5850
Dragon Ball Z - Budokai játékok
-
#405 Ne szivasd már szegényt. Amúgy Nintendo WII-re (vagy hogy is hívják) is kiadják. -
cocobanana #404 Nem,kiadják majd PC-re is ahogy a többi dragonball játék is megjelent... -
Crazy Mate #403 Csak ps2-re lesz? -
#402 Gyerekek... Megnéztem egy-két videót a Budokai Tenkaichi-ből, hát ez a game nem lesz gyenge. -
#401 Super Dragon Ball Z Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=90OdCHuT5WY -
moralosan #400 tomz nem úgy érti. -
#399 Már ha lenne náluk. -
abonyitomz #398 576 Shopokban rendelésre hoznak... -
#397 Itthon se sokkal olcsóbb, ill. még jóhogy nem hisz nem is kapható. Szal nyugodtan beszerezheted a német spanoddal, persze ha azért sokallod mert annyiért nem tudja elhozni akkor nem szóltam.
Vagy körbenézel neten, beírod valamelyik keresőbe és a kiadott linkek közűl minden második felajánlja a vételt, de ehhez persze kártya is kell... -
Bonyeczky #396 De nem vágom miért nem lehet kapni egyszerűen:S
Miért nem hozzák be? Németo.-ba meg 56-60Euró...az enyhén húzós, pedig meg tudnám vetetni spannal, aki most kint van pont és 18.-án jön haza. Nemtom mi tévő legyek. Mert amúgy megvan iso-ba, csak chip még nincs :(
Azt is még most keresek... -
#395 Mo-on nem lehet kapni! Sajnos külföldit meg nem tudok! -
Bonyeczky #394 Tudtok egy boltot vagy webáruházat, ahol meg lehet venni a Tenkaichi-t? Mert itt Dél-Mo-n szinte lehetetlen. Egy címet, tel. számot, linket plz!!! ELőre is köszi! -
#393 Összekevertem a skill editingben található skill csreélő menüvel de rájöttem h az se netes csak memókártyás! -
#392 Ja, pont ezért, megadod itt valakinek a kódot, beírja a játékban és a karaktered ellen harcolhat. Online lehetőség nincs se a B3-ban se a Tenkaichiben, sőt, a Tenkaichi 2-ben sem lesz, asszem Online DB-zéshez már meg kell várnunk a PS3-at... -
#391 én úgy tudom h az a kód arra van h eltudod menteni a kóddal és tudsz ellene nyomulni! Mikor da-ba az ellenfél választásnál vagy nyomd meg az R1-et és ott lesz egy üres rész na oda tudod lementeni! -
Dajin #390 asszem ha nemadja ki startot kell nyomni az exp táblázatnál -
#389 Ahhoz nem kell net...
Karidnak megvan a kódja amit a statisztikáknál ír ki mindig mikor exp-t kapsz. Csak azt kell ide beírnod.
Nekem még mindig csak 89-es szinten van a Goku-m. -
#388 Nekem van már egy pár 99es szintű karakterem csak nem tom h a chellot h kéne rátenni a psre! -
Dajin #387 nem küldözgetünk profilt?
b3-ban persze és akinek megvan a dragon arena -
#386 Inkább Budokai 3-at....:) -
cocobanana #385 Nem éri meg a psp... Inkább vegyél ps2 és rá a budokai 3t vagy a teinkaichit -
#384 azon filózom hogy veszek pspt és ha veszek valószínüleg veszek hozzá
Dragon ball Z: Shin Budokait, erről a játékról van valakinek tapasztalata?
-
cocobanana #383 Végigjátszani nem elég,összes karakterrel vidd végig. 11 karakter van amivel végig kell tolnod... -
t256 #382 Esküszöm végigjátszottam! :D Igaz easy fokozaton, lehet ez a baj ?
Viszont Gokuval második végigjátsszásra beadta Burdockot. Brolyt még nem kaptam meg. -
#381 :D NA evből is láccik hogy nem játszottad végig mindenkivel....A Dragon arena egy új módd Ha végigjátszod mindenkivel.Broly-val végigjáccottad? -
t256 #380 A Dragon Aréna hol van ? DU-n belül? -
#379 Azt DU modban is lehet használni. Csak ugye attól függőenb hogy hány "!" jel van utánna, annál több exp-t kapsz és annál több slotot foglal. -
cocobanana #378 Azt a kapszulát a Dragon Arénában használhatod és több xpt kapsz ha megversz vkit. -
t256 #377 Köszi! Megyek is játszani! :D -
#376 1.A menüben van a Skill Shop.
2.Ha megszerzel egy bármilyenmembership Cardot akkor asszem a Shopban többmndent lhet megvenni vag nemtom...
Nekem van egy oyan capsulám hogy WE GOTTA POWER!!! ezt nem lehet betenni miért? -
t256 #375 Köszi!
Még két kérdés : Hol van a shop ?
Találtam egy silver membership kártyát. Ezt hol tudom használni ? -
#374 Gotenkset a shopba kell megvenni! -
#373 Ezeket nem külön karakterként kapodmeg hanem képességként! Egyébként songokuval vagy vegetaval kell végigvinned h megkapd! Talán 3.ra kapod meg de lehet h elsőre! -
#372 :D Ha mindenkivel végigvitted már akkor Vegitonak megkéne lennie... -
t256 #371 Budokai 3-ban benne van Vegito, Gogeta és Gotrunks ? Már mindenkivel végigvittem a játékot, de Őket még nem adta be. Előlehet valahogy csalogatni őket? -
#370 Nna, bemész a legközelebbi boltba, megveszed és azzal tuti nem lesz ilyen gond..;) -
#369 Valakinek akinek megvan a Dragon Ball Z:Shin Budokai sikerült elindítani az európai veziót psp-n??,Mert nekem csak az amerikai van meg és ahhoz kell valami fix vagy mi,az eu-hoz pedig csak MPH game loader. -
#368 Az osztott képernyő egyáltalán nem zavaró,kurvajó az multi és kész!:) -
#367 Figyelem azoknak akiknek megvan a Tenkaichi!Aki németországból rendelte az mondja meg hogy mennyi idő alatt hozták neki ki?Aki meg nem németországból azok honnan? -
#366 De vanmivel nekem is megvan a Sagas Xboxra :D Sigma akkor nem olyan zavaró az osztott képernyő a Tenkaichiben?