5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • vki
    Ne szivasd már szegényt. Amúgy Nintendo WII-re (vagy hogy is hívják) is kiadják.
  • cocobanana
    Nem,kiadják majd PC-re is ahogy a többi dragonball játék is megjelent...
  • Crazy Mate
    Csak ps2-re lesz?
  • vki
    Gyerekek... Megnéztem egy-két videót a Budokai Tenkaichi-ből, hát ez a game nem lesz gyenge.
  • sigmavirus1
    Super Dragon Ball Z Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=90OdCHuT5WY
  • moralosan
    tomz nem úgy érti.
  • sigmavirus1
    Már ha lenne náluk.
  • abonyitomz
    576 Shopokban rendelésre hoznak...
  • sigmavirus1
    Itthon se sokkal olcsóbb, ill. még jóhogy nem hisz nem is kapható. Szal nyugodtan beszerezheted a német spanoddal, persze ha azért sokallod mert annyiért nem tudja elhozni akkor nem szóltam.

Vagy körbenézel neten, beírod valamelyik keresőbe és a kiadott linkek közűl minden második felajánlja a vételt, de ehhez persze kártya is kell...
  • Bonyeczky
    De nem vágom miért nem lehet kapni egyszerűen:S
    Miért nem hozzák be? Németo.-ba meg 56-60Euró...az enyhén húzós, pedig meg tudnám vetetni spannal, aki most kint van pont és 18.-án jön haza. Nemtom mi tévő legyek. Mert amúgy megvan iso-ba, csak chip még nincs :(
    Azt is még most keresek...
  • Balyy
    Mo-on nem lehet kapni! Sajnos külföldit meg nem tudok!
  • Bonyeczky
    Tudtok egy boltot vagy webáruházat, ahol meg lehet venni a Tenkaichi-t? Mert itt Dél-Mo-n szinte lehetetlen. Egy címet, tel. számot, linket plz!!! ELőre is köszi!
  • Balyy
    Összekevertem a skill editingben található skill csreélő menüvel de rájöttem h az se netes csak memókártyás!
  • sigmavirus1
    Ja, pont ezért, megadod itt valakinek a kódot, beírja a játékban és a karaktered ellen harcolhat. Online lehetőség nincs se a B3-ban se a Tenkaichiben, sőt, a Tenkaichi 2-ben sem lesz, asszem Online DB-zéshez már meg kell várnunk a PS3-at...
  • Balyy
    én úgy tudom h az a kód arra van h eltudod menteni a kóddal és tudsz ellene nyomulni! Mikor da-ba az ellenfél választásnál vagy nyomd meg az R1-et és ott lesz egy üres rész na oda tudod lementeni!
  • Dajin
    asszem ha nemadja ki startot kell nyomni az exp táblázatnál
  • sigmavirus1
    Ahhoz nem kell net...
    Karidnak megvan a kódja amit a statisztikáknál ír ki mindig mikor exp-t kapsz. Csak azt kell ide beírnod.

Nekem még mindig csak 89-es szinten van a Goku-m.
  • Balyy
    Nekem van már egy pár 99es szintű karakterem csak nem tom h a chellot h kéne rátenni a psre!
  • Dajin
    nem küldözgetünk profilt?
    b3-ban persze és akinek megvan a dragon arena
  • sigmavirus1
    Inkább Budokai 3-at....:)
  • cocobanana
    Nem éri meg a psp... Inkább vegyél ps2 és rá a budokai 3t vagy a teinkaichit
  • macselek #384
    azon filózom hogy veszek pspt és ha veszek valószínüleg veszek hozzá
    Dragon ball Z: Shin Budokait, erről a játékról van valakinek tapasztalata?
  • cocobanana
    Végigjátszani nem elég,összes karakterrel vidd végig. 11 karakter van amivel végig kell tolnod...
  • t256
    Esküszöm végigjátszottam! :D Igaz easy fokozaton, lehet ez a baj ?
    Viszont Gokuval második végigjátsszásra beadta Burdockot. Brolyt még nem kaptam meg.
  • ronihun
    :D NA evből is láccik hogy nem játszottad végig mindenkivel....A Dragon arena egy új módd Ha végigjátszod mindenkivel.Broly-val végigjáccottad?
  • t256
    A Dragon Aréna hol van ? DU-n belül?
  • sigmavirus1
    Azt DU modban is lehet használni. Csak ugye attól függőenb hogy hány "!" jel van utánna, annál több exp-t kapsz és annál több slotot foglal.
  • cocobanana
    Azt a kapszulát a Dragon Arénában használhatod és több xpt kapsz ha megversz vkit.
  • t256
    Köszi! Megyek is játszani! :D
  • ronihun
    1.A menüben van a Skill Shop.
    2.Ha megszerzel egy bármilyenmembership Cardot akkor asszem a Shopban többmndent lhet megvenni vag nemtom...
    Nekem van egy oyan capsulám hogy WE GOTTA POWER!!! ezt nem lehet betenni miért?
  • t256
    Köszi!

Még két kérdés : Hol van a shop ?
    Találtam egy silver membership kártyát. Ezt hol tudom használni ?
  • Balyy
    Gotenkset a shopba kell megvenni!
  • Balyy
    Ezeket nem külön karakterként kapodmeg hanem képességként! Egyébként songokuval vagy vegetaval kell végigvinned h megkapd! Talán 3.ra kapod meg de lehet h elsőre!
  • ronihun
    :D Ha mindenkivel végigvitted már akkor Vegitonak megkéne lennie...
  • t256
    Budokai 3-ban benne van Vegito, Gogeta és Gotrunks ? Már mindenkivel végigvittem a játékot, de Őket még nem adta be. Előlehet valahogy csalogatni őket?
  • sigmavirus1
    Nna, bemész a legközelebbi boltba, megveszed és azzal tuti nem lesz ilyen gond..;)
  • Victor1103
    Valakinek akinek megvan a Dragon Ball Z:Shin Budokai sikerült elindítani az európai veziót psp-n??,Mert nekem csak az amerikai van meg és ahhoz kell valami fix vagy mi,az eu-hoz pedig csak MPH game loader.
  • sigmavirus1
    Az osztott képernyő egyáltalán nem zavaró,kurvajó az multi és kész!:)
  • ronihun
    Figyelem azoknak akiknek megvan a Tenkaichi!Aki németországból rendelte az mondja meg hogy mennyi idő alatt hozták neki ki?Aki meg nem németországból azok honnan?
  • ronihun
    De vanmivel nekem is megvan a Sagas Xboxra :D Sigma akkor nem olyan zavaró az osztott képernyő a Tenkaichiben?