5850
Dragon Ball Z - Budokai játékok
-
Szuperkaraj #325 igen, és a #324-re is igen, szakadnak, sérülnek, jó ;) -
#324 Aztmondtátok hogy a Tenkaichiben szakadna a ruhák meg sérülnek a karik.Én a videókbn még nem vettem észre hogy szakad.Tényleg így van? -
cocobanana #323 Még azt szeretném megkérdezni hogy ha nekem van egy x y karakterem és megváltoztatom a nehézséget ill indítok egy új storyt akkor meg maradnak a x y karaktereim szintjei?!Elöre is köcce -
#322 A Dragon Arenaban énis írtom a népet!Omega Shenron 74-eset lesgőztem 46-os Vegitával...De nekem még valamiért a Dragon arenabn nincs 99-es csak 76 a max! -
Dajin #321 dragon arenaba tuningoltam,ott vannak 140-es ellenfelek is, bár a gép 99-esnek irja őket mer, nemtud nagyobbat, szal ott minden 20 ba van tolva a kariknak 7 képesség van azér 140, de egy halandó embernek csak 99 pontot enged elosztani a gép nem 140-et:D bár legyőzhetők, a 99-es omega shenron nem semmi:D -
cocobanana #320 Azt eddig is tudtam hogy van több nehézségi fokozat. Én normalon játszom. De mondom gokuval elsönek nem volt annyira nehéz mint most vegitával elsönek végigtolni.Ö az én gokum még csak 32es.Te hogy 99es a gokud hányszor toltad végig a Du? -
Dajin #319 ja amugy vki tudja hogy ultra gokut hogyan kell csinálni? vhol hallotam hogy ugy kell bepakolni a kapszulákat, és akko ultra gokut kapunk... bár nemhiszem hogy ssj4-nél vagy vmelyik fusionnál erősebb lenne, de érdekes lehet -
Dajin #318 nem nincs összefüggés. amugy ha gyakorolsz kicsit egész jol fog menni, mert a very hard, vagy mi a legeljén a legnehezebb fokozat, na szoval ha végiviszed legnehezbben egy 1 karival, megkapod a Z1 nehézségi fokozatot, ha azonis, akkor a Z2-őt, és ha azonis akkor a Z3-at, ha azonis végigtolod kapsz egy kupát hogy az univerzum legerősebbje tevagy:D
nemoylan vészes mint amilyennek láccik, a chi energiára kell odafigyelni hogy tudj, mindig hátba teleportálni, v elhajolni(folyamatos x nyomogatás amikor támad a másik)
én a Z3-as modot 99-es gokuval csináltam, és nemvolt olyan vész, pedig neki van a leghosszab story modja -
cocobanana #317 aha már akkor értem. csak pl soha nem találom meg az uccsó gömböt. milyen idözönként lesznek a pályán? mert vmikor 2 találok vmi 1t-.- És még azt szeretném megkérdezni hogy a DU mód azaz a story mód áll vmi kapcsolatban a karakterekkel? mármint úgy értem hogy eddig csak gokuval vittem végig 2x és már elkezdtem 3.jára és utána megnéztem vegitát és vmi kibaszott erösek az androidok vagy pl cell.szal nincs összefüggés ha csak gokuval vittem végig 3x egyfolytába és utána kezdtem el vegitát elsönek?! -
#316 gondolom a harcművészet -
Dajin #315 cocobanana, az a breaktrough kapszula,ha az adott karakternek megszerzed, megkapod az ÖSSZES képességét, a LEGERŐSEBB FORMÁBAN, mert ugye pl ha 2 kamehamet raksz be akkor erősebbet lő goku mintha csak egy lenne benn, ezeket ugy lehet megszerezni, ha valakivel összeszeded a 7 kristálygömböt, és a srákánytól ezt kívánod -
#314 A Dragon Rushán véletlenszerűen megy minden. Nyomod ugye gombot és az ellenfélnek ki kell találnia. Ez megy 3x, végén már csak 2 gomb marad ezért ott már nagyon a szerencsén múlik. Persze tudom hogy ezt tudod csak azt mondom hogy teljesen véletlenűl megy.
Én mindenesetre gép ellen mindig ugyanazt a sorozatot nyomom így kevés esély van rá hogy eltalálja, hisz mindig másra tippel, én viszont mindig ugyanazt lököm(háromszög, O, X).
Arról a kapszuláról én még nem hallottam, de ki tudja... -
#313 a budokai 3ba a karakterfejlesztésnél mi az az arts? -
cocobanana #312 x,3szög,0 ez bejön. Na most vittem végig gokuval 2x a du modot de még mindig 30as szintü. heal 16 pont attack 14pont -
cocobanana #311 köcce már megy normálisan. csak nem tudod hogy a dragon rushban hogy nyomjak a gombokat hogy ne tudja kivédeni? ja és még vmi olvastam valahol hogy van 1 kapszula amitöl nem kell berakni mind a kaikone,ssj,ssj2,ssj3 skilleket hanem 1 kapszulától át tudsz változni?! azt is vhol a pályán találom? -
#310 Speckók(genki dama, stb.):
L2, majd L2 újra és a karakter felüt, ha van elég KI-d a támadáshoz.
Dragon Rush, ugyanígy csak elötte üssed le, fel vagy ahova akarod az ellenfelet, és mikorzven repül/levegőben van, nyomde meg gyorsan megint az L2-t. -
cocobanana #309 Szombaton szereztem meg a Budokai 3t és kénne benne egy kis help. Pl:Hogy kell GenkiDamaet vagy Big Bang Attackot lönni?És a Hyper módban vagyok (L2gombbal)akkor hogy csinálom meg vele a Dragon Rush módot?Plz irjátok le a billentyü kombinációkat. Köszi -
#308 -
#307 http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2587 -
moralosan #306 nekem ez a Super DBZ nem jön be :[ -
#305 jobbak lesznek ezek a játékok mint vártam... -
#304 Tenkaichi 2[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/results?search=chou+dragonball&search_type=search_videos&search=Search]Chou Dragon Ball Z (Super DBZ) - játéktermi verzió] -
#303 akkor linkeket tegyélbe... thx -
#302 Super DBZ az játéktermi átirat szal nem "kell" a két játék hanem csak simán átírják PS2-re hogy legyen.
Egyébként mindkét játékról van már egy rahedli videó. -
#301 haggyadmámagadat ezzel... -
#300 már bocsáss meg de ez a túlzófok egy hülyeség!
Olyan nincs hogy a "legesleg..."! Az kizárja a sima "leg..bb" -at. Gondol csak bele: van a csomolungma az a legmagasabb hegy. Akkor a mittudoménmi az a legeslegmagasabb???????! -
#299 az hogy a Tenkaichi 2 az alap folytatása , minden eddiginél részletesebben | a Super DB Z pedig az összes Z harca a legeslegrészletesebben és minden jelenet ujrajátszható pl KAI bolygóján edzés stb stb -
moralosan #298 De tulajdonképpen mi lesz az alapvető különbség a két játék között? Ergo miért kell két külön játék? -
#297 az ATARI hivatalosan is kiviszi az E3ra a Super Dragon Ball Zt és a Tenkaichi 2t , szóval jönnek a videók jejeee -
#296 esélytelen -
#295 Sziasztok ,kérdésemet feltettem már egy másik fórumba is de ott nem válaszoltak szal itt próbálkozok.Nagyon tetszik ez a Tenkaichi játék ahogy megnéztem a reviewkat stb és furcsa ötletem támadt.Van egy PS2-m ami NINCS bechipelve és egy PC-m :D.Arra gondoltam ,hogy van-e olyan lehetőség ,hogy a PC-ről a játékot a PS2-re átvinni mármint PC-ről jáccani PS2vel :)Remélem vki érti mire gondolok :D -
#294 Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2ből egy karakter:
-
#293 Super Dragon Ball Z új info és képek
-80 karakter
-játszható chi-chi
bővebben LINK
-
moralosan #292 ja mégsem :D
mindegy :) -
moralosan #291 fuhh bazzeg most nézem, WiFin is lehet játszani egyszerűen BÁRKIVEL :)). -
moralosan #290 nem rossz az :) -
Szuperkaraj #289 talán láttam belőle 1 képet, egész jól néz ki, csak nemtom PSP-n mennyire élvezhető a játék, úgy hallottam hogy elég kicsi a kijelző -
moralosan #288 yep :) -
Szuperkaraj #287 PSP, nem? -
moralosan #286 srácok! Shin Budokairól hamarosan beszámolok :)