5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • sigmavirus1
    Én úgy látom ott csak simán Budokai van írva, nem B2.
  • xy21
    Lenne Gépre Budokai 2?Katt Ide!!!
  • sigmavirus1
    -->
  • ronihun
    -.- te egy akkora láma vagy...ugyanazt írtam vlna mint az előttem szóló de ő megelőzött.
  • cocobanana
    LOL.Sztem a képen lévö Oozaru eléggé nagy,és mért ne tudna repülni?Teinkaichban is tudott repülni és az animeben is.
  • Crazy Mate
    Valószínűleg fake,mert az Oozaru sokkal nagyobb,és repülni sem tud,de lehet hogy benne van egy japán változatban...
  • sigmavirus1
    Nincs benne bázze, ez egy gamespotos vagy milyen kép átphotoshoppolása, eredetileg ott Piccolo áll. B3-ban Golden Oozaru nincs, nem is volt, és ha lesz is csak műanyagból. Más szóval fake. Kacsa, pingvin, ahogy tetszik.

Ajánlom mindnekinek a www.gamefaqs.com message board-jait és leírásait, ami ott nincs az nincs is benne a játékban.
  • Szuperkaraj
    #544 - #552
    visszaolvasás rulez!
  • evil 007
  • evil 007
    hogy kell a budoaki 3 ba arany majommá változni??????????s kivel???????????,
  • vki
    Azt tudom. Gogeta is olyan. De valamiért nem találtam. Gondolom a Gamble-t kellett nyomni.
  • ronihun
    Mert Gotenks nem egy külön kari hanem ő egy skill és amelyiknek megvetted annak kell beraknod...és akkor lehet játék közben egyesülni.
  • vki
    Ez nem igaz! Megvan KidTrunks és Goten, a Balck MemberShip card is, elvertem 182000 Zenie-t a skillshop-ban, és nem adta meg Gotenks-et. De miért?
  • moralosan
    Egyébként játszogatok a Super DBZ-vel... Annyira nem rossz, csak jóval kevesebb a karakter mint a Budokai-okban. Valóban árkádos, szóval fasza, bár egy kicsit kevés a játékmód.
  • moralosan
    Google - Golden Oozaru

nem lehet belinkelni... :P

bár lehet abszolút fake :/
  • Fyrex
    egyébként belinkelhetnéd a képet
  • Fyrex
    igen :)
  • moralosan
    Az 51-es zóna sem hazugság, mégsem tudjuk hol van.

Gondolom ez csak egy korai verzió volt, a véglegesből kivették.
  • Fyrex
    igen ez egy elég nyakatekert hsz lett...
  • Crazy Mate
    Az hogy lehet,hogy nincs benne,de nem fake a kép?Akkor hogy csinálták a képet?
  • moralosan
    Nincs, de nem fake a kép.
  • Crazy Mate
    Láttam egy képet a budokai 3-ról amiben egy arany oozaru volt.Ez fake?Tényleg van benne oozaru?
  • cocobanana
    azt teddd hozzá és hogy október-november között jelenik meg.... és még addig simán játszhat másik db játékkal
  • UltimateGamR
    egyiket sem jön a budokai tenkaichi 2
  • Jagi
    np :)
  • moralosan
    Oké, szori, azt hittem fikázás képpen írtad a #536-ot :D.
  • Crazy Mate
    Ez igaz?És hogy lehet feloldani?
  • Jagi
    Akkor oktatás következik tanárbácsi :)

Kame-hame-ha: Ha játszottál már valamelyik Budokai-al. Alap a japán hang (Gohan Ha -val mondja, Goten ha-val mondja, és szerintem mindenki ha val mondja).
    Az amit beírtam konmkrétan Goten kamehamé-ja... és kamakameha (ki sem tudja mondani de már tolja 1000-rel, ezért bestof kari meg a futása miatt :))
  • moralosan
    Szimplán Kamehame, ha nem a magyarról van szó.

Ügyes vagy, leülhetsz.
  • Jagi
    KAMEKAMEHAAAAAAAAAAAA!
  • Solidus
    A Budokai 3-ban hogy lehet az extra ruhákat a karakterekre aggatni(mert ha beállítom a skill shopban,akkor se tudom rájuk aggatni)?És ezt csak a Duel-ben lehet vagy a World tournamentben is lehet?
  • Solidus
    Ha úgy igazán sokat akarsz vele játszani és csak az egyiket akarod akkor a Budokai 3-at.
  • Balyy
    A super dragon ball z kapható mo-n?
    bocs ha má kérdezték de én nem láttam ilyet!
  • Fyrex
    Budokai 3, Budokai Tenkaichi, Super Dragon Ball Z

mind3at érdemes beszerezni.
  • stream man
    melyik dragonball játékot érdemes megvennem ps,-re??
  • vki
    Köszi, már megvan. Megkaptam a SkillShop-ban. Mostmár csak Gotenks kellene, és akkor minden örömöm meglenne.
  • Szuperkaraj
    SSJ4 Gogeta?....
    Őt asszem megkapod ha legyőzöd Omega Shenront
  • Crazy Mate
    Nem tudom hol van benne skill shop,mert nekem a japán változat van meg.
  • Szuperkaraj
    Egész pofás kis game a Super Dragonball Z is, igaz sokáig nem bírok vele játszani egy huzamban mert hamar megunom, de el lehet vele szórakozni.
    USA verzióban nem eredeti hang van, mert nem a japán hangja van a karaktereknek, amit kicsit sajnálnok, de mégegyszer nemfogom leszedni..ez a játék nekem inkább úgy tűnik mintha egy kis unaloműző lenne amíg ki nem jön a Tenkaichi 2, bár ha jól tudom nem ugyanazok a fejlesztők...
  • Fyrex
    szted a Tenkaichibe hol van skill shop? ^^