5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    el kell repülni a Buu saga elejefelé a jeges szigetre (nemtom mi a neve), meg azután ( vagy azelőtt ) valahol a nagyobb kontinens sivatagos részénél megint találkozol Kibitoshinnel, ő majd magyaráz valamit és miután megverted Buut a saját testében le kell győzni majd Brolyt ha jól csináltad, és akkor kapod meg asszem.

Rég toltam, ezért nemtudom a pontos sorrendet, repkedj a Buu sagában minden csata után egy kicsit, majd magától leszáll a jeges részen a kari, a másiknál meg neked kell leszállni
  • ronihun
    Tudom hogy már idegesítelek meg minden de még egy télleg utolsó kérdés...Visszaolvastam és én amikor végignyomtam Gokuval másodszorra nem kaptam meg Broly-t!Azóta már még kétszer végignomtam de soha nem kapom meg a broly-t,miért van ez?
  • moralosan
    olvass vissza plz.
  • avaava
    A tenkaichi 2 ps2re jelenik meg? vagy ps3ra?
  • Jagi
    Ezt asszem meg fogom venni...
  • Szuperkaraj
    szóval idén ősszel jön a Tenkaichi folytatása, ez remek :)
  • moralosan
    bazeg héten lesz meg a Tenkaichi :D
  • Fyrex
    összegyűjtöd a kristálygömböket és a szent sárkánytól lehet kérni
  • UltimateGamR
    nem akarok sokat visszaolvasni igy egy egyszerű választ várok , DB Budokai Tenkaichiben az összes saga 100%os , de van még egy kör ami rejtett , hogy oldható fel ?
  • UltimateGamR
    épp ezért nem csinálják meg mert lehetetlen átportolni , az irányítását billentyűzettel nem lehet megoldani
  • Fyrex
    dragon ball--->ázsia--->playstation--><--xbox<---európa<---microsoft

remélem ez tiszta mindenkinek így :)
  • moralosan
    Ha meg kijönne PC-re, most azon kárognál miért várják el, hogy vegyen gamepadot az ember ...

hidd el, a gamepadok között is van nagyon sok féle, a két analógkart, ami szükséges a játékhoz nehéz csak úgy pótolni :S...

• ronihun
    Akkor legalább Xboxra kiadták volna
  • BladE666
    és vkinek vmi ötlete honan lehet leszedni a budokai 1 et.... mert kéne de nem találom
  • Fyrex
    énis azt szeretném ha így lenne, de ez nem ilyen egyszerű mint mondtam :)

ami konzol játék az konzol játék sajnos ilyen ez a mai világ :(
  • BladE666
    de nem értem h miért nem lehet megcsinálni pcre is, egy csomo game van ide is meg oda is (ami ugyan az) és ha az irányítással lenne a baj akkor meg lehet gamepadot kapni pchez is és még mindig olcsobb mint egy ps2.....
  • Fyrex
    ha ez ilyen egyszerű lenne mindent kiadnának pcre is, nem azért nem adják ki mert nem éri meg
  • BladE666
    és miért nem?
  • Fyrex
    rövid leszek: NEM! :)

de tényleg lehetetlen ... a legtöbb embernek ugyanis nincs gamepadja amivel irányíthatná normálisan
  • BladE666
    nem lehetne peticiot gyűjteni h kiadják PCre is a Sparkingot?? mert sztem rengetegen megvennék :D és akkor nem kellen szarakodni az emuval ami nem is müködik
  • God of War
    Értelek:)
  • moralosan
    ilyenkor még nem kell "1", ha még nem jött ki a 2 :).

amúgy nem.
  • God of War
    A DBZ tenkaichi 1-et lehet MO-n kapni?
  • Fyrex
    idén ősz...
  • Szuperkaraj
    ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ :D
    De úgy tudom hogy 2007 ősz körül jön ki, nem?
  • God of War
    ÉS itt magyarországon is lehet majd kapni?
  • UltimateGamR
    ősz körül
  • moralosan
    akurvaélet :D
  • God of War
    és mikor jön ki?
  • UltimateGamR
    DB Budokai Tenkaichi 2

-RPG elemekkel kombinált harcok
    -Dragon Ball, DBZ, és Dragon Ball GT összes része játszható
    -100 játszható karakter
    -15 óriási rombolható pálya
    -9 féle játéktípus
    -hihetetlen játékélmény

remélem E3 alatt kidobnak egy fasza videót :)
  • Szuperkaraj
    az rendben van hogy kérdezni lehet és kell, ebből áll a kommunikáció, de ne kérdezz meg minden egyes dolgot légyszíves, főleg olyanokat ne amik alapvetőek
  • Fyrex
    azt izélem hogy nem arra van hogy minden egyes dolgot megkérdezz
    mert ezekből az jön le hogy amin egy kicsit gondokodni kell az már nem megy

és nehogymár pont te oktass ki engem arról hogy mire való a fórumozás megkérlek tisztelettel
  • ronihun
    A fórum szerinted mire van?Hogy ha valami gondom van kérdezzek!Meg ara hogy beszéljünk egy adott témáról!Hát akkor meg mit izélsz?
  • Fyrex
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

azt hogy legyél okos és akkor nem kell mindent megkérdezned
  • ronihun
    És mit lehet tőle kivánni?
  • Fyrex
    majd a végén "megidéződik" magától...

de azért jobb lenne ha nem mindent tőlünk kérdeznél, kicsit lehet ám gondolkodni is :)
  • ronihun
    Lécci gyorsan válaszoljatok mert jácok!Megvan a hét Kristálygömb hogy kell megidézni a szent Sárkányt?
  • gvanessa
    sziasztok :)
    nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! most már tudom, miért nem tudtam fúzionálni; nem mentem oda az ellenfélhez. 1000 köszönet balyy, moralosan!!! köcce
  • Fyrex
    igen énis ezt mondtam kb :)
  • Szuperkaraj
    Úgy küldd rá a Spirit Bombot, hogy megfeküdjön tőle, kápís? :D