játszható karakterrel, úgy jön be a Dragon Arena.
  • sigmavirus1
    Én mindenhol azt hallottam/olvastam hogy nem kell. Mindegy, nekem eleve Brolly jött be előbb, Uub-ot csak később tudtam behozni, mivel ÉN RÁDOBTAM a geci Buu-ra a Genki Damat csak valszeg nem SSJ-ként mert utánna csodálkoztam hogy mégis csak úgy kell behozni Uub-ot.
  • t256
    Brolyval is végig kell nyomni.
  • sigmavirus1
    Mo-n sehol.

Ja DU-t le kell tolni mindenkivel, Uub-al is, csak Brolly-van nem kell.
  • vki
    Tudtommal minden karaterrel meg kell csinálni a DU-t.
  • benny
    Sziasztok!!
    megtudná valaki mondani hogy kapom meg a Dragon Arenat a Dragon ball z budokai 3-ba??
  • evil 007
    HOL TOM MEGVENNI A TENKAICHIT?????????????????????
  • moralosan
    nincs bazeg
  • xy21
    Ja télleg.De akkor is van gépre budokai???