5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Crazy Mate
    Hol lehet eladni használt xboxomat,valami boltra gondoltam,ahol beszámítanák,venni akarok ps2-t.
  • Fyrex
    köszönjük építő jellegű hozzászólásodat
  • Victor1103
    Öcsém még egy ilyen sz.rt.Ez a játék a 0-val se egyenlő.Szerintem a Bukokai 3 volt a legjobb,ez viszont siralmas:(
  • Fyrex
    teljes, nem demó

visszaolvasás rulz
  • gergelyanevem
    nem játszottam vele de : #459
  • Victor1103
    Ez az új Super Dragon Ball Z PS2DVD mi???Összesen 290mb.Most ez valami demó verzió vagy a teljes játék???
  • ronihun
    Nekem 35 volt chippel,1 joystickkal és a Budokai 3-al együtt!
  • gergelyanevem
    hát most nem vágom annyira, tavasszal vett tesóm, lehet hogy rájön még a chipp is...majd megkérdem tőle(amugy konzolstudioból vette,konzolstudio.hu)
  • Crazy Mate
    Chippel annyi?
  • gergelyanevem
    25-30
  • Crazy Mate
    Nem használok már emut,úgyse megy normálisan,használt ps2 mennyi?
  • Fyrex
    sárkánytól tudtam kérni

egyébként kételkedem h 80 karakter lenne csak a kérdőjeleseket lehet megnyitni és az nem annyi
  • abonyitomz
    original csak annyi hogy az eredeti játéktermi verziót játszod
  • abonyitomz
    hogy szerezted meg ?
  • Fyrex
    emu... pff

jókérdés
  • Crazy Mate
    Elvileg van valami patch hozzá,amit az emuba kell betölteni.Ezt honnan lehet leszedni?
  • Crazy Mate
    Nekem az emu tökre összekeveri a textúrákat,de amúgy semmi baj.
  • Fyrex
    Megszereztem Majin Vegetát!
  • Fyrex
    ohh tévedtem bár sokat játszottam vele :)

a Z Survivort toljam vagy az Originalt?
  • abonyitomz
    Egyéni karakternek VEGITA modelljét választottam , most 45.000 küröl mozog a harci értéke, vagány fekete ruhába öltöztetve. No és milyen lesz ha kezébe adom TRUNKS kardját :) , Mentem is vissza rengeteg a felfedezni való! Kezdőknek a játék kb 20% van meg a 80%át unlockolni kell....
  • abonyitomz
    Pályák, szinte végtelenek! Például van a Szent torony onnan pl leis üthetjük az ellenfelet és a földön folytatódik a harc , még az indián sátrait is lemodellezték a kis apaccsal. Többi pálya is tartogat meglepetéseket. Pályaszerkesztés ötös.
  • abonyitomz
    Super Dragon Ball Z ( Chou Dragon Ball Z ): Szóval jobban elkezdtem vele játszani és összességében KIRÁLY!!! ( bár a Budokai Tenkaichi veretlen ). Nagyon nagyon nagyon nagy feelingje van hogy saját karakter kártyát csinálhatsz amiben a karaktert ugy változtathatod ahogy akarod ( ruha színe , skillek , ..... ) Jó pofa dolog hogy TELJESEN TESTRESZABHATÓ A JÁTÉK MENÜJE tehát a sárkánytól különböző háttereket kérhetünk! Ha új karaktert csinálunk, akkor 1000 harci erőről akár 2.000.000ig és tovább is növelhetjük a harci erejét!! Ezermilliónyi unlockolható extra , erre nem térek ki , ezt fedezze fel mindenki. Eredeti japán hangok meg háttérzenék vannak , ez ötös. Összességében a jááték megér 92%-ot ! A játékot ne öt perc alapján ítéljétek emg , 30 perc után MEGUNHATATLAN!
  • abonyitomz
    van benne kb 80 karakter , 20 pálya , ezer milliónyi rejtett extra....
  • Fyrex
    a gép kb 40 de ehhez még ugye jönnek dolgok
  • Crazy Mate
    Mennyi most egy ps2?
  • Crazy Mate
    Tényleg 3.94 giga kitömörítve,de hogy lehet valamit ennyire betömöríteni?
  • Fyrex
    tévedsz

kitömörítve 4 giga

bár tényleg nincs benne sok videó és sok karakter és sok pálya sem
  • Crazy Mate
    De hogy 300 mega ez,gondolom videók nincsenek,gondolom kevés karakter,kevés pálya van.Vagy tévedek?
  • Szuperkaraj
    szerintem kb olyan a grafika, de nem gagyi az, jó nem budokai szintű, de nem is olyan rossz az, feltéve ha a hangulat jó
  • Crazy Mate
    És a graf tényleg olyan béna,mint a videókban,amit a ps2.ign.com-on láttam róla,vagy jobb?
  • Fyrex
    persze cirka 300 mega szal nem roppansz bele
  • Szuperkaraj
    ja...hát akkor nem csodálom ha unalmas...azért egy letöltést rászánok :D :P
  • Fyrex
    hát ezt mondom :) nincs
  • vki
    cső!

Változott a helyzet. Songokuval harmadjára csinálom a dragon univers-t, és a kid buu előtti csata előtt tartok. Hova kell menni, hogy Brolly-val küzdjek? Mellesleg Gogeta 2-t hogy lehet megszerezni (tudtommal gotenks hív meg a nagytornára, ha legyűrtem uub-ot kidbuu után, de meghívásnak nyoma sincs)
  • Szuperkaraj
    történet mód van benne? lehet hülye kérdés, de eddig amit olvastam róla abban nem volt említve story mód :S
  • Fyrex
    hármat találhatsz :)

egyébként mondom nagyonjó a játék de szerintem hamar megunható
  • Szuperkaraj
    gondolom torrent
  • ronihun
    De nem írtad le honnan van meg!
  • Szuperkaraj
    én majd csak akkor akarom beszerezni ha kijön majd az amerikai verzió, 18-án ha jól tudom
  • Szuperkaraj
    úgy tudom az irányítás, legalábbis a támadások kombinációkra vannak beállítva, akkor elméletileg picit mugen fílingje van a dolognak, te hogy látod, mi a véleményed?